NederlandReview

    Ervaringen NTI

    Wilt u weten wat studenten en ex-studenten van NTI Opleidingen vinden? Lees dan snel verder en zie hun ervaringen en meningen. Als u zich wilt ontwikkelen in uw loopbaan is het belangrijk om te blijven leren. Het is niet meer zo dat u tegenwoordig na het afronden van een studie of opleiding u “klaar” bent met leren en aan het werk kunt tot u met pensioen gaat. Meer mensen dan voorheen switchen gedurende hun werkzame leven van baan en soms ook van functie. Dan is het noodzakelijk om een studie te volgen of aanvullende scholing te volgen.

    Over NTI Opleidingen

    NTI Opleidingen werd in de Tweede Wereldoorlog opgericht door de heer Bram van Leeuwen. Vanwege het ondergronds verzet was er veel behoefte aan een cursus Engels. Hij schreef deze cursus op zijn zolderkamer. Vanwege de Duitse bezetting was het noodzakelijk om ook een cursus Duits aan te bieden om toestemming te krijgen om het bedrijf te starten. De afkorting NTI staat voor Nederlands Talen Instituut en is altijd onveranderd gebleven, ondanks dat NTI Opleidingen inmiddels ruim 850 opleidingen en cursussen aanbiedt, en lang niet alleen talencursussen. U kunt bij het NTI terecht voor opleidingen die variëren van Mbo tot masterniveau. U kunt cursussen volgen om uw kans op werk te vergroten, uw kennis voor uw huidige werk te vergroten of meer plezier te beleven aan een hobby. NTI geeft voor veel opleidingen erkende diploma’s uit.


    Met thuisonderwijs mis je een hoop klassikale gezelligheid zoals in Fort Alpha. Of is dat juist een voordeel?

    Niet alleen schriftelijke cursussen

    Enkele decennia geleden bood NTI Opleidingen uitsluitend schriftelijke cursussen aan. U kreeg lesmateriaal dat u zelf moest bestuderen, u maakte huiswerkopdrachten en die stuurde u per post in. U kreeg uw werk gecorrigeerd door uw vaste docent terug gestuurd. Maar natuurlijk is ook hier de vooruitgang doorgedrongen. U levert uw huiswerk nu digitaal in en krijgt op deze manier ook sneller antwoord van uw studiebegeleider. Op deze manier is het ook mogelijk om een cursus te volgen terwijl u in het buitenland verblijft, de afstand doet er immers niet meer toe. Daarnaast biedt NTI Opleidingen al vele jaren ook klassikaal onderwijs aan. U kunt dus zelf kiezen welke onderwijsvorm het beste bij u past. Als u moeite heeft met discipline is klassikaal onderwijs wellicht een betere keuze, omdat u dan de “stok achter de deur” heeft van het naar school moeten. Als u wel voldoende discipline heeft om een opleiding binnen een redelijke tijd af te ronden kunt u kiezen voor individueel onderwijs. Op deze manier is het mogelijk om een opleiding of cursus in vrijwel alle gevallen te combineren met uw werk. Als u schriftelijk studeert kunt u uw studietijd zelf indelen. U kunt voordat u aan een opleiding begint altijd vrijblijvend studieadvies aanvragen. Deskundigen van NTI Opleidingen kunnen dan met u meedenken wat voor u de beste keuze is qua opleiding. Hierbij wordt gekeken naar uw vooropleiding en wat uw studiedoel is. Wilt u uw kennis verdiepen of wilt u een geheel andere weg in slaan als het gaat om uw loopbaan? Dit zijn aspecten die van belang zijn bij de keuze voor een cursus of opleiding.

    Klachten

    Natuurlijk krijgt ook een bedrijf als NTI Opleidingen te maken met klachten. Cursisten kunnen niet tevreden zijn over de inhoud van een cursus, of ze kunnen een klacht hebben over de begeleiding tijdens de studie. Ook kan een cursist vinden dat de opleiding niet goed voorbereidt op het examen. Dit en andere redenen kunnen aanleiding zijn om een klacht in te dienen bij NTI Opleidingen. Op de website is niet direct te vinden wat u moet doen als u een klacht heeft over NTI Opleidingen. Er is wel een telefoonnummer dat prominent op de website staat, al wordt in de informatie op de site wel weer vermeld dat er per dag ongeveer 10.000 telefoontjes worden afgehandeld en dat de wachttijd gemiddeld ruim 400 seconden is. U kunt als u een klacht heeft ook een digitaal contactformulier invullen. Het is niet duidelijk wat er gebeurt met een klacht en hoe deze wordt afgehandeld.

    Bent of was u student bij NTI Opleidingen?

    Dan heeft u vast wel een mening over dit opleidingsinstituut. Wij zouden het erg waarderen als u deze mening met ons en de bezoekers van NederlandReview wilt delen. Wanneer iemand overweegt om via NTI een opleiding of cursus te gaan volgen kan uw mening belangrijk zijn om wel of niet voor dit opleidingsinstituut te kiezen. Daarom wordt u van harte uitgenodigd om uw mening te geven over NTI, wij zullen uw review graag op onze website plaatsen.

    Hoe is het om een cursus of opleiding te volgen bij NTI? Is het moeilijk om thuis te studeren op MBO of HBO niveau? Wat zijn de slagingskansen? Zijn er proeflessen?

    NTI
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    3.6
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NTI

    Uw beoordeling

    cursus Italiaans

    Heb een korte cursus Italiaans gevolg via het NTI.

    Het niveau was voor mij erg goed te doen. Zeker niet te moeilijk, maar toch wel een uitdaging. Wel gemerkt dat je een goed werkethos nodig hebt, want er gaan heel wat uren inzitten. Tip: maak een vast tijdstip per dag vrij om er aan te werken, anders haal je het niet. Ik heb zelf een vast uurtje direct na het eten gereserveerd en zo kwam ik goed uit met het 'huiswerk'.

    De prijs viel me ook wel mee, het was een paar tientjes per maand. Dat loopt natuurlijk op want je bent meer dan een halfjaar bezig, maar dan nog is het natuurlijk veel goedkoper dan een universitair jaar. En ik kreeg er een tablet bij, maar dat interesseerde me eigenlijk niet zo, want ik had er al een... Dus die tablet ging naar mijn moeder haha

    Afgelopen vakantie naar Italië geweest en het een en ander uitgeprobeerd, maar ik merkte dat ik daar waar dat kon toch gauw verviel in het Engels. Dat blijft natuurlijk makkelijker.

    Maar erg leuk om dingen bij te leren op deze manier.

    Door: Lotte Koopman15-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus Zangles met gratis mp3speler haha

    Voor die gratis mp3speler deed ik het niet hoor, die heb ik aan mijn nichtje gegeven, want ik heb gewoon een telefoon die dat kan.

    Maar de cursus Zangles was erg leuk en ik heb mijn techniek zeker verbeterd. Ik weet niet of ik nog doorga verder, maar het is als hobby alvast erg leuk om te doen. Maar misschien wil ik wel meer dan alleen als hobby, misschien met YouTube, al lijkt mij dat ook best moeilijk.

    Door: Carlijn14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursussen voor hobby

    Leuke cursussen, meer voor hobby dan voor professioneel (voor mij dan).
    Ik vind het leuk om af en toe iets bij te leren en heb nu twee keer iets gekozen bij NTI. Je krijgt er meestal nog een leuk cadeautje bij en ik vind de cursussen van goed niveau, je leert echt wel wat in die korte tijd!

    Door: Ymke Karels13-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Nederlands als 2e taal

    Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af..

    Taalstudie pakket aangekocht maar helaas was dit niet het product wat we zochten, lesstof startte bij 'Deel 2' in te geavanceerde vertaling.
    Als omschrijving stond hierbij dat men een beetje de taal al zou moeten begrijpen zoals simpele zinnen 'Ik ben Piet'.
    Dit was niet het geval, tevens was de gehele fysieke lesstof ook in dezelfde taal geschreven. Geen bijhorende vertaling 'van' > 'naar' aanwezig.

    Bij inschrijven geen bevestiging ontvangen, na een dag gewacht te hebben zelf het Online portaal bevraagd door 'wachtwoord vergeten' te klikken.
    Na wijzigen en wél in kunnen loggen was er een "fout" in het systeem waardoor de online lesstof niet bevraagd kon worden.

    Kort hierna besloten het product en service te beeindigen. (Binnen opzegtermijn)
    Bevestiging werd akkoord gezien per mail en fysieke lesstof is terug gestuurd.
    Maanden later betalingsherinnering ontvangen omdat NTI het pakket nog niet ontvangen heeft.
    NTI vraagt om het verzendbewijs welke in niet meer in mijn bezit heb te sturen, dit weggegooid te hebben na het lang geen bericht te hebben ontvangen van NTI.

    We zitten nu vast aan het toch te moeten betalen van het gehele bedrag van +- 500 euro.
    Getracht te bellen maar meerdere malen uitgekomen op de receptie. Besloten verder het contact te houden over de mail.
    NTI dreigt nu met aanmaningen en wilt de situatie niet begrijpen, komt ook alsmaar met de vraag om het verzendingbewijs te laten zien én laatste paar mails die zijn verzonden kwam NTI wéér met de vraag of ik anders de dienst zou willen beëindigen.
    Dit hebben we alvorens we überhaupt te lesstof hebben kunnen ervaren gedaan.

    Inmiddels afgerond 70 euro kwijt aan deze onzin, hoe duur kost het produceren van het fysieke lesstof?

    Door: Nathan03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Klassikale opleiding Verpleegkundige

    Een instituut waar organisatie en communicatie zeer slecht geregeld zijn. De klantenservice/mentoraat lijkt soms te bestaan uit een autoreply-functie van de inbox.
    Enkele goede en zeer betrokken docenten, maar ook docenten die zelf de kwalificatie niet hebben waar ze wel voor onderwijzen.
    De Coronatijd helpt niet mee, maar die loopt inmiddels al ruim een jaar en nog steeds zijn de zaken niet op orde.
    Het kost een boel en zodra je betaald hebt gaat de service hard achteruit.

    Door: D. Donkers-Vervoort11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NEDERLANDS VOOR ANDERSTALIGEN

    Geen persoonlijk contact, telefonisch willen bereiken echter alsmaar doorgeschakeld naar de receptie.
    Product en service willen annuleren, maar komt alsnog met aanmaningen. In totaal tientallen euro's moeten betalen voor een boek en een portaal waar niet op ingelogd kon worden.
    Nog steeds niet vanaf.

    Door: Nathan10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Talenstudie

    Klantenservice is niet menselijk, je ontvangt enkel copy/paste reacties. De taalcursus bij de NTI was helaas weggegooid geld. Slechte begeleiding, pover lesmateriaal en slechte bereikbaarheid. Je kan beter enkele gratis apps downloaden, of als je het echt wil leren naar een taalinstituut gaan.

    Door: Tuur08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    HBO-programma rechten

    NTI is een grote grap.

    Om te beginnen schreef ik mij in voor de HBO-programma rechten. Dit wou ik toentertijd in September starten, alleen kon ik onverwachts eerder beginnen en heb ik de NTI hierover benaderd. Hierop zeiden ze dat dit geen probleem zou zijn en hebben zij mijn startdatum gewijzigd.

    Vervolgens kon ik geen gebruik maken van de online leeromgeving, omdat zij mij nogmaals hebben ingeschreven i.p.v. de startdatum te hebben gewijzigd. Hier kreeg ik ook geen fatsoenlijke respons op. Na een tijdje geen gebruik te kunnen maken van de NTI hun studiefaciliteiten besloot ik al mijn boeken terug te sturen en hier kreeg ik vervolgens ook mijn geld terug.

    Eén/twee maanden later werd ik benaderd door een onbekend nummer (credit afdeling) met de vraag waarom ik de NTI niet had betaald en heb ik hem vervolgens ook de situatie uitgelegd. Hij zou dit verder uitzoeken en mocht ik niks horen dan zou het opgelost zijn.

    Weer een maand later krijg ik ineens een brief van de deurwaarder namens de NTI dat ik het bedrag binnen enkele weken moest overmaken??? Vervolgens heb ik de deurwaarder ook de situatie uitgelegd en hebben ze mijn mail doorgezonden naar de NTI (grappig genoeg konden ze op hun wel snel antwoorden en zijn ze mij nog altijd een antwoord schuldig).

    Wat ze hebben gezegd tegen de deurwaarder "dat mijn boeken niet binnen 14 dagen retour heb gezonden " en dit klopt ook. Alleen vergeten ze het feit dat ze mij een tweede keer hebben ingeschreven waar de problemen begonnen, waardoor hun systeem crashte en ik geen gebruik kon maken van hun online leeromgeving. Ik heb nog een tijd gewacht tot die het wel zou doen, maar spijtig genoeg was dit niet geval. Verder het belletje dat ik nooit meer heb gekregen, waardoor ik ook heb gedacht dat het eindelijk was opgelost heb ik nooit meer gekregen

    Op dit moment ben ik een deurwaarder maandelijks aan het afbetalen omdat de NTI een fout heb gemaakt en ik geen deurwaarder aan mijn deur of iets wil hebben.

    Door: Hicham 05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Basis boekhouding opleiding

    Ik heb in februari 2020 een opleiding basis boekhouding geboekt bij NTI. In mijn boeking stond dat ik binnen 6 weken codes zou krijgen om een examen te kunnen boeken. We zijn nu een jaar verder en heb nog steeds geen codes ontvangen. Ik heb de afgelopen 6 maanden eerst 5 keer mail gestuurd maar helaas. En nu de afgelopen 2 weken heb ik 10 mailtjes 50 whatsapp berichtjes gestuurd maar helaas weer geen code ontvangen. Ik was het zo zat dat ik afgelopen donderdag helemaal naar Leiden ben gaan rijden naar hun kantoor. Dat is 60 km van mijn huis. Ze hebben mij belooft dat ik binnen 24 uur de codes zou krijgen en dat ik gebeld zou worden maar zoals altijd weer geen gehoor. Als ik naar ze bel zijn ze telefonische niet bereikbaar. Alleen de verkoopafdeling is telefonische bereikbaar.

    Ik zou niet meer weten wat ik moet doen ik heb nu in totaal 15 mailtjes, 50 whatsapp berichten, uren aan de telefoon en een balie bezoek gedaan. Maar ik ben nog steeds niet geholpen. Kan nog steeds geen examen boeken.
    Ze zijn gewoon heel erg slecht. Zo kan je niet met mensen omgaan.Ik heb wel mijn volledige opleiding betaald.

    Door: Hus05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Opleiding

    NIET AAN BEGINNEN! Slechtste opleidingsinstituut ooit! Gaat alleen maar over geld!

    Door: B05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Master Onderwijskunde

    NTI, bar en bar slechte onderwijsinstelling. Ik ben nu ruim een jaar bezig met mijn master en bij NTI besluiten zij om het curriculum aan te passen aan de huidige trends. Dat betekent dat de papers die nog niet af zijn, maar die je wel graag wilt meenemen als vrijstelling voor het nieuwe curriculum, voor 9 januari 2021 moeten worden ingeleverd. Dit nieuws hoor je natuurlijk ruim op tijd. Not!!!! Nee 4 december krijg je dit bericht. En dan wordt er ook met twee maten gemeten. Sommige studenten mogen ineens wel op de oude manier afstuderen en anderen niet. Terwijl eerst wordt gezegd dat iedereen volgens de nieuwe eisen afstudeert. En wij zijn allemaal tegelijk aan deze studie begonnen. Voor mij nooit meer NTI. Zeer slechte organisatie.
    Oja de slogan dat je flexibel kunt studeren, vergeet dat maar. Niets flexibel!
    Er wordt niet met je meegedacht. Gelukkig denkt DUO wel met je mee. Vanwege corona heeft DUO besloten om niet 15, maar 5 punten te behalen voor het behoud van de lerarenbeurs. Chapoo DUO. Nu NTI nog! Nee zij veranderen gewoon
    een curriculum en feliciteren je dat je in het nieuwe curriculum mag afstuderen. Ik ben hier echt niet blij mee want sommige masterclasses worden qua eisen voor paper aangepast dus mijn gemaakte werk waar veel tijd inzit, kan Ik weggooien.
    Mijn vraag of ik NTI zou aanbevelen? Nee nooit aan beginnen.

    Ik zie dat studenten met een goede review worden bedankt, ik ben benieuwd of NTI ook met mij contact opneemt!!! Graag zélfs!

    Door: Marcel Beukers11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mbo opleiding

    Begin hier nooit aan een studie.
    Slechte communicatie! Slechte en onduidelijke website!
    Als je ermee stopt ben je verplicht nog een half jaar door te betalen (opzegtermijn)
    Hier kom je niet onderuit omdat het in de voorwaarden staat klinkt logisch alleen wettelijk mogen ze dit niet doen.
    Heb contact hierover gehad met het juridisch loket en je mag als student maandelijks opzeggen.
    Ik betaal al een jaar lang en mag nu dus nog een half jaar doorbetalen aan een studie die ik niet meer volg.
    Ben al weken bezig met mailen en krijg continue dezelfde antwoorden uiteindelijk een klacht ingediend en jahoor hetzelfde antwoord. Ook kunnen ze mij geen kostenoverzicht sturen waar je als student recht op hebt, ze mogen namelijk alleen geld in rekening brengen als ze ook daadwerkelijk kunnen bewijzen ze dit ook aan jouw kwijt zijn geweest (redelijk loon) is dat.
    Nou ze sturen helemaal niks dus waar je recht op hebt doen ze helemaal niks mee ze houden hun eigen regels aan.

    Door: Rowena Deinum17-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zwaar teleurstellend!

    Ten eerste heeft de klantenservice mij valse informatie verstrekt en komen zij de afspraken niet na. Om maar als voorbeeld te noemen; het doorgeven van een verkeerde lesdag voor het examen. De docente van de opleiding Medische Basiskennis was onbekwaam en absoluut niet gemotiveerd. In plaats van de oorspronkelijke studieduur van 4 maanden (fast track) is het inmiddels al 11 maanden later. Nu krijg ik een bericht dat ik mijn studie (betaald) moet verlengen, terwijl ik de opleiding al heb afgerond. NTI begin er niet aan!

    Door: Alexandra Schermer27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Makelaardij

    Geen pluspunten.

    Boeken en begeleiding was ver onder de maat. Dien een klacht in en er wordt nooit op gereageerd.

    Toen halverwege de cursus heb ik om uitstel gevraagd. Of een pauze in te lassen. Dit had alles met mijn financiële omstandigheden te maken.
    Mooi niet en de rekeningen stapelden zich op. Onbeschofte NTI mensen aan de telefoon die van geen wijken wisten.
    Ondertussen kon ik nog steeds niet betalen en uiteindelijk na twee jaar loonbeslag.
    Wat hoor zie ik recentelijk op tv: Het gedrag van de NTI in strijd met de consumentenvoorwaarden. NTI is verplicht uitstel te geven, als daarom verzocht wordt. Maar wat wil het geval: NTI doet dit alleen via gerechtelijke tussenkomst. Pas dan doet NTI wat ze doen moet.
    Een ander geintje is dat NTI meerdere incassobureaus op je zaak zetten. Al die incassobureaus gooien er allemaal boetes en kosten bovenop.
    NTI: een rekening voor het leven. Begin er niet aan. Illegale praktijken, slecht materiaal en geen begeleiding.
    NTI is het slechtste bedrijf dat ik ken.

    Door: Way Finder14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede cursus om zeep geholpen door ongeinteresserde docent

    Enthousiast de cursus Turks voor beginners gestart. De docent Tugay Usanmaz blijkt een soort veredelde Google Translate te zijn die mijn huiswerk slechts met rode lijnen terugstuurt zonder enige feedback. Ik krijg vast een mail van de 'docent' Usanmaz met de opmerking dat hij niet veel opmerkingen gaat maken omdat hij maar een paar euro per nagekeken les krijgt en het niet uitkan voor hem om te veel te mailen (???) Na 7 maanden cursus merk ik dat ik hier niet van leer en ik steeds meer fouten ga maken. Ik stuur een beleefde mail naar Dhr. Usanmaz met de vraag of hij iets kan zeggen als DOCENT ipv het zetten van rode lijnen zonder commentaar. Ik krijg een mail terug met de opmerking dat ik moet 'opletten op mijn woorden' en Dhr. Usanmaz dit niet accepteert van me en ik in de toekomst moet opletten wat ik hem mail. (??) Volstrekt onacceptabele mail van een docent die een voorbeeld moet zijn en moet ondersteunen in een dure cursus! Bij het NTI hierover een klacht ingediend: oplossing: Er zal een nieuwe docent gevonden worden en dat duurt enkele maanden. Dan blijkt er geen nieuwe docent te zijn. Ik word gemaild door vele mensen en de ene keer is er wel een oplossing en dan weer niet. Heel verwarrend. Ik denk mee: en vraag of ik de cursus kan afmaken en dan de antwoorden kan ontvangen zodat ik het alleen afmaak zonder een botte docent. Die antwoorden zijn er niet volgens het NTI en ik word verplicht de cursus af te maken met Dhr. Usanmaz. Als je het niet erg vindt ga ik dit niet doen, ik ga niet 400 euro betalen om beledigd te worden door een 'docent' die niet gekwalificeerd is en slechts rode lijnen zet onder je huiswerk. De oplossing die het NTI vindt voor me is niet acceptabel. Ik ben hier zeer ontevreden over. Ik heb meerdere malen proberen bij te dragen aan een oplossing (stuur mij de antwoorden, dan maak ik de cursus zelf af, verbind mij aan een andere docent, etc. etc.) en het NTI werkt hier niet aan mij. Ik ben 400 euro kwijt aan een goede cursus die om zeep is geholpen door een ongeïnteresseerde docent en het is zeer spijtig dat het NTI niet wil meewerken aan het vinden van een passende oplossing voor me, Ik heb me zeer soepel opgesteld en meegewerkt aan het vinden van een oplossing, maar het NTI stelt zich star op zonder enige wil een oplossing te vinden.

    Door: Richard26-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is NTI een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over NTI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NTI actief?

    NTI is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NTI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.