Colaris

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Colaris

Wil je een fles wijn kopen? Heb je zelfs een hele voorraad wijn nodig? Dan bestaat de mogelijkheid dat je slaagt via de webshop van Colaris. Via NederlandReview lees je welke ervaringen er over deze wijnimporteur bekend zijn.


Wat is Colaris?


Colaris is een importeur van wijn. Via de webwinkel kun je allerlei wijnen en wijnaccessoires bestellen. Deze organisatie importeert wijnen al sinds het jaar 1922. De organisatie stelt alleen kwaliteitswijnen naar Nederland te halen. Op de site tref je het grote assortiment aan diverse wijnsoorten. De wijnwereld is volgens dit bedrijf erg speciaal. Via de website wordt het verhaal vertelt van wijn zodat je weet welke fles het beste bij jou past. Volgens het bedrijf komt de selectie van wijnen van dit bedrijf tot stand door de beste wijnmakers. De liefde voor wijn speelt een belangrijke rol bij de bedrijfsvoering binnen deze organisatie. De wijnkelder ligt in Weert waar ze wijnen ideaal kunnen opslaan. Zo zal de eindgebruiker er de beste smaak en meeste plezier uithalen.


Bestelinformatie


Een fles bestellen kan mits je meerderjarig bent. Je leeftijd wordt gecontroleerd. Er is een alcoholwet met als primair doel het terugdringen van alcoholgebruik door jongeren. Binnen de Alcoholwet wordt daar nog scherper op toegezien. Het bedrijf geeft aan hier volledig achter te staan. Via de webwinkel heb je jouw wijn of toebehoren al binnen een aantal stappen besteld. Je kan eveneens een bestelling doen via de e-mail of telefoon. Als je kiest voor online bestellen kun je een zoekopdracht starten via de zoekbalk. Je kan ook kiezen via een categorie. Heb je jouw product gevonden? Geef dan het aantal door en drop deze in de online winkelmand. Je kan met en zonder account bestellen. Betalingen kunnen verricht worden via verschillende betaalmethodes. Klanten ontvangen per e-mail een bestelbevestiging.


Garantie


Op alle aankopen zit een wettelijke garantie van honderd procent. Inhoudelijk wil dat zeggen dat je ervan uit mag gaan dat je goede producten mag verwachten. Mocht de kwaliteit niet in orde zijn mag de wijn geretourneerd worden. In een dergelijke situatie zal de wijn omgeruild worden. Er kan door de klant ook gekozen worden voor een alternatief. Je kunt eveneens een beroep doen op het herroepingsrecht. Dit zal dan wel binnen 14 dagen moeten gebeuren. In deze termijn hoeft er geen opgaaf van reden doorgegeven te worden. Als je iets terugstuurt moet dit zonder gebreke aan het product gebeuren.


Klachten


Het kan onverhoopt gebeuren dat je als klant niet tevreden bent. Als dit het geval is kun je altijd een klacht indienen. Klachten moeten per e-mail gestuurd worden naar klantenservice@colaris.nl. Deze onderneming geeft aan binnen 48 uur contact met je op te nemen. Je krijgt dan een inhoudelijke reactie. Je kan van mening zijn dat je klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld. Deze kan dan voorgelegd worden aan de Geschillencommissie Thuiswinkel in Den Haag. Het is eveneens een mogelijkheid om de klacht te deponeren bij het Europees online geschillen platform (afgekort ODR). Meer informatie hierover lees je via de volgende link.


Ervaringen  


Heb je weleens een wijn aankoop bij Colaris gedaan? Dan horen we graag of je tevreden bent over dit bedrijf. Smaakt de wijn goed? Heb je het idee dat het om kwaliteitswijnen gaat? Zijn je flessen op tijd bij je afgeleverd? Hoe heb je de service bij Colaris ervaren? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)