Staatsloterij

4.5

Bestellen

3.1

Service

3.3

Prijs

3.7

Levering

35.7%

Zou hier weer kopen

Staatsloterij

Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.


Over de Staatsloterij

De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.


Diensten Staatsloterij

Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl


Klachten

De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.


Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (70)

"gratis lot"

Pas op en trap niet in "gratis loten" zwendel!!! Via een win actie bij bouwmarkt een gratis lot(deelnamen) gekregen volgens de telefoniste hierbij mochten wij een geluksnummer geven en zouden wij de 10e (vandaag) te horen krijgen of we ook iets gewonnen hebben. Wij dus met smart afgewacht en vandaag tot onze verrassing gezien bij het inloggen dat er helemaal geen lot bij onze naam stond.? Hierover gebeld met de organisatie die vervolgens vertellen dat dit voor de trekking van October was en dat er dus ook 17.50 van onze rekening geschreven zou worden!?! Dus ondanks verteld niet gratis of niks. Gesprekken zijn ook opgenomen waarin de medewerker aangaf dat dit dus wel degelijk gratis was en voor 10 september trekking was. Met andere woorden gewoon misleidende reclame en oplichterij gelukkig hebben wij het abbonement kunnen laten ontbinden (waarvan wij niet eens wisten dat we dus voor aangemeld waren) Door deze instantie worden meerdere wetten met hak en voet overschreden en deze kunnen gewoon ongestoord doorgaan. Dus bij deze mogen mensen zich bij mij GRATIS aanmelden voor een nieuwe auto doe ze morgen ontvangen!! Wel bedoel ik met morgen volgend jaar en met gratis bedoel ik dat je per maand voor de kans op die auto 100 euro van je rekening afgeschreven wordt. Ohja en de auto zou ook een stok kunnen zijn maar dat hoort u natuurlijk dan wel ;) Stap hier niet mee in zee mensen deze instanties vrezen geen wetten of niks en maken bakken en bakken met geld over de ruggen van goedgelovige mensen!!

K

Kevin

10-09-2022

0

Telefonische benadering

Werd gebeld door de Staatsloterij met de vraag of ik mee wil spelen . Na meerdere malen doorgeven te hebben dat ik geen interesse heb werd de mevrouw een beetje agressief. Ze slot het gesprek af met zoek het lekker uit …. Lekker klantvriendelijk

J

Jo

01-09-2022

0

Xl lot

Ik koop af en toe een lot en op een van de 2 viel een hoge prijs naar de winkel waar ik het lot heb gekocht . Alle gegevens genoteerd kreeg te horen dat ik het geld binnen 7 werkdagen bijgeschreven word maar het stond al binnen 2 dagen op mijn rekening dus ik begrijp de meeste negatieve reacties niet .

W

Wim

14-05-2022

0

Bedriegers !!!! Zogenaamde “ winnaars” hoor je nooit iets van ? Zogenaamde “ grootste prijzenpot “ van het land al koop je 1000 loten win je nog niks , dat is voor mij heel vreemd aangezien ze alleen onder de verkochte nummers loten…. Ik zou zeggen spaar iedere maand het geld van de loten en kijk waar je over 20 jaar verder mee bent !!!!

10-05-2022

0

Heel veel loten

Ik speel al 20 jaar mee. Eerst met hele loten, en nu met 2 1/5 loten. Helaas nog nooit wat gewonnen. Misschien moet ik er maar mee stoppen. Maar dan heb ik niets meer om over te dromen

M

Martijn

02-04-2022

0

23-2-2022

Ik snap niet dat mensen nog met de staatsloterij mee spelen. Er is genoeg aandacht aan besteed in de media dat het een onbetrouwbare instelling is. En het is nog van de staat ook. Pure oplichting. Als ik dit zo doet als de staatsloterij krijg ik 12 jaar gevangenis straf.

E

E.zel

31-03-2022

0

Is niet goed gegaan

Vindt het een criminele organisatie,die achteraf ,die belofte,s niet nakomen,en achteraf dingen doen,zoals geld niet direct uitbetalen,en leeftijd bevestiging,als je stopt en wat geld uit de wallet wil uitlaten betekenend enz

M

Max

22-02-2022

0

Half oudejaarslot

Voor de oudejaarstrekking een half lot gekocht in de winkel. Geluk aan mijn zijde?. Alles goed en dat betekende in mijn geval de helft van een auto belastingvrij uitgekeerd. Ik heb mijn lot ingeleverd in Rijswijk en vandaag is het bedrag op mijn rekening bijgeschreven. Ik speel al jaren mee, maandelijks koop ik een 1/5 lot en tijdens oud en nieuw een half lot. Wel vaker kleine niet noemenswaardige bedragen gewonnen, maar wie het kleine niet eert is het grote niet weert. Ik wens jullie allemaal alle geluk toe..en je ziet...het kan gebeuren ?

J

Jen

02-02-2022

0

Oudejaarstrekking Staatslot

Is de Staatsloterij nog wel te vertrouwen? We hadden reeds diverse reviews gelezen over het feit dat diverse deelnemers de winnende prijs niet hadden kunnen verzilveren, gewoonweg omdat de Staatsloterij niets op hun bankrekening had gestort. We wachten zelf nu ruim een maand, maar we hebben nog niets gezien! Zouden de ervaringen van de vorige deelnemers kunnen kloppen? Ik vrees van wel! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

J

Jean Cox

31-01-2022

0

Staatslot online

Ik heb online een staatslot gekocht. Nu heb ik een prijs gewonnen. Maar omdat mijn rekeningnr niet klopt krijg ik niet uitbetaald. Ze moeten perse je oude rekeningnr weten. Daar ik deze al 5 jaar niet meer heb weet ik dit niet meer. Maar nee ze moeten het perse hebben. Belachelijk. Koop niets online. Koop het dan liever nog in de winkel.

S

S Boskma

28-01-2022

0

Lot

Zeer slechte site en bedroevende klanten non-service

H

harry.tillema

16-01-2022

0

Oudejasrslot

Laatst eens een half Oudejaarslot gekocht voor 15 euro. Maar zoals verwacht, geen prijs. De eerste en laatste keer dat ik mijn geld hieraan besteed.

K

Karel Kontknaller

03-01-2022

0

Vaste loten iedere maand als abbonement

Speel all heel veel jaren mee met een aantal loten maar helaas nog geen grote prijs gewonnen ik ben aan het overwegen om te stoppen want als ik alle inleg bij elkaar optel dan had ik wel een leuk bedrag bij elkaar gehad heb al een een review geplaatst en even daarna werdt ik gebeld door medewerkerster van staatsloterij en zij vondt dat dit niet kon en bood mij toen aan om nog een vast lot erbij te kopen en dan zou ik wellicht in de prijzen vallen !! Maar helaas qeer niets !! Maar wel weer een lot erbij voor elke trekking !!! Ik hoop dat deze loterij eens gaat nadenken om de prijzen nog beter te verdelen oven meer loten en hierdoor meer mensen een leuke prijs te gunnen !! M.v.g j. Gielissen

J

Jack Gielissen

03-01-2022

0

2x 1/2 oudejaarslot

elke 100 euro die je spendeert krijg je er misschien net 4 uit terug. de enige mensen die hier rijk van worden is de de roverheid zelf of de ingehuurde acteurs die zogenaamd winnen.

B

bart

01-01-2022

0

Staatsloten

Omdat ik in 2000 gestopt ben met dertig jaar roken wilde ik iets ‘nuttigs’ met het uitgespaarde geld gaan doen en dat werd de staatsloterij (2 volle loten) (ik gok voor de rest niet en nergens) In die 21 jaar dat ik meespeel heb ik óóit (in de gulden tijd) Fl.100,00 gewonnen. Daarbij is het dan ook altijd gebleven. Nou ja, af en toe ‘eigen geld’ of bedragen daar om heen, maar altijd lager….. En van ál die 20 jaar heb ik de trekkingen nog en de eventuele getrokken prijzen. Ik weet natuurlijk als techneut ook wel dat de kansen miniem zijn maar je moet wát, toch? Een paar jaar geleden heb ik de twee hele loten omgezet naar 2 ‘vijfjes’ en zie daar, ik heb regelmatig (op tien loten dus) tien euro of minder. Maar de afgelopen jaren (en vooral de laatste jaren) begin ik me steeds meer te ergeren aan de méér dan opdringerige reclame om toch vooral loten te kopen. En helaas zijn ook veel andere aanbieders ook van de partij, de één nog erger dan de ander. Ik ben nu al zo ver dat ik binnen één seconde óf wegzap, óf het geluid blokkeer. De slogan: “De snelste manier om miljonair te worden” haat ik! Maar ze zullen waarschijnlijk zichzelf bedoelen. Het meest rare vind ik nog de prijzen (van zoals nu weer) 30 miljoen!!! Wat moet je dáár in Godsnaam mee? (oh, ik weet legio mensen die ik een plezier zou gunnen en het zeker zou willen doen) Of twintig jaar elke maand 10.000 euro, ik zou gek worden! Ik leef nu van 2100,00 p/m en hou over. Ik heb ooit een gouden handdruk gehad (100.000 euro) en heb daar tien! jaar van rond kunnen komen, gewoon door zuinig aan te doen. Ik heb wel eens naar de staatsloterij gebeld waarom die waanzinnig hoge prijzen terwijl je i.p.v. 30 miljoen voor één persoon 300 mensen 100.00 euro kan geven Of 3000 mensen blij maken met 10,000. En als je nu 30.000 x zo veel kans op een prijs van 1000 euro zou hebben? Maar nee, dat vonden ze maar niks….. Nee, geen wonder als half Nederland zich voor één moment miljonair waant door een of meerdere eindejaar staatsloten te kopen. P.S. Ook de kans dat een postcodeklapper bij jou terecht komt is ook nihil. In plaats daar van krijg je een make-up set of reep chocolade…. Ik kijk de postcode uitslag altijd snel na op wat de dichts bijzijnde ‘treffer’ is. Gewoon voor de lol.

A

André Dikker

30-12-2021

0

Geen transparantie

Voorheen, werden de trekkingen gedaan door een Grieks buro (ja, het is echt waar)! En de Staatsloterij heeft vroeger 2 invallen gehad door de FIOD (waarvan ze bij de tweede inval vooraf zijn getipt). Rick Nieman deed een onderzoek en wou een gesprek aan gaan bij De Nederlandse Loterijen. Echter kreeg hij letterlijk en figuurlijk geen voet tussen de deur. Geen gesprek, niets. Zo transparant zijn ze dus ! Wat ook bij Jinek aan de orde is geweest. Bij Eva Jinek, beloofde de directeur dat het eerlijk zou blijven gaan en niet dat niet verkochte loten in de trekkingen mee zouden doen. Ik vertrouw ze in ieder geval niet meer.

J

Jo

20-12-2021

0

0

Crimineel online casino van de staat in de vorm van loten.

M

Marcel

13-12-2021

0

Staatsloten

Deed ruim 33 jaar met met gemiddeld 2a3 hele loten per maand. Paar x per jaar 7,50 gewonnen, en jaren geleden 1x 400 euro gewonnen. En ben 3 maanden geleden gestopt. Ik geloof ook niet dat er grote prijzen uitgaan, omdat het nooit verteld wordt waar, en wie, en verschuilen zich achter de privacywet, terwijl ander loterijen dat wel bekendmaken. Laten wij niet vergeten dat het de STAATs loterij is, van de staat, de (r)overheid dus. Bekent van oa toeslagen affaire...

B

Ben

06-12-2021

0

3 loten en oudjaarslot

Belde de Staatsloterij omdat ik info wilde over de spelregels. Je kan alles goed hebben dan varieert de prijzenpakket van 2500€ tot de jackpot, als ik merk dat ik alles goed heb zal ik mezelf rijk rekenen en dan ligt t aan t lot welk prijs je hebt. Nou! Je kan me veel wijs maken maar transparant is het niet dus heb spijt dat ik die loten heb gekocht. Nooit meer

R

Raymond

04-12-2021

0

AANSMEREN VAN LOTEN

Ook ik had een hoge pet op van de Staatsloterij tot vandaag. Vandaag werd ik telefonisch benaderd door de Staatloterij (070-2071022) met allerlei vragen of ik het fijn vond om een grote prijs te winnen. Dat wil iedereen en nadat ik dit bevestigde werd er mij een XL aangeboden. Na enige tijd werd een bandopname gemaakt waarin ik 3x bevestigend zou moeten antwoorden. Bij het oplezen van het verhaal, over hetgeen de Staatsloterij wilde dat ik zou doen, bleek ik ineens aan 16 trekkingen te moeten gaan meedoen vanaf 01-01-2022. Volgens mij bepaal ik zelf wat, wanneer en met hoeveel loten ik ga meedoen. Dit heb ik de medewerkster van de Staatloterij dan ook medegedeeld. Voor mij heeft de Staatsloterij door deze actie volledig afgedaan. Ik zeg mensen pas op met wat u zegt en doet. U heeft zelf het beheer van uw geld in eigen hand en laat dit NOOIT regelen door een Staatsloterij.

H

Hans Post

01-11-2021

0