NederlandReview

    Ervaringen Dynamiet Nederland

    Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het BKR dan is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om nog ergens een krediet aan te vragen. Maar denkt u dat u ten onrechte een negatieve BKR-registratie hebt? Dan zegt Dynamiet Nederland dat zij u kunnen helpen. Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf.

    Over Dynamiet Nederland

    Dynamiet Nederland is opgericht op 1 januari 2012 met als doel consumenten te helpen BKR registraties op verantwoorde wijze te verwijderen. Zij bemiddelen, starten juridische procedures en kaarten misstanden aan. Door deze dienstverlening kunnen zij mensen uit moeilijke situaties helpen. Inmiddels hebben zij met succes gerechtelijke procedures gevoerd tegen kredietverstrekkers. De ervaring heeft geleerd dat men met de juiste expertise ook de zwaarste coderingen met succes kunt betwisten. Zij onderscheiden zich doordat zij inmiddels deze expertise hebben opgedaan en een zorgvuldig netwerk van kredietverstrekkers en banken heeft opgebouwd. Hierdoor verwijderen zij zowel onterechte als terechte BKR registraties. Vele duizenden mensen zijn door hen geholpen, op een deels commerciële basis en vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij voelen. U kunt bij hen altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.


    Een BKR-registratie verwijderen, hoe doen ze dat bij Dynamiet Nederland

    Diensten: BKR-registratie verwijderen, waarom?

    Vroeger konden consumenten bij de aanvraag van een krediet een eventuele negatieve BKR registratie toelichten. Vervolgens kon de kredietverstrekker beoordelen of u eventueel alsnog in aanmerking kwam voor een nieuwe lening. Omdat banken helaas steeds meer productiebedrijven geworden zijn, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Banken nemen niet meer de tijd om ieder geval individueel te beoordelen. Zij denken dat dit hen meer zal kosten dan dat het gaat opleveren. Hierdoor leidt een negatieve BKR registratie tegenwoordig bijna altijd tot een afwijzing op een krediet- of hypotheekaanvraag. Om toch een lening aan te kunnen vragen of een hypotheek af te kunnen sluiten is een verwijdering van de negatieve registratie noodzakelijk.

    BKR-registratie verantwoord verwijderen

    Dynamiet Nederland zet zich in om BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Dit houdt in dat zij bemiddelen voor consumenten die ten onrechte een negatieve registratie hebben of een tweede kans verdienen. Wanneer zij uw zaak aannemen, dan is het waarschijnlijk dat uw registratie zal worden aangepast of verwijderd. Daarvoor moeten zij eerst een inventarisatie van de situatie maken. Iedere situatie is namelijk uniek en kan alleen op maat geholpen worden. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken zij over juristen met kennis en kunde van de relevante wetgeving. Wanneer zij uw situatie in kaart hebben gebracht wordt er een gegrond verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw registratie ingediend bij de kredietverstrekker.

    Klachten

    Uw tevredenheid is belangrijk bij Dynamiet Nederland. Heeft u een suggestie hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Of bent u ontevreden over de behandeling van uw zaak, de manier waarop u geholpen bent of het antwoord van een medewerker? Geef uw klacht of vraag dan binnen zes weken via e-mail of schriftelijk aan hen door. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, kunnen zij deze helaas niet meer behandelen.

    Heeft u dankzij Dynamiet Nederland toch een lening af kunnen sluiten?

    Of bent u door hen helemaal niet verder geholpen? Hier op NederlandReview verzamelen wij alle beoordelingen van mensen over bedrijven en webshops. Deel ook uw ervaringen, zo weten anderen beter waar ze aan beginnen!

    Lees de reviews van de klanten van Dynamiet Nederland! Staat u negatief geregistreerd bij BKR? Is Dynamiet de oplossing? Is dit wel legaal en betrouwbaar?

    Dynamiet Nederland
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (83)

    8.4
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    8.6
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Dynamiet Nederland

    Uw beoordeling

    A2 codering

    Wij zijn Dynamiet en in het bijzonder de heer Biesheuvel, zo ontzettend dankbaar.
    Ons koopcontract was al getekend en de voorbereidingen van de bruiloft waren al in volle gang.
    Tot onze grote schrik kwamen we erachter dat mijn partner een negatieve codering op zijn naam had.
    Dynamiet ingeschakeld en binnen 2 weken het verlossende antwoord dat de registratie verwijderd wordt.

    Hartelijk dank meneer Biesheuvel! Je bent onze held.

    Door: Fariesha & Joey21-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wegistratie

    Yes Yes Yes ik ben eindelijk verlost van mijn financiële gevangenis. Dankjewel, super club die doet wat het moet doen.

    Door: Jeroen14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Informatie

    Goede intakegesprek gehad. Ze professioneel. Toch besloten om mijn tijd gewoon uit te zitten. Ik weet in elk geval wat de mogelijkheden zijn.

    Door: Bouman07-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Juridische dienst

    Uitstekende service. Vooraf een goede inschatting gemaakt over de haalbaarheid. Een duidelijk en eerlijk verhaal kreeg ik te horen. Dus niet alleen maar een rozengeur en maneschijn verhaal, maar ook de risico’s werden medegedeeld. Daarna ontving ik een offerte. De Prijs was hoger dan verwacht. Maar ik had ook niet verwacht dat dynamiet er zoveel uren in moest stoppen. Na akkoord offerte ging het snel. Jurist was zeer bekwaam en strategisch ingesteld. Goede plan van aanpak geschetst. Na verzamelen van informatie werden juridische stappen gezet. Na wat getrouwtrek met de bank lukt het om de registratie ongedaan te maken. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

    Door: Mo02-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    A3

    Het is gelukt, mijn complimenten. Dynamiet geeft niet op en zet zich volledig in. Er worden wel enorm veel documenten opgevraagd waarbij ik nog steeds niet helemala begrijp waarom dat nodig is. Hoe dan ook, het resultaat mag er wezen. Van intake tot afhandeling; het klopt en de service is vrijwel perfect.

    Door: Arjan06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BKR weg

    Gewoon goed, doet wat het beloofd en waar het voor staat.

    Door: Ingrid21-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bkr

    Leugen op leugen en fout op fout.

    Door: P12-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    codering wegpoetsen

    Vandaag goed nieuws gehad van dynamiet. Wij kunnen weer verder en het hoofdstuk bkr achter ons laten. Ik moet zeggen dat we niet anders hadden verwacht. Dynamiet gaf al aan dat we een goede kans zouden maken en dat er voldoende aanknopingspunten waren om onze zaak goed af te handelen. Toch bleef het een spannende periode en vandaag het verlossende antwoord. De Volksbank is na jaren overstag!

    Door: Mathijs11-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BKR

    Ey deze bedrijf is goed, geen grap. Ik dacht eerst kan niet, maar ey kan wel. Ze hebben bewezen. Ik ben blij kan weer verder.

    Door: Martina01-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verwijdering

    Dynamiet is een no nonsens bedrijf. In mijn geval wist ik direct waar ik aan toe was. Risico’s en kansen werden besproken en uiteengezet. De persoon die ik sprak wist waar wij het over had. Dus ik met DN in zee gegaan en daar heb ik zeker geen spijt van.

    Na het tekenen van de offerte ging het snel. Ik moest documenten aanleveren, meer dan ik had gewild en verwacht. Maar het was het zeker waard. Er werd betrouwbare informatie verzameld bij de tegenpartijen. Dus er kwam vanuit de bank een berg met documenten aan. Toen zette de juristen zich in. Zoeken naar fouten en onvolkomenheden. Hoofdzakelijk ging het er in mijn geval om dat ik terecht was geregisteer, maar daar dat het niet meer nodig is mij nog langer in het systeem te houden.

    2 x een A2 registratie is ongedaan gemaakt maar dat ging niet zonder slag of stoot. Wanneer dynamiet begint te dreigen dan kan kennelijk als en beginnen de banken hun keutels in te trekken.

    Top bedrijf en het geld dubbel en dwars waard.

    Door: Raymond27-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    A2

    Ik betaal altijd netjes mijn rekeningen zonder gedoe. Tijdens een aanvraag van een leaseauto krijg ik te horen dat ik met een abracadabra code a2 sta geregistreerd door het bkr. Ik wist van niks en stond ik daar met mijn bek vol tanden. Die autoverkoper geloofde er mij niet, dat gevoel kreeg ik. Toen geinformeerd bij het bkr. via een overzicht zie ik opeens Neckerman en Vesting finance staan. Ik dacht ik ken hun niet, waarom hebben deze gestoorde partijen mij gvd geregistreerd. Bkr kon niks doen en verwees mij door naar hun. Neckermann bestaat niet meer, is failliet. Vesting finance is een lugubere incassobedrijf die de schuld heeft opgekocht. Maar ook hun wisten niet waarom ik bij bkr stond, ze zeiden je moet ons 810 euro betalen. waarom weten we niet, maat het heeft met neckerman te maken. Ik dacht dat ik gek werd. Ik wist toen niet eens wat een a2 was, inmiddels kan ik mijn een bkr expert noemen. Het was volgens de incassobureau iets uit 2010. ik heb nooit wat bij ze besteld, misschien mijn ex vrouw, maar daar heb ik geen contact meer mee. Ik weet in elk geval van niks en heb niks getekend. Vesting finance wilde niks voor mij doen. ze zeiden je moet ons eerst betalen en dan moet je nog 5 jaar wachten. Toen zei ik na maanden communiceren met die rare mensen, weet je ik betaal onder protest, maar zorg dan wel dan mijn bkr weggaat. Maar ook dat wilde ze niet. Dus ik weer bellen en mailen naar bkr. ze zeiden wij kunnen niks voor je doen. Dien maar een klacht in bij Kifid. Ik bel naar Kifid zij zeiden we nemen je zaak niet in behandeling. Je moet eerst dit en dat doen en dat minimaal een halfjaar wachten tot we naar je zaak kunnen kijken. Pff toen contact opgenomen met een advocaat en die stuurde mij door naar dynamiet. Ik dacht toen ja blaas bkr en vesting finance maar op. ik betaal graag hiervoor. maar zo zit het dus niet. Maar wauw dynamiet stelde mij gerust. Ik kreeg geen zekerheid van ze maar wel goed gevoel. Ze gaan er alles aan doen om vesting finance aan te pakken en mijn bkr weg te halen. Moest ik wel dik voor betalen, maar ja ik kon niet anders. Maar boem dynamiet zet sterk in. jurist gaat aan de slag. Schrijft goeie brief en belt en dreigt en schrijft weer en belt dreigt vesting finance met rechtszaak en artikel en zo. Uiteindelijk vesting finance kon niet meer en gaf op. Ik kan nu weer een auto leasen. Dynamiet ben ik dankbaar ook al was het niet gelukt, ze zijn strijders. ze zijn hun geld echt waard. Daarom doe ik mijn verhaal zodat anderen er van kunnen leren.

    Door: Omar20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BKR procedure

    Door een vechtscheiding in 2017 in de problemen gekomen. Van de één op andere dag moest ik destijds met één inkomen het huishouden. Door terugval van een inkomen lukt het mij niet om de eindjes aan elkaar te knopen. Mijn buffer was weg aan advocaatkosten door de vele rechtszaken die mijn ex-partner aanspande. Gevolg is dat ik twee registraties op mijn naam kreeg.

    Dit waren leningen die we gezamenlijk destijds hadden afgesloten maar die ik nu alleen moest terugbetalen. Uiteindelijk werd de schuld overgedragen aan het incassobureau. Ik heb vervolgens een tweede baan erbij genomen en ben gaan knallen om de schulden te voldoen. Beide kredieten waren hierdoor eind 2019 volledig ingelost. Dus zonder tussentijdse achterstanden.

    Eigenlijk kon ik hierdoor tot 2024 geen hypotheek krijgen. Samen met mijn nieuwe partner en mijn ongeboren zoon zijn we toch op zoek gegaan naar een woning. Met veel pijn en moeite en overbieden was het gelukt om een geschikte woning te bemachtigen. Toen contact opgenomen met die banken die zich niet kunnen verplaatsen in een ander. Ik heb tig brieven geschreven maar kreeg telkens nul op het rekest. Volgens ons beleid, bla bla bla mogen we niet dit en dat. Het menselijke is bij deze partijen ver te zoeken. Dit terwijl ze destijds zelf ook in de problemen zijn gekomen en gered zijn door de overheid.

    Maar goed, ten einde raad contact opgenomen met de helden van Dynamiet. Ik kreeg te horen dat ze de strijd voor mij wilde aangaan en alles op alles zouden zetten om resultaat te bereiken. Toch konden ze geen resultaat garanderen, maar het voelde gewoon goed aan. Ze hadden zich namelijk vooraf goed verdiept in mijn zaak en ze wisten waar ze het over hadden. Als jurist kreeg ik Vera van der Vliet toegewezen. Een echte professional en doorzetter. Uiteindelijk had ze de banken juridisch en financieel klem gezet, waardoor zij overgingen tot het verwijderen van de registraties. Het huis hebben we helaas uiteindelijk niet kunnen kopen omdat de verbinden voorwaarden waren verlopen. Toch heb ik nu geen registraties meer op mijn naam staan en kan ik mijn zoektocht voorzetten.

    Dankjewel Dynamiet!

    Door: Willem M.15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verwijderen BKR registratie

    Werd mij verteld dat de slagingskans groot was. Voor beide zaken NUL winst behaald. Later had ik nieuw bewijs voor mijn dossier, dus ging over dezelfde BKR registratie. Ze wilde mij weer een rekening sturen terwijl ik het meeste voorwerk gedaan had. Uiteindelijk heb ik mijzelf van mijn registraties afgeholpen. Zij moeten geen gouden bergen beloven

    Door: A.W.F. Romp12-10-2021
    van der laan27-12-2021

    mag ik vragen hoe u het zelf heeft gedaan?

    Robert van Schaik05-01-2022

    Geachte Heer Romp, Zou u mij kunnen toesturen hoe het u is gelukt om van die belachelijke 5 jaren BKR bent afgekomen nadat u alles had ingelost mvg robert

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Registratie afkopen

    Wat voor mij een onmogelijke opgave was is dit bedrijf gelukt. Ze leveren kwaliteit van het hoogste niveau. ING en ABN hebben beide de registratie verwijderd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Dynamiet geeft niet op en voegt woord bij daad. Ik raad ze dan ook van harte aan.

    Door: Erik07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verwijderen van je BKR kan je ook zelf

    In het verleden helaas ook misleid door de mooie woorden van Dynamiet Nederland. Ze beweren dat ze je kunnen helpen bij het verwijderen van je (terechte) BKR notering.

    In feite doen ze niets anders dan een brief schrijven met standaard persoonlijke belangen die zwaarder afwegen dan de BKR notering. Deze sturen ze naar de kredietverstrekker.

    De kredietverstrekker gaat uiteraard niet akkoord en uw BKR notering blijft staan. Ze bieden dan een extra service aan om uw zaak voor te leggen aan een rechter. De kosten zullen ongeveer 3000 euro zijn.

    Dus opgesomd wat u zelf ook kunt doen en uzelf ongeveer 600 euro kunt besparen;
    - Schrijf een brief naar de instantie die u aangemeld heeft bij de BKR.
    - Vermeld hierbij waarom uw BKR notering (on)juist is.
    - Dynamiet geeft aan dat uw belangen, dus het kopen van een huis bijvoorbeeld zwaarder wegen dan de notering. Om uw verhaal nog sterker te maken wordt er geadviseerd om te reageren op een huis en een hypotheek aan te vragen. De hypotheek zal dan afgewezen worden doordat u geregisterd staat bij de BKR. Daarna kunt u het beste op een huurhuis reageren waarbij ze een financieel kredietcheck uitvoeren bij BKR. Hier krijgt u ook een afwijzing.
    - U kunt met de afwijzing een verhaal schrijven dat u nu belemmerd wordt door de BKR notering en dat uw betaalsituatie is veranderd en dat u verder geen schulden meer heeft.

    Dit stuurt u door naar de kredietverstrekker. De kredietverstrekker kan op basis hiervan beslissen om de BKR notering te verwijderen.

    MEER DOET DYNAMIET NEDERLAND NIET VOOR U.

    Door: Singh20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Registratie

    Burcu heeft ons uitstekend geholpen met een lastige zaak. Door een vechtscheiding destijds in problemen gekomen. Al meer dan drie jaar staan we er goed voor en dan toch afgewezen worden voor iets onbebenulligs. Toch heeft Burcu dit voor ons weten te regelen. Top!

    Door: Marie09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bkr verwijdering

    Ze hebben goed hun werk gedaan, goed op de hoogte gesteld, zou zo weer terug gaan naar Dynamiet.
    Voor het bedrag hoef je het niet te laten, ze doen hun werk prima, altijd vriendelijk geholpen

    Door: Ellen03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BKR A3

    Dynamiet mij veel geholpen in deze traject om mijn A3 codering weg te halen. Super bedanken aan Vera en Lisa van Gulik. En heel Dynamiet team super super bedanken ik zou jullie altijd bedanken en nooit vergeten.

    Door: Noorein11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Registratie

    Ik kreeg te horen dat de kans op succes klein was. Toch wilde ik een poging wagen onder het mom van niet geschoten is altijd mis. Ik had er op gerekend dat het niet zou lukken. Toch heeft dynamiet het voor elkaar gekregen. Ik ben blij dat ik de gok heb gewaagd anders zat ik nog jaren vast aan de registratie met als gevolg mijn huisjesmelker rijk maken. Ik betaal nu 1500 aan huur terwijl ik ook kan kopen. Dynamiet is zijn geld dubbel en dwars waard.

    Door: Frits27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BKR verwijderen

    Deze oplichters zouden gestopt moeten worden. Een BKR registratie is niet te verwijderen in Nederland. Welke bank is zo maf om zijn eigen fout toe te geven. En dan plaatsen ze zelf ook nog valse reviews

    Door: Richard 06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Dynamiet Nederland een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 83 ervaringen geplaatst over Dynamiet Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dynamiet Nederland actief?

    Dynamiet Nederland is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek, Geld lenen, Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dynamiet Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.