NederlandReview

    Ervaringen NTI

    Wilt u weten wat studenten en ex-studenten van NTI Opleidingen vinden? Lees dan snel verder en zie hun ervaringen en meningen. Als u zich wilt ontwikkelen in uw loopbaan is het belangrijk om te blijven leren. Het is niet meer zo dat u tegenwoordig na het afronden van een studie of opleiding u “klaar” bent met leren en aan het werk kunt tot u met pensioen gaat. Meer mensen dan voorheen switchen gedurende hun werkzame leven van baan en soms ook van functie. Dan is het noodzakelijk om een studie te volgen of aanvullende scholing te volgen.

    Over NTI Opleidingen

    NTI Opleidingen werd in de Tweede Wereldoorlog opgericht door de heer Bram van Leeuwen. Vanwege het ondergronds verzet was er veel behoefte aan een cursus Engels. Hij schreef deze cursus op zijn zolderkamer. Vanwege de Duitse bezetting was het noodzakelijk om ook een cursus Duits aan te bieden om toestemming te krijgen om het bedrijf te starten. De afkorting NTI staat voor Nederlands Talen Instituut en is altijd onveranderd gebleven, ondanks dat NTI Opleidingen inmiddels ruim 850 opleidingen en cursussen aanbiedt, en lang niet alleen talencursussen. U kunt bij het NTI terecht voor opleidingen die variëren van Mbo tot masterniveau. U kunt cursussen volgen om uw kans op werk te vergroten, uw kennis voor uw huidige werk te vergroten of meer plezier te beleven aan een hobby. NTI geeft voor veel opleidingen erkende diploma’s uit.


    Met thuisonderwijs mis je een hoop klassikale gezelligheid zoals in Fort Alpha. Of is dat juist een voordeel?

    Niet alleen schriftelijke cursussen

    Enkele decennia geleden bood NTI Opleidingen uitsluitend schriftelijke cursussen aan. U kreeg lesmateriaal dat u zelf moest bestuderen, u maakte huiswerkopdrachten en die stuurde u per post in. U kreeg uw werk gecorrigeerd door uw vaste docent terug gestuurd. Maar natuurlijk is ook hier de vooruitgang doorgedrongen. U levert uw huiswerk nu digitaal in en krijgt op deze manier ook sneller antwoord van uw studiebegeleider. Op deze manier is het ook mogelijk om een cursus te volgen terwijl u in het buitenland verblijft, de afstand doet er immers niet meer toe. Daarnaast biedt NTI Opleidingen al vele jaren ook klassikaal onderwijs aan. U kunt dus zelf kiezen welke onderwijsvorm het beste bij u past. Als u moeite heeft met discipline is klassikaal onderwijs wellicht een betere keuze, omdat u dan de “stok achter de deur” heeft van het naar school moeten. Als u wel voldoende discipline heeft om een opleiding binnen een redelijke tijd af te ronden kunt u kiezen voor individueel onderwijs. Op deze manier is het mogelijk om een opleiding of cursus in vrijwel alle gevallen te combineren met uw werk. Als u schriftelijk studeert kunt u uw studietijd zelf indelen. U kunt voordat u aan een opleiding begint altijd vrijblijvend studieadvies aanvragen. Deskundigen van NTI Opleidingen kunnen dan met u meedenken wat voor u de beste keuze is qua opleiding. Hierbij wordt gekeken naar uw vooropleiding en wat uw studiedoel is. Wilt u uw kennis verdiepen of wilt u een geheel andere weg in slaan als het gaat om uw loopbaan? Dit zijn aspecten die van belang zijn bij de keuze voor een cursus of opleiding.

    Klachten

    Natuurlijk krijgt ook een bedrijf als NTI Opleidingen te maken met klachten. Cursisten kunnen niet tevreden zijn over de inhoud van een cursus, of ze kunnen een klacht hebben over de begeleiding tijdens de studie. Ook kan een cursist vinden dat de opleiding niet goed voorbereidt op het examen. Dit en andere redenen kunnen aanleiding zijn om een klacht in te dienen bij NTI Opleidingen. Op de website is niet direct te vinden wat u moet doen als u een klacht heeft over NTI Opleidingen. Er is wel een telefoonnummer dat prominent op de website staat, al wordt in de informatie op de site wel weer vermeld dat er per dag ongeveer 10.000 telefoontjes worden afgehandeld en dat de wachttijd gemiddeld ruim 400 seconden is. U kunt als u een klacht heeft ook een digitaal contactformulier invullen. Het is niet duidelijk wat er gebeurt met een klacht en hoe deze wordt afgehandeld.

    Bent of was u student bij NTI Opleidingen?

    Dan heeft u vast wel een mening over dit opleidingsinstituut. Wij zouden het erg waarderen als u deze mening met ons en de bezoekers van NederlandReview wilt delen. Wanneer iemand overweegt om via NTI een opleiding of cursus te gaan volgen kan uw mening belangrijk zijn om wel of niet voor dit opleidingsinstituut te kiezen. Daarom wordt u van harte uitgenodigd om uw mening te geven over NTI, wij zullen uw review graag op onze website plaatsen.

    Hoe is het om een cursus of opleiding te volgen bij NTI? Is het moeilijk om thuis te studeren op MBO of HBO niveau? Wat zijn de slagingskansen? Zijn er proeflessen?

    NTI
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    3.6
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    3.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NTI

    Uw beoordeling

    cursus Italiaans

    Heb een korte cursus Italiaans gevolg via het NTI.

    Het niveau was voor mij erg goed te doen. Zeker niet te moeilijk, maar toch wel een uitdaging. Wel gemerkt dat je een goed werkethos nodig hebt, want er gaan heel wat uren inzitten. Tip: maak een vast tijdstip per dag vrij om er aan te werken, anders haal je het niet. Ik heb zelf een vast uurtje direct na het eten gereserveerd en zo kwam ik goed uit met het 'huiswerk'.

    De prijs viel me ook wel mee, het was een paar tientjes per maand. Dat loopt natuurlijk op want je bent meer dan een halfjaar bezig, maar dan nog is het natuurlijk veel goedkoper dan een universitair jaar. En ik kreeg er een tablet bij, maar dat interesseerde me eigenlijk niet zo, want ik had er al een... Dus die tablet ging naar mijn moeder haha

    Afgelopen vakantie naar Italië geweest en het een en ander uitgeprobeerd, maar ik merkte dat ik daar waar dat kon toch gauw verviel in het Engels. Dat blijft natuurlijk makkelijker.

    Maar erg leuk om dingen bij te leren op deze manier.

    Door: Lotte Koopman15-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursus Zangles met gratis mp3speler haha

    Voor die gratis mp3speler deed ik het niet hoor, die heb ik aan mijn nichtje gegeven, want ik heb gewoon een telefoon die dat kan.

    Maar de cursus Zangles was erg leuk en ik heb mijn techniek zeker verbeterd. Ik weet niet of ik nog doorga verder, maar het is als hobby alvast erg leuk om te doen. Maar misschien wil ik wel meer dan alleen als hobby, misschien met YouTube, al lijkt mij dat ook best moeilijk.

    Door: Carlijn14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cursussen voor hobby

    Leuke cursussen, meer voor hobby dan voor professioneel (voor mij dan).
    Ik vind het leuk om af en toe iets bij te leren en heb nu twee keer iets gekozen bij NTI. Je krijgt er meestal nog een leuk cadeautje bij en ik vind de cursussen van goed niveau, je leert echt wel wat in die korte tijd!

    Door: Ymke Karels13-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hbo veiligheidsbeleid en veiligheidsbeleving

    Ik had wel een positief beeld van het NTI, maar na mijn laatste studie is dit beeld echt compleet veranderd. Mijn paper word niet nagekeken door de mentor, gezien mijn schrijfwijze niet op het gewensde niveau zou zijn en er is geen enkele ondersteuning, eigen spellings-en grammaticaboekje NTI gebruikt en paper is overeenkomend met andere papers binnen NCOIgroep? Bij uitvraag naar examenondersteuning en informatie van het andere onderdeel, zeggen zij van ga maar vragen verzinnen! Heb het idee dat ze niet willen dat je slaagd of je meer weg willen jagen. Gaat over beleid zeg maar? Studietijd zit er bijna op, even bijbetalen!

    Door: Vincent 17-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Hbo rechten



    Hele slechte ervaring met NTI. In verband met verhuizing heb ik binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik mij wil uitschrijven voor de studie. Nu moet ik 40% van het hele collegejaar betalen, omdat ik op 18 oktober telefonisch contact gehad en volgens het NTI die dag ben ingeschreven, terwijl aan de telefoon is besproken dat ik 1 november zou gaan starten. Nu doen ze er alles aan om toch het collegegeld te laten betalen terwijl ik nog geen enkele les heb gevolgd en geen enkel boek heb gebruikt, alles is ongebruikt en ik heb keurig netjes binnen de 14 dagen bedenktijd laten weten dat ik niet verder wil. Helaas maar hele slechte service en alleen maar uit op geld. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice, dus helaas moeten we hier zaak van gaan maken…

    Door: A14-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    HBO Rechten

    Inmiddels zit ik in de laatste fase van de opleiding HBO Rechten klassikaal. De afgelopen jaren is het contact met het NTI zeer slecht geweest.

    Studenten hebben geen vaste mentor voor vragen, de e-mails worden iedere keer door een andere mentor beantwoord. Als je geluk hebt tenminste, want niet op iedere e-mail wordt gereageerd! Ook niet door de klantenservice. Dat is best frusterend als je een belangrijke, inhoudelijke vraag hebt.

    Ik kan zelf al een half jaar niet beginnen aan het afstudeertraject omdat er niet, laat of niet inhoudelijk wordt gereageerd op het verzoek voor een aanmelding voor twee verplichte praktijkdagen. Hiervoor zou je je online zelf voor moeten kunnen aanmelden, na het aanklikken kom je op een blanco pagina terecht. Hier wordt niets aan gedaan.

    Ik heb voor deze manier van studeren gekozen vanwege de flexibiliteit waarmee NTI adverteert, maar in werkelijkheid is het dus minder flexibel dan je zou verwachten. Ik kijk uit naar het moment dat ik het NTI kan verlaten.

    Door: Uslu10-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Curssus etc

    Annulering word niet verwerkt, intern word niets gecommuniceerd. onterechte rekeningen verstuurd.
    klantonvriendelijk en steeds van het kasje naar de muur sturen.

    Dit alles nog los van het zeer matige lesmateriaal wat ook nog rijk is aan fouten en weinig diepgang bied.
    Sommige studies zijn meer dan 8 jaar oud welke helemaal niet meer up to date zijn en sterk aan veroudering onderhevig. Dan nog het taalgebruik in de studie zelf, bijna oud Hollands te noemen waardoor het helemaal niet gericht is op jonge studenten. Of je komt verkeerde zinsopbouwen tegen. Erg bijzonder voor een Nederlands "Taalinstituut"

    Veel zaken zijn letterlijk gekopieerd en geplakt van bv. google, belastingdienst, burgerlijk wetboek etc.
    Als je serieus in jezelf wilt investeren blijf hier dus ver van weg!

    Door: Nationaal Tering Instituut15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    MBO Onderwijsassistent

    Mijn ervaring met het NTI was ruk
    Mijn ervaring met het NTI was ruk! Ik deed de studie MBO onderwijsassistent niveau 4. In het begin liep alles goed, ik had de mentoren nooit nodig, want het was duidelijk welke literatuurstudie ik moest doen voor welke examen, dat ging Top!

    Maar ineens kreeg ik een foutmelding dat ik niet meer kon inloggen in mijn digitale leeromgeving. In eerste instantie dacht ik dat dit aan de storing. Op 28 april 2020 heb ik verschillende malen met de klantenservice van het NTI gesproken om in te kunnen loggen in mijn digitale leeromgeving en het bleekt dat NTI het dossier hadden doorgegeven aan Bosveld incasso. Ik had hier meerdere malen contact over gehad met de klantenservice, welke allemaal toegaven dat de overdracht onterecht was en dit moest worden teruggedraaid door de financiële afdeling. Alles tot en met april was voldaan, de enige termijn die nog open stond was mei (nieuwe termijn).
    Ik ging mijn derde week in dat ik niet in mijn digitale leeromgeving kon en iedere keer werd mij beloofd dat het zo snel mogelijk zou worden terug gedraaid. Dat gebeurde maar niet en het excuus was iedere keer hetzelfde, de financiële afdeling had een achterstand.

    Ik zou in juni 2020 afstuderen, daar ik in september aan de PABO ga beginnen. Doordat mijn digitale leeromgeving is afgesloten liep ik al drie weken achter de feiten aan en liep ik een grote leerachterstand op en kwam mijn vervolgopleiding in gevaar, wat mij dus een jaar vertraging zou gaan opleveren om op de PABO te kunnen instromen. Temeer de scholen weer zijn begonnen en ik dus 5 dagen stage moet lopen. Ik had gehoopt dat dit bovenstaande probleem in de meivakantie opgelost zou zijn.

    Op 4 augustus kreeg ik deze mail. Jeeyy geslaagd voor mijn stage!
    Maar wat blijkt het is nu ineens teruggetrokken zonder enige berichtgeving.
    Ik zag in mijn studieoverzicht dat mijn stage was afgerond alles was met GOED beoordeeld. Nu zie ik dat mijn stage weer open staat.
    Dan vraag ik mij af, hoe dit kan.

    De kogel was door de kerk ik ben Geslaagd! Eind september 2020 voor mijn opleiding Onderwijsassistent NTI maar ik ontving geen diploma. Er werd gezegd dat mijn diploma met 3 weken na behalen op DUO zou komen te staan en dat ik een uittreksel zou kunnen downloaden.
    Na 3 weken contact opgezocht met zowel DUO als het NTI. Duo had niets ontvangen en het NTI had het al naar Duo gestuurd (beweerden ze).
    Je raad het waarschijnlijk al.

    Na ruim 3 maanden verder en een onderzoek ingesteld via Duo en wat blijkt: het NTI had het nog steeds niet verwerkt. Ik kreeg netjes een bericht van Duo dat ik contact moest opnemen met mijn onderwijsinstelling. Dat heb ik gedaan en ik krijg dit bericht.
    [Ze zijn niet erg concreet]. Eerdaags verwachten zij mijn getekende diploma.
    Eerdaags? Lekker vaag wanneer is dat? Nu, morgen, volgende week, volgend jaar? Lekker ruim begrip.

    Ik kreeg mijn diploma via de post (ivm corona) op 24 december 2020. Ik kon pas aan mijn vervolgopleiding beginnen in februari dit jaar (2021).

    Echt ruk, nooit meer NTI voor mij!

    Door: Silvia04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Nederlands als 2e taal

    Zeer slechte behandeling, nog steeds niet van af..

    Taalstudie pakket aangekocht maar helaas was dit niet het product wat we zochten, lesstof startte bij 'Deel 2' in te geavanceerde vertaling.
    Als omschrijving stond hierbij dat men een beetje de taal al zou moeten begrijpen zoals simpele zinnen 'Ik ben Piet'.
    Dit was niet het geval, tevens was de gehele fysieke lesstof ook in dezelfde taal geschreven. Geen bijhorende vertaling 'van' > 'naar' aanwezig.

    Bij inschrijven geen bevestiging ontvangen, na een dag gewacht te hebben zelf het Online portaal bevraagd door 'wachtwoord vergeten' te klikken.
    Na wijzigen en wél in kunnen loggen was er een "fout" in het systeem waardoor de online lesstof niet bevraagd kon worden.

    Kort hierna besloten het product en service te beeindigen. (Binnen opzegtermijn)
    Bevestiging werd akkoord gezien per mail en fysieke lesstof is terug gestuurd.
    Maanden later betalingsherinnering ontvangen omdat NTI het pakket nog niet ontvangen heeft.
    NTI vraagt om het verzendbewijs welke in niet meer in mijn bezit heb te sturen, dit weggegooid te hebben na het lang geen bericht te hebben ontvangen van NTI.

    We zitten nu vast aan het toch te moeten betalen van het gehele bedrag van +- 500 euro.
    Getracht te bellen maar meerdere malen uitgekomen op de receptie. Besloten verder het contact te houden over de mail.
    NTI dreigt nu met aanmaningen en wilt de situatie niet begrijpen, komt ook alsmaar met de vraag om het verzendingbewijs te laten zien én laatste paar mails die zijn verzonden kwam NTI wéér met de vraag of ik anders de dienst zou willen beëindigen.
    Dit hebben we alvorens we überhaupt te lesstof hebben kunnen ervaren gedaan.

    Inmiddels afgerond 70 euro kwijt aan deze onzin, hoe duur kost het produceren van het fysieke lesstof?

    Door: Nathan03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Klassikale opleiding Verpleegkundige

    Een instituut waar organisatie en communicatie zeer slecht geregeld zijn. De klantenservice/mentoraat lijkt soms te bestaan uit een autoreply-functie van de inbox.
    Enkele goede en zeer betrokken docenten, maar ook docenten die zelf de kwalificatie niet hebben waar ze wel voor onderwijzen.
    De Coronatijd helpt niet mee, maar die loopt inmiddels al ruim een jaar en nog steeds zijn de zaken niet op orde.
    Het kost een boel en zodra je betaald hebt gaat de service hard achteruit.

    Door: D. Donkers-Vervoort11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    NEDERLANDS VOOR ANDERSTALIGEN

    Geen persoonlijk contact, telefonisch willen bereiken echter alsmaar doorgeschakeld naar de receptie.
    Product en service willen annuleren, maar komt alsnog met aanmaningen. In totaal tientallen euro's moeten betalen voor een boek en een portaal waar niet op ingelogd kon worden.
    Nog steeds niet vanaf.

    Door: Nathan10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Talenstudie

    Klantenservice is niet menselijk, je ontvangt enkel copy/paste reacties. De taalcursus bij de NTI was helaas weggegooid geld. Slechte begeleiding, pover lesmateriaal en slechte bereikbaarheid. Je kan beter enkele gratis apps downloaden, of als je het echt wil leren naar een taalinstituut gaan.

    Door: Tuur08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    HBO-programma rechten

    NTI is een grote grap.

    Om te beginnen schreef ik mij in voor de HBO-programma rechten. Dit wou ik toentertijd in September starten, alleen kon ik onverwachts eerder beginnen en heb ik de NTI hierover benaderd. Hierop zeiden ze dat dit geen probleem zou zijn en hebben zij mijn startdatum gewijzigd.

    Vervolgens kon ik geen gebruik maken van de online leeromgeving, omdat zij mij nogmaals hebben ingeschreven i.p.v. de startdatum te hebben gewijzigd. Hier kreeg ik ook geen fatsoenlijke respons op. Na een tijdje geen gebruik te kunnen maken van de NTI hun studiefaciliteiten besloot ik al mijn boeken terug te sturen en hier kreeg ik vervolgens ook mijn geld terug.

    Eén/twee maanden later werd ik benaderd door een onbekend nummer (credit afdeling) met de vraag waarom ik de NTI niet had betaald en heb ik hem vervolgens ook de situatie uitgelegd. Hij zou dit verder uitzoeken en mocht ik niks horen dan zou het opgelost zijn.

    Weer een maand later krijg ik ineens een brief van de deurwaarder namens de NTI dat ik het bedrag binnen enkele weken moest overmaken??? Vervolgens heb ik de deurwaarder ook de situatie uitgelegd en hebben ze mijn mail doorgezonden naar de NTI (grappig genoeg konden ze op hun wel snel antwoorden en zijn ze mij nog altijd een antwoord schuldig).

    Wat ze hebben gezegd tegen de deurwaarder "dat mijn boeken niet binnen 14 dagen retour heb gezonden " en dit klopt ook. Alleen vergeten ze het feit dat ze mij een tweede keer hebben ingeschreven waar de problemen begonnen, waardoor hun systeem crashte en ik geen gebruik kon maken van hun online leeromgeving. Ik heb nog een tijd gewacht tot die het wel zou doen, maar spijtig genoeg was dit niet geval. Verder het belletje dat ik nooit meer heb gekregen, waardoor ik ook heb gedacht dat het eindelijk was opgelost heb ik nooit meer gekregen

    Op dit moment ben ik een deurwaarder maandelijks aan het afbetalen omdat de NTI een fout heb gemaakt en ik geen deurwaarder aan mijn deur of iets wil hebben.

    Door: Hicham 05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Basis boekhouding opleiding

    Ik heb in februari 2020 een opleiding basis boekhouding geboekt bij NTI. In mijn boeking stond dat ik binnen 6 weken codes zou krijgen om een examen te kunnen boeken. We zijn nu een jaar verder en heb nog steeds geen codes ontvangen. Ik heb de afgelopen 6 maanden eerst 5 keer mail gestuurd maar helaas. En nu de afgelopen 2 weken heb ik 10 mailtjes 50 whatsapp berichtjes gestuurd maar helaas weer geen code ontvangen. Ik was het zo zat dat ik afgelopen donderdag helemaal naar Leiden ben gaan rijden naar hun kantoor. Dat is 60 km van mijn huis. Ze hebben mij belooft dat ik binnen 24 uur de codes zou krijgen en dat ik gebeld zou worden maar zoals altijd weer geen gehoor. Als ik naar ze bel zijn ze telefonische niet bereikbaar. Alleen de verkoopafdeling is telefonische bereikbaar.

    Ik zou niet meer weten wat ik moet doen ik heb nu in totaal 15 mailtjes, 50 whatsapp berichten, uren aan de telefoon en een balie bezoek gedaan. Maar ik ben nog steeds niet geholpen. Kan nog steeds geen examen boeken.
    Ze zijn gewoon heel erg slecht. Zo kan je niet met mensen omgaan.Ik heb wel mijn volledige opleiding betaald.

    Door: Hus05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Opleiding

    NIET AAN BEGINNEN! Slechtste opleidingsinstituut ooit! Gaat alleen maar over geld!

    Door: B05-02-2021
    N22-09-2021

    Totally agree with you, I had to pay for a course I never recived but they insist it was put in my post box, customer service is terrible, very rude. I asked for proof etc sent several emails etc then I had the debit collectors demanding money and I had to correspond through them only. After lots of stress and frustration I finally had to pay for something I never recieved. And I see I am not the first that this has happened too!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is NTI een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over NTI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NTI actief?

    NTI is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NTI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.