Stad Holland Zorgverzekeraar

10

Bestellen

10

Service

9

Prijs

10

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Stad Holland Zorgverzekeraar

Als je ziek wordt, dan maak je meestal zorgkosten. Die zorgkosten kunnen voor allerlei vormen van zorg zijn, bijvoorbeeld de medicijnen, een psycholoog, een huisarts of ziekenhuisopname. Veel van die kosten kunnen erg hoog zijn, daarom is het in Nederland verplicht om je te laten verzekeren. Iedere Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je ervoor kiezen je aanvullend te verzekeren voor ziektekosten die buiten de basiszorg vallen. De regels voor de dekking en de prijs van een zorgverzekering zijn ieder jaar net weer anders. Daarom stappen veel mensen over en kiezen zij aan het einde van het jaar een nieuwe zorgverzekering voor het komende jaar.


Zorgverzekeringen vergelijken


Het is dan ook verstandig om nauwkeurig alle zorgverzekeringen te vergelijken. Want er zijn veel verschillende zorgverzekeraars waar je als consument uit kunt kiezen. Een daarvan is Stad Holland. Waarom zou je voor Stad Holland kiezen en niet voor een andere zorgverzekeraar? Waarin verschilt Stad Holland van andere zorgverzekeraars? Bij NederlandReview verzamelen we reviews van klanten van allerlei bedrijven. Op deze pagina vind je reviews van klanten van Stad Holland. Hierin delen zij hun ervaringen met Stad Holland. Zo kun jij een goede keuze maken, op basis van de eerlijke reviews van hun eigen klanten.


Wat voor zorgverzekeraar is Stad Holland?


Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, relatief kleine zorgverzekeraar. Het biedt alleen zorgverzekeringen aan, dus niet ook nog verzekeringen voor andere zaken, zoals sommige andere verzekeraars doen. 


Het bedrijf werkt samen met DSW Zorgverzekeraar. Het is een zogenaamde intermediairverzekeraar. Dat betekent dat het nauw samenwerkt met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van hun producten. 


Stad Holland Zorgverzekeraar is gevestigd in Schiedam.


Welke zorgverzekeringen biedt Stad Holland Zorgverzekeraar aan?


Bij Stad Holland kun je terecht voor een basisverzekering en voor vjif aanvullende verzekeringen:


- de Compact AV;
- de Standaard AV;
- de Jongeren AV;
- de Uitgebreide AV;
- de Extra Uitgebreide AV.


Klanten kunnen kiezen voor een van deze pakketten, afhankelijk van welke zorg zij in het komende jaar nodig denken te hebben. In deze pakketten zijn bijvoorbeeld fysiotherapeutische behandelingen of tandartsbehandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed.


Hoe kun je declaraties indienen bij Stad Holland?


Stad Holland heeft een eigen app: de Mijn Stad Holland App. Hier kun je declaraties indienen. Ook kun je met deze app inzicht krijgen in betalingen en zorgkosten. Je kunt een nota bijvoorbeeld declareren met een foto of pdf-bestand in de app. De app is beschikbaar via Google Play en de App Store.


Hoe kun je contact opnemen met Stad Holland?


Stad Holland is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op een lokaal telefoonnummer. Je kunt je ook laten bellen. Ook kun je met Stad Holland WhatsAppen of ze bereiken via Facebook en Twitter.


 


 


Heb jij ervaringen met Stad Holland?


Deel jouw ervaringen dan in een review op NederlandReview! Zo laat je anderen weten hoe jij de service, de prijs en de producten van Stad Holland beoordeelt. Ben jij bijvoorbeeld erg tevreden over hun diensten, dan wil je dat graag aan anderen laten weten, zodat zij ook een goede ervaring met deze zorgverzekeraar kunnen krijgen. Heb je juist een klacht ingediend, dan wil je misschien anderen waarschuwen. Dus of je nou positief bent of toch negatief: wij zijn altijd op zoek naar jouw mening, want zo kun jij anderen helpen een goede keuze te maken voor een zorgverzekering!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Feature/DEV-433

hvugckugvkjb kjhkhvbhuvilvlv

H

hiCompany

08-06-2021

0

Zorgverzekering voor gezin

Wegens het kleinschalige karakter hebben wij ooit gekozen voor Stad Holland. Hier wordt je nog netjes te woord gestaan en niet als een nummer behandeld. Tevreden met de service.

M

Mariska

12-12-2019

0