Grapedistrict

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Grapedistrict

Grapedistrict is een wijnwinkel keten in Nederland. Grapedistrict heeft op het moment van schrijven 14 vestigingen in Nederland. Daarnaast kun je de producten online via de webshop kopen. Je kunt wijn op smaak kiezen, wijn per land en wijn per kenmerk. Daarnaast kun je wijn van kleine wijnboeren, winterwijnen en wijn als cadeaus bestellen. 


Bestelinformatie 


Je kunt online eenvoudig producten bestellen. De 6 stappen die je moet volgen om te bestellen staan beschreven op de website. Op het moment dat jij je bestelling hebt afgerond zul je per e-mail een bestelbevestiging ontvangen. Mocht je deze e-mail niet in je inbox zien staan, is deze mogelijk binnen gekomen in je spambox. Je kunt de status van je bestelling volgen via je Grapedistrict account. Als je nog geen account hebt moet je je eerst registreren. Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt wijzigen. Als de wijn de deur uit is kan deze niet meer gewijzigd worden. Als je iets wilt wijzigen kun je het beste eerst contact opnemen met de klantenservice.


Bezorgingen 


Op het moment dat je overdag niet thuis bent kan je bestelling ook op een ander adres worden afgeleverd. Als daar ook niemand aanwezig is zal de PostNL pakketbezorger je bestelling de volgende dag nogmaals aanbieden. Bij bestellingen vanaf € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Mocht je bestelling lager dan € 50,- zijn dan worden er € 5,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Je bestelling moet minimaal uit 6 flessen bestaan. De prijzen die je online betaald, komen precies overeen met de prijzen in de winkels. Bestelling die voor 16:00 uur worden gedaan zullen de volgende dag afgeleverd worden. Mocht je dit anders willen kun je eveneens een andere leverdatum doorgeven. 


Ruilen en retourneren


Er zijn bij deze organisatie opties om wijnen te retourneren of te ruilen. Het bedrijf geeft aan dat het altijd kan gebeuren dat een wijn niet aan je verwachtingen voldoet. In een dergelijke situatie kan de doos met wijn binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Dit kun je in één van de winkels doen. Er mag niet meer dan een fles ontbreken. Je kunt de doos ook terugsturen naar Grapedistrict. Dit zal eveneens binnen 14 dagen moeten gebeuren. Het is wel verplicht dat de producten in originele verpakking zitten. Het etiket van de wijn mag niet beschadig zijn. De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de klant. 


Cadeaus 


Als je wijnen cadeau wilt doen kun je verschillende pakketten bestellen. Deze staan beschreven op de website van Grapedistrict. Je leest daar eveneens welke prijs je voor deze pakketten moet betalen. Je kunt de wijnen bestellen inclusief zeefdruk, inschuifkaart of een kaartje om de hals. Mocht je wijnen cadeau willen doen kun je eveneens advies vragen aan de medewerkers van Grapedistrict.


Betaalinformatie 


Je kunt online op meerdere manieren betalen. In de webshop kun je op het moment van schrijven betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, PayPal en achteraf met Afterpay. Voor AfterPay betalen wordt er € 1,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Klanten hebben eveneens de mogelijkheid om wijnen met een kortingsvoucher te betalen. Je kunt je persoonlijke vouchercode invullen tijdens het bestelproces.


Ervaringen 


Ben je al klant bij Grapedistrict? Heb je online wijn besteld? Wat vind je van de kwaliteit en de prijs? Zijn de wijnen op tijd bij je afgeleverd? Heb je wijn in de winkel gekocht? Laat via NederlandReview weten wat jouw ervaringen zijn. Mede door jouw hulp kunnen andere mensen een juiste afweging maken. Doen zij er wel of niet verstandig aan om wijn bij Grapedistrict te kopen.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)