Schipholtickets.nl

4.5

Bestellen

3.5

Service

4.3

Prijs

3.7

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Schipholtickets.nl

Verrassend! Wat anderen van Schiphol tickets vinden. Wat is er nu fijner dan om lekker op vakantie te gaan. Het is goed om te kiezen voor een goede vakantiebestemming in een warm land waar je in een paar uur naartoe kunt vliegen. Op Schiphol tickets is het mogelijk om de verschillende vliegmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je kunt dan op basis van de laagste prijs of op basis van de snelste verbinding (rechtstreekse vlucht) een keuze maken. Je ticket vanaf Schiphol naar een ander deel in het land is dus snel geboekt. Een mooie vakantie start dus eigenlijk op Schiphol tickets. Aangezien het boeken van een ticket niet goedkoop is en je ook daadwerkelijk een echte ticket wilt hebben is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe betrouwbaar Schiphol tickets is. Het is slim om hiervoor de verschillende reviews en ervaringen van anderen te lezen op het internet en op NederlandReview.

Over Schiphol tickets

Schiphol tickets noemt zichzelf een betrouwbare reisagent. Ze bieden op een onafhankelijke manier vliegtickets aan van bijna alle luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om in slechts een paar stappen je ticket te boeken naar je vakantiebestemming. Ook is het mogelijk om een taxi te regelen via de website, je huurauto te boeken en het hotel te reserveren. Er zijn volop extra’s waar je gebruik van kunt maken naast het boeken van je ticket.  Waarom gebruik maken van Schiphol tickets? Hieronder hebben we een aantal kernpunten opgesomd:

-    Je kunt online alle vluchten met elkaar vergelijken
-    Je kunt snel en gemakkelijk boeken
-    Je boekt direct bij de bron en niet via een tussenpersoon
-    Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Schiphol tickets

Daarnaast is Schiphol tickets aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de IATA (International Air Transport Association). Hierdoor kun je vertrouwd en met garanties een vliegticket boeken op de site van Schiphol tickets. De diensten van Schiphol tickets

De belangrijkste dienst van Schiphol tickets is natuurlijk heel erg duidelijk: het aanbieden van vliegtickets. Schiphol tickets doet dit echter op een onafhankelijke manier door een compleet aanbod aan te bieden van zo goed als alle (low cost) vliegmaatschappijen. Je kunt hierdoor een zeer goedkope ticket vinden of een ticket met de snelste verbinding tot je vakantiebestemming. 

Daarnaast kun je voor een aantal aanvullende zaken terecht bij Schiphol tickets. Deze diensten zijn:
-    Het boeken van een hotel
-    Het boeken van een auto op je bestemming
-    Een taxi bestellen voor je vlucht
-    Een parkeerplaats voor je auto reserveren op Schiphol 

Klachten en beoordelingen over Schiphol tickets

Als je een klacht hebt over Schiphol tickets dan kun je het beste direct contact met ze opnemen. Op hun website vinden we hiervoor hun postadres, het telefoonnummer en ook de mogelijkheid om via het contactformulier of per email contact met hun op te nemen. Een aparte pagina om je klacht te melden hebben wij niet aangetroffen. Aangezien Schiphol tickets is aangesloten bij de ANVR, de SGR en de IATA is het natuurlijk om jouw klacht ook daar in te dienen. Vaak moet je hiervoor wel eerst met Schiphol tickets contact hebben gehad over je klacht. Wil jij Schiphol tickets een slechte of goede beoordeling geven dan kun je dat hieronder doen. 

TIP! 

Dit bedrijf staat in onze top 20 reis-organisaties 2016 !! Lees hier snel het artikel.


Last-minutes, kortingcodes of gewoon boeken? Lees eerst ervaringen en beoordelingen op NederlandReview zodat u voorbereid op vakantie gaat!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (70)

Vliegtickets

Dit bedrijf is vreselijk!! Een gedeelte van ons traject van Amsterdam naar Darwin (Australië) was gecanceld. We kregen een heel erg onduidelijk mailtje, die zo aan je aandacht voorbij glipt, maar goed ze hebben ons in ieder geval gemeld dat er een stuk gecanceld was. Vervolgens contact opnemen is een drama. 40 minuten in de wachtrij minimaal als je er überhaupt al doorheen komt. Ik belde vaak tussen de 20 en 30 keer achter elkaar voor ik in de wachtrij geplaatst werd. De mensen die ik aan de telefoon kreeg waren vaak wel vriendelijk, maar konden niets anders doen dan mijn boeking inkijken en een verzoek sturen naar British Airways (onze operator). Wij mochten volgens hen zelf een andere vlucht uitzoeken die zij dan aan BA zouden voorleggen. Na drie keer dit gedaan te hebben en drie keer een heel kort standaard mailtje terug te krijgen van Schiphol Tickets ben ik toch maar even met BA gaan bellen. Zij vertelden dat de vluchten die wij aangaven niet met Airlines waren waar BA contact mee had. Logisch dat ze deze alternatieven niet accepteerden. Maar hier wisten de mensen aan de telefoon van Schiphol Tickets duidelijk niets van af. Na een aantal keer via de mail richting een refund-actie geduwd te zijn door Schiphol Tickets en ongeveer de 15e keer dat ik iemand aan de lijn had zei deze persoon doodleuk; oh, maar kan je niet beter Schiphol Tickets zelf bellen, want nu bel je met vliegtickets. Wij kunnen je boeking wel inzien, maar niet zo veel meer dan dat. Het volgende nummer dat ik belde werd wel snel opgenomen, maar alleen maar Engelssprekende mensen die duidelijk niet wilden meewerken. Ze hebben meerdere keren opgehangen nadat ze alleen maar uitgesproken hadden dat ze alleen een refund konden doen. Via de e-mail alleen maar standaard mails waar je niets mee op schiet.... Uiteindelijk hebben we een nieuwe vlucht moeten boeken en waren we meer geld kwijt. Het ergste van allemaal is dat British Airways ons vertelde dat ze helemaal niet door Schiphol Tickets zijn benaderd en dat er helemaal geen dossier opgebouwd is. Dit bedrijf is echt oprecht het meest onwelwillende, onbehulpzame en onduidelijke bedrijf dat ik ooit in mijn leven meegemaakt heb!!

22-09-2022

0

Vliegtickets

Schipholtickets is nog niet eens 1 ster waard maar kon helaas niets anders kiezen. Ze hebben een fout gemaakt in mijn boeking en dit hebben ze zelf ook toegegeven. Ze hebben mijn naam verkeerd doorgegeven aan de luchtvaartmaatschappij en een naamswijziging was niet mogelijk. Twee weken lang van het kastje naar de muur gestuurd en vervolgens heb ik op het laatste moment nieuwe tickets moeten boeken omdat ze niets voor mij wilden betekenen. Een refund hoefde ik ook niet aan te denken. Laatste telefoongesprek heeft de medewerker gewoon de telefoon erop gegooid omdat ze aan haar tijdslimiet zat. Ik was nog niet klaar met mijn woord en ze hing al op. Al met al.. BOEK HIER NOOIT JE TICKET!! het zijn oplichters en willen alleen maar meer geld. Ik kom volgens hun nieuwe tickets boeken via hun maar dan moest ik nog even 650€ neerleggen. Ik heb alles zwart op wit staan dus ga hier nog zeker wat mee doen. Ga het hier zeker niet bij laten!

L

Larissa

22-05-2022

0

Vliegticket

De website is onduidelijk, de klantenservice onbereikbaar. Er is geen mogelijkheid om ze te bellen. De informatie en klantvriendelijkheid zeer onder de maat. We proberen al drie weken een wijziging te realiseren, tot nog toe zonder succes. Mijn advies: koop nooit een ticket via deze tussenpartij!!

A

Anja Bakker

17-05-2022

0

Vliegtickets Zweden

Echt ontzettend slecht. Op geen enkele manier kun je contact opnemen om vragen te stellen of extra service bij te boeken. Reageert niet op contact formulieren en heeft verder geen contact mogelijkheden. Helaas alle reis papieren in het spaans gekregen terwijl ik geen spaans kan lezen. Echt waardeloos.

Y

Yfke

11-05-2022

0

Ticket

Reis is geannuleerd nooit geld teruggekregen

M

MR

11-04-2022

0

Binnenlandse vlucht Darwin - Brisbane

Zelfs 1 ster is nog teveel voor deze "organisatie". Het klinkt heel Nederlands, maar het is een Spaanse oplichtersbende. 2 jaar geleden tickets geboekt voor onze Australië-trip (binnenlandse vlucht). Helaas kwam Corona. Tickets omgeboekt (bijbetaald) naar een open ticket. Als je gaat informeren (het is al een hele tour om überhaupt contact te krijgen) hoe je het open ticket kunt inwisselen, wordt je eerst verwezen naar de luchtvaartmaatschappij, die verwijst vervolgens vrolijk terug (Nog nooit van een boeking gehoord) en dan blijkt het open ticket niet zo open te zijn, maar moet ik plots voor eind september mijn vlucht doen. Nog nooit is die datum genoemd ... Handig! Ik ga ik oktober. Helaas ... geen enkele coulance of hulp: want de luchtvaartmaatschappij wil zogenaamd niet meewerken. Boeken is zo gedaan maar als je service of contact wil moet je niet hier zijn! Boek dus nooit meer via zo'n tussenpersoon, maar rechtstreeks. Dan maar wat duurder eventueel, maar dan heb je wel service en kan je ook iemand bereiken.

A

Alex Abrahams

28-03-2022

0

Vliegticket Barcelona retour

Mijn vlucht is geannuleerd door Transavia. Transavia heeft het geld overgemaakt naar Schipholtickets.NL. Zij hebben het geld niet naar mij overgemaakt, en in hun eugen zak gestoken. Ik ben opgelicht.

M

Maria Lange

15-03-2022

0

20 tickets air india

Schipholtickets geeft nul service. Terwijl air India alle door covid geannuleerd vluchten terugbetaald, weigert Schipholtickets de terugbetaling aan mij en steken ze mijn geld in hun zakken. Ik heb nochthans het bewijs van terugbetaling aan hen doorgestuurd. Dieven. Gooi uw geld elders weg. Ik en al mijn kenissen NOOIT MEER.

J

Johan Fransens

01-03-2022

0

Tickets voor 6 persons

Dit is geen Nederlands bedrijf en bestaat niet in Nederland. Het is geen betrouwbaar bedrijf. Het heeft geen contactgegevens, geen klantenservice, geen telefoonnummer, geen e-mailadres, geen WhatsApp, geen Facebook, niets. Het ticket dat ze verkopen is goedkoop, maar als je een probleem hebt: Corona, technische fout, e-mailadres, geld terug, dan heb je een groot probleem. Ze hebben ook niet de technische capaciteit om iets te doen. De ticketbetaling gaat naar een bedrijf in Amsterdam die ook reageert niet op vragen. De eigenaar van schipholtickets is in Madrid, Spanje gevestigd. Als je een probleem hebt, kun je ook geen contact opnemen met Madrid. Ze publiceren alleen een faxnummer !! De ervaring die ik had met dit bedrijf is de ergste in mijn leven. Ik stuurde allerlei verzoeken en e-mails, vanaf mijn e-mailadres en vanuit de e-mail die aan de boeking was gekoppeld. Resultaat: Geen succes, geen antwoord of een niet-professioneel antwoord. Ze zijn gewoon niet in staat om iets te doen.

N

Nabeel Alwyssi

20-01-2022

0

vragen tickets

Ik zou graag willen weten waar je contact kan leggen met schipholtickets.nl voor vragen. Nergens op de site te vinden. Ik wil zo graag gerustgesteld worden over bepaalde zaken van de tickets. Dank alvast

M

Melissa van Till

11-11-2021

0

2019 ticket naar Borneo

Wacht nog steeds om een refund van €1600 van een ticket naar Malaysia. Niet bereikbaar, en doen niet wat ze waar maken. Mafia

R

Rene

04-11-2021

0

vluchten naar Trondheim Noorwegen

Boek NOOIT een vlucht bij Schipholtickets.nl !!! Ik ben honderden euro’s verloren door hen! Mijn vlucht werd van datum vervroegd, maar NIEMANd bracht mij op de hoogte. Toen ik dit ontdekte en dit niet kon accepteren omdat ik niet kon vertrekken op die datum, werd ik absoluut niet geholpen, integendeel! Ik heb uren aan de telefoon gehangen met de klantenservice waar iedereen gebrekkig Engels spreekt! Er werd mij ook beloofd dat het geregeld ging worden, om dan later weer te horen dat ze NIETS konden doen, behalve mijn vlucht annuleren, en dan nog sevicekosten per geannuleerde vlucht aan te rekenen. Resultaat: hun fout kost mij nog geld. Ik heb in allerijl nog 4 vluchten bij een andere maatschappij geboekt inmiddels honderden euro's duurder zo vlak voor vertrek. Ik wacht nu op mijn terugbetaling die er hopelijk wel komt… Loop vér weg van deze maatschappij!!!!

T

Tom

18-08-2021

0

Omboeking

Wat een schandalige organisatie. Ze zijn niet gevestigd in Nederlnd en telefonisch ook niet te bereiken. Vorige week mail gestuurd met het verzoek tot omboeking, tot op heden nog geen reactie of antwoord. Ik vind het sowieso absurd dat zulke oplichters in Nederlandse bodem kunnen ongestoord doorgaan met oplichten.

J

JJ

09-08-2021

0

No refund

Absolute wordt company to book your flights through. I’ve been waiting on a refund for 10 months and they’re not helping me at all. PLEASE DO NOT book with them! Worst service I’ve ever come across, EVER!

K

Kelly

13-01-2021

0

2 tickets met klm naar zweden eind mei / begin juni

Annulering vanwege corona. Kan gebeuren, alleen waardeloze communicatie. Uiteindelijk van KLM gehoord van de annulering. Na maanden communicatie-ellende (in eerste instantie totaal onbereikbaar, schandalig) eindelijk op 18/9 geld terug MINUS EUR 60 zonder enige vorm van uitleg. Administratiekosten ??? Dus meer dan 21% inhouding??? Geen aanrader dit bedrijf. Eens maar nooit meer.

W

WE Kuiper

21-09-2020

1

Flight

This rate on review is not right. Dont trust this company!

T

Teddy

27-08-2020

0

ticket Vietnam

zeer slecht, na annulering door vliegmij. ivm corona niets meer gehoord. Contact via site of telefoon onmogelijk. Ze zijn aangesloten bij SGR, opereren (check naam bedrijf via site KvK) onder vele handelsnanen, waaronder travelgenio en wtc. Heb rechtsbijstand ingezet om geld via SGR terug te krijgen . Ik ga nooit meer via een boekingskantoor een vlucht boeken, lesson learned!

E

Els Wierenga

19-08-2020

0

Vliegticket Schiphol Ticket.

De tickets zijn eindelijk geannuleerd heeft echt drie mnd geduurd nu laten gewoon niets meer van ze horen bellen helpt niet toevallig 1 aan de lijn gehad maar die gooit na tien tellen de haak er op heb veel mails verstuurd maar heeft ook geen zin ik wil nu gewoon mijn geld terug wat kan u voor me betekenen mvg Johan Elsen.

E

Elsen J.B

02-07-2020

2

Return ticket for Toronto

I bought some flight tickets for March 2020. I contacted them more than a week before departure to ask for options due to COVID-19. The only option is to send one ticket (no more allowed). I can't get hold of their customer service (no phone number or e-mail provided). I'm sure Air Canada has offered all agencies some kind of option (either money back or free re-booking). This is so unprofessional. What angers me is that the website is still online and running so it's not even like they're bankrupt or the site is down.

M

Maria

04-05-2020

0

2 tickets naar New Zealand

Tegen dit Spaanse bedrijf moet worden opgetreden. Zijn zeer slecht bereikbaar en reageren nooit op schriftelijke vragen. Mijn vlucht werd geannuleerd en pas na juridische ondersteuning werd een deel van de ticketbedrag geretourneerd. Na 3 maanden. Boek altijd rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij en niet bij deze boeven.

M

Marcel

30-04-2020

1