Werken bij PostNL

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Werken bij PostNL

Zie jij jezelf wel werken bij PostNL, maar ben je nieuwsgierig naar de meningen van (oud)collega’s over het werk en die informele sfeer? Lees hier hun ervaringen en beoordelingen. En als je er al werkt, deel dan jouw review gerust. Zo help je een ander bij het maken van keuzes in hun carrière!

Werken bij de post

Wie weet droomde je er al kind stiekem wel van, of blijkt het een makkelijke combinatie te zijn met je studie (bij 18 jaar en ouder), vind je die betaalde frisse neus als (huis)moeder ook wel aangenaam of is de vut toch saaier dan je had verwacht. Misschien is werken bij de post dan een optie voor je? Even een betaalde pauze van je dagelijks bestaan als huismoeder, vutter of student. Je kunt er namelijk ook flexibel aan de slag voor 3 tot 15 uur per week.Stel, je gaat ervoor

Wie weet vind je het wel wat of wil je er meer van weten. Want werken bij de post, hoeft niet per se als parttime postbode te zijn. Er zijn ook nog eerdere stappen in het proces, zoals postvoorbereider of postsorteerder. Wat houden die functies precies in? Wat doe je als je dat doet? Werk je dan met brieven of pakketten? En waar staan al die vacatures eigenlijk?

Bij interesse zou je kunnen gaan kijken tussen de vacatures van PostNL. Deze worden iedere zes uur ge-update, dus wat je ziet is actueel. Door het invoeren van je postcode, kun je direct zien of en wat voor vacatures er open staan. Als je daar iets tussen ziet staan wat een ideale break is van studieboeken, het huishouden en luiers, en de geraniums, kun je gelijk de vragenlijst invullen. Dit is in plaats van het insturen van een CV. Aan de hand van de antwoorden bepaalt PostNL direct of je als kandidaat geschikt bent. Scheelt weer wachten op een telefoontje.

Bezorg je review

Uiteraard zijn wij hier bij NederlandReview erg benieuwd naar jouw mening en ervaring, dus schrijf gerust een beoordeling. Daarmee help je ook mensen die, net als jij toen waarschijnlijk, nog vragen hebben voordat ze de stap wagen.


Overweeg jij een baan bij PostNL en ben je benieuwd naar de collegiale mening over het werk? Zoek je reviews van ervaringen? Lees hier beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)