NederlandReview

  Ervaringen Staatsloterij

  Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

  Over de Staatsloterij

  De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

  Nederlandse loterijen - Zondag met Lubach (S10)

  Diensten Staatsloterij

  Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

  Klachten

  De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

  Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

  Staatsloterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

  3.6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Staatsloterij

  Uw beoordeling

  abonnement opgezegd.

  Ik had altijd wel een hoge pet op van de Nederlandse Staatsloterij. Tot het moment dat ik het abonnement telefonisch ging opzeggen. Ik werd te woord gestaan door een "dame" die me behandelde of ik met haar had geknikkerd in mijn jeugdjaren. Het "je" en "jij" was niet van de lucht. Ik ben 60 jaar niet de jongste meer maar werd als een of andere snotneus behandeld. Nu hoef ik niet zonodig met "U" aangesproken te worden maar ik heb toch liever als vreemden mij benaderen dat je met U aangesproken wordt wel zo normaal. en wel zo netjes. Blijkbaar worden medewerkers bij de Staatsloterij niet meer opgevoed hoe ze een klant aan moeten spreken of moeten benaderen. De reclame voor de Staatsloterij vind ik ook om te huilen. Hoe blij iemand is die een Staatslot heeft gekocht. Ze laten nooit iemand zien die "slechts" 7,50 euro hebben "gewonnen" met de tekst gefeliciteerd met uw PRIJS. Deel het met u vrienden. Belachelijke tekst! Een patatje op de hoek zeker?

  Door: E. Jansen27-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  miljonair in je hoofd

  We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
  Vaak wonnen we wel iets steeds.
  Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
  De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
  Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

  Door: Denise Timmermans27-08-2016
  E. Gerard19-06-2020

  Zeer slechte service. Na een lot online gekocht te hebben is mijn account ten onrechte geblokkeerd. Nu vraagt de Staatsloterij een kopie van mijn bankpas en identiteitskaart. Dit gaat te ver en mag volgens mij niet eens gezien de AVG wet. Het geld dat ik op mijn account gestort heb om loten te kopen ben ik nu kwijt omdat ik er niet bij kwam, tenzij ik mijn privé-gegevens dus opgeef. Zeer brutale klantenservice, geen reactie op mijn klacht gekregen. Liever niet met de Staatsloterij in zee gaan. MVG

  Fred Knol22-08-2020

  zoals gewoonlijk niet te doen om je loten aan te passen via de site. Moet weer gebeld worden en dat kost weer onnodig tijd en geld. Bij bijna alle instanties kan je met 3 muisklikken aanmelden maar afmelden ho maar. Het is en blijft zwaar kl...te.

  Vikash13-11-2020

  Legale en grove oplichting, programma opgelicht moet bij deze mensen terecht.

  Ronnie03-01-2021

  Grote oplichters speel al jaren mee nooit een grote prys gewonnen.waarom maakt de Staatsloterij de winnaars niet bekend omdat ze het zelf het geld in hun zak steken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Oudejaarsloterij

  Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

  Door: Babs05-09-2016
  S Ramchand15-04-2020

  Hallo staatsloterij nu zijn jullie op een andere manier bezig om klanten te zoeken, via Gamma om klanten te maken. ik wil staats loterij vragen hier mee te stoppen. jullie hebben verleden het speler het klanten voor de gek gehouden. zijn jullie al vergeten. ik heb jaren mee gedaan met 10 loten nooit gewonnen ik die loten nog bewaart, daar voor wil ik al mijn geld terug van de staatsloterij. ik ben dhr. S.Ramchand. Nevelgrijs 35 2718NZ, als uw wilt dan stuur ik die gekocht de loter voor jullie om te bewijzen. Deelnemer: 36165107/ 2008 tot 2014,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Geweldig!

  De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

  Door: Annabelle28-04-2016
  koolen11-11-2019

  Je werkt er zeker of je kent de betekenis niet van het woord winnen

  John22-07-2020

  Je bent zeker in dienst van de staatsloterijen dat je zo positief schrijf ,terwijl je nooit wat wint . Koop al ruim twintig jaar maandelijks 3 hele lote met xx en mijn hoogste prijs was 25 euro ,zelfs de verkoper zeg ,John hou op ,je zal nooit wat winnen

  Julian Van der werf11-09-2020

  Pff mijn moeder doet al 30 jaar mee 50€ euro gewonnen in totaal.wij zijn lekker overgestapt naar postcode loterij

  Myll25-03-2021

  @Julian.. gaat het bij de postcode loterij beter ?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  10 loten

  Enige tijd terug een prijs gewonnen. Het bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Het zou worden bij geschreven in de wallet óf de IBAN. Ook al heb ik het juiste IBAN opgegeven, ik heb nooit iets gezien. Met de klantenservice kom ik ook niet verder. Of ik nog wat meer geduld kan hebben. Zoals vaker geroepen in reviews is dit gewoon pure oplichting.

  Door: John09-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Straatje 1/5 loten

  Prijsje gewonnen, niet veel maar het is wat. Bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Also known as oplichting.

  Door: LJ09-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Mooi

  Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

  Door: Ugur05-01-2019
  John22-07-2020

  Als u zeg God beslist en daar in zo geloof. Moet u toch de Bijbel goed lezen . Daar staat dat gokken verboden is,dus zo gelovig ben u ook weer niet .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Lachwekkende reclame.

  Een paar dagen voor de trekking van de Staatsloterij word je doodgegooid en verleid via de tv of radio om toch maar een Staatslot te kopen. Een dame springt een gat in de lucht zo "blij" is ze. Vervolgens in tegenovergestelde richting rent een man de andere kant op ja om ook een Staatslot te kopen. Niet om een Staatslot te kopen maar meer dat hij denkt ik moet hier wegwezen! DE 10de KAN HET GEBEUREN! Alleen gebeurt het nooit bij mij! In vroeger jaren hoorde je van mensen dat ze wat wonnen in de Staatsloterij. De staat vaart er meer bij dan de spelers is mijn opvatting. Je betaalt een hoop geld 15 of 17,50 euro en dan "afgescheept" worden met 5 of 7,50 euro kan er bij mij niet in. Verdeel die jackpot onder meer mensen zodat het ook leuk is om mee te spelen. Hoe hoger de jackpot hoe minder kans je hebt op een leuke prijs waar je wat aan hebt.

  Door: E. Jansen06-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Staatsloten ongeveer 20 jaar.

  Ik win nooit een groot of middel prijs behalve een kwart van mijn inzet terug soms dus altijd verlies ongelooflijk zo.

  Door: Kees11-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lachwekkend

  Al jaren ben ik trouwe klant bij de staatsloterij.
  Automatisch speel ik mee en ik weet dat het een gokspel is . En wat ik gemiddeld win is een paar euro. Het zou toch leuk zijn als ik eens een keer €1000 euro zou winnen ofzo. Dus ik de staatsloterij gebeld. Krijg ik 5 × een 1/5 lot toegestuurd. En wat valt er op paar keer 1 euro.
  Ik zou zeggen ga de miljoenen verdelen over meer mensen. En waardeer je vaste klanten eens een keer. Ik hoef die miljoenen niet maar ik wil wel eens een keer gewaardeerd worden. Een lachwekkend gokspel. Via de klantenservice heb ik een variabel lot aangevraagd per maand, zelfs dat begrijpen ze niet dieptriest.

  Door: G Wieringa11-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  20 februari 2020

  Wij halen jaarlijks eigenlijk wel staatsloten. Altijd onze prijs geind bij een boekenwinkel. Echter dit jaar vanwege corona, omdat de winkels gesloten waren onze prijs niet opgehaald. Nu willen ze geen uitzondering maken voor corona en gaan ze onze prijs niet uitbetalen. Echte oplichterij dat ze tijdens deze epidemie nieteens kunnen denken aan de medemens. Wij gaan nooit meer staatlozen kopen!!

  Door: Lin05-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  oude jaarsloten

  een aantal oude jaarsloten gekocht. vanwege corona moest dit online. ging heel makkelijk. Maar het gewonnen bedrag uitbetaald zien te krijgen was haast onmogelijk. Nu eindelijk gelukt nadat ik redelijk wat persoonlijke informatie moest geven.

  Door: Mark27-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Staatsloten

  Je word elke maand opgelicht door hun, altijd maar betalen maar nooit winnen. Stelletje oplichters zijn het

  Door: Willem van Eijnsbergen25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Eindejaarsloten en andere speciale trekkingen

  Dit jaar voor het eerst een keer loten online gekocht, bellen ze mij net op om maandelijk mee te gaan spelen, op een pushende manier. Na 2 keer aangegeven te hebben geen interesse te hebben kwamen ze weer met een tegenargument.

  Door: Jefry de Bruijn25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Bagger

  Mensen met geld maak je geld. Ik vindt ontzettend knap dat mensen die 27mil winnen nooit echt in het nieuws komen, ow neee want volgens mij de winnaars van eindejaar lot van 2019 zijn in het nieuws gekomen, "een gezin die het geld wel kon gebruiken" wtf wie kan het geld niet gebruiken??
  Ow wacht misschien de miljonairs in Nederland die toch al miljonairs zijn. Met geld maak je geld. Straat hele loten kost je 150 euro per maand, welke gek zou dat doen toch ? Nou mensen die genoeg hebben en toch nog meer willen hebben. Ik blijft het zeggen, staatsoplichterij noem ik het. Bedenk maar is hoe het kan als stel 1 miljoen hele loten verkocht worden elke maand dat er dan een hoofdprijs van 7'3 of 8'6 miljoen is, raar toch als ze 15 miljoen ontvangen. Ik toch als een ezel mee elke keer.

  Door: Rood14-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  meer als 3 jaar 2x lot a 17,50 euro

  Krijg nooit mijn eigen geld terug maar gefeliciteerd met uw prijs(meestal 5 of 7.50 euro) dus sigaar uit eigen doos.

  Door: A.J Ottens21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nab

  Ik haal al 15 jaar lang mij staatslot bij de ah en heb ook nooit meer dan 7,50 ontvangen
  Maar ik geef de moed niet op
  Je weet maar nooit

  Door: Hela25-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Staatsloterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 50 ervaringen geplaatst over Staatsloterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Staatsloterij actief?

  Staatsloterij is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staatsloterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.