NederlandReview

  Ervaringen Zoweg

  Zoweg.nl Reviews

  Benieuwd naar wat andere consumenten van Zoweg.nl vinden? Zoweg.nl is een aanbieder van goedkope vakanties en goedkope daguitjes. Als u dus goedkoop even weg wilt, dan bent u bij Zoweg.nl aan het juiste adres.

  Over Zoweg.nl

  Een goedkope vakantie dat wil iedereen wel. Goedkoop even de sleur verlaten, goedkoop even iets anders. Wie dat wil is bij Zoweg.nl aan het juiste adres. Maar niet alleen voor een goedkope vakantie bent u bij Zoweg.nl aan het juiste adres, ook als een goedkoop dagje weg in gedachten had, kan Zoweg.nl u van dienst zijn.

  Zoweg.nl richt zich vooral op de klanten die een goedkoop weekendje weg willen, of tussendoor even een paar dagen weg. Het bedrijf heeft een uniek concept ontwikkeld om tegen zo laag mogelijke prijzen mensen even een paar dagen weg te laten gaan. Om zoveel mogelijk mensen van de diensten van Zoweg.nl gebruikt te kunnen laten maken wil het bedrijf zo gemakkelijk, eenvoudig en klantgericht mogelijk zijn.

  Zoweg.nl is in 2005 opgericht in Amsterdam en werkt samen met veel andere partners. Deze bieden via Zoweg.nl hun arrangementen aan. De reizen die de partners van Zoweg.nl aanbieden dienen natuurlijk wel allemaal scherp geprijsd te zijn.

  Diensten Zoweg.nl

  Zoweg.nl wil goedkope vakanties aanbieden. De goedkope vakanties die Zoweg.nl aanbiedt zijn niet alleen goedkope vakanties, het zijn ook nog eens erg leuke vakanties. Zoweg.nl heeft een uitgebreid aanbod van verschillende soorten vakanties. Van goedkope autovakantie tot een leuke stedentrip. Daarnaast werk Zoweg.nl ook samen met vakantiehuizen en bungalowparken. Vakantiehuizen en vakantieparken hebben immers niet als doel om leeg te staan. Hoe meer huizen er verhuurd worden, hoe meer geld er binnen komt. Het kan voor vakantieparken of eigenaren van vakantiehuizen dan voordeliger zijn om voor minder geld toch een vakantiehuis te verhuren, dan helemaal niets te vangen.

  Dit geldt natuurlijk ook voor hotel aanbieders. Hotel aanbieders hebben in principe als doel om hotelkamers te verhuren. Hotel aanbieders kunnen beter een hotel hebben dat vol zitten met gasten die minder betalen, dan een hotel dat helemaal leeg staat. Deze deals kunnen op Zoweg.nl gevonden worden. Op deze manier kan iedereen die interesse in een goedkope vakantie heeft op Zoweg.nl terecht.

  Zoweg.nl houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van goedkope vakanties, maar biedt ook voordelige daguitjes aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar een pretpark of dierentuin. Een daguitje kan behoorlijk in de papieren lopen, maar soms heeft Zoweg.nl mooie deals waardoor de kosten van een dagje uit enigszins beperkt blijven. En dat is toch mooi meegenomen.

  Klachten Zoweg.

  Heeft u klachten over Zoweg.nl? Deze klachten kunt u via de website van Zoweg kenbaar maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om even met Zoweg.nl te bellen. Dit kan via een 0900-nummer. De kosten van het bellen met Zoweg zijn 70 Eurocent per gesprek.

  Heeft u al ervaringen met Zoweg.nl? Deel deze dan op deze website. Door uw ervaringen met Zoweg.nl te delen kunnen andere gebruikers van Zoweg.nl een beter beeld krijgen van deze organisatie en beter beslissen of ze via deze organisatie een goekope vakantie of een daguitje willen boeken.

  Brussel, gent, maastricht? Gewoon even een weekendje weg, bent u zo. Maar is dat ook echt met zoweg? Lees hier de recensies

  Zoweg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  8.2
  78% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.8
  Leveren
  rating
  8.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zoweg

  Uw beoordeling

  Zeer tevreden

  Accomodatie geboekt via Zoweg.nl. Telefonisch contact met Zoweg verliep vlot en prima. Uiteindelijk terecht gekomen in Landhotel Elkemann in Ahaus, gelet op de prijs was de verwachting over wat wij met vijf personen konden verwachten niet groot. Maar wat een fantastische ervaring, een professioneel hotel waar ze de zaken goed voor elkaar hebben. Fijne sfeervolle kamers en ook het bij het half pension inbegrepen diner buffet en het ontbijt waren meer dan uitstekend. Kortom een uistekende en positief verrasende prijs kwaliteit verhouding. Alle complimenten voor de hotel leiding (strak georaginsseerd) en het personeel, wij keerden zeer tevreden huiswaarts.

  Door: Peter Hoogenboom13-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Paar dagen ertussenuit

  Wij boeken geregeld bij zowel, vooral om er even een paar dagen tussenuit te gaan.

  Dat boeken wij dan vaak best last minute en dan wachten we gewoon een beetje af wat er voor aanbiedingen en locaties te vinden zijn.

  Zo zijn wij al naar de Veluwe (2x) en Brabant geweest.

  Iedere keer keurig verzorgd en altijd een mooi prijsje, want daar selecteren we ook op.

  Dan kom je terug als klant!

  Door: Mariska14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  week vakantie bij Giethoorn!

  Wij hebben ontzettend genoten van onze week vakantie in een prachtig bungalowpark bij Giethoorn. Het was een aanbieding, dus des te leuker! Prachtige natuur daar en we zijn helemaal uitgerust!

  Door: Danielle + Pascal23-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  4d.Soest 27-8-2021

  Zeer tevreden over snelle afhandeling van wijziging onze boeking van 20 aug. naar 23 aug.!
  Hebben veel zin in deze reis!

  Door: Lia Clay13-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  paar dagen weg

  er zijn afspraken niet nagekomen die wel zijn beloofd, dat is niet eerlijk, ik boek hier niet meer en raad het anderen ook af

  Door: margaretha07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Super!

  Goede communicatie, snel geboekt. Prijs/kwaliteit is ook goed!

  Door: Anoniem09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  4 dagen vdvalk zuidbroek

  geweldige dagen gehad en dat voor die prijs hotel/eten/verblijf een 10

  Door: jannie van der. Heijden15-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top vakantie gehad

  Top vakantie gehad

  Niet duur!!

  Door: Elselien Franssen20-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  spraakverwarring én afschuiven van verantwoordelijkheid

  dec 2017 hotel geboekt met specifieke vraag naar saunatoegang Bussloo!!!door computercrash alle gegevens kwijt geraakt, Bussloo kon niet helpen. Lan verhaal kort, Zoweg wimpelt verantwoordelijkheid af, hotel ook!!!! gevolg, geen gezellig weekendje, wél een faktuur van bijna 200 euro, zéééééééééééééér ontevreden!!!!

  Door: vertenten29-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Zoweg een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Zoweg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 78% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zoweg actief?

  Zoweg is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zoweg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.