LifePoints

2.6

Bestellen

2.3

Service

2.3

Prijs

2.3

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

LifePoints

Verdien je graag een centje bij door middel van online enquêtes en door het testen van producten maar wil je zeker zijn dat je dat centje ook echt zal ontvangen? Dan ben je bij LifePoints aan het juiste adres! Jij vult vragenlijsten in en ontvangt na elke vragenlijst, je raadt het misschien al, LifePoints. Die kan je dan omruilen voor verschillende beloningen, als extraatje voor jezelf of voor goede doelen te steunen.

Een woordje uitleg over LifePoints

LifePoints is een dienst aangeboden en opgericht door Lightspeed. Het bedrijf bestaat sinds 1946. In dat jaar voerde Lightspeed ook hun eerste onderzoek uit. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een onderzoeksbureau dat in 70 landen actief is en wereldwijd onderzoek doet. Dat onderzoek voorzien zij ook van analyses om de vragen van de klant zo goed mogelijk te beantwoorden.

Voor die onderzoeken en analyses is data nodig en daar zorg jij voor, samen met 5 miljoen andere leden. Door je meningen kenbaar te maken via de vele vragenlijsten of door producten te testen, leveren jij en vele anderen een bijdrage aan verschillende producten, diensten en merken. Misschien herken je een product dat nog maar net in de rekken ligt wel uit een vragenlijst of heb je het al eerder in handen gehad omdat je de kans kreeg om het uit te testen? Door een paar minuten van je tijd in te ruilen voor LifePoints werk je mee aan productontwikkeling voor grote of minder grote namen en krijg je "geheime" informatie over nieuwe producten, merken of diensten als eerste te horen (of zien).

Ervaringen delen via reviews

Voor je je op die vragenlijsten stort en die producten test, wil je natuurlijk weten of LifePoints wel te vertrouwen is. Of je nu punten spaart voor een goed doel of voor je eigen portemonnee, je zou ze toch graag uitbetaald krijgen. Misschien vraag je je wel af of je veel punten krijgt per vragenlijst? Of de uitbetaling snel en correct verloopt? Hoe lang je moet sparen voor je uitbetaald wordt? Aan welke goede doelen je kan schenken? De antwoorden op die vragen en nog veel meer vind je terug in de reviews. Deze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers zoals jij. Ze voegden ook beoordelingen toe zodat je in een oogopslag, aan de hand van een sterrensysteem, duidelijkheid hebt over hun mening.

Laat ons weten wat jouw ervaringen zijn!

Heb je zelf al nader kennis kunnen maken met LifePoints? Aarzel dan niet om jouw ervaringen neer te schrijven en zelf een review achter te laten! Laat weten wat je goed en minder goed vond. Betrouwbare beoordelingen zoals de jouwe zijn namelijk onmisbaar bij het beoordelen van deze dienst. Door jouw ervaringen neer te pennen help je bovendien anderen op weg bij hun zoektocht naar een goede community om via het wereldwijde web op een leuke en gemakkelijke manier hun bankrekening of die van een goed doel wat aan te vullen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Deelname aan online enquêtes

Wat een beroerd bedrijf, ik raad iedereen af hier aan deel te nemen. Ik heb geruime tijd deelgenomen, maar opeens werd mijn account geblokkeerd en de tegoeden ingetrokken. Ik zou fraude hebben gepleegd door onderzoeken niet eerlijk in te vullen. Bewijs wordt niet geleverd, hoewel ik daarom gevraagd heb. Reacties op mijn klachten lieten dagen op zich wachten, en werden in slecht Nederlands geformuleerd. Blijf hier weg!

E

EHE65

03-08-2023

0

Enquetes invullen in ruil voor beloning

Ik heb diverse vragenlijsten ingevuld om punten te sparen, waaronder lamge meerdaagse vragenlijsten. Na het aanvragen vd 1e beloning kreeg ik bericht dat ik de voorwaarden had geschonden, maar geen verdere toelichting welke voorwaarde precies. Mijn account werd geblokkeerd en het tegoed (+/- 15 euro) ben ik kwijt.

J

Jeannet

25-07-2023

0

geen

Helaas schijnt het zo te zijn dat ze opeens jouw account sluiten zonder reden. al jaren lid en opeens kan ik niet meer inloggen. geen reactie van de klantenservice en ook geen mail ontvangen hierover. lees dat velen hier last van hebben online. vermoed dat mijn tegoed dat ik een paar dagen leden had aangevraagd niet krijg. wat een aanfluiting.

D

dot

11-06-2023

0

Slecht als je paar beloningen hebt ingewisseld blokkeren ze je account zeggen dan dat je de voorwaarden hebt geschonden weet van niks heb niets fout gedaan krijg ook geen fatoenselijk zntwoord van ze

S

Suzanne nijs

02-03-2023

0

Lifepoints

Schrijf je niet in bij Lifepoints Je account kan elk moment verwijderd worden en je punten in beslag genomen Bij navraag krijg je slechts een automatisch antwoord DO NOT SIGN UP WITH LIFE POINTS

D

Dirk Jansen

21-07-2022

0

Een €10 beloning.

Ik heb na het invullen van een flink aantal vragenlijsten, een tijdje geleden een €10 paypal beloning aangevraagd maar nooit gekregen...Lifepoints meld dat ik het bedrag wel heb gehad terwijl ik toch echt kan bewijzen dat ik nooit iets heb gehad. De €10 beloning staat namelijk niet op mijn paypal!!!!. Wees voorzichtig met dit bedrijf, zodra ze moeten uitbetalen komen de problemen.

M

Marc

12-12-2021

0

enquetes

zeer onbetrouwbaar. betaald niet uit

M

Marjolein Van Aart

26-02-2021

0