Vinea

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vinea

Ben je op zoek naar een leuke jongerenvakantie in het binnen- of buitenland? Of ben je voor je zoon of dochter op zoek naar een leuke reis waar ze veel kunnen leren en in een veilige omgeving zitten? Misschien is Vinea dan wel iets voor jou! Lees hier hoe klanten de reizen van Vinea hebben ervaren, of de prijs-kwaliteitverhouding goed is en of de klantenservice van goede hulp is.


 


Over Vinea


Vinea is een reisorganisatie die vakanties voor jongeren van 7 t/m 19 jaar organiseert. Zo organiseren ze reizen voor de sportievelingen, maar ook voor degenen die het liefst lekker relaxt hun vakantie doorbrengen. Het doel van Vinea is om kinderen gezamenlijk activiteiten te laten ondernemen waardoor ze zich kunnen ontwikkelen. Natuurlijk komen ze dan ook in contact met heel veel andere kinderen en kunnen ze er met z’n allen een mooie tijd van maken. Het team van Vinea is er op getraind om te zorgen voor een goede groepssfeer en een veilige omgeving. Vinea staat dan ook voor drie dingen: verbondenheid, ontwikkeling en plezier.


Vinea beweert dat de meeste kinderen het Vinea-kamp zo leuk hebben gevonden, dat 70% nog een keer terug komt. Volgens de enquêtecijfers van 2017 krijgt de totale vakantie een 8,4 als eindcijfer. Daarnaast zou 88% volgend jaar weer mee gaan en zou 89% Vinea aanraden aan vrienden.


Dus, hoe tevreden zijn de klanten van Vinea geweest met hun vakantie? Zijn de enquêtecijfers terecht zo positief?


 
 


Diensten Vinea


Als je hebt bepaald welke reis je wilt boeken, kun je via iDEAL de betaling doen. Hoe werkt de betaling? Nadat je de boekingsbevestiging hebt gekregen dient er een aanbetaling te worden gedaan van 30% ban de reissom. Deze moet uiterlijk 14 dagen na de datum van ontvangst worden voldaan. Daarnaast betaal je ook nog de boekingskosten van €17,50 en een bijdrage voor het Calamiteitenfonds van €2,50. Als het van toepassing is, betaal je ook nog de premie voor de annulerings- en reisverzekering en de poliskosten. De rest van de reissom dient 6 weken voor vertrek betaald te worden. Als je kort voor vertrek pas een reis reserveert, dien je het hele bedrag gelijk te betalen. Bij Vinea zijn er verschillende kortingsmogelijkheden en voordelen waar je van kunt profiteren. Zo heb je de Vinea Mystery Deal, Vriendenkorting, Trouwe-klanten-korting, Broer-Zus korting en kortingen via bedrijven.


 


Vragen en klachten bij Vinea


Heb je vragen of klachten over de reizen van Vinea? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@vinea.nl of door te bellen naar (0)30-2270680. Ook kun je chatten via de website. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar.


 


Ben jij al eens op reis geweest met Vinea? Laat ons hier dan weten wat je ervan vond! Wat was er zo goed aan en wat kon er beter?


Ook als je nog geen ervaring hebt met Vinea zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende organisaties in deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)