VakantieXperts

5.6

Bestellen

6.4

Service

7.6

Prijs

6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

VakantieXperts

VakantieXperts Ervaringen


Lees hier de ervaringen van mensen die eerder een reis bij VakantieXperts boekten. VakantieXperts is een grote reisorganisatie in Nederland. Ze bieden veel verschillende soorten reizen aan. Van zonvakanties tot stedentrips, maar ook voor andere soorten vakanties ben je bij VakantieXperts aan het goede adres.

Over VakantieXperts

VakantieXperts is een grote reisorganisatie in Nederland. Het bedrijf heeft 220 vestigingen door heel Nederland heen. Bij het bedrijf werken 750 mensen. Sinds 2014 is VakantieXperts samengevoegd met D-Reizen en samen vormen ze de D-rt Groep. De D-rt groep is nog groter en is actief in Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg.

VakantieXperts is gespecialiseerd in het organiseren van reizen. Het gaat dan vooral om reizen die als vakanties worden gezien. Denk bijvoorbeeld aan een stedentrip, of een all inclusive vakantie. Dit is de hoofdmoot van de activiteiten van VakantieXperts, maar het bedrijf houdt zich ook bezig met het organiseren van zakenreizen en groepsreizen.


Diensten VakantieXperts

VakantieXperts houdt zich bezig met het aanbieden van reizen. Dit kunnen reizen zijn die door VakantieXperts zelf zijn samengesteld, maar het kunnen ook reizen zijn die van andere reisorganisaties afkomstig zijn. Door een breed assortiment aan reizen in het aanbod te hebben, is het goed denkbaar dat er ook voor jou een leuke, goedkope vakantie bij zit. Deze reizen worden onder andere door VakantieXperts aangeboden:

·      Zonvakanties
·      Verre reizen
·      Autovakanties
·      Stedentrips
·      Wintersport vakanties
·      All inclusive Vakanties
·      Last minute vakanties


Door zo’n breed assortiment aan reizen aan te bieden zit er voor u altijd een leuke vakantie tussen. Bent u op zoek naar een goedkope vakantie? Met een last minute bent u snel goedkoop op vakantie. Of wilt u zich helemaal nergens meer druk om maken en lekker weg? Een all inclusive vakantie is op VakantieXperts zo geboekt!Het aanbod aan reizen bij VakantieXperts is ontzettend groot. Het kan bijna niet missen dat er een reis voor u bij is. Op VakantieXperts vindt u mooie zonvakanties, autovakanties en goedkope vakanties. Toch kan het zijn dat u een keer maatwerk nodig heeft. Ook dat is geen punt bij VakantieXperts. Als u uw reizen doorgeeft stellen zij een mooie vakantie op maat samen.

VakantieXperts Klachten

Heeft u een klacht over VakantieXperts? Er zijn verschillende manieren om uw klacht bij VakantieXperts kenbaar te maken. Klachten kunnen in de eerste plaats via de website worden ingediend. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar VakantieXperts. Als u liever wilt bellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Helaas is het wel een 0900-nummer, maar daar staat tegenover dat de telefoon nog laat in de avond wordt opgepakt. Van 08:00 tot 22:00 is de klantenservice geopend. Op zondag is dit van 10:00 tot 22:00. Bellen met VakantieXperts kost 15 cent per minuut.

Heeft u al eerder een reis geboekt via VakantieXperts? Laat dan hieronder uw bevindingen weten. Zo komen mensen die overwegen om een reis te boeken bij VakantieXperts meer te weten over VakantieXperts.


Is de VakantieXpert echt zo'n vakantieXpert? Lees ervaringen en kom er zelf achter of dit een goede touroperator is


VakantieXperts

VakantieXperts is een keten van reisbureaus met meer dan 200 vestigingen in Nederland. In het voorjaar van 2014 is VakantieXperts samen gegaan met D-Reizen en samen vormen zij sindsdien de D-rt Groep B.V. Met ruim 800 medewerkers is het één van de grootste reisorganisaties van ons land. De D-rt Groep heeft een hoofdkantoor in Hoofddorp, maar maakt onderdeel uit van de Duitse onderneming RT/Raiffeisen Touristik Group GmbH. Deze organisatie heeft in totaal zo’n 7500 reisbureaus in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en kan dus met recht een expert op het gebied van reizen genoemd worden.


Onafhankelijk en aangesloten bij ANVR en SGR

De reizen die door VakantieXperts worden aangeboden, zijn afkomstig van meer dan 200 touroperators, die zorgvuldig zijn geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Net als VakantieXperts zijn zij aangesloten bij de ANVR en SGR. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) behartigt niet alleen de belangen van de aangesloten reisorganisaties, maar biedt consumenten ook garanties omtrent reis- en boekingsvoorwaarden. Bovendien zijn alle ANVR leden ook aangesloten bij de SGR; de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Doordat VakantieXperts een onafhankelijke organisatie is, kan het een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan reizen bieden en hier deskundige informatie over geven.  


Diverse reizen

VakantieXperts biedt diverse reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Naast zonvakanties en stedentrips kun je er ook terecht voor avontuurlijke rondreizen, all-inclusives, autovakanties en culinaire reizen. Het is mogelijk om vakanties last minute te boeken, maar voor mensen die zich eerst nog willen oriënteren en waarde hechten aan een gedegen voorbereiding worden er ook inspiratieavonden georganiseerd. Deze vinden plaats in vestigingen door het hele land en zijn voor iedere geïnteresseerde gratis bij te wonen. Tijdens deze avonden worden diverse presentaties gehouden en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. 


Vakanties op maat

Naast de door VakantieXperts samengestelde reizen is het ook mogelijk om samen met een reisadviseur je ideale vakantie samen te stellen. Dit kan tijdens een persoonlijk gesprek in één van de filialen of telefonisch en via email contact. Met deze service wil VakantieXperts een doelgroep bedienen, die een eigen visie heeft over reizen en daarbij de kennis en expertise van mensen met ervaring goed kan gebruiken. In overleg is vrijwel alles mogelijk en kun je genieten van een vakantie op maat, die alle onderdelen bevat die jou persoonlijk aanspreken. 


Zoeken op budget

Vakanties kun je zo duur maken als je maar wilt. Omdat VakantieXperts iedereen de ervaring van het reizen wil laten beleven, bieden zij de mogelijkheid te zoeken op budget. Laat de adviseurs van VakantieXperts het besteedbare bedrag weten en geef aan wat voor soort vakantie de bedoeling is. Dan gaan zij aan de slag om een betaalbare bestemming te vinden. Natuurlijk kun je zelf je gewenste reisdoel opgeven, maar misschien is het wel zo leuk en avontuurlijk om je te laten verrassen door de suggesties van een vakantie expert. 


Avontuurlijke rondreizen

De medewerkers van VakantieXperts hebben allemaal jarenlange ervaring in de reisbranche. De meesten hebben een bepaald gebied of soort vakantie als expertise en kunnen hun klanten alles vertellen over reismogelijkheden, cultuuraspecten en bijzondere bestemmingen. Voor diegene die het avontuur willen opzoeken, zijn er diverse rondreizen, die je tot in de verste uithoeken van de wereld brengen en je de mooiste flora en fauna laten zien. Reizen die iedereen tenminste eens in zijn leven zou moeten maken, zoals naar de ruige natuur van Australië en Nieuw Zeeland. Of per camper door de nationale parken van Canada of de Verenigde Staten. En natuurlijk niet te vergeten, de schitterende wildernis van Afrika of Zuid Amerika.


Autovakanties

Voor iedereen die zelf naar zijn bestemming wil rijden, heeft VakantieXperts de keuze uit een groot aantal autovakanties. Naast de vrijheid om in eigen tempo de reis te kunnen afleggen, heeft een autovakantie het voordeel dat je met eigen vervoer de omgeving kan verkennen en mooie plekjes kan ontdekken. Bovendien kun je pauzeren wanneer je wilt of ineens besluiten om een tussenstop te maken in een pittoresk dorpje onderweg of te genieten van een prachtig uitzicht over de omliggende natuur. VakantieXperts heeft ook autoreizen waarbij je kennis maakt met het land door er doorheen te trekken en regelmatig van verblijfplaats te wisselen. Bijvoorbeeld in Engeland, Zweden of Kroatië.


Fascinerende stedentrips

Vakanties hoeven niet altijd lang en ver te zijn. Een verandering van omgeving kan in een paar dagen al veel goed doen. Stedentrips zijn daarom zeer populair en ook hierin heeft VakantieXperts een ruime keuze. Wie wil genieten van een cultureel uitstapje kan op veel plekken in Europa terecht. Het eeuwenoude Rome, het mondaine Parijs of het verrassende Lissabon zijn een bezoek meer dan waard. Maar ook voor degene die het iets verderop willen zoeken, staan de reisadviseurs van VakantieXperts klaar. Wat te denken van het fascinerende Dubai of New York, de stad die nooit slaapt? Zowel vervoer en accommodatie als excursies kunnen worden verzorgd. 


Vakantiehuizen in tientallen landen

Misschien niet iets wat je direct bij een reisorganisatie als VakantieXperts zou verwachten, maar ook vakantiehuizen maken deel uit van het ruime assortiment aan bestemmingen. Als onafhankelijke organisatie toont VakantieXperts het aanbod van bekende verhuurders als Novasol, Interhome en Belvilla. Voor even een woning ‘bezitten’ op een prachtige locatie met misschien wel een eigen zwembad wordt daardoor gewoon mogelijk. Het voordeel van VakantieXperts is dat adviseurs kunnen helpen met het maken van de perfecte keuze. Iets wat zonder hulp nog niet zo eenvoudig is met een dergelijk groot aanbod. 


Culinaire bestemmingen

Met het aanbieden van reizen naar culinaire bestemmingen, haakt VakantieXperts in op de trend van groeiende interesse in alles wat met eten en genieten te maken heeft. Reizen naar de mooiste plekken op aarde om er niet alleen te genieten van het prachtige land en de vriendelijke mensen, maar ook om de lekkerste gerechten te proeven, bijzondere wijnen te ontdekken en zelf deel te nemen aan culinaire workshops. VakantieXperts brengt je niet alleen naar Italië, maar kent ook de culinaire weg in Zuid Afrika, Suriname en zelfs Japan. Genieten van je vakantie krijgt op deze manier een extra dimensie.


Cruises

De afgelopen jaren is het maken van een cruise enorm in populariteit gestegen en deze ontwikkeling zet zich nog wel even voort. Varen naar een exotisch eiland, een zonnige stad of ruige kust, terwijl je tijdens de reis geniet van alles wat het schip je te bieden heeft. Relaxen of juist het vermaak opzoeken. Alles is mogelijk en daar een keer deel van uit te maken is voor veel mensen toch een lang gekoesterde wens. Bij VakantieXperts kun je kiezen uit Caraïbische cruises, het Middellandse Zee gebied, maar bijvoorbeeld ook uit cruises die je naar de fjorden in het hoge noorden brengen.


Vakanties het hele jaar door

Kijkt de één vooral uit naar een lange, warme zomer. Een ander verheugt zich al vroeg in het jaar op de komende winter. VakantieXperts biedt het hele jaar door een enorm assortiment aan reizen aan, die zowel zomerse als winterse bestemmingen hebben. Een strandhuis in een tropisch oord of een chalet op een witte berg. Alles is mogelijk. In sommige gevallen kun je gebruik maken van vroegboekkortingen. In andere gevallen profiteer je juist van een last minute aanbieding. De adviseurs van VakantieXperts weten in ieder geval de beste plekken voor de beste prijs te vinden. 


Busreizen, samen ontdekken

Voor wie graag mooie plekken wil zien, op een ontspannen manier wil reizen en van gezelschap houdt, heeft VakantieXperts busreizen naar diverse bestemmingen. Binnen Europa of net iets verder daarbuiten rijden de comfortabele touringcars langs bijzondere bouwwerken en door schitterende landschappen. In de meeste gevallen vertrekken de busreizen gewoon vanuit Nederland, maar in sommige gevallen zijn ze gecombineerd met een vliegreis om eerst in het land van bestemming te komen. Zo kom je net iets verder zonder aan comfort en vakantiedagen in te hoeven leveren. 


Puur natuur

Natuur is overal, maar voor het echte wildlife moet je toch naar nationale parken of afgelegen plekken, waar de dieren nog in hun natuurlijke habitat te zien zijn en waar je je kunt verwonderen over natuurverschijnselen als watervallen en vulkanen. Zuid Afrika en Zuid Amerika lenen zich bij uitstek voor dit soort avontuurlijke reizen, maar ook het uitgestrekte Australische landschap of het ongerepte Antarctica zijn zeer bijzondere en onvergetelijke bestemmingen. VakantieXperts heeft de kennis en ervaring om ook dit soort reizen aan te kunnen bieden. Wanneer er speciale en persoonlijke wensen zijn, kan VakantieXperts ook de ideale vakantie samenstellen.  


Deel je ervaringen over VakantieXperts

Dat VakantieXperts een reisorganisatie is met een enorm assortiment aan bestemmingen, vakantiehuizen en themareizen moge duidelijk zijn. De reisadviseurs, die op de meer dan 200 locaties in Nederland werken hebben de ervaring en kennis om onvergetelijke vakanties samen te stellen en om te helpen de perfecte bestemming te vinden. Mocht je zelf ervaringen hebben met VakantieXperts en deze willen delen, dan kun je dat hier doen. Zo krijgen mensen die van plan zijn bij VakantieXperts een reis te boeken een goed beeld van de organisatie en help je anderen met het maken van de juiste keuze. Of lees hier wat VakantieXperts voor anderen betekend heeft.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Vroegboekkorting

Doordat we nu al onze zomervakantie hebben geboekt, hebben we behoorlijk wat korting gekregen en wat ook echt fijn was: - we konden alles nog kiezen (vorige keer waren veel opties al vol) - we kunnen extra lang uitkijken naar de reis!! (Omdat de levering nog moet plaatsvinden, kan ik daarover niet goed oordelen, maar ik verwacht dat het goed is, dus maar een 8 (want een 6 is wel erg laag toch), jammer dat je iets moet invullen hier))

M

Melissa

14-12-2016

0

Alles top geregeld!

Ik heb vorig jaar mijn zomervakantie geboekt bij VakantieXperts. Het was echt super, ik zou een maand weggaan naar Thailand en ik heb een geweldige tijd gehad, de verschillende hotels waren super, overal was alles goed schoon en hadden ze een goede service. De tussen vluchten waren ook op prima tijdstippen gepland dat ik ook nog iets aan de rest van mij dag zou hebben. Ik had ook in bij VakantieXperts uitstapjes geboekt, die waren niet allemaal even leuk maar er was wel een super service! Het was echt allemaal top geregeld! Ik heb de tijd van mij leven gehad!

A

Annemiek

14-03-2016

0

Erg telleurstellend

Dit doen we dus niet meer. Veel misverstanden bij het boeken. (namen verkeerd, prijzen niet goed) Daarna kregen we te maken met een complete spam uitbarsting van vakantieXperts. Maar goed, we vroegen bijvoorbeeld ook of we gescheiden konden betalen omdat we niet precies wisten hoe iedereen ging betalen (wie met wie etc). Er was dus iemand die niet meekon en die begreep natuurlijk dat hij daarom zijn voorschot niet terug zou krijgen. Maar wat gek was, dat hij uiteindelijk ook nog gevraagd werd (en best wel onvriendelijk) of hij ook nog even het resterende bedrag wilde betalen, was wel heel gek., Oh, er werd ook nog even bijgezegd dat als hij niet zou betalen dat de anderen niet weg konden. (die wel alles betaald hadden). Bizar! We vroegen om reisbescheiden voor degene die wel betaald hadden, en die kregen we niet! Deze onbehoorlijke pratijken hebben uiteindelijk gewerkt want degene die niet mee ging is gezwicht onder de druk voor de andere en heeft uiteindelijk alles betaald. En ook de reis zelf was niet goed. Reisbescheiden onduidelijk wat leidde tot problemen met de uitjes en onduidelijkheden wanneer het vervoer klaar zou staan etc. Laatste keer dat wij hier boeken!

D

Dennis

31-01-2016

0

Supergoedkoop en superslecht

Ja, supergoedkoop ja. Maar ook superslecht. Slecht hotel, slecht eten en compleet niet blij met vakantiexpert. Liever weer volgende keer naar een echte touroperator!

P

Patricia

29-09-2015

0

Last-minute supergoedkoop!

Ik denk dat ik geluk heb gehad ofzo met een last-minute naar Midden-Amerika maar ik heb hem wel heel erg goedkoop kunnen boeken. Heeft volgens mij mee te maken dat ze die stoel anders toch niet meer verkopen ofzo. Maar ik was er wel blij mee! Verder was de reis ook prima geregeld. Jammer dat de reisbescheiden niet aankwamen, maarja, ik weet niet of dat aan hen lag of de post...

X

Xistan V.

10-07-2015

0