NederlandReview

  Ervaringen Staatsloterij

  Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

  Over de Staatsloterij

  De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

  Diensten Staatsloterij

  Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

  Klachten

  De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

  Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview.nl

  Staatsloterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  4,2
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Automatisch lot

  Heb ervaring automatisch lot wint bijna nooit niks doe bijna 37 jaar mee grootste prijs 1 keer 100 euro

  Door: Marijke Van houtum10-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Per internet

  Door de administratie die persoonsgegevens niet correct doet vermelden , Zal bij de trekking op een winnende lot niet mogen uitkeren omdat de Staatsloterij uit Zoetermeer niet de juiste gegevens doet vermelden.
  Of is dit weer de fouten worden begaan die toen ook al bij Arjan van t Veer wedn begaan.
  Of heeft de medewerkers van de Staatsloterij alleen geleerd hoe je persoon moeten fraude plegen in de persoonsgegevens moet doen handel???

  Door: Gedupeerde27-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  0

  de win kans per lot is 1 : 40,000,000 , dit betekent dat er geen kans is om te winnen, 1 per 40 million gevallen!
  en op de website staat dat er 50,7% winkans, dat is erg misleidend voor mensen die hebben geen wiskundige begrip. mag dat in Nederland?!!!!! Dat is een soort van froude volgens mij.

  Door: Neguin25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  doe al 30 jaar mee en heb nog nooit gewonnen

  Ik heb in mijn 30 jaar dat ik mee doe nog nooit iemand meer dan 10 euro zien winnen bij de staatsloterij in mijn omgeving en ken toch aardig wat mensen

  Door: Hans28-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Waardeloos en nep

  Nog nooit gehoord dat irmand een prijs groter dan 1000 eur gewonnen heeft... neppe loterij

  Door: Stefan16-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Mooi

  Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

  Door: Ugur05-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Oplichting

  Hierzo ook laatst gebeld geworden door de loterij, of ik niet een abbo wil afsluiten krijg ik er een half lot (oudejaarstrekking) bij. Ik denk oke 15 euro gespaart hier doe ik aan me. Toen ik op de app keek stond hier dat de abbo's pas 28 dec zichtbaar zijn. Ik zag nogsteeds niks aan loten staan dus ik dacht bel maar eens naar de loterij. Zeggen die er is denkelijk iets misgegaan en dat ik die aktie niet meer bij hun kan afsluiten dus met andere woorden bij hun gaat het fout en ik krijg mijn halfoudejaarslot niet gratis.. + als je voor 24 dec koopt maakte je kans op 100 extra loten. Maar ik heb dus voor niks gewacht...

  Door: Dre28-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Slechte service

  Zo een slechte service heb ik nog nooit gezien ze helpen je niet eens bel je ze gaan ze ophangen en zogenaamd zeggen dat ze niks horen via telefoon oplichters

  Door: Turgut kacar11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Leugenaars

  Zojuist aangesproken door 1 van de medewerkers van de staatloterij of ik mee wilde spelen met een oudejaarslot dan kreeg ik er een half lot gratis bij en zit ik nergens aan vast.
  Dat wilde ik wel. Nu zie ik in de bevestiging dat ik nu maandelijk meespeel met een lot van 15 euro!!! Opzeggen kon niet want het duurt 10 dagen voordat de aanmelding zichtbaar is. Dus nu moet ik het zelf weer in de gaten houden en dan weer zelf bellen!!!!! Wat een leugnaars zijn het daar. Trap er niet in. Ik speel nooit meer mee.

  Door: ursula14-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Misleidend

  Had klacht over de trekking 27 mei speel al 21 jaar onafgebroken automatisch mee , ik vind als je al die tijd meedoet en mensen die zich aanmelden op de website van Staatsloterij en antwoorden beantwoorden krijgen ze gewoon 2 loten toegestuurd en mensen die al zolang meespelen krijgen er vier,dit vind ik niet acceptabel en heb mijn lidmaatschap opgezecht per direct.
  Ik heb het idee dat ze daar helemaal niet mee zitten of dat je al week lid bent of 21 jaar maakt ze niets uit,ik kreeg iedere maand mijn lot per mail toe gestuurd nu ik opgezecht heb en nog de trekking van 10 mei meespeel heb ik mijn lot niet meer gekregen via mail zosnel zijn ze je al vergeten,waardeloos instantie had iets anders verwacht ben er helemaal klaar mee.

  Door: Jan01-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Nooit meer kopen bij staatsloterij!!

  Ik heb 1 straat voor 3 gekocht. Na een aantal brieven leek er een misverstand te zijn, na 3 keer bellen in totaal krijgen we alsnog in de laatste maand dat er iets anders is dan ingevuld op de site.
  Volgens staatsloterij gaan 3 maanden maar hebben ze er 3 straatjes van gemaakt...
  Na 450 kwijt voor 1 maand ipv 3 kan het niet terug gedraaid (na weer te moeten bellen) worden en ben ik het kwijt..
  Als je dit leest doe er niet aan mee want je besodemieterd al denk je dat het goed zit en tig keer gebeld hebt al er iets is!
  1e keer dat we hier aan mee hebben gedaan, nooit meer dus!!!

  Door: Anoniem04-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Oudejaarsloterij

  Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

  Door: Babs05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8
  rating

  miljonair in je hoofd

  We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
  Vaak wonnen we wel iets steeds.
  Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
  De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
  Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

  Door: Denise Timmermans27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Geweldig!

  De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

  Door: Annabelle28-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Staatsloterij

  Uw beoordeling