NederlandReview

    Ervaringen Lotto

    Lees nu! Ervaringen van lotto abonnees. Heb jij vaak dromen over de lotto winnen? Weet je al precies wat je met al dat geld zou doen? Een mooie reis maken of toch liever sparen voor je oude dag? Bij Lotto kan je meespelen aan verschillende loterijen. Je kan meedoen met één trekking of kiezen voor deelname aan meerdere trekkingen. En als je de smaak te pakken hebt kan je er zelfs voor kiezen om een lotto abonnee te worden. Weten hoe Lotto bij andere abonnees is bevallen? Lees dan snel verder.

    Over Lotto

    De eerste Lotto trekking is begonnen in het jaar 1974. Meteen na deze eerste trekking begint het grote succes van Lotto. In het jaar 1976 heeft Lotto al een omzet van 173 miljoen gulden. Dankzij dit succes kon Lotto het aantal werknemers verdubbelen en verhuisde het bedrijf naar een andere locatie in Den Haag. In 1981 komt Lotto met een eigen show op televisie. Deze show wordt uitgezonden bij de NOS. In het jaar van 1995 stappen ze over naar RTL 4. 2000 was het jaar van verandering voor het bedrijf. Het spel werd vernieuwd waardoor er een nog grotere kans bestond om miljonair te worden. Dit gebeurde dan ook in 2001 toen een inwoonster van Amsterdam in één keer van al haar geldzorgen af was. Ze won 21 miljoen gulden. In 1998 kwam het programma Lotto weekend miljonairs op televisie met Robbert den Brink. In 2003 verhuist het kantoor van Lotto naar Rijswijk. Een locatie waar Lotto zich nu nog steeds bevindt. Robbert den Brink gaat met zijn programma in 2006 naar RTL 4. Dit zorgt voor verdubbeling van de kijkcijfers en nog meer trouwe Lotto abonnees. De hoogste Lotto winst ooit werd gewonnen in 2010 en bedroeg een bedrag van 36 miljoen euro. Dit werd verdeeld over 22 winnaars. Deze verhalen over lottowinnaars maken het meespelen aan Lotto nog spannender!

    Zo werkt een lotto trekking, bekijk hier het filmpje!

    Diensten

    Ben jij iemand die van games & winnen houdt? Dan is meespelen aan Lotto misschien wel wat voor jou. Je kan ervoor kiezen om online mee te spelen. Dit kan vanaf één lot. De prijs voor één lot is drie euro. Wil je een grotere kans maken op een prijs? Dan kan je ook kiezen voor meer dan twee loten. Elk extra lot kost twee euro. Per lot heb je de keuze uit zes getallen en een jackpotkleur. Daarnaast kan je nog kiezen voor een voordeelbundel. Je speelt dan zeven trekkingen mee, maar hoeft er maar zes te betalen. De echte fanatieke Lotto speler kan kiezen voor een abonnement.

    Klachten

    Als je klachten hebt over Lotto kan je deze vinden bij ‘veelgestelde vragen’. Hier kan je bijvoorbeeld ‘klachten lotto opzeggen’ intypen. Mocht jouw klacht hier niet bijstaan dan kan je ervoor kiezen om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Wil je liever meteen antwoord? Dan is er een telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn. Dit is een 0800 nummer en dus gratis!

    Laat anderen weten wat je van Lotto vindt en laat je review achter.

    Benieuwd over de jackpot en hoe u kunt winnen? Hoe kunt u meedoen of loten kopen? Lees ervaringen van consumenten die al iets gewonnen hebben of gewoon meedoen voor het goede doel, op NederlandReview!

    Lotto
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    5,2
    33% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6

    Service

    4,6

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geldklopperij

    Ik werd een paar weken terug aangesproken op straat. Of ik mee wou spelen. Klonk allemaal heel erg aantrekkelijk. Blijkbaar had de verkoper haast, want het moest allemaal snel, snel.. Ik heb toen een abonnement afgesloten. Maar diezelfde dag nog heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ik er toch mijn twijfels over had.

    Bevestiging van opzegging gehad. Maar vervolgens stond er wel een incasso van 15,- klaar. Terwijl ik nog geen één keer heb meegespeeld en op dezelfde dag als van het afsluiten van het abonnement, het abonnement ook weer heb opgezegd.

    Begin er niet aan!

    Door: ten Caat03-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    klacht lotto

    ik ben in mei lid geworden van de lotto ik kocht elke week een lot bij de primera als ik lid werd kreeg ik na de eerste afschrijving krasloten ter waarde van 15 euro na de inmiddels 2 afschrijvingen nog steeds geen krasloten ontvangen ik stuur een mail waar ze blijven krijg als antwoord dat ze 12 juli verstuurd zijn het is nu 20 juli en de derde afschrijving is al gedaan nog steeds niks ontvangen dan maar gebeld krijg een mevrouw aan de lijn die moeilijk te verstaan was maar wat ik wel verstond is dat ze me probeerde voor de gek te houden en zei dat het de schuld van het postbedrijf was en dat de krasloten helemaal uit zweden moesten komen??? vervolgens wil ik opzeggen proberen ze je weer om te praten toch mee te blijven spelen anders kreeg ik mijn krasloten helemaal niet meer pure chantage ik bleef voet bij stuk houden en zei dat ik toch echt op ga zeggen ligt ineens de computer er uit ! en als ik terug bel krijg ik de zelfde mevrouw en zegt dat het nog maanden kan duren voordat ik de beloofde krasloten krijg ik zeg dat dat niet volgens de regel is en zegt de consumentenbond in ga lichten als antwoord kreeg ik je doet maar en werd de hoorn erop gegooid wat een onbeschofdheid mensen trap er niet in je zit aan ze vast en de beloftes maken ze niet waar het zijn allemaal lokkertjes

    Door: ans meijer-buvelot20-07-2017
    H Bouwers05-11-2017

    Hallo mensen, u moet wel weten als u mee speelt dat u te maken heeft met een calvinistische organisatie die door de Nederlandse staat wordt aangestuurd. Als u bijv. met 6 loten speelt dan betaalt u 15 euro. U moet eigenlijk 12 euro betalen. De calvinisten van de "lotto" houden dan drie euro in bewaring. Zij beheren uw geld. Als je meespeelt in het buitenland heb je deze ergernis niet. Bijv bij Lottoland@ at. Als je daar meespeelt en je hebt een prijs gewonnen staat dat na een minuut op je account. Je kunt dan van dat account geld overmaken naar je bankrekening. De web site is total bullshit. Als je wilt weten of je een prijs hebt gewonnen moet je drie keer inloggen. Calvinistisch dus! HB

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    leugens en oplichterij bullshit!

    In de maand van mei gebeld op me werk door de Nederlandse Lotto. Mevrouw we hebben goede nieuws voor u,we willen u graag een speel maand gratis mee laten spelen met de Nederlandse Lotto. U zal een maand gratis mee spelen en pas in mei zal een betaald bedrag worden afgeschreven van 20 euro pm. ... wil u na een maand niet verder spelen dat is geen probleem u kan het zo stop zetten en er word helemaal niks van u bankrekening ervan geschreven.
    Ik denken met me domme kop oke... nooit iets gek gegaan te hebben,laat me een keer iets gek doen wie weet,gewoon proberen ook al win ik niks. Misschien zal het een leuker ervaring zijn,bedrag is ook niet veel,en wie weet zal ik dan blijven.....misschien val het in me voordeel. Terwijl vanuit me binnenste vertrouw ik al deze geld bedrijven niet want ik zie het als een manier om mensen binnen te lurken om hun jackpot groter te maken of houden voordat ze het uitgeven aan een of andere oude persoon die na een jaar dood val van ouderdom....

    Al en al ik heb aangemeld en 1 week later was 40 euro van me backrekening eraf geschreven. Hierover te hebben gebeld krijg ik te horen dat ze het extra afgeschreven 20 euro terug zal boeken ...Wanneer zal dit plaats vinden mevrouw?... ja over a week of 3 kan ook langer zijn... wtf!. Dus zit ik daar zonder geld en niet eens op kan laden om naar me werk te gaan en zonder eten in huis! .. want deze mensen hebben we laste 40 euro genomen!.. terwijl mij verteld werd dat ik een maand gratis mee speel!.... fucking onzin,pannenkoek gelul om mensen binnen te krijgen!

    Ik gebeld om onmiddellijk te annuleren,ja goed geen probeer maar er word weer een bedrag eraf geschreven en als u dit niet wil dan moet u bij u bank gaan en ze ons laten blokkeren. ...wth really....ik zit stop dat will zeggen stop.
    Niet 3 weken later elke week 20 euro eraf schreven.

    Ik ben helemaal klaar met dit soort bedrijven,ze allemaal!.... zeg een ding en houden zelf niet aan. en voor de rechter slepen geen noot... want de reactie van de bonden en rechtsbestand is ja het is maar 50 euro mevrouw.. ik zal het niet doen onnodig veel kosten voor ons.
    Nee hoe zit het met de principe van wat er gezegd werd tegen de cliënten die ze binnen probeerde te lurken!... doet dat er niet toe dan?. .. bij alles is een band opgenomen genoeg bewijs om hun voor de rechter te slepen wanneer ze niet aan hun woord houden... allemaal bullshit.

    Mensen in Nederland laten teveel over zich heen lopen,door dit soort bedrijven en derde en niemand staat achter ons om echt tegen ze in te gaan....

    Ik ben klaar met hun...

    Door: Rhonda Gmnbs10-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos computersysteem

    Een week of zes geleden besloot ik mijn deelname aan de Lotto stop te zetten. Op maandag gebeld, Lotto: kunt u morgen terugbellen want onze computer ligt plat. Volgende dag weer gebeld. Lotto: onze computer ligt nog steeds plat, morgen even terugbellen. Mijn vraag: kunt u mijn gegevens niet even ouderwets op een stukje papier schrijven zodat u ze kunt verwerken als uw computertje het weer doet? Lotto: daar kunnen wij niet aan beginnen meneer. De dag erop laat in de middag nog maar eens gebeld. Feest!!! De computer doet het weer!!! Opgezegd en gevraagd of dit schriftelijk bevestigd kon worden. Lotto: ja meneer u ontvangt binnenkort een brief. Geen brief ontvangen en verleden week schreef de Lotto weer braaf automatisch af. Vandaag maar weer eens gebeld. Lotto: van een opzegging is ons niets bekend...

    Nu dus een nieuwe poging gewaagd om op te zeggen. Ben erg benieuwd wat er nu van terecht komt, toezegging is dat ik over TWEE-EN-EEN-HALVE-WEEK (snel hoor) al een brief in de bus kan verwachten. De Lotto heeft het namelijk heeeeeel erg druk, Ik vraag me af waarmee... ontevreden klanten te woord staan of sleutelen aan het computersysteem?

    Kortom: EEN ZOOITJE!

    Door: Herman Reinders04-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte service

    Geen hulp van Klanetnservice op Facebook. Account te opzeggen, maar ze vertelde om een telefoontje te maken. Ongebruikelijk

    Door: Massimo13-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Kleine prijsjes winnen

    Ik heb zelf vooral wat kleine prijsjes gewonnen, maar dat is altijd erg leuk als verrassing.
    Ik doe vooral mee voor de spanning en als je dan wat wint, is het extra leuk.

    Door: Kim Jongejan15-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Lotje kopen

    als ik een krantje koop neem ik vaak een lotje mee
    altijd spannend en soms win je wat. meestal niet echt veel of helemaal niets maar de spanning is ook leuk

    Door: Okke07-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    ophouden met loterijen

    mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar?
    ophouden met die onzinnige loterijen!

    leuk en aardig allemaal, maar je wint natuurlijk nooit echt wat
    de spanning is leuk
    maar uiteindelijk ben je altijd meer geld kwijt dan dat je wint

    want waarom zouden deze bedrijven anders bestaan?

    het is wel leuk en makkelijk altijd
    je loopt langs zo'n sigarenboertje en je koopt een lot en het kan ook makkelijk online en dan speel je mee
    maar winnen ho maar!!

    dus ik ga er mee stoppen
    hoop ik

    Door: rinus10-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    1 euro

    Heerlijk die spanning! En maar 1 euro per lot, lekker makkelijk online te kopen. Ik houd van het leven en van gokjes wagen dus dit vind ik helemaal leukjes!

    Door: Snoezel29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Lotto

    Uw beoordeling