NederlandReview

  Ervaringen Staatsloterij

  Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

  Over de Staatsloterij

  De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

  Nederlandse loterijen - Zondag met Lubach (S10)

  Diensten Staatsloterij

  Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

  Klachten

  De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

  Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

  Staatsloterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

  3.6
  32% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Staatsloterij

  Uw beoordeling

  miljonair in je hoofd

  We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
  Vaak wonnen we wel iets steeds.
  Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
  De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
  Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

  Door: Denise Timmermans27-08-2016
  E. Gerard19-06-2020

  Zeer slechte service. Na een lot online gekocht te hebben is mijn account ten onrechte geblokkeerd. Nu vraagt de Staatsloterij een kopie van mijn bankpas en identiteitskaart. Dit gaat te ver en mag volgens mij niet eens gezien de AVG wet. Het geld dat ik op mijn account gestort heb om loten te kopen ben ik nu kwijt omdat ik er niet bij kwam, tenzij ik mijn privé-gegevens dus opgeef. Zeer brutale klantenservice, geen reactie op mijn klacht gekregen. Liever niet met de Staatsloterij in zee gaan. MVG

  Fred Knol22-08-2020

  zoals gewoonlijk niet te doen om je loten aan te passen via de site. Moet weer gebeld worden en dat kost weer onnodig tijd en geld. Bij bijna alle instanties kan je met 3 muisklikken aanmelden maar afmelden ho maar. Het is en blijft zwaar kl...te.

  Vikash13-11-2020

  Legale en grove oplichting, programma opgelicht moet bij deze mensen terecht.

  Ronnie03-01-2021

  Grote oplichters speel al jaren mee nooit een grote prys gewonnen.waarom maakt de Staatsloterij de winnaars niet bekend omdat ze het zelf het geld in hun zak steken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Oudejaarsloterij

  Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

  Door: Babs05-09-2016
  S Ramchand15-04-2020

  Hallo staatsloterij nu zijn jullie op een andere manier bezig om klanten te zoeken, via Gamma om klanten te maken. ik wil staats loterij vragen hier mee te stoppen. jullie hebben verleden het speler het klanten voor de gek gehouden. zijn jullie al vergeten. ik heb jaren mee gedaan met 10 loten nooit gewonnen ik die loten nog bewaart, daar voor wil ik al mijn geld terug van de staatsloterij. ik ben dhr. S.Ramchand. Nevelgrijs 35 2718NZ, als uw wilt dan stuur ik die gekocht de loter voor jullie om te bewijzen. Deelnemer: 36165107/ 2008 tot 2014,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Geweldig!

  De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

  Door: Annabelle28-04-2016
  koolen11-11-2019

  Je werkt er zeker of je kent de betekenis niet van het woord winnen

  John22-07-2020

  Je bent zeker in dienst van de staatsloterijen dat je zo positief schrijf ,terwijl je nooit wat wint . Koop al ruim twintig jaar maandelijks 3 hele lote met xx en mijn hoogste prijs was 25 euro ,zelfs de verkoper zeg ,John hou op ,je zal nooit wat winnen

  Julian Van der werf11-09-2020

  Pff mijn moeder doet al 30 jaar mee 50€ euro gewonnen in totaal.wij zijn lekker overgestapt naar postcode loterij

  Myll25-03-2021

  @Julian.. gaat het bij de postcode loterij beter ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mooi

  Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

  Door: Ugur05-01-2019
  John22-07-2020

  Als u zeg God beslist en daar in zo geloof. Moet u toch de Bijbel goed lezen . Daar staat dat gokken verboden is,dus zo gelovig ben u ook weer niet .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  10.000

  10.000 gewonnen in de oudejaarstrekking.
  4 maanden later nog niks uitgekeerd.
  10 tallen keren gebeld, van het kastje naat de muur! Waardeloze service en ze keren tot nu toe niks uit. Waardeloos!!!

  Door: Erik T.15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Winkel

  Reeds meer dan 40 jaar koop ik loten van de staatsloterij en 1 keer een prijsje van 100 gulden !! gewonnen en verder af en toe een fooitje van 5 of 7,50 euro. Nu had ik op 10 februari 2021 mijn lot gecheckt op loterijen.nl, het nummer ingetikt en veduveld, een vette prijs van 1000 euro gewonnen.
  Met al mijn ongeloof dit toch zeker 5 a 6 keer gecontroleerd en ook door mijn vrouw, super blij en met een zeer tevreden gevoel gaan slapen.
  Ik heb toch de volgende ochtend nog even weer gekeken voor de zekerheid en wat schetst mijn verbazing ?, het lotnummer stond op nul dus niks gewonnen, gebeld naar de staatsloterij en de telefoniste of zoiets wist mij te melden dat dit in de kleine lettertjes stond en als ik een account had gehad ik als troost een vijfde lot zou krijgen, niet gekregen uiteraard want ik speel gewoon op de ouderwetse manier mee. Ik vind dit voorval een grote schande en zie het zelf als verlakkerij.

  Door: H.B.Hijlkema14-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zogenaamde gratis loten terwijl ik op bel me niet register sta

  ze hebben alweer een abbonement proberen te starten terwijl ik op het bel me niet register sta ingeschreven

  Door: Rik van den Bosch25-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Geen aankoop toch onbereikbaar account en maandelijks afschrijven

  Via een "gratis" lot aktie van de wandelbond KWBN mijn bankrekening opgegeven bij de staats"oplichters". Na het invullen van het rekeningnr kreeg ik de melding dat ik lid was geworden en de eerstvolgende afschrijving zou plaatsvinden dd....
  HE??? Nergens geen mogelijkheid meer om dit ongedaan te maken. Daarom maar dagelijk de bank-app bekijken en ja hoor, de afschrijving vindt plaats voor een lot waarom ik niet heb gevraagd. Later volgt dan een mail dat het lot is gecanceled omdat er niet kan worden afgeschreven met een klant nr. Aha, nu meteen inloggen en opzeggen, Helaas, password vergeten werkt niet, er komt geen mail binnen. Ineens door een wijziging in voorwaarden een telefoonnr, Maar na diverse malen meer dan 30 minuten wachten neemt niemand op, wat een verrassing.
  Nu besloten om aangifte te gaan doen van fraude en kassa maar benaderen want maandelijks mijn bank-app controleren op afschrijving heb ik wel gehad. O-ja, dat gratis lot is er natuurlijk nooit gekomen?

  Door: rick24-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  3 oudejaarsloten

  gellukig een prijs eentientje, op naar de winkel.het lotnr word niet herkend. Bellen naar de klantenservice. Lange tijd in de wacht tel kosten, en dan als antwoord dat ik een envelop moet kopen met begeleidend briefje en met postzegel opsturen. Dus mailen kan niet het origineel kan wegraken en wat er overblijft van de prijs is 8.50
  Schande

  Door: beijleveld beijleveld08-02-2021
  Geen@hotmail.com 10-02-2021

  Julie kanke. Moeders kanke zionisten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  10 jaar loten kopen

  In 10 jaar nog geen 100 euro gewonnen, gegarandeerd prijs ja ja 1.50 euro !

  Door: Bouwmeester 10-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  18 hele loten

  Plus punt: geen

  Minpunt : al 40 jaar geen prijs gehad

  Door: Kadir baba01-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Geen

  Ruim 30 minuten in de wacht gestaan omdat bij het aanmaken van een account word gezegt dat mijn postcode niet bekend is... 3901DG

  Door: Tom Hiensch31-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Staatslot

  Wat een slechte service. Zou een kerstboom bij me staatslot krijgen op 8 december. Nog steeds niet gekregen, ze gaan onderzoeken wat er mis ging en kan me kerstboom waarschijnlijk pas rond 22 december verwachten...

  Door: Leon Strikwerda11-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Gewonnen Google play tegoed

  Na ene halfjaar wachten op antwoord nog steeds niks gehoord over mijn niet geldige gewonnen Google play card.. dit is wel erg

  Door: Ilse Odekerken25-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  staatsloterij

  Geachte, vreemd dat er nu 3 keer achter elkaar de jackpot van 7,5 miljoen eruit is gegaan de kans is meen ik 1 op 12 en voor de corona crisis is dit nog volgens mij 1 keer gebeurd.Toeval?Ik heb mijn twijfels

  Door: pieter vuijst11-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  meerdere loten

  het blijft vreemd dat geld halen bij de loterij binnen 1 minuut van je rekening af is, maar als je geld wint moet dat via de wallet en duurt het, na kiezen voor uitbetalen, 5 dagen voor het op je rekening staat.
  Kan dat nu niet anders of komen dan de bonussen in gevaar?

  Door: Terrynl05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  FAQ

  Is Staatsloterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Staatsloterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Staatsloterij actief?

  Staatsloterij is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staatsloterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.