Eurojackpot

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Eurojackpot

Wil jij wel een gok wagen? Hou jij wel van een beetje spanning? Dan is de Eurojackpot misschien wel iets voor jou. Je kunt een lot kopen en elke week kans maken op de jackpot. Wil je de gok echt wagen, maar eerst zeker weten of dit kansspel echt betrouwbaar en veilig is? Neem dan even de tijd om de reviews te lezen van andere gokkers die al een lot gekocht hebben. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de Eurojackpot. Ze kunnen je natuurlijk niet garanderen dat je de jackpot wint. Het blijft natuurlijk een kansspel, maar maakt dat het niet extra spannend.  


Over Eurojackpot

Het kansspel van Eurojackpot is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Je zult ze misschien kennen van andere kansspelen als de Staatsloterij, Lotto, Miljoenenspel en Toto. De loterij wil een gelukkiger en gezonder Nederland ondersteunen. De loterij deelt namelijk niet alleen geldprijzen uit, maar doneert ook geld aan 18 verschillende goede doelen die zich richten op de Nederlandse sport. Bij Europjackpot kun je voor 2 euro een lot kopen en kans maken op grote geldprijzen. Elke week is de jackpot afhankelijk van het aantal loten dat verkocht is, maar de jackpot is altijd minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot 90 miljoen euro.
Hoe werkt het?

Voor de Eurojackpot heb je een lot nodig om mee te kunnen spelen. Je kunt je lot kopen bij één van de verkooppunten of eenvoudig online. Elk lot bestaat uit 7 getallen, die je zelf mag uitkiezen. De eerste 5 getallen moeten een getal tussen 1 en 50 zijn. Voor de overige twee bonusgetallen kun je een getal tussen 1 en 10 kiezen. Komen al je getallen overeen, dan win je de jackpot. Er is elke vrijdag een trekking voor de jackpot. Je hebt tot vrijdag 18:55 de kans om een lot te kopen. Ben je net te laat, dan doet jouw lot mee voor de volgende trekking. Houd er wel rekening mee, je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen!


Klachten Eurojackpot

De kansspellen van de Nederlandse Loterij hebben allemaal een eigen contactpagina. Voor al je klachten, vragen en opmerkingen kun je terecht op de pagina van de Eurojackpot. Je vindt hier ook meteen alle veelgestelde vragen die wellicht al antwoord geven op jouw vraag. Is je vraag niet beantwoord of heb je een dringende klacht, maak dan gebruik van het telefoonnummer. Eurojackpot is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 tot 17:00. Is je vraag of klacht minder dringend, vul dan het contactformulier in en je krijgt binnen 10 werkdagen reactie. Eurojackpot beantwoordt ook al je vragen op Twitter en Facebook


Wat vind jij van Eurojackpot?

Zit jij nu met een cocktail in je hand op het strand van Ibiza door het prijzengeld dat je gewonnen hebt met de Eurojackpot? Of heb jij nog nooit iets gewonnen, maar blijf je toch doorspelen? Schrijf dan een review over de Eurojackpot op NederlandReview. 


Win jij de volgende jackpot bij Eurojackpot? Op NederlandReview lees je reviews zodat je zeker weet dat dit kansspel veilig en betrouwbaar is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

7 x €2 lots online gone due to website problem

I maybe win the big price but who knows, I paid 15 euro the 15th of August for random numbers on their website. Trusting the machine, I didn’t record the numbers and even if I did, they could say I’m a liar. Day after, the numbers of the 7 lots disappeared. Explanation from EuroJackpot, problem with the Wallet. Well that’s not my problem. Now after contacting the CS, they just want to refund the 14 euro. They don’t have any of my numbers on their data… well that was maybe winner tickets. Will see what they can do about.

R

R. Chevrat

21-08-2023

0

Waaaaa gewonnen!!!!

Woop woop! Ik ben de eerste hier met een review. Ik zat even te zoeken waar ik ervaringen kwijt kan, want ik wil heeeeeel graag zeggen dat ik net 4500 euro heb gewonnen!!! En dat met mijn eerste lot EVER!! haha, als het zo doorgaat blijf ik nog even meespelen dus ik geef een JA! Een gelukkige winnaar

G

gelukkige winnaar (Bas)

02-01-2018

3