NederlandReview

    Ervaringen Staatsloterij

    Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

    Over de Staatsloterij

    De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

    Nederlandse loterijen - Zondag met Lubach (S10)

    Diensten Staatsloterij

    Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

    Klachten

    De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

    Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

    Staatsloterij
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    miljonair in je hoofd

    We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
    Vaak wonnen we wel iets steeds.
    Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
    De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
    Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

    Door: Denise Timmermans 27-08-2016
    E. Gerard 19-06-2020

    Zeer slechte service. Na een lot online gekocht te hebben is mijn account ten onrechte geblokkeerd. Nu vraagt de Staatsloterij een kopie van mijn bankpas en identiteitskaart. Dit gaat te ver en mag volgens mij niet eens gezien de AVG wet. Het geld dat ik op mijn account gestort heb om loten te kopen ben ik nu kwijt omdat ik er niet bij kwam, tenzij ik mijn privé-gegevens dus opgeef. Zeer brutale klantenservice, geen reactie op mijn klacht gekregen. Liever niet met de Staatsloterij in zee gaan. MVG

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Oudejaarsloterij

    Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

    Door: Babs 05-09-2016
    S Ramchand 15-04-2020

    Hallo staatsloterij nu zijn jullie op een andere manier bezig om klanten te zoeken, via Gamma om klanten te maken. ik wil staats loterij vragen hier mee te stoppen. jullie hebben verleden het speler het klanten voor de gek gehouden. zijn jullie al vergeten. ik heb jaren mee gedaan met 10 loten nooit gewonnen ik die loten nog bewaart, daar voor wil ik al mijn geld terug van de staatsloterij. ik ben dhr. S.Ramchand. Nevelgrijs 35 2718NZ, als uw wilt dan stuur ik die gekocht de loter voor jullie om te bewijzen. Deelnemer: 36165107/ 2008 tot 2014,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Geweldig!

    De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

    Door: Annabelle 28-04-2016
    koolen 11-11-2019

    Je werkt er zeker of je kent de betekenis niet van het woord winnen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Mooi

    Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

    Door: Ugur 05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    jaren lang automatisch meespelen

    Als je automatisch gaat meespelen kan dat allemaal online geregeld worden. Als je ermee wilt stoppen kan dat niet online. Je moet een nummer bellen dat zeer beperkte openingtijden heeft. Ook is het onderbemand. Ik stond 45 minuten in de wacht. Toen ik aangaf dat ik met onmiddellijke ingang wilde stoppen met automatisch meespelen werd gezegd dat dat niet kon. Waarom niet? Dat zegt de computer.
    Je bent verplicht om nog 2 trekkingen mee te spelen. Dus begin niet aan automatisch meespelen.

    Door: eimert vermeulen 24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    abonnement

    Lijkt wel of de staatsloterij een liquiditeits probleem heeft.
    Gewonnen prijzen worden nu naar een wallet geboekt ipv naar je rekening. Als je gaat bellen dan krijg je te horen dat ze een storing hebben gehad. Ik vroeg of dat in het telefoonscript stond?
    Toen werd het even stil en gaan ze alsnog deze fout? herstellen.
    Binnen vijf dagen staat het op uw rekening Nog steeds niets gezien.
    Slaap maar lekker verder mensen.

    Door: Ron 25-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Staatslot

    Heeeeeeel onvriendelijk bij de klantenservice! Erg jammer want ik vind het leuk om af en toe eens mee te doen met een lot. Word daarna altijd gebeld met het verhaal dat ik heb gewonnen dat als ik vast mee speel ik gratis loten krijg. Ik zeg vriendelijk bedankt en dat ik liever af en toe een lot koop. Vervolgens word er direct opgehangen. Meerdere keren gebeurt...
    Ook wel eens gebeld met een vraag, en weer heeeeel onvriendelijk beantwoord! Ik ben normaal niet van de “klachten”, maar was het na dit laatste telefoontje even zat.
    En ik speel uiteraard nu ook niet meer af en toe mee.

    Door: Cynthia Andriessen 28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Staatsloterij

    Makkelijke site van de. Nederlandse loterij,.Heb ook een tijd een abonement gehad en daarvoor losse loten iedere maand. Speel nu 31 mee elke maand maar je wint eigenlijk nooit , denk in al die jaren 150 euro gewonnen . In mijn omgeving ken ik ook niet iemand die ooit wat wint. Dus gestopt nu ook .

    Door: Leon 23-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    .

    Alleen maar minpunten .
    Je kunt niet fatsoenlijk geholpen worden bij een klacht .
    En de enige mening die voor hun geldt is hun eigen mening

    Ik word NOOIT MEER lid van de staatsloterij

    Door: Anoniem 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Groepsspelen

    Waardeloze site als je meedoet met groepsspelen. Niet gebruiksvriendelijk. Wel contact gehad, maar de telefoniste kan er niets aandoen. Zelfs de beoordeling hierboven is slecht. Kon geen 1 ster geven, want dat kan blijkbaar niet.

    Door: Arie 11-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Via automatische incasso

    Hoeveel geluk kan je hebben!
    Ik speel al jaren automatisch mee in de Staatsloterij en krijg dan ook verschillende e-mails om me te verleiden om nog meer loten te kopen. Zo ook voor de Oudejaarsloterij. Omdat ik mijn winkans wilde spreiden bestel ik voor de Oudejaarsloterij 2 extra halve loten. Zoals altijd komen de lotnummers per email binnen. Daar kijk je niet naar, want de trekking is pas 31 december. Dus op 1 januari lotnummers erbij en kijken of we een geweldige prijs hebben gewonnen.
    Wat schets mijn verbazing, ik heb 2 halve loten maar met hetzelfde lotnummer??!!. Dus niks kans spreiden, ik heb eigenlijk gewoon 1 heel lot!! Voel me nu toch heel erg gedupeerd, want wat als........

    Door: Gedupeerde 02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Abonnement met gratis loten.

    Mijn laatste ervaring: Ik wordt in het centrum aangesproken door een medewerker van de Staatsloterij en deze jongen biedt mij een hele mooie deal aan. Als ik me "nu" inschrijf bij de Staatsloterij doe ik iedere maand mee met ingang van 10 december. Ik heb me ingeschreven vanwege de prachtige deal die ik kreeg: Nu inschrijven = XL lot voor 10 dec + gratis XL lot voor 10 dec, een heel oudjaarslot met XL plus een gratis heel oudjaarslot met XL èn de eerste zes maanden in het nieuwe jaar gratis XL op mijn loten. Wat denk je? Ondertussen €47,50 van mijn rekening en nog geen enkel lot in de bus. Gebeld met de klantenservice en het enige dat zij mij kunnen vertellen is dat er niks van klopt en dat ik enkel een half oudjaarslot zonder XL cadeau krijg. Geld terug is ook geen optie. Kortom, pure oplichterij daar in het centrum. Helemaal klaar met die Staatsloterij.

    Door: S. van Esveld 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Maandelijks een straatje met xl

    November 2019 alleen kleine prijzen op de eindcijfers.
    Bij een straatje XL is dit een vermindering van 50% op de eindcijfers

    Door: Henk 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Automatisch lot

    Heb ervaring automatisch lot wint bijna nooit niks doe bijna 37 jaar mee grootste prijs 1 keer 100 euro

    Door: Marijke Van houtum 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Per internet

    Door de administratie die persoonsgegevens niet correct doet vermelden , Zal bij de trekking op een winnende lot niet mogen uitkeren omdat de Staatsloterij uit Zoetermeer niet de juiste gegevens doet vermelden.
    Of is dit weer de fouten worden begaan die toen ook al bij Arjan van t Veer wedn begaan.
    Of heeft de medewerkers van de Staatsloterij alleen geleerd hoe je persoon moeten fraude plegen in de persoonsgegevens moet doen handel???

    Door: Gedupeerde 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    0

    de win kans per lot is 1 : 40,000,000 , dit betekent dat er geen kans is om te winnen, 1 per 40 million gevallen!
    en op de website staat dat er 50,7% winkans, dat is erg misleidend voor mensen die hebben geen wiskundige begrip. mag dat in Nederland?!!!!! Dat is een soort van froude volgens mij.

    Door: Neguin 25-08-2019
    Pascal 02-07-2020

    Die 50% winkans is gebaseerd op de kans om te winnen. 50% kans dat je wel wint, 50% kans dat je niet wint. Waar die 0,7% vandaan komt mag Joost weten!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Staatsloterij

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Staatsloterij een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Staatsloterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Staatsloterij actief?

    Staatsloterij is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staatsloterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.