Peter Langhout

6.8

Bestellen

3.4

Service

7.8

Prijs

5.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Peter Langhout

Ga je graag veel en vaak op vakantie, maar betaal je daar liever zo min mogelijk voor en vind je het niet erg daardoor in te leveren op comfort? Dan kan Peter Langhout wel eens een geschikte aanbieder zijn. Maar voordat je in de bus stapt, is het wijsheid om eerst eens te kijken hoe Nederland denkt over deze zeer bekende aanbieder. Worden de klanten van Peter Langhout goed behandeld? Is goedkoop geen duurkoop? Waar kunnen ze je allemaal heenbrengen? Is er meer keuze dan vervoer per bus of touringcar? Lees hier de reviews van anderen!


Over Peter Langhout

Peter Langhout werd opgericht in 1987 en verzorgt compleet verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. Peter Langhout staat vooral bekend om de busreizen (daar begonnen ze ook mee), maar ze brengen hun passagiers ook op andere manieren naar hun bestemming. Zo worden er ook autovakanties, cruises en fietsvakanties aangeboden en zijn er zelfs luxere wellness-vakanties te boeken bij Peter Langhout. Een andere specialiteit van Peter Langhout zijn de pretparken, en dan in het bijzonder Disneyland Parijs, maar ook Plopsaland in België, Wunderland Kalkar, Europa-Park, Phantasialand, Movie Park Duitsland en Slagharen behoren tot de mogelijke reisbestemmingen. Al dan niet inclusief één of meerdere nachten in een nabij gelegen hotel, om de ervaring compleet te maken. Wil je een gangbaardere vakantie, dan kun je met Peter Langhout ook een stedentrip ondernemen of een genieten van een all inclusive vakantie. Locaties zijn legio en verspreid in meer dan 25 verschillende landen, in Europa in alle hoeken, inclusief de zuidelijke delen als Italië en Spanje, de noordelijkere segmenten zoals Groot-Brittannië en Noorwegen of oostelijkere richting zoals Hongarije en Tsjechië.
Diensten van Peter Langhout

Om je te informeren en je alvast te verheugen op je aanstaande vakantie kun je online gratis brochures aanvragen en je aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Daarnaast biedt Peter Langhout verschillende zekerheden. Zo zijn ze aangesloten bij zowel de ANVR als de SGR als bij het Calamiteitenfonds en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. Online betalen kan met iDeal. Als je dat handig vindt, dan kun je je ook laten verzekeren voor je reis bij Peter Langhout. Peter Langhout is gevestigd in Alphen aan de Rijn en heeft verschillende verzamelpunten in Nederland, waar de bussen samenkomen en vanwaar ze vertrekken naar hun vakantiebestemming.


Klachten over Peter Langhout

Klachten kun je indienen bij de directe reisleiding voor een zo snel mogelijke afhandeling. Kunnen zij niets doen aan de bewuste klacht of doen ze niet genoeg, dan kun je contact opnemen met Peter Langhout. Telefonisch zijn ze elke dag bereikbaar. Het bedrijf is ook te volgen via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest en YouTube.


Heb jij een reis geboekt bij Peter Langhout? Was dat afzien in de bus, lang wachten bij de ophaalpunten en een botte reisleider? Of viel het alles mee en heb je een goede vakantie gehad voor een lage prijs? Laat hier je review achter! 


Parijs, Londen, Kroatie. Alles kan! Maar zijn ze ook betrouwbaar en goed? (En goedkoop?) Lees ervaringen van vakantiegangers die met peter langhout meegingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

5 dagen Neckar - Heidelberg

Mooie busreis met prima hotel en goed eten. Chauffeur hulpvaardig en bekwaam. Erg genoten. Maar geen reis voor mensen met een loopbeperking.

G

Ger van der Zwet

12-10-2019

0

Reis

Wat een belachelijk slecht bedrijf. Reis is door Peter Langhout geannuleerd vanwege onvoldoende aanmeldingen. Ik wacht al twee maanden op mijn retour bedrag. Schandalig, opdoeken wat een rot bedrijf

V

Van de Veer

18-09-2019

0

Nooit meer!

September 2018 zijn we naar de adriatische kust geweest met Peter Langhout reizen (excursiereis). Excursies optimaal leek de chauffeur er niet echt zin in te hebben en met name de taak te hebben gekregen om de gasten op de afgesproken plekken te droppen. Maar wat is hotel Palace slecht! Bij aankomst in het hotel zie je achterstallig onderhoud (zacht uitgedrukt). Niet waar je als je op vakantie gaat op rekent. Bij aankomst op de kamer zijn we direct rechtsomkeert gegaan naar receptie. Onmiddellijk werden er schoonmakers naar de kamer gestuurd om de volle asbak, shag op het kussen, haren in de badkamer, vieze vlekken op de deuren, muren te verwijderen en de wc borstel te vervangen, waarvan ik de details zal besparen. Dat is opgelost. Wat bleef was de vieze vloer. Vergelijkbaar met een zwembadvloer zonder onderhoud. Gordijnen ontbraken gedeeltelijk ( we misten gewoon stukken). Verder waren er stukken behang verdwenen, was er door een amateur geprobeerd wat bij te schilderen etc. Als je iets meer verwacht van een vakantie zou ik zeker niet gaan. De excursies waren op zich prima. Ik weet dat elke vastgelegd heeft over het hotel. Alleenstaanden betaalden extra tarief maar zaten op een 4 tot 6 persoonskamer ( lees kamer met stapelbedden). Wij hadden gelukkig een gewone 2 persoonskamer. Op de site van Peter langhout zie je alleen goede beoordelingen. Geen wonder want een nieuwe review plaatsen is niet mogelijk

B

Brink

26-02-2019

0

Snel boeken en niet te veel vragen stellen!

Het boekingsproces van Peter Langhout is erg snel en simpel. Je merkt aan alles dat de organisatie ervoor heeft willen zorgen dat je snel boekt. Helaas heeft dit in ons geval enorm nadelig uitgepakt.. Doordat de site je zo snel mogelijk wil laten boeken hebben wij de kleine lettertjes gemist. Onze situatie: 8 volwassenen willen graag naar disney en vinden een mooie kamer voor 8 personen. Bij het boeken geven we duidelijk aan dat het gaat om 8 volwassenen. Na het boeken blijkt dat het gaat om een kamer met 2x een tweepersoons bed en 2x een kinder stapelbed (160 cm Max.). We boekten uiteindelijk met 8 volwassenen een kamer voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Dit kan allemaal in de boekingsmodule van Peter Langhout. Helaas kwamen we hier te laat achter. Dan kom je in de onwelwillende hel terecht die Peter Langhout Klantenservice heet. Hier word je doodleuk verteld dat dit je eigen schuld is omdat het op de website beschreven staat. Ook de bereidheid van Peter Langhout om een oplossing te zoeken is inmiddels tot 0 gezonken. Waar de organisatie uitblinkt in het pre-sales proces laten ze je na het boeken in de kou staan. Als je zelf met een oplossing komt gooien ze er makkelijk 65 Euro P.P. bovenop om je boeking te wijzigen. Op een gegeven moment is mij aan de telefoon het volgende verteld (dit zijn directe quotes van een medewerker): "Als u dat niet goed doet bent u ook wel een beetje dom", "Het hotel gaat hier echt geen aanpassing in doen en Peter Langhout is ook niet van plan om maar een euro in te leveren". Buiten het niet willen meedenken en het constructief oplossen van problemen weigeren zijn sommige medewerkers ronduit onbeschoft en kleinerend. We moeten nog gaan en hebben nu allemaal al geen zin meer. Mocht u willen boeken bij Peter Langhout, neem mijn waarschuwing ter harte en doe het niet!

N

Niek

24-10-2018

0

leuke goedkope reizen

Hele leuke reisorganisatie, vooral als je goedkoop op reis wilt. Ik moet wel zeggen dat de organisatie en de service zelf wel eens te wensen overhield, veel vertragingen gehad en slechte bereikbaarheid klantenservice. Maar de bestemmingen zijn erg leuk, onze hotels tot nu toe steeds goed en netjes en de prijzen dus zeer laag.

J

Jooske T.

26-04-2017

0

Busreis

Aantal keer meegeweest met Peter Langhout. Reizen zijn wel vergelijkbaar. De busreis gaat wel prima, maar het duurt telkens eindeloos lang voordat je Nederland uit bent, al dat ophalen en wachten en heen en weer rijden, je wordt echt gek ervan hoe lang dat duurt. Maar eenmaal het land uit, gaat het best wel vlot. Ik probeer gewoon het stuk in Nederland veel te slapen, al is dat ook weer lastig door het lawaai en het stoppen... Maar na een zware busreis ben je er dan en dan is het goed. Onze accommodaties waren steeds echt prima, locaties vaak direct aan het strand of echt heel dichtbij. Er is altijd genoeg te doen of wordt georganiseerd. Terug moet je weer in die bus, maar dan ben je vaak toch echt moe en maak je minder mee. En kijk als je dan voor zo goedkoop een weekje naar de verre zon bent geweest, dan is die busreis minder erg. Je komt niet voor de service, maar voor een supergoedkope vakantie. wat dat betreft leveren ze.

J

Joris

17-12-2016

0

klachten is geen service wel goedkoop

Als je eenmaal problemen hebt dan doen ze helemaal NIKS voor je hier bij peter Langhout Maar als je goedkoop op vakantie wilt, dan is het wel relaxed. want ze zijn wel goedkoop. En dan moet je eigenlijk ook niet piepen als er wat fout gaat toch

T

Toon v. Leeuwen

16-05-2016

0

Goedkoopste aanbieder

Voor onze zomervakantie hebben we geboekt bij Peter Langhout, want zij waren gewoon de goedkoopste aanbieder en wij letten op de centjes. Moet wel zeggen dat je dat een beetje terugziet in de service, want toen we moesten bellen met de klantenservice om iets te wijzigen, vond ik ze weinig vriendelijk.

M

Margot

09-11-2015

0

Busreis naar Lloret de Mar

Voor 150 euro per persoon een weekje lloret de mar. Met de bus, maar dat eigenlijk beter dan gedacht. Ja, natuurlijk was het oncomfortabel enzo, maar het ging toch nog best snel en we stopten af en toe even om koffie te drinken enzo in Frankrijk. Hotel was beetje smerig, maar dichtbij het strand. Dus voor die 150 euro prima vakantietje gehad!

J

Joëlle

08-10-2015

0

Wachten wachten wachten

De vakantie naar Spanje was echt supergoedkoop, dus ik mag niet zeuren natuurlijk. Maar WAT een gedoe met die bus, joh, niet te zuinig. Van Spanje waren we zo in Nederland maar daarna moesten we MEGAlang wachten op zo'n trefpunt waar de bussen verzamelen. Heel irritant en niemand wist wat en hoe, inclusief het personeel van peter Langhout dat ook niet meer vriendelijk was. Dus ondanks die enorme aanbieding, doen we dat niet nog een keer...

I

Imke

29-09-2015

0