De Loopbaandokter | Tosca Gort

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Loopbaandokter | Tosca Gort

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met je loopbaan? Wellicht is Loopbaandokter een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij de Loopbaandokter bekend zijn. Je leest hier objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is de Loopbaandokter?


De Loopbaandokter is een methode voor mensen die willen weten wat ze met hun loopbaan willen. Het bedrijf stelt dat deze methode een zeer goede toepassing is voor HR-managers en coaches. Er wordt ook aangegeven dat het zeer goed werkt als zelfhulp methode voor mensen die loopbaanvragen hebben. Het bedrijf wordt gerund door Tosca Gord. Zij is een bekende arbeidspsycholoog in Nederland. Ze is ook de oprichter van Gortcoaching. Dit is een bureau dat zich richt op coaching. Het coaching bureau werkt met 120 coaches.


Een stukje geschiedenis


Er gaat een heel verhaal achter de Loopbaandokter schuil. De docent startte 10 jaar terug als loopbaancoach. Er waren volgens de oprichter heel veel lastige methodes om er achter te komen wat je met je loopbaan wilde doen. Volgens het bedrijf werd het tijd om naar een betere loopbaan zelfhulpmethode te kijken. Het werd een streven om een snelle en goed werkzame loopbaanmethodiek in het leven te roepen. Er werd een methode bedacht waar klanten echt iets aan hebben. Het systeem draait volgens het bedrijf alleen om de zaken die echt belangrijk zijn. Zo was de zelfhulpmethode Loopbaandokter geboren!


Business coach voor ondernemers


Je kunt ook aan de slag met een business coach voor ondernemers. De focus van deze ondernemers is gericht op het succesvol maken van hun organisatie. Er wordt aangegeven dat de mens achter het bedrijf een belangrijke schakel is. Dan gaat het met name over de persoonlijke ontwikkeling van deze persoon. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je zelfvertrouwen hebt om door te pakken op de juiste momenten. Beschik je over een juiste visie? Is jouw visie kortgesloten met de markt waarin je je begeeft? Zit je wellicht in de fase dat je jouw visie wilt ontdekken? Er wordt aangegeven dat praktische kennis ook een rol speelt. Het is vaak belangrijk om alle kennis in huis te hebben zodat je een succesvol ondernemer kunt worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een marketing training te volgen. Je kunt je ook gaan ontwikkelen op het gebied van financiële administratie. Business coaches helpen je op al deze vlakken.


De rol van business coach


Een business coach richt zich op het feit dat jij je ondernemerschap zult verbeteren. Je persoonlijke welzijn is hierbij belangrijk. Tuurlijk is het ok als je hard werkt en veel geld verdiend. Gelukkig zijn is volgens het bedrijf echter net zo belangrijk. Deze drie factoren zullen via de business coach altijd in balans zijn.


Zelf een business coach worden


Via het bedrijf kun je ook zelf een business coach worden. Je zult dan van start moeten gaan met een gecertificeerde coachopleiding. Een opleiding voor coaches die door het bedrijf wordt aangeraden is de training Foundation. Tijdens deze opleiding ga je vooral aan de slag met jezelf. Je bent zelf de basis in het geheel. Door jouw kennis zul je mensen uiteindelijk helpen het beste uit zichzelf te halen. Het is sowieso altijd goed om een studie te volgen.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een traject doorlopen via Loopbaandokter? Ben je tevreden over de diensten van Loopbaandokter? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een dienst afnemen bij de Loopbaandokter? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)