NederlandReview

    Ervaringen Dynamiet Nederland

    Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het BKR dan is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om nog ergens een krediet aan te vragen. Maar denkt u dat u ten onrechte een negatieve BKR-registratie hebt? Dan zegt Dynamiet Nederland dat zij u kunnen helpen. Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf.

    Over Dynamiet Nederland
    Dynamiet Nederland is opgericht op 1 januari 2012 met als doel consumenten te helpen BKR registraties op verantwoorde wijze te verwijderen. Zij bemiddelen, starten juridische procedures en kaarten misstanden aan. Door deze dienstverlening kunnen zij mensen uit moeilijke situaties helpen. Inmiddels hebben zij met succes gerechtelijke procedures gevoerd tegen kredietverstrekkers. De ervaring heeft geleerd dat men met de juiste expertise ook de zwaarste coderingen met succes kunt betwisten. Zij onderscheiden zich doordat zij inmiddels deze expertise hebben opgedaan en een zorgvuldig netwerk van kredietverstrekkers en banken heeft opgebouwd. Hierdoor verwijderen zij zowel onterechte als terechte BKR registraties. Vele duizenden mensen zijn door hen geholpen, op een deels commerciële basis en vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij voelen. U kunt bij hen altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.


    Een BKR-registratie verwijderen, hoe doen ze dat bij Dynamiet Nederland

    Diensten: BKR-registratie verwijderen, waarom?
    Vroeger  konden consumenten bij de aanvraag van een krediet een eventuele negatieve BKR registratie toelichten. Vervolgens kon de kredietverstrekker beoordelen of u eventueel alsnog in aanmerking kwam voor een nieuwe lening. Omdat banken helaas steeds meer productiebedrijven geworden zijn, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Banken nemen niet meer de tijd om ieder geval individueel te beoordelen. Zij denken dat dit hen meer zal kosten dan dat het gaat opleveren. Hierdoor leidt een negatieve BKR registratie tegenwoordig bijna altijd tot een afwijzing op een krediet- of hypotheekaanvraag. Om toch een lening aan te kunnen vragen of een hypotheek af te kunnen sluiten is een verwijdering van de negatieve registratie noodzakelijk.

    BKR-registratie verantwoord verwijderen
    Dynamiet Nederland zet zich in om BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Dit houdt in dat zij bemiddelen voor consumenten die ten onrechte een negatieve registratie hebben of een tweede kans verdienen. Wanneer zij uw zaak aannemen, dan is het waarschijnlijk dat uw registratie zal worden aangepast of verwijderd. Daarvoor moeten zij eerst een inventarisatie van de situatie maken. Iedere situatie is namelijk uniek en kan alleen op maat geholpen worden. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken zij over juristen met kennis en kunde van de relevante wetgeving. Wanneer zij uw situatie in kaart hebben gebracht wordt er een gegrond verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw registratie ingediend bij de kredietverstrekker.

    Klachten
    Uw tevredenheid is belangrijk bij Dynamiet Nederland. Heeft u een suggestie hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Of bent u ontevreden over de behandeling van uw zaak, de manier waarop u geholpen bent of het antwoord van een medewerker? Geef uw klacht of vraag dan binnen zes weken via e-mail of schriftelijk aan hen door. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, kunnen zij deze helaas niet meer behandelen.

    Heeft u dankzij Dynamiet Nederland toch een lening af kunnen sluiten?
    Of bent u door hen helemaal niet verder geholpen? Hier op NederlandReview verzamelen wij alle beoordelingen van mensen over bedrijven en webshops. Deel ook uw ervaringen, zo weten anderen beter waar ze aan beginnen!

    Lees de reviews van de klanten van Dynamiet Nederland! Staat u negatief geregistreerd bij BKR? Is Dynamiet de oplossing? Is dit wel legaal en betrouwbaar?

    Dynamiet Nederland
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    8,6
    85% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    8,8

    Prijs

    8,4

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Toppie

    Mustafa13-01-2019

    Goeie en eerlijke mensen zijn het.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geweldig!

    E09-11-2018

    Zij hebben mij geholpen om mijn A2 codering te verwijderen. Dit hebben zij binnen een hele korte tijd voor elkaar gekregen. Ik ben ze daar super dankbaar voor! Het ging om iets kleins waar je dan 5 jaar voor moet boeten, écht belachelijk!
    Ik ben zeeeer tevreden over Dynamiet! Erg correcte en vriendelijke mensen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Had ik eerder moeten doen

    Graaf14-10-2018

    Eerst zelf getracht om mijn BKR te laten verwijderen. Helaas nam de bank mij niet serieus. Toen maar een advocaat op de zaak gezet. Maar ook dat heeft niet mogen baten. Inmiddels was ik al 6 maanden verder. Mijn advocaat vond het werk te vakspecialistisch En verwees me daarom door naar Dynamiet.

    Bij Dynamiet werd er binnen een dag actie ondernomen. De jurist nam direct contact op met zijn contactpersoon bij de bank om druk en spoed achter de zaak te zetten. Vervolgens werd er, na uitvoerig onderzoek, een brief van maar liefs 8 pagina's dik naar de bank verstuurd. En dat heeft geholpen! De bank trok aan korste eind en heeft de registratie volledig verwijderd. Ik kan weer verder!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Opgelost!

    Pater12-09-2018

    Vooraf eerlijk advies gekregen over de haalbaarheid. Via een spoedprocedure binnen 3 weken een tweetal registraties laten verwijderen. Kosten zeer laag in verhouding tot wat mijn hypotheekadviseur en de notaris rekenen om zaken in orde te maken. Het belangrijkste is eigenlijk de BKR, want heb je een negatieve dan gaat het feest niet door. Dus ook hier mag wat tegenover staan als het wordt verwijderd. De kosten van Dynamiet zijn dus laag voor wat je ervoor terugkrijgt.
    Als je niet de juiste contacten bij banken hebt is zelf proberen geen optie. Zeker niet in zo een korte tijd. Banken weten dat je maar een consument bent dus wimpelen ze je af. Had ik dit eerder gedaan, dan had ik nu geen 2,5 maanden verspilt aan administratieve rompslomp bij banken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik ben geholpen

    Klippel31-08-2018

    Ik moest nog een financiële gevangenisstraf uit zitten van 3 jaar. Door hun hoeft dat nu niet meer. Volgens dit bedrijf had ik al lang genoeg gebrand. Ze hebben mn registratie eraf gehaald. Dank u, ik kan weer verder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ze maken het NIET waar

    Rick19-08-2018

    Volgens Dynamiet NL voldeed mijn case geheel aan criteria om deze te laten verwijderen. Onbegrijpelijk dat het niet gelukt is en zeer teleurstellend dat Dynamiet NL niet eens nog een telefoontje wilde plegen met de desbetreffende financiele instelling. Dit terwijl de jurist van Dynamiet NL bleef volhouden dat de case haalbaar was, maar dat ik dan maar zelf nog juridische stappen moest ondernemen met geschatte kosten 3000 EUR.
    Ik raad het anderen zeer af om Dynamiet NL in te schakelen. Het klinkt allemaal professioneel en je wordt netjes te woord gestaan, maar nadat je de factuur hebt betaald leveren ze uiteindelijk niet wat ze zeggen. Waar de goede recencies vandaan komen is mij dan ook een raadsel.

    Dynamiet.nl27-08-2018

    Beste Rick, Jouw zaak voldoet inderdaad aan ons accceptatiebeleid. Soms kan het echter helaas gebeuren dat een bank ten onrechte niet wil meewerken. Zo ook in uw geval. Als juridisch kantoor zijn wij verplicht om u te wijzen op uw rechten en mogelijkheden. Omdat u niet kreeg waar u recht op heeft, hebben wij u geadviseerd om naar de rechter toe te stappen. Aan een dergelijke procedure zijn helaas extra kosten verbonden. U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken. Wij zijn vervolgens gaan bekijken op welke manier we u, zonder verdere kosten, en dus zonder tussenkomst van de rechter, alsnog konden helpen. Inmiddels loopt er wederom een bezwaarprocedure bij de bank. Tot slot krijgt u van ons, ondanks wij hier niet toe verplicht zijn en wij niets fout hebben gedaan, uit coulance een gedeeltelijke restitutie. Wij snappen namelijk dat het vervelend voor u is dat het gewenste resultaat (tot zover) niet is behaald. Desondanks hopen wij dat u begrijpt, dat wij tot het uiterste voor u zijn gegaan. Met vriendelijke groet, Dynamiet.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Kan woning kopen

    Mark26-06-2018

    Na jarenlang achtervolgt te zijn door bkr registraties die zijn ontstaan vanuit een scheiding m, ben ik eindelijk verlost de stempel bij bkr. Het was mezelf niet gelukt. Het kost wat, maar dan krijg je ook wat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Aisha13-06-2018

    - ze weten wat ze doen
    - komen afspraken
    - zijn realistisch
    - voordelig in vergelijking tot advocatenkantoren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Registratie verwijderd

    Hendriks04-06-2018

    Komen afspraken na. Duidelijke afspraken vooraf gemaakt en je wordt goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke maar strijdvaardige jurist als dossierbehandelaar. Ben een tevreden klant.

    uyocohovu04-06-2018

    MiltozEnard04-06-2018

    brandizp1805-06-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    En weg is mijn BKR!

    Michael 26-05-2018

    A4 registratie Rabobank verwijderd in zeer korte tijd. Spoedservice aangevraagd vanwege het feit dat mijn ontbindende voorwaarden anders verliepen. Inmiddels heb ik de woning kunnen financieren. Ik heb dan ook niks anders dan lof voor deze mensen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dynamiet is een sterke winnaar!

    Amir17-05-2018

    Ik had last van een negatieve BKR registratie die Vesting Finance had gemeld bij BKR. Omdat ik zelf aardig juridisch onderlegd ben dacht ik dit moet me wel lukken. Ik ben daarom zelf aan de slag gegaan. Ik nam contact op met BKR. BKR zei ''wij kunnen niks voor u doen, Vesting Finance heeft de registratie bij ons gemeld. U moet bij hen zijn''. Ik schreef vervolgens Vesting finance weer aan. Wij willen uw registratie wel verwijderen, maar dat mag niet van het BKR, wij zijn gebonden aan hun regels, aldus Vesting Finance. Ik schreef weer het BKR aan en daar kreeg ik weer het zelfde riedeltje te horen en datzelfde gebeurde weer bij het BKR. Inmiddels was ik ruim 5 maanden verder en werd ik er knettergek van. Wat mij niet lukte, lukte Dynamiet in amper 4 weken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik raad Dynamiet Nederland aan!

    Mitchel09-04-2018

    Waar het mij zelf niet is gelukt, is het Dynamiet wel gelukt! Het zou enkele weken duren maar binnen enkele weken was het al geregeld! Wij kunnen nu eindelijk ons droomhuis kopen.

    Goede service en het is de prijs zeker waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Professioneel en no nonsens bedrijf

    Yilmaz28-03-2018

    Relatief moeilijke casus aan hun voorgelegd. Tegen alle verwachtingen in toch opgelost. Dit doet de gemiddelde jurist of advocaat ze niet na.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect geholpen

    Jeroen22-03-2018

    Goed getraind personeel. De mensen daar hebben verstand van zaken waar de meeste mensen geen kaas van hebben gegeten. Komen afspraken altijd na en doen wat ze beloven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichters

    Jeanne Oosterlaag15-03-2018

    Zeer onbetrouwbaar bedrijf alles wat ze mailen draaien ze later om.
    Ze vertellen dat je het niet goed hebt begrepen ,JA JA ....!!!!!!

    NOOIT MEE IN ZEE GAAN ,KOST JE ALLEEN MAAR JE GELD ...!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super bedrijf

    Marie en Roy12-03-2018

    Ons droom viel duigen toen we erachter kwamen met een A2 codering van ABN AMRO geregistreerd te staan. Tijdens de crisis stond onze woning onder water. Wat overbleef, na verkoop, was een forse restschuld. Omdat we het bedrag niet in één keer konden betalen melde ABN een negatieve BKR-registratie. Inmiddels hebben we de schuld volledig terugbetaald. Desondanks konden we geen nieuwe woning kopen door de BKR-registratie. ABN wilde ons geen nieuwe hypotheek verstrekken, noch de BKR-registratie op verzoek van ons advocaat verwijderen. Toen hebben we de gok genomen door met Dynamiet Nederland in zee te gaan. De service qua update, communicatie en informatievoorziening was uitstekend. Het voelde, ondanks wat negatieve berichten, goed aan. Dynamiet Nederland het het voor elkaar gekregen war niemand lukte in minder dan 8 weken. Wij zijn ze dan ook enorm dankbaar. We hadden dit veel eerder moeten doen. Bedankt Dynamiet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ze maken het waar!

    Michael04-03-2018

    Ik had twee een A3 coderingen. Een van SNS en één van ING. Volgens de bankmedewerkers kon dit nooit worden verwijderd. Ik ben eerst zelf aan de slag gegaan om het te verwijderen, maar ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik kwam er niet doorheen en zag door de bomen het bos niet meer,. Toen maar de gok via Dynamiet gewaagd. Telefonisch kwamen ze al sterk over en dat zorgde voor vertrouwen. Een kleine twee maanden later ben ik verlost van beide registraties en kan ik alsnog een huis kopen. Kennelijk doet de naam Dynamiet het bankwezen schrikken.

    SLeu05-07-2018

    Ik heb een vraag hieorver, hoe kan ik je persoonlijke bereiken per mail, gaat met name over betrouwbaarheid van dynamiet etc.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oplichters!

    Boos op Dynamiet Nederland 20-07-2017

    - Bellen nooit terug op de afgesproken dag/tijd
    - Laten het lijken alsof het makkelijk moet lukken, maar achteraf zeggen ze dan dat het is mislukt. (Echt heel misleidende uitspraken doen).
    - Gaven aan dat het moest lukken (dat de codering er af gehaald zou kunnen worden. Daar zou die zn handen voor in t vuur steken). Op de datum waarop het klaar zou zijn volgens afspraak waren ze nog maar net begonnen. Hebben er een half jaar langer over gedaan dan afgesproken!!! Met het gevolg dat ons droomhuis door de neus is geboord (we hadden al een overeenkomst). Dag droomhuis en dag centen!
    - Zelf maar weeeeeeer gebeld en zodoende een vergoeding gekregen van de helft van het bedrag dat we hebben betaald..

    Ik denk dat ik ook zo'n lomp bedrijf begin. Betaal 1000 euro als het niet lukt krijg je er 500 terug.. dan wordt ik wellicht ook rijk over andermans rug ;)

    Als je het mij vraagt zou ik iedereen afraden om met ze in zee te gaan! Je kan fluiten naar je centen!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super goed geholpen in livechat

    gast24-03-2017

    In een poging om mijn BKR registratie te verwijderen heb ik mij gewend tot Dynamiet Nederland. Reden? Ik zag laatst een reclame op tv en was direct geïnteresseerd. Omdat het allemaal nieuw voor mij was, vond ik het wat lastig om direct een besluit te nemen. Zo wist ik bijvoorbeeld niet wat ik kon verwachten. Daarom heb ik gebruik gemaakt van de livechat. Hierdoor kom je makkelijk in contact met een medewerker. Tot mijn verbazing kreeg ik vrijwel direct antwoord. Een redelijk lang gesprek gevoerd en uiteindelijk overstag gegaan. Mijn BKR registratie is inmiddels succesvol verwijderd en daar ben ik Dynamiet Nederland zeer dankbaar voor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    BKR registratie succesvol verwijderd

    gast10-03-2017

    Al jaren loop ik te worstelen met mijn bkr registratie. Ik word hiervoor opgenomen in een systeem, maar dat wil ik helemaal niet. Tijden lang gezocht naar een oplossing en die heb ik nu eindelijk gevonden. Bij Dynamiet Nederland helpen ze je namelijk met verantwoord laten verwijderen van BKR registraties. Er moest wel een juridische procedure aan te pas komen, maar het is gelukt en daar ben ik al ontzettend blij mee. Het heeft me wel een paar duiten gekost, maar ik ben eindelijk uit het systeem verdwenen. De medewerkers van Dynamiet zetten hun beste beentje voor en ik heb altijd het idee gehad dat ze goed hun best voor mij hebben gedaan. Ik ben een tevreden klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over Dynamiet Nederland

    Uw beoordeling