Mambo

8.5

Bestellen

7

Service

7

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mambo

Wat voor bedrijf is Mambo en hoe gaat het om met haar klanten? Wat vindt u van mambo.nl? Het gaat er natuurlijk ook om wat de consumenten van de webpagina mambo.nl vinden. Mambo focust op het zorgvuldig plannen van reizen waaronder een begeleider aanwezig is. Ook zorgt mambo ervoor dat  je altijd binnen een groep het geplande programma zult volgen. Wij van NederlandReview hebben alle beoordelingen/vindingen/reviews van consumenten waarin de consumenten hun reacties hebben gegeven zodat u weet met wat u te maken heeft en erachter komt of Mambo.nl een geschikte webpagina voor reisleiders is. Het is wel van belang dat de reviews nooit een echte ervaring zullen geven van wat u heeft ervaart, maar de beoordelingen kunnen van groot belang zijn voor als u van plan bent om mee te doen aan zo een reisprogramma waar je wordt begeleid door een reisleider. 


Over Mambo

Mambo is als het waren een reisplanner die zich eerst focust op wat er allemaal te doen is in een bepaald land. Want in elk land is er natuurlijk iets anders te bezichtigen of er zijn weer andere activiteiten. Deze worden door Mambo medewerkers, die hier in gespecialiseerd zijn, de beste uitgekozen en hier wordt een programma voor gemaakt wat de groep van verschillende mensen dus gaan volgen. Het programma is vooral bedoel voor mensen die avontuurlijk en sportief zijn. Bovendien gaat het om de leeftijd tussen de 17 en 39 jaar. Je kunt ook met je vriendje of vriendinnetje op pad gaan, waarbij je altijd wel bij een groep komt die bij je past. Zo weet je ook zeker dat je altijd in een groep terecht komt met leeftijdsgenoten. Juist door vele avonturen te beleven met je reisgenoten kom je ze ook beter te leren kennen waardoor het avontuur alsmaar leuker wordt. 


Diensten

Mambo doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het manier van reizen zoveel mogelijk wordt gedeeld met (vooral jonge ) reizigers die het avontuur willen aangaan met hun leeftijdsgenoten. Evenals het streven naar het geven van een onvergetelijke ervaring. Mambo is in staat om groepsreizen aan te bieden zowel binnen Europa als verre bestemmingen. Dit kan erg verschillen van bijvoorbeeld China tot IJsland, of juist lekker dichtbij in Frankrijk of Griekenland. In de site van www.mambo.nl kunt u lezen over mambo en de bestemmingen bekijken. 

Klachten

Mambo heeft een redelijk goeie service met een kantoor die geopend is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur. Ook bij eventuele vragen kunt u ze bellen op 0314-820 005 of mailen naar info@mambo.nl. Bovendien zijn ze ook bereikbaar op hun facebookpagina voor allerlei vragen en proberen ook zo snel mogelijk te reageren U kunt alleen langs het kantoor gaan als u een afspraak van te voren heeft gemaakt. Heeft u ervaringen met mambo.nl? Dan kunt u het hier delen samen met andere consumenten! 


Lees reiservaringen van klanten die u voorgingen. Weet waar u aan begint en boekt als u op reis gaat. Lees beoordelingen over Mambo bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Onaardige organisatie! Wel leuke reis

Hoewel de reis zelf goed georganiseerd was, gaat de communicatie met Mambo hoofdkantoor altijd stroef. Ik heb meerdere malen gebeld en geemaild met bepaalde vragen en werd altijd kortaf, ronduit onbeleefd, beantwoord. Erg onprettige organisatie!

L

Laurens

11-02-2019

0

Goed gegaan

Ik was een beetje nerveus om mijn dochter zo alleen op reis te sturen voor het eerst. Je hoort af en toe van die dingen van gogo en beachmasters wat voor een gekkehuis het is en in wat voor accomodatie ze die jongeren soms instoppen. Maar ze ging met een groepje vriendinnen en de mambo begeleidde ze goed. Niks gebeurt en dat is op zich al een hele opluchting ;-)

V

vader van

05-02-2017

0

Groepsreis

Op een groepsreis geweest met Mambo van de zomer. De groep was leuk, soms wel erg lawaaiierig. De kamers waren prima, wel een beetje sober. Maar ik heb wel echt genoten van de reis, we hebben het hele land gezien en lekker gegeten De website loopt trouwens niet helemaal goed. Soms loopt het vast en dan doet hij het niet meer. Dat was wel een beetje onhandig toen ik ging boeken.

E

Evelien

16-09-2016

0

Reisje geboekt

Met me vriendinnetjes een weekje naar de zon geboekt bij Mambo Alles goed geregeld!

M

Malika

14-05-2016

0