NederlandReview

  Ervaringen Dynamiet Nederland

  Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het BKR dan is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om nog ergens een krediet aan te vragen. Maar denkt u dat u ten onrechte een negatieve BKR-registratie hebt? Dan zegt Dynamiet Nederland dat zij u kunnen helpen. Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf.

  Over Dynamiet Nederland

  Dynamiet Nederland is opgericht op 1 januari 2012 met als doel consumenten te helpen BKR registraties op verantwoorde wijze te verwijderen. Zij bemiddelen, starten juridische procedures en kaarten misstanden aan. Door deze dienstverlening kunnen zij mensen uit moeilijke situaties helpen. Inmiddels hebben zij met succes gerechtelijke procedures gevoerd tegen kredietverstrekkers. De ervaring heeft geleerd dat men met de juiste expertise ook de zwaarste coderingen met succes kunt betwisten. Zij onderscheiden zich doordat zij inmiddels deze expertise hebben opgedaan en een zorgvuldig netwerk van kredietverstrekkers en banken heeft opgebouwd. Hierdoor verwijderen zij zowel onterechte als terechte BKR registraties. Vele duizenden mensen zijn door hen geholpen, op een deels commerciële basis en vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij voelen. U kunt bij hen altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.


  Een BKR-registratie verwijderen, hoe doen ze dat bij Dynamiet Nederland

  Diensten: BKR-registratie verwijderen, waarom?

  Vroeger konden consumenten bij de aanvraag van een krediet een eventuele negatieve BKR registratie toelichten. Vervolgens kon de kredietverstrekker beoordelen of u eventueel alsnog in aanmerking kwam voor een nieuwe lening. Omdat banken helaas steeds meer productiebedrijven geworden zijn, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Banken nemen niet meer de tijd om ieder geval individueel te beoordelen. Zij denken dat dit hen meer zal kosten dan dat het gaat opleveren. Hierdoor leidt een negatieve BKR registratie tegenwoordig bijna altijd tot een afwijzing op een krediet- of hypotheekaanvraag. Om toch een lening aan te kunnen vragen of een hypotheek af te kunnen sluiten is een verwijdering van de negatieve registratie noodzakelijk.

  BKR-registratie verantwoord verwijderen

  Dynamiet Nederland zet zich in om BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Dit houdt in dat zij bemiddelen voor consumenten die ten onrechte een negatieve registratie hebben of een tweede kans verdienen. Wanneer zij uw zaak aannemen, dan is het waarschijnlijk dat uw registratie zal worden aangepast of verwijderd. Daarvoor moeten zij eerst een inventarisatie van de situatie maken. Iedere situatie is namelijk uniek en kan alleen op maat geholpen worden. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken zij over juristen met kennis en kunde van de relevante wetgeving. Wanneer zij uw situatie in kaart hebben gebracht wordt er een gegrond verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw registratie ingediend bij de kredietverstrekker.

  Klachten

  Uw tevredenheid is belangrijk bij Dynamiet Nederland. Heeft u een suggestie hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Of bent u ontevreden over de behandeling van uw zaak, de manier waarop u geholpen bent of het antwoord van een medewerker? Geef uw klacht of vraag dan binnen zes weken via e-mail of schriftelijk aan hen door. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, kunnen zij deze helaas niet meer behandelen.

  Heeft u dankzij Dynamiet Nederland toch een lening af kunnen sluiten?

  Of bent u door hen helemaal niet verder geholpen? Hier op NederlandReview verzamelen wij alle beoordelingen van mensen over bedrijven en webshops. Deel ook uw ervaringen, zo weten anderen beter waar ze aan beginnen!

  Lees de reviews van de klanten van Dynamiet Nederland! Staat u negatief geregistreerd bij BKR? Is Dynamiet de oplossing? Is dit wel legaal en betrouwbaar?

  Dynamiet Nederland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

  8.4
  84% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Dynamiet Nederland

  Uw beoordeling

  BKR verwijderen

  Deze oplichters zouden gestopt moeten worden. Een BKR registratie is niet te verwijderen in Nederland. Welke bank is zo maf om zijn eigen fout toe te geven. En dan plaatsen ze zelf ook nog valse reviews

  Door: Richard 06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Registratie verwijdering

  Eergisteren een mail gestuurd en gisteren al contact gehad met Michael de Zwart voor een intake. Blij dat er een instantie is met mensen die luisteren en kennis van zaken hebben in deze juridische wirwar.
  Vandaag de gevraagde gegevens opgestuurd en met goede hoop zie ik de verwijdering van een onterechte BKR registratie tegemoet!

  Door: Lida01-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Registratie verwijdering

  Na eerste contact al gelijk aan de slag gegaan voor ons. Na een paar weken is de registratie verwijderd! Helemaal super gedaan.

  Door: Rob 12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Nvt

  BKR negatieve registratie verwijderd super geregeld . Prima jurist , soms lastig te bereiken door drukte .

  Door: Fedor schaap12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  registratie verwijderen

  Fijn dat er toch nog instanties zijn die mensen echt helpen. We kunnen nu eindelijk een hypotheek aanvragen en verhuizen. Jullie verdienen een pluim!

  Door: Job25-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  BKR

  Dynamiet Nederland is vanaf het intake gesprek duidelijk geweest over de gang van zaken.
  Als jij ze snel met volledig informatie voorziet, dan gaan ze direct voor je aan de slag. Bij mij moesten ze nog paar keer achter mijn broek aan, omdat ik wat nalatig was met het aanleveren van de noodzakelijke informatie. Gelijk dezelfde dag is Vera van der Vliet aan de slag gegaan en binnen 2 weken heb ik telefoontje gekregen van Vera dat ze de BKR registratie gaan verwijderen.
  Wil iedereen van Dynamiet Nederland ontzettend bedanken voor de uitstekende communicatie en snelle resultaat.
  In het bijzonder wil ik Vera van der Vliet ontzettend bedanken voor haar betrokkenheid, behulpzaamheid en inzet in mijn zaak.
  Jullie zijn Top!!!

  Door: Mehta23-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  BKR

  Door problemen met een schuld uit het verleden, kon ik niet verder met mijn toekomst plannen. Ik dacht laat ik de risico nemen met dynamiet. Was hier niet echt bekend mee, en vond het best wel eng. Je betaalt er toch voor. Nu achteraf is dit het beste Wat ik heb kunnen doen. Zo klantvriendelijk. Er wordt met je meegedacht en zoeken samen met je naar een oplossing. Nog niet eens 8 weken later ben ik van mijn openstaande schuld af en heb vanaf 1 juli geen BKR registratie meer. Heel erg bedankt voor jullie hulp. Ik had dit al veel eerder moeten doen. Groetjes samira

  Door: Samira21-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Registratie BKR

  Ik wil team Dynamiet zeer bedanken voor snelle afhandeling van mijn zaak.
  Door Dynamiet zijn mijn alle problemen opgelost.

  Door: Ruslan 16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dynamiet BKR toetsing

  Na al maanden te wachten op een eerlijk schriftelijk antwoord heb ik de hoop maar laten varen .het zijn mooi praters .snelle factuur stuurders en daar blijft het bij .
  Een telefoon gesprek waarin ze een lul verhaal kunnen ophangen kan nog wel maar ik wacht Al weken op een eerlijke ( schriftelijke ) voortgang van mijn dossier maar die krijg ik niet
  Ik ben er wel klaar mee ik heb deze gasten 800 euro betaald voor niks
  Mensen denk goed na of jij dit ook wilt

  Door: Remco Maas16-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Service

  Traject goed verlopen zoals afgesproken. Ben blij dat ik deze stap heb genomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden, en alles verliep volgens plan.

  Door: Vin03-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dienst

  Nu vandaag maar eens gebeld met BKR zelf ,of dynamiet hun werk goed heeft gedaan,want tja je kunt wel iets zeggen,dat het is verwijdert,maar nu nog het uur van de waarheid. En warempel..ik ben zo clean als wat! Ja dynamiet heeft hun werk waar gemaakt! Ik zou zeggen..dynamiet zet je missie voort,want jullie kunnen heel veel mensen helpen,waar de notering onterecht/schuld verjaard is. Ik ben zo blij,ik kan verder na een hele nare periode, En het belangrijkste..gewoon helemaal schuld vrij en zonder de hele nare registraties,die mij nog 5 jaar zouden achter volgen. Ik kan nu verder met de hypotheek verlaging,nu de rente weer gaat zakken

  het duurde wel lang,bij mij bijna 1 jaar,maar volgens mij ligt dat ook wel welke bank/ incasso,je tegen je hebt. Erkenning van verjaring is voor veel banken en incasso buros,blijkbaar zeer moeilijk. En zeker nu ze in mijn geval geen enkel bewijs meer hadden,maakte ze bij mij geen kans meer,om alles te erkennen en te verwijderen...en dat te bedenken dat het bij mij om heel veel geld ging...gewoon alles weg nu..

  Door: CJM31-10-2020
  LC13-11-2020

  Zou ik in contact met je kunnen komen wil graag weten of het echt is, lees veel slechte reacties

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  BKR registratie

  NEGATIEVE ERVARING. AUB niet beginnen hieraan. Er is mij verteld dat ik een sterke zaak en dat het zou lukken om de registraties te verwijderen. Tijdens het traject ging het ook goed. Ik leverde alles op tijd aan en alles leek goed te gaan. Na 4 maanden wachten heb ik 1 uitslag gekregen dat het niet wordt verwijderd. Van de andere verstrekker heb ik nog niks gehoord en we zijn al 5 maanden verder inmiddels. Uiteindelijk 750 euro verspild en dat geld krijg ik niet terug. Er was niks mis met mijn zaak dus ik begrijp niet waar het dan is misgegaan. Heb een klacht bij Dynamiet ingediend en sindsdien niks meer gehoord. Dus zij zitten lekker met mijn geld en ik met niks. NOGMAALS NIET AAN BEGINNEN!

  Door: Jae09-10-2020
  Remco maas 16-12-2020

  Precies zo bij ons Als je om een schriftelijke voortgang van het dossier vraagt krijg je die niet dan willen ze ineens bellen om een lul verhaal te verkopen ja

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bkr (SR) Codering

  Vera en Michael hadden mij goed geholpen met mijn bkr-probleem.
  Communicatie ging goed. Naar mijn wensen en eisen werden goed geluisterd. Ik werd overal op de hoogte gehouden gedurende het traject
  Vera reageert ook snel en dat vond ik erg fijn. Vera heeft het voor mekaar gekregen om me bkr (SR) codering te laten verwijderen. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat en de prettige samenwerking.
  Het is een verstandige zet geweest om mij te laten informeren en adviseren over mijn positie door iemand met expertise.
  Ik raad dynamiet aan, want dat zijn juristen met deskundigheid. Vera en Michael, nog bedankt voor jullie advies, inzet en moeite.

  Door: Emrah Karabulut08-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  BKR verwijderen

  Zo goed geholpen en ook nog met een goede Resultaat!!! Ze hebben verstand van zaken!!!
  Toppers

  Door: Carla 16-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  BKR codering

  Erg tevreden met de service, ze hebben echt hun best gedaan en ook houden ze je goed op de hoogte van alle handelingen en genomen stappen. Erg tevreden met hun. Zeker een aanrader

  Door: Leila 14-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verwijdering bkr

  Plus: snel en vakkundig
  Min: geen

  Door: Joyce Rijnardus-Rasing12-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hulp

  Weet je als de bank je niet wil helpen sta je met je rug tegen de muur. Die verrotte bkr wil je ook niet helpen. Dus wat moet je dan. Kijk ben ik geen advocaat. Ik heb hier geen kaas van gegeten. Die banken doen niks voor. Geven je geen kreriet. En als je voor hulp komt om het weg te poetsen dan weigeren ze. Dus dan moet je wel deze mensen inschakelt. Het kost een duit, maar dan krijg je ook wat. Zii moeten aan het einde van de maand ook gewoon hun brood verdienen. Zou raar zijn als het gratis was.

  Door: Merks21-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  A2 notering

  Zij mn de reviewss hieronder wel echt??

  Door: Jadi20-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Fijne samenwerking

  Normaal is dat iets wat je hoort bij je BKR-registratie: 'Dat heb je aan jezelf te danken.' Maar in dit geval klopt die stelling niet. De voornoemde zin heb ik inmiddels twee keer mogen horen. Na de eerste keer verwees een vriend mij naar het Dynamiet. Beide keren ben ik heel goed geholpen. Er wordt goed meegedacht over de (on)mogelijkheden. Het hele traject kon ik met een gerust hart aan Dynamiet overlaten. De tussenresultaten werden teruggekoppeld en op basis daarvan vond weer overleg plaats van: 'Hoe nu verder?' Op het eind werd het eindresultaat nog eens goed bekeken en op basis van hun advies kon ik hier een goede beslissing over nemen. Dus ik zeg oprecht: Bedankt voor de fijne samenwerking!

  Door: Mitchel04-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Juridische bemiddeling

  Super snel opgelost. Zelfs in de coronatijd staan de mensen je bij. Goed georganiseerd bedrijf. Afspraken komen ze altijd na.

  Door: Mark31-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Dynamiet Nederland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 64 ervaringen geplaatst over Dynamiet Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dynamiet Nederland actief?

  Dynamiet Nederland is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dynamiet Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.