NederlandReview

    Ervaringen Lotto

    Lees nu! Ervaringen van lotto abonnees. Heb jij vaak dromen over de lotto winnen? Weet je al precies wat je met al dat geld zou doen? Een mooie reis maken of toch liever sparen voor je oude dag? Bij Lotto kan je meespelen aan verschillende loterijen. Je kan meedoen met één trekking of kiezen voor deelname aan meerdere trekkingen. En als je de smaak te pakken hebt kan je er zelfs voor kiezen om een lotto abonnee te worden. Weten hoe Lotto bij andere abonnees is bevallen? Lees dan snel verder.

    Over Lotto

    De eerste Lotto trekking is begonnen in het jaar 1974. Meteen na deze eerste trekking begint het grote succes van Lotto. In het jaar 1976 heeft Lotto al een omzet van 173 miljoen gulden. Dankzij dit succes kon Lotto het aantal werknemers verdubbelen en verhuisde het bedrijf naar een andere locatie in Den Haag. In 1981 komt Lotto met een eigen show op televisie. Deze show wordt uitgezonden bij de NOS. In het jaar van 1995 stappen ze over naar RTL 4. 2000 was het jaar van verandering voor het bedrijf. Het spel werd vernieuwd waardoor er een nog grotere kans bestond om miljonair te worden. Dit gebeurde dan ook in 2001 toen een inwoonster van Amsterdam in één keer van al haar geldzorgen af was. Ze won 21 miljoen gulden. In 1998 kwam het programma Lotto weekend miljonairs op televisie met Robbert den Brink. In 2003 verhuist het kantoor van Lotto naar Rijswijk. Een locatie waar Lotto zich nu nog steeds bevindt. Robbert den Brink gaat met zijn programma in 2006 naar RTL 4. Dit zorgt voor verdubbeling van de kijkcijfers en nog meer trouwe Lotto abonnees. De hoogste Lotto winst ooit werd gewonnen in 2010 en bedroeg een bedrag van 36 miljoen euro. Dit werd verdeeld over 22 winnaars. Deze verhalen over lottowinnaars maken het meespelen aan Lotto nog spannender!


    Zo werkt een lotto trekking, bekijk hier het filmpje!

    Diensten

    Ben jij iemand die van games & winnen houdt? Dan is meespelen aan Lotto misschien wel wat voor jou. Je kan ervoor kiezen om online mee te spelen. Dit kan vanaf één lot. De prijs voor één lot is drie euro. Wil je een grotere kans maken op een prijs? Dan kan je ook kiezen voor meer dan twee loten. Elk extra lot kost twee euro. Per lot heb je de keuze uit zes getallen en een jackpotkleur. Daarnaast kan je nog kiezen voor een voordeelbundel. Je speelt dan zeven trekkingen mee, maar hoeft er maar zes te betalen. De echte fanatieke Lotto speler kan kiezen voor een abonnement.

    Klachten

    Als je klachten hebt over Lotto kan je deze vinden bij ‘veelgestelde vragen’. Hier kan je bijvoorbeeld ‘klachten lotto opzeggen’ intypen. Mocht jouw klacht hier niet bijstaan dan kan je ervoor kiezen om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Wil je liever meteen antwoord? Dan is er een telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn. Dit is een 0800 nummer en dus gratis!

    Laat anderen weten wat je van Lotto vindt en laat je review achter.

    Benieuwd over de jackpot en hoe u kunt winnen? Hoe kunt u meedoen of loten kopen? Lees ervaringen van consumenten die al iets gewonnen hebben of gewoon meedoen voor het goede doel, op NederlandReview!

    Lotto
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.4
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lotto

    Uw beoordeling

    Lotto

    Veel te lage prijzen voor 3 en 4 getallen goed, statistisch gezien is het al heel moeilijk om 3,4 cijfers goed te raden en dan krijg je daar ook een tientje of 20 voor met XL. De kloof tussen die 1 miljoen ( 6 getallen) en 5 euro (3 getallen) is gewoon veel te groot. Deze loterij zoals andere is dus gewoon geldverspilling want zelfs voor 3 getallen krijg je amper iets. En voor 2 euro kan je beter een andere loterij spelen met een hogere prijs voor 3 getallen goed.

    Door: Diangelo13-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Krijg 5 tot 50 gratis loten bij Lotto Abonnementen

    Om gebruik ervan te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: remco02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kleine prijsjes winnen

    Ik heb zelf vooral wat kleine prijsjes gewonnen, maar dat is altijd erg leuk als verrassing.
    Ik doe vooral mee voor de spanning en als je dan wat wint, is het extra leuk.

    Door: Kim Jongejan15-02-2017
    Guus27-06-2020

    Ik vind deze loterij geld verspillen. In de euro loterij heb je meer kans ondank dat je met veel meer mensen deel neemt. Dat is mijn ervaring.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Lotje kopen

    als ik een krantje koop neem ik vaak een lotje mee
    altijd spannend en soms win je wat. meestal niet echt veel of helemaal niets maar de spanning is ook leuk

    Door: Okke07-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lotto afschrijvingen zonder toestemming

    Jammer, na jaren zelf af en toe mee te hebben gespeeld en dan een bedrag over te boeken wordt er ineens geld van mijn rekening geschreven voor een abonnement dat ik niet heb afgesloten!

    Bij de vraag of ze dit hebben bevestigd per email en of ik die mail dan normaals zou kunnen ontvangen krijg ik te horen dat ze niets bewaren! Dit gaat over 1 jaar en 3 maanden terug, dus zo'n groot bedrijf bewaart geen bevestigingsmails van 2020?! Oplichters!

    Door: Waslander04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ongevraagd abonnement

    Goedemorgen,

    Naar mijn verbazing zie ik dat lotto 2x een bedrag van 15 euro van mijn rekening heeft gehaald. 2 of 3 maanden geleden ben ik benaderd door een medewerkster van jullie call center.

    Ik hoop dat deze vrouw te achter halen is want ik wil graag een klacht indienen. Ook wil ik vragen of er van ons gesprek een opnamen is geweest.

    Ik heb namelijk tot 2 x aan toe gevraagd of het ging om een abonnement? Het antwoord was nee! Er kwam een korting over loten die ik zelf aanschaf zo als ik soms doe. Ik wilde niet elke week mee spelen. Nu zie ik tot mijn verbazing dat er maandelijks geld van me rekening gehaald word en als ik losse loten koop dan is daar helemaal geen korting.

    Ook wil een klacht indienen omdat de vrouw de voorwaarde zo snel heeft op gezegd dat de dingen die nu gebeuren helemaal niet te horen waren. Ik vind het schandalig dat er gelogen word om je vervolgens een abonnement aan te smeren.

    Ik heb mijn bankrekeningnummer niet aan deze vrouw gegeven en ik wil geen abonnement!

    Met vriendelijke groet,

    Jozefien

    Door: Jozefien Krijnen05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    1 euro

    Heerlijk die spanning! En maar 1 euro per lot, lekker makkelijk online te kopen. Ik houd van het leven en van gokjes wagen dus dit vind ik helemaal leukjes!

    Door: Snoezel29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lotto

    Meer min punten zou ik schrijven,,,,,🤑🤑🤑🤑

    Door: Lotje31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet!

    lotto is zeker niet betrouwbaar begint opnieuw voornemens de lok methoden die gebruikt wordt om kalnten te werven iedere week 3000 euro en gerandeerd prijs nou mooi niet. Het 35 jaar meedoen en nog geen enkel prijs boven de 25 euro gewonnen,geldklopperij.dus doe wat veldonderzoek naar betrouwbaarheid maar die is er niet.wordt vervolgt!

    Door: Ruud Dammiaans04-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    abonnement

    voel me opgelicht na 3 jaar lid te zijn geweest.
    Ze schrijven zo het dubbele bedrag af en krijg er niets voor.
    En het geld ben ik kwijt.
    Voor mij geen lotto meer

    Door: r van der wal11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3 maanden 5 rijtjes met zogenaamd 50% korting.

    Teveel om op te noemen, minpunten bedoel ik dan

    Door: Peter Regeer11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet!

    speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet ja speltegoed nou nou ook daar win je niets mee.
    Speel al velevele jaren mee. maar griezels tillers is dit om het topsalaris van de directeur te spekken. Begint aardig op manipulatie van het lottospel te lijken, met de nieuwe vorm zou je meer kansen maken ? alle verandering meegemaakt, van cijfers ,kleuren maar nul komma nul, niets ,ik kan het missen dat wel en daar begint de ellende dan ook door, willens en wetens ,bedenker van systeem ..ja wie dan? de directeur zelf zeker mooi bedacht. De keren dat grote prijs vang nooit ..er is vrijwel zeker sprake van enige vorm van manipulatie want welke cijfers je ook invult en hoeveel rijtjes met verschillen ,maakt hierbij niet uit ,je wint niets ja vast wel eens gaat die er uit, maar dat is om de schijn voor de buitenwereld op te houden ,als de goede doelen zouden steunen met al het geld wat overblijft in de pot(directeur pot) dan zouden alle goede doelen tevreden zijn met wat ze krijgen, feitelijk steun je zelf met bijdrage wat je maandelijks geeft een doel. De keren dat je speltegoed wint zijn het meest voor de hand liggend, om te voorkomen dat je nooit wat wint maar zelfs deze cijfers worden voor je ingevuld zodat je de volgende week ook weer niet wint met deze cijfers,hoe mooi bedacht.
    + punten mensen benadelen met winkansen die ze niet krijgen
    - punten. te veel

    Door: jack30-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    lotto abonnement

    Abonnement liep door zonder dit aan te geven. Medewerker van Lotto gaf aan dat ik dit bedrag terug mocht storten, vervolgens toch een aanmaning van 45 euro ontvangen. Ik koop nooit meer iets bij deze oplichters.

    Door: Adel Grable11-05-2020
    Regeer 11-01-2021

    Daar ben ik het mee eens

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pas op!

    Ik werd op straat aangesproken door iemand van Lotto, die zou een goede beoordeling voor z’n stage krijgen als ik m’n gegevens in wilde vullen.. lang verhaal maar het kwam er op neer dat ik er mooi in ben getuind. Ik dacht alleen lid te zijn maar ik krijg elke keer rekeningen, terwijl ik niet eens mee speel. Ik heb meerdere malen geprobeerd ze te bereiken, maar het lukt me maar niet op mijn lidmaatschap op te zeggen en de rekeningen blijven maar ophogen... wat een onzin. Niet aan beginnen je komt er erg moeilijk vanaf!

    Door: Pas op!27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niks

    Al verschillende keren gebeld dat wij iedere keer post van jullie krijgen met betalingsachterstanden. Ten eerste spelen wij niet mee met de lotto en ook nog nooit gedaan. Staat ook op een andere naam maar met ons adres. Iedere keer zeggen jullie er naar te kijken maar jullie doen helemaal niks , krijg nu zelfs 3 brieven tegelijk binnen met betalingsachterstanden, wordt alleen maar erger. Kan wachten op de deurwaarder binnenkort, misschien dat hij/zij wat meer verstand heeft en het wel is goed gaat uitzoeken.

    Door: Zwart18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lotto

    LET OP ! OPLICHTERS!!!
    ALLEEN als je de aap gedownload dan moet je 10 euro maandelijks abonnement betalen !!! Ook wordt je meteen met een incassobureau gechanteerd! Zelf als je geen gebruik maakt van de aap ... verplicht ga je akkoord voor 10 euro per maand! Niet doen niet spelen oplichters... JAMMER ERG JAMMER

    Door: Kadir Demirel30-03-2020
    M27-04-2020

    Heb je uiteindelijk de rekening betaald? En is het toen gestopt? Ik heb een soort gelijk iets meegemaakt en ik weiger te betalen voor iets wat ik niet speel. Intussen loopt de rekening op en sta ik op het punt ze toch maar het geld te geven voor nogmaals iets wat ik niet eens speel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    valse belofte

    Nadat ik een enorme fout op de website van de lotto had gemeld is me door meerdere medewerkers verteld dat ik 50 loten kreeg. Toen ik echter vroeg waar deze loten bleven werd ik behandeld alsof ik de boel aan het bedriegen was. Ook nadat ik meerdere bewijzen stuurde werd ik onaardig behandeld, de loten heb ik nooit mogen ontvangen. Een erg vervelende ervaring en ik zal dan ook nooit meer mee doen met deze loterij. Ik zou de lotto dan ook willen vragen om geen beloftes te maken die niet waargemaakt worden.

    Door: Sans29-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Lotto een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Lotto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lotto actief?

    Lotto is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lotto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.