NederlandReview

  Ervaringen Doenkado

  Je hebt er wel eens wat over gehoord, maar je wilt er graag meer over weten. Laat je daarom via de reviews van ervaringen van eerdere consumenten adviseren of Doenkado iets voor jou is. Wat is de mening van de gever en de beoordeling van de krijger? Of heb je er zelf net een opzitten en wil je graag een recensie schrijven? Ook dan ben je hier aan het goede adres.

  Materialisme is uit, levenservaringen zijn in

  Was het eerst nog wie de dikste bak had en het grootste huis, tegenwoordig is dit verschoven naar wie het verste weg gereisd is en de leukste dingen doet. Maar je hoeft echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen, om mooie memories te maken. Ook dicht bij huis of gewoon in Nederland en België zijn genoeg avontuurlijke te doen waar je met een glimlach aan terug kunt denken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan paintball, rijden met een quad, karten, flyboarden voor het stoere type. Of bevers speuren, een puzzelfietstocht, kanovaren, naar een hunebedcentrum, lasergamen, klimmen of mountainbiken met de kinderen. Als ze nog heel klein zijn, is een bakkersmuseum, speeltuin of trampoline paradijs juist weer heel leuk. De Biesbosch en de Veluwe over met een gids, is ontzettend leerzaam voor de natuurliefhebber die wel van een natuurtocht houden. Doe er een cursus natuurfotografie bij, en de herinneringen kunnen na afloop ingelijst worden. En suppen is gewoon hip.

  Uitje, herinneringen voor altijd

  Een trend die hieruit voortvloeit, is dat mensen steeds vaker een leuk uitje, activiteit of iets dergelijk cadeau doen aan mensen, in plaats van fysieke cadeaus. Dit kan op verschillende manieren. Een manier is v6ia een giftcard. Dan kan de gelukkige krijger deze inwisselen wanneer het hem of haar het beste uitkomt. Je kunt gaan voor een enkele activiteit, maar er zijn ook mogelijkheden om er overnachtingen bij te doen. Wat dacht je van je ouders voor hun trouwdag een rondvaart en diner geven in de stad waar ze elkaar hebben leren kennen? Of juist een romantische picknick aan de kust. Dat neefje dat gek is van Jurrasic Park en reptielen, zal weer dolgelukkig zijn met een bezoek aan een reptielenhuis.


  Mooie herinneringen blijven een leven lang en zijn een genot om aan terug te denken

  Doenkado

  Dit is een site waar je iemand een elektronische cadeaubon kunt geven voor een activiteit op allerlei locaties door heel Nederland en België. Er is de keuze uit de Adventurecard, Kids & Teens, Nature’s Gift en de Nationale Vrijetijds Cheque. Het aanbod staat verder ingedeeld op budget, thema en locatie. Je kunt hier terecht om iemand zowel particulier als zakelijk met een belevenis te verrassen. Door het invullen van de cadeaucode van de e-Card, kan de jarige direct zien wat het leuke-dingen-doen-kado inhoudt.

  Reviews van opgedane ervaringen

  Leuk om te geven? Fijn om te krijgen? Wie het weet mag het zeggen, want wij willen alles weten. Deel daarom hier gerust jouw mening door middel van het schrijven van een recensie of beoordeling. Daarmee help je de geïnteresseerden weer die na jou komen bij het kiezen van een cadeau.

  Doenkado
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Doenkado

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Doenkado een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Doenkado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Doenkado actief?

  Doenkado is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Doenkado gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.