Drukwerknodig.nl

8.5
8.8

Bestellen

8.4

Service

8.8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl verzorgt reclame en drukwerk binnen Nederland. Voldoet dit bedrijf aan je verwachtingen? Is Drukwernodig.nl precies het bedrijf dat jij nodig hebt? Ben je op zoek naar een bedrijf voor je reclame? Zoek je iemand voor drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland? Om te weten of Drukwerknodig.nl het bedrijf is voor drukwerk en reclame, is het belangrijk om te weten wat de klanten van Drukwerknodig.nl vinden. De meningen over Drukwerknodig.nl lees je via NederlandReview.

Wat is Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl is een website waar je producten met betrekking tot reclame en drukwerk kunt kopen. De website is onderdeel van het bedrijf Chris Russel BV. Deze organisatie is een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum. Chris Russel verzorgt al meer dan 25 jaar drukwerk en reclame voor winkelketens en particulieren binnen Nederland. Deze winkelketens hebben hun sporen  ruimschoots verdiend.

Op het moment van schrijven werken er in totaal ongeveer 120 werknemers voor het bedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich op meerdere gebieden. Eén van die kenmerkende dingen voor het bedrijf is, dat als het druk is, ze als team te werk gaan. Dan helpen er bijvoorbeeld ICT mensen op de inpakafdeling of andersom.

Makkelijk en snel drukwerk bestellen

Via het bedrijf is het mogelijk om makkelijk en snel drukwerk te bestellen. Categorieën waarin er drukwerk besteld kan worden zijn boeken, huisstijl, promotie, horeca, fotoproducten, outdoor en presentatie. Het bedrijf is specialist in het drukken van boeken. Dagelijks worden er boeken gedrukt, gebonden en verstuurd. Dit gebeurt in de speciale digitale drukkerij. Via de website wordt de mogelijkheid geboden om zelf online een boek te laten drukken. Dit kan in grote en/of kleine oplage. Dit gebeurt snel, goedkoop en professioneel.

Je kunt er visitekaartjes, gepersonaliseerde notitieboeken en briefpapier kopen in eigen huisstijl.

Ze kunnen alles leveren in elke huisstijl. Door het eigen machinepark voorziet het bedrijf in producten van hoge kwaliteit en een snelle levertijd. Er worden verschillende promotiematerialen gemaakt om aandacht van klanten te trekken. Horecabedrijven kunnen via Drukwerknodig.nl menukaarten, placemats, flyers en dergelijke bestellen. Het wordt op maat gemaakt en geleverd tegen voordelige prijzen. Het bedrijf heeft goede kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Drukwerknodig.nl biedt de mogelijkheid om uw eigen foto te laten printen op verschillende producten. Via deze speler op het gebied van drukwerk kunnen foto’s op canvas, hout of andere materialen gekocht worden. Er worden reclame-uitingen verkocht die door weer en wind zichtbaar zijn. Deze buitenproducten zijn van hoge kwaliteit. Voorbeelden zijn een wapperende vlag of grote banner voor tegen de muur.

Service

Om bij Drukwerknodig.nl te kunnen bestellen moet er een account aangemaakt worden. Hier gaat eerst een registratie aan vooraf. Bij vragen kan er contact met de klantenservice worden opgenomen. Er kan een mail gestuurd worden. Daarnaast kan er via een chatoptie contact gezocht worden met een medewerker.

Spullen kunnen allemaal via de website besteld worden. Maak een selectie van het te bestellen product en upload het bestand. Hierna regelt het bedrijf de rest. Voor retour sturen van artikelen en de klachtenprocedure dienen de algemene voorwaarden bekeken te worden. Deze zijn online benaderbaar.

Ervaringen van klanten

Om Drukwerknodig.nl goed te kunnen beoordelen is het van belang dat klanten hun mening geven. klanten geven het beste het beeld weer van een bedrijf. Ben jij klant bij Drukwerknodig.nl? Bestel je vaker producten bij dit bedrijf? We zouden het erg op prijs stellen als je hier je review achterlaat. Door jouw visie help je andere klanten. Want, uiteindelijk vind je alle reviews via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Drukwerknodig.nl

Vergelijk reviews en bekijk Drukwerknodig.nl