FBTO

4.4

Bestellen

5.2

Service

5.6

Prijs

5.6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

FBTO

Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars op de markt dat wat extra hulp om een keuze te maken helemaal geen kwaad kan. Je wordt overspoeld door alle slogans en reclamecampagnes en je weet eigenlijk niet meer wat je moet. Om je hierbij een handje te helpen zijn de ervaringen van klanten natuurlijk onmisbaar. Je leest in hun reviews alles over de verschillende verzekeraars, zodat jij de verzekeraar kan kiezen die het beste bij jou past. Ook bij FBTO maken ze hun klanten mooie beloftes, maar kunnen ze deze nakomen? Dat ontdek je hier! Lees in de reviews alles over de klantvriendelijkheid en verzekeringen van FBTO. 


Over FBTO

FBTO is een verzekeringsmaatschappij uit Leeuwarden is een onderdeel van Achmea. FBTO snapt goed dat niemand  jouw wensen beter dan jijzelf. Je weet precies waar je naar op zoek bent en daarom geloven ze bij FBTO dat jij het beste kunt beslissen welke verzekering je nodig hebt. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft andere behoeftes. Om iedereen gelukkig te maken en aan alle behoeftes te kunnen voldoen, kun je bij FBTO dus altijd zelf kiezen. Ze hebben daarom ook een uitgebreid aanbod met verzekeringen die je altijd op jouw wensen kunt aanpassen. Ze hebben een doorlopende reisverzekering, caravanverzekering, opstalverzekering, overlijdensrisicoverzekering, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering, autoverzekering, bootverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. 


Diensten FBTO

Alle klanten van FBTO krijgen een eigen account waarmee ze hun verzekeringszaken altijd eenvoudig kunnen regelen. Je kunt altijd en overal inloggen in mijn FBTO en inzicht krijgen in je kosten of eventuele wijzigingen doorgeven. Ook schade melden gaat met jouw account altijd makkelijk en snel. Wil je voordat je een verzekering afsluit eerst meer weten over de kosten, bereken dan eenvoudig de premie voor jouw verzekering op de website. In een aantal simpele stappen heb je alles op een rijtje. Je kunt alle verzekeringen van FBTO op de website bekijken, je krijgt alle informatie en ontdekt alle mogelijkheden. Je kunt je verzekering bij FBTO vervolgens meteen online afsluiten bij .


 


Hoe kun je schade melden?

Je wilt bij schade natuurlijk wel meteen contact op kunnen nemen met de verzekeraar. Op de website vind je alle contactgegevens voor het melden van schade. Kies eenvoudig jouw verzekering en volg vervolgens alle stappen om contact op te nemen. Er is overigens ook een alarmcentrale voor problemen in het buitenland


Hoe moet je klachten over FBTO indienen?

Ook voor klachten, vragen en opmerkingen is de klantenservice van FBTO bereikbaar. Je kunt op de website meteen gebruikmaken van de chatfunctie om met een medewerker te spreken. Op de website vind je echter ook het telefoonnummer om te bellen, het mobielnummer voor WhatsApp en kun je verdergaan naar Facebook en Twitter om daar je vraag te stellen. Voor alle openingstijden van de klantenservice en voor het postadres kun je ook op de contactpagina terecht.


Jouw ervaringen met FBTO

Heb jij een verzekering afgesloten bij de verzekeraar? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen. Schrijf een review en vertel of je een verzekering makkelijk af kunt sluiten, of je bij schade snel geholpen wordt en of je de klantenservice altijd kunt bereiken. Geef jouw mening en vertel of jij andere aanraadt een verzekering af te sluiten bij FBTO. 


Kun je schade eenvoudig melden? En zijn de verzekeringen betrouwbaar? Op NederlandReview vind je reviews over de ervaringen van klanten van FBTO.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

zorgverzekering

Plus punten geen. Minpunten te duur!. Zeer slechte afhandeling declaratie werd onterecht afgewezen. Klantenservice zeer slecht. Aanbeveling niet doen zoek verder.!

M

marcel de pooter

11-12-2020

0

Annulering verzekering fbto

Slechtste service ooit.. een hele sneaky beleid.. ik krijg een dienstbevel met dat ik niet op vakantie kan gaan wegens nationale veiligheid anders volgt er een boete en tevens ontslag.. oplossing van fbto bij een reisverzekering. Algemene voorwaarden U wordt ontslagen U wordt ontslagen zonder dat u dat wilt. Dit is niet uw schuld. Dit geldt niet als uw arbeidscontract op het afgesproken tijdstip afloopt. Hierbij word gezegd "jij maakt de keus om te reizen, je kan ook kiezen om niet gaan en die 2500 te laten.. Dus al ik een dienstbevel krijg om dit land te beschermen is dat een keus of ik ontslagen wil worden met sancties Tip: nooit verzekeren hier je kan beter je reis om boeken bij je vliegmaatschappij +-€75 nog goedkoper ook..

J

Jeffrey Heijmans

25-03-2020

0

niks dus

slechte bereikbaarheid dus ik kies een ander... snap dat het druk is nu maar dan nog ik wil gewoon duidelijkheid

A

anton

31-12-2019

0

zorgverzekering voor volgend jaar (2020)

Ik zat ooit bij Achmea maar inmiddels al weer een tijdje bij FBTO. Nu ook met mijn zorgverzekering voor volgend jaar want ik was tevreden over de andere diensten van FBTO en ben dus ook overgestapt met de zorgverzekering. Ik wist niet zeker of dat wel kon want ik maak jaarlijks heelaas veel vaste zorgkosten door verschillende oorzaken maar ik kon gewoon overstappen gelukkig., Dat ging nog best snel ook.Goede service ik ben tevreden

M

Marianne

28-12-2019

0

zorgverzekering voor 117 euro

Ze zijn iets duurder dan andere maar geven mij wel meer zekerheden. Dat is voor mij nodig want ik heb toch best weleens wat en dan kost het geld. Vorig jaar zat ik ook bij FBTO en toen ging het declareren goed en was alle gedekt voor mij. De website is wel mooi maar ik vond het lastig om het bedrag snel te vinden want die knop op de homepage werkte voor mij niet helemaal goed.

A

A. vd Kamp

12-12-2019

0