NederlandReview

    Ervaringen Dynamiet Nederland

    Wanneer u negatief geregistreerd staat bij het BKR dan is het tegenwoordig vrijwel onmogelijk om nog ergens een krediet aan te vragen. Maar denkt u dat u ten onrechte een negatieve BKR-registratie hebt? Dan zegt Dynamiet Nederland dat zij u kunnen helpen. Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf.

    Over Dynamiet Nederland

    Dynamiet Nederland is opgericht op 1 januari 2012 met als doel consumenten te helpen BKR registraties op verantwoorde wijze te verwijderen. Zij bemiddelen, starten juridische procedures en kaarten misstanden aan. Door deze dienstverlening kunnen zij mensen uit moeilijke situaties helpen. Inmiddels hebben zij met succes gerechtelijke procedures gevoerd tegen kredietverstrekkers. De ervaring heeft geleerd dat men met de juiste expertise ook de zwaarste coderingen met succes kunt betwisten. Zij onderscheiden zich doordat zij inmiddels deze expertise hebben opgedaan en een zorgvuldig netwerk van kredietverstrekkers en banken heeft opgebouwd. Hierdoor verwijderen zij zowel onterechte als terechte BKR registraties. Vele duizenden mensen zijn door hen geholpen, op een deels commerciële basis en vanuit de maatschappelijke verantwoordelijkheid die zij voelen. U kunt bij hen altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.


    Een BKR-registratie verwijderen, hoe doen ze dat bij Dynamiet Nederland

    Diensten: BKR-registratie verwijderen, waarom?

    Vroeger konden consumenten bij de aanvraag van een krediet een eventuele negatieve BKR registratie toelichten. Vervolgens kon de kredietverstrekker beoordelen of u eventueel alsnog in aanmerking kwam voor een nieuwe lening. Omdat banken helaas steeds meer productiebedrijven geworden zijn, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk. Banken nemen niet meer de tijd om ieder geval individueel te beoordelen. Zij denken dat dit hen meer zal kosten dan dat het gaat opleveren. Hierdoor leidt een negatieve BKR registratie tegenwoordig bijna altijd tot een afwijzing op een krediet- of hypotheekaanvraag. Om toch een lening aan te kunnen vragen of een hypotheek af te kunnen sluiten is een verwijdering van de negatieve registratie noodzakelijk.

    BKR-registratie verantwoord verwijderen

    Dynamiet Nederland zet zich in om BKR registraties verantwoord te laten verwijderen. Dit houdt in dat zij bemiddelen voor consumenten die ten onrechte een negatieve registratie hebben of een tweede kans verdienen. Wanneer zij uw zaak aannemen, dan is het waarschijnlijk dat uw registratie zal worden aangepast of verwijderd. Daarvoor moeten zij eerst een inventarisatie van de situatie maken. Iedere situatie is namelijk uniek en kan alleen op maat geholpen worden. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken zij over juristen met kennis en kunde van de relevante wetgeving. Wanneer zij uw situatie in kaart hebben gebracht wordt er een gegrond verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw registratie ingediend bij de kredietverstrekker.

    Klachten

    Uw tevredenheid is belangrijk bij Dynamiet Nederland. Heeft u een suggestie hoe zij hun dienstverlening kunnen verbeteren? Of bent u ontevreden over de behandeling van uw zaak, de manier waarop u geholpen bent of het antwoord van een medewerker? Geef uw klacht of vraag dan binnen zes weken via e-mail of schriftelijk aan hen door. Als uw vraag of klacht langer geleden is ontstaan, kunnen zij deze helaas niet meer behandelen.

    Heeft u dankzij Dynamiet Nederland toch een lening af kunnen sluiten?

    Of bent u door hen helemaal niet verder geholpen? Hier op NederlandReview verzamelen wij alle beoordelingen van mensen over bedrijven en webshops. Deel ook uw ervaringen, zo weten anderen beter waar ze aan beginnen!

    Lees de reviews van de klanten van Dynamiet Nederland! Staat u negatief geregistreerd bij BKR? Is Dynamiet de oplossing? Is dit wel legaal en betrouwbaar?

    Dynamiet Nederland
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    8,2
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,2
    Service
    rating
    8,4
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Verwijderen registratie

    Absoluut geen aanrader. Tijdens het eerste gesprek laten ze je geloven dat ze van alles kunnen doen en je een hele goede kans maakt dat de codering verwijderd wordt. Bij mij hebben ze meer dan een maand over gedaan om een verzoek in te dienen voor het verwijderen van mijn registratie en hierop kregen ze via een mail in twee regeltjes als antwoord dat ze niet van plan waren om deze te verwijderen. En dat was het en heeft mij bijna € 600 gekost.

    Door: S.N 26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bkr verwijdering

    Slechte service, echt niet mee in zee gaan!!!

    Door: Anoniem 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Super vriendelijke medewerkers

    Ik had niet gedacht dat het mogelijk zou zijn om mijn bkr te laten verwijderen, ik had in het begin getwijfeld of ik dynamiet Nederland zou inschakelen.
    Ik ben super blij met dynamiet Nederland, super vriendelijke medewerkers.
    Ze verdienen allemaal echt een pluim en een dikke 10 voor de moeite en doorzettingsvermogen.
    Dank jullie wel dynamiet Nederland.

    Door: Levi Tongco 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bkr

    Stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Mijn registratie bleek terecht te zijn. Ik had een A4code, omdat ik destijds een achterstand. De achterstand escaleerde bij de ABN, omdat ik mijn verhuizing niet had doorgegeven (Ik weet het: stom en dom). Dus ik kreeg logischerwijs een pittige registratie. Volgens dit bedrijf had mijn zaak nadelen maar ook voordelen. Toch zaken Ze muziek in mijn zaak, maar 100% zeker waren ze niet of het zou lukken. Ik zat samen met mijn gezin met mijn rug tegen de muur. We moeten van de eigenaar onze woning verlaten. Huren kan in Rotterdam nauwelijks. Kopen was de enige optie. De bank wilde helaas niet meewerken, maar Dynamiet gaf niet op. Ze zijn zo volhardend en bleven net zo lang doorgaan tot het was opgelost. Ik Ben ze daarom niet alleen dankbaar vanwege het resultaat, maar ook vanwege het feit dat ze ons niet in de steek hebben gelaten. Zonder hen zou ik waarschijnlijk binnenkort letterlijk op straat komen te staan. Daarom vind ik dat deze mensen een pluim verdienen.

    Door: AK 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Top prestatir

    Na een eerdere ervaring met een ander bedrijf, kwam ik via een vriend in contact met Dynamiet. Na het eerste gesprek was er een vertrouwen, mede omdat ze de afspraken via mail bevestigde. Na de complete intake volgde het daadwerkelijke traject, hiervoor dient men normaal 4 weken uit te trekken, na 2 weken kreeg ik het verlossende woord. Ik was van mijn BKR registratie af. Een top prestatie. Heel erg bedankt Dynamiet.

    Door: Ronald Scholten 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    BKR verwijderen

    Ze zijn helaas zoals veel bedrijven alleen gefocust op de betalingen, zodra je die gedaan hebt besta je niet meer en kan de BKR registratie niet verwijderd worden, de meest simpele terwijl ze het tegendeel propageren. Zielig voor al die mensen die het al zwaar hebben en zoveel betalen voor niks.

    Over lijken lopen doet dynamiet, wees gewaarschuwd

    Door: M 27-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Procedure verjaring

    Gewoon toppie

    Door: Remco 17-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    BKR registratie

    Goed team, snel handelen, duidelijk en transparant, eerlijk en zetten alles op alles om je te helpen!

    Door: Alex Saad 13-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bkr

    Heel tevreden. Ik had niet anders verwacht. Als je ze spreekt weet je gelijk dar je goed zit.

    Door: Jochem 07-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Heel helder in de communicatie

    Nadat er een terechte registratie was heb ik mij gewend tot Dynamiet. Vanaf het begin waren zij helder over de mogelijkheden. Ik ben het traject ingegaan en steeds zijn ze snel en helder geweest in de communicatie. Uiteindelijk is er ook een positief resultaat geweest.

    Door: Marieke 04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Revieuw

    Een prettig bedrijf waarbij ik prettig en respectvol ben behandeld. Uitslag was bij mij positief. We kunnen weer verder met onze toekomst. Dank dynamiet

    Door: Heidi 10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Niets meer dan te dure brieven van Dynamiet Nederland

    Recent met Dynamiet Nederland een samenwerking aangegaan om mijn BKR notering te verwijderen. Tijdens de intake is er meerdere keren gezegd dat zij, met hun kunde en ervaring, de zaak met een positieve uitkomst behandelen.

    Ik heb Dynamiet Nederland mijn vertrouwen gegeven en mijn persoonlijke gegevens en verhaal overhandigd. Met mijn informatie heeft Dynamiet Nederland een verzoek tot correctie ingediend bij mijn kredietversterker. Ik kreeg de indruk dat Dynamiet Nederland standaard sjabloons gebruikt met daarop een aantal onderwerpen zoals belangenafweging en de financiële gezondheid.

    Dynamiet Nederland claimt dus je BKR notering te kunnen verwijderen. In mijn ogen schrijven ze enkel een verzoek tot verwijdering naar de kredietversterker, wachten antwoord af en schrijven nogmaals een onzinnige standaard brief met een persoonlijk tintje.

    Mijn advies is dus ook dat je de diensten van Dynamiet Nederland niet nodig hebt. U bent zelf in staat om uw verhaal op papier te zetten met een eventuele belangen zoals het aankoop van een nieuwe taxi en of huis, omdat u deze nodig hebt voor uw baan. Dynamiet Nederland doet niets meer dan een te dure verzoek en sommatie te sturen naar de kredietversterker

    Na afwijzing van de kredietversterker belde Dynamiet mij op om te vertellen dat ze niets meer voor me konden betekenen en mijn case zouden sluiten. Tenzij ik naar de rechtbank ging, waarbij de financiële kosten op ongeveer 3000 euro zouden komen. Uiteraard niet gedaan want ik heb geen enkel vertrouwen in de juridische kennis en kunde van Dynamiet Nederland. Liever met een beëdigde advocaat dan nog meer geld te verliezen aan copy past bedrijfje Dynamiet Nederland.

    Door: LSARAN 26-04-2019
    Dynamiet Nederland 06-09-2019

    Beste Lsaran Khan, De casus die u beschrijft en onze werkwijze kunnen wij helaas niet plaatsen. Daarnaast kunnen op basis van uw gegevens geen dossier vinden in ons systeem. Desalniettemin reageren we graag op uw bericht. Tijdens de intake maken we inschatting van de haalbaarheid. Hoe sterk een zaak ook is, wij wijzen we onze klanten er expliciet op dat er een kans aanwezig is dat het niet kan lukken. Het gaat immers om een juridische dienst. Overigens kan geen enkele jurist of advocaat een garantie geven op de uitkomst van een specifieke zaak. Het laten verwijderen van een BKR-registratie is een specialisatie op zich en dit vereist kennis, kunde en ervaring. Elke situatie is uniek en daarom moeten we van geval tot geval maatwerk leveren. Daarbij leggen we ons papierwerk eerst ter goedkeuring voor aan onze klant. Op deze manier kan de kwaliteit van ons werk worden gecontroleerd door onze opdrachtgever. Natuurlijk kunt u ook zelf uw registratie verwijderen. Net zoals u ook zelf uw auto kunt repareren. Maar u moet er wel verstand van hebben. Veel mensen lopen vast in de bureaucratie en juridische taal. Op onze website geven we consumenten de nodige begeleiding en tips om zelf hun registratie te laten verwijderen. Dynamiet werkt niet alleen met juristen, maar ook met advocaten. Een zaak kunnen we daarom ook laten behandelen door een (beëdigde) advocaat. Het nadeel hiervan is dat dit een andere kostenplaatje met zich meebrengt. Ondanks dat wij u niet herkennen als onze klant, komen we graag met u in contact om de kwestie nader te bespreken. We verzoeken u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 079 -820 02 63. Wilt u liever teruggebeld worden? Stuur dan een e-mail naar juridisch@dynamietnederland.nl.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bkr

    Alles geprobeerd en je wordt van de kastje naar de muur gesturdt wordt gek van,maar na zoeken naar andere optie kom je bij dynamiet,En gied over na denken heb ik dynamiet ingeschakeld,en boven mij verbazing binnen enkele wekken was het klaar.Bedankt dynamiet nu kan ik eigen huis koppen fantastisch werk geleverd,Bedankt dynamiet MVG BESNIK BERISHA

    Door: Besnik Berisha 12-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wonderlijk resultaat

    Binnen enkele weken kreeg ik een brief met het zeer verrassende resultaat: Uw neg BKR registratie is verwijderd ( hoogste codering)
    Zeer snel, duidelijk, vriendelijk, effectief.

    Door: Nvt 22-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Prima service

    Dynamiet heeft mij prima geholpen met het verwijderen van de coderingen bij het BKR.Als je dit zelf wilt doen is het alsof je tegen muren oploopt.
    Dynamiet weet precies waar ze mee bezig zijn en een snelle afhandeling.

    Door: Geert Bakker 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Toppie

    Goeie en eerlijke mensen zijn het.

    Door: Mustafa 13-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Geweldig!

    Zij hebben mij geholpen om mijn A2 codering te verwijderen. Dit hebben zij binnen een hele korte tijd voor elkaar gekregen. Ik ben ze daar super dankbaar voor! Het ging om iets kleins waar je dan 5 jaar voor moet boeten, écht belachelijk!
    Ik ben zeeeer tevreden over Dynamiet! Erg correcte en vriendelijke mensen!

    Door: E 09-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Had ik eerder moeten doen

    Eerst zelf getracht om mijn BKR te laten verwijderen. Helaas nam de bank mij niet serieus. Toen maar een advocaat op de zaak gezet. Maar ook dat heeft niet mogen baten. Inmiddels was ik al 6 maanden verder. Mijn advocaat vond het werk te vakspecialistisch En verwees me daarom door naar Dynamiet.

    Bij Dynamiet werd er binnen een dag actie ondernomen. De jurist nam direct contact op met zijn contactpersoon bij de bank om druk en spoed achter de zaak te zetten. Vervolgens werd er, na uitvoerig onderzoek, een brief van maar liefs 8 pagina's dik naar de bank verstuurd. En dat heeft geholpen! De bank trok aan korste eind en heeft de registratie volledig verwijderd. Ik kan weer verder!

    Door: Graaf 14-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Opgelost!

    Vooraf eerlijk advies gekregen over de haalbaarheid. Via een spoedprocedure binnen 3 weken een tweetal registraties laten verwijderen. Kosten zeer laag in verhouding tot wat mijn hypotheekadviseur en de notaris rekenen om zaken in orde te maken. Het belangrijkste is eigenlijk de BKR, want heb je een negatieve dan gaat het feest niet door. Dus ook hier mag wat tegenover staan als het wordt verwijderd. De kosten van Dynamiet zijn dus laag voor wat je ervoor terugkrijgt.
    Als je niet de juiste contacten bij banken hebt is zelf proberen geen optie. Zeker niet in zo een korte tijd. Banken weten dat je maar een consument bent dus wimpelen ze je af. Had ik dit eerder gedaan, dan had ik nu geen 2,5 maanden verspilt aan administratieve rompslomp bij banken.

    Door: Pater 12-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Ik ben geholpen

    Ik moest nog een financiële gevangenisstraf uit zitten van 3 jaar. Door hun hoeft dat nu niet meer. Volgens dit bedrijf had ik al lang genoeg gebrand. Ze hebben mn registratie eraf gehaald. Dank u, ik kan weer verder.

    Door: Klippel 31-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Dynamiet Nederland

    Uw beoordeling