Golftime

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Golftime

Veel mensen staan in hun vrije tijd graag op de golfbaan. Misschien vind je het zelfs leuk om op een echte golfreis te gaan. Bij gewone reisbureaus zijn die golfreizen er soms lastig uit te pikken. Golftime is echter een bedrijf dat zich helemaal op golfreizen richt. Maar wat voor soort bestemmingen zullen ze aanbieden? Zullen de golfbanen daar nou echt wel zo mooi zijn als je denkt? Zal je wel verblijven in een prettig hotel? Hoe makkelijk zal het zijn om een last minute golfreis te boeken via hun website? En zal de klantenservice van Golftime wel naar je luisteren als je aangeeft dat er toch iets niet helemaal in orde is? Hier kunnen alleen golfers die al eens een reis bij Golftime hebben geboekt je meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of zij van hun reis en golfactiviteiten genoten hebben. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Golftime geven.


Over Golftime

Golftime is een reisbureau. Ze zijn echter niet zomaar een reisorganisatie. Ze richten zich op golfreizen die helemaal toegespitst zijn op golfers en golfliefhebbers. Daarom zijn het ook golfreizen op maat. Je kunt allerlei aanpassingen doen zodat de reis helemaal bij jouw behoeftes past. Qua bestemmingen kun je hier in Nederland golfen, maar je kunt ook naar Spanje, België, Schotland, Cyprus, Frankrijk, Ierland, Curaçao, Italië, Turkije, Duitsland of Portugal. Je kunt dus in je eigen land blijven maar ook de zon opzoeken. Je zult te allen tijde verblijven in een echt golfresort. Daar is alles aanwezig dat jij als golfer nodig hebt om de vakantie van je leven te beleven. Er zin ook speciale en bijzondere golfreizen. Als je bijvoorbeeld nog moet leren golfen of je golfvaardigheden wilt verbeteren kun je een golfclinic volgen. Maar wie weet kun je al behoorlijk golfen en wil je jouw talent op de proef stellen. Dan kun je meedoen met een wedstrijd of evenement. Natuurlijk ben je daar ook welkom als toeschouwer. Verder zijn er nog speciale golfreizen voor singles zodat je niet tussen allemaal stelletjes inzit. En je kunt je golfreis ook combineren met strand of een hotel met charme.
Dienste van Golftime

Het is vrij makkelijk online een boeking te plaatsen. Het is mogelijk om voor één nacht te boeken, maar je kunt er ook voor langere tijd verblijven. Dit laatste noemen ze long stay. Verder heeft Golftime nog een klantenservice waar je terecht kunt als er toch iets niet helemaal blijkt te kloppen of als er iets niet helemaal naar het zin is.


Klachten, Complimenten en Tips voor Golftime

Ben jij al eens met Golftime op een golfreis geweest? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over deze reizen en het bedrijf dat ze organiseert te vertellen. Was het inderdaad makkelijk een golfreis te boeken via hun website? Kun je je golfclubs op de proef stellen op hun golfbanen of stelde die weinig voor? En wat is jouw mening over de klantenservice van Golftime? Schrijf je eigen Golftime review en vertel ons meer over jouw ervaring met Golftime.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)