Brandsupply

6.7

Bestellen

5.3

Service

7.1

Prijs

7.8

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Brandsupply

Heb jij een geweldig idee voor een nieuw bedrijf? Heb je het hele plan al uitgedacht en kan je niet wachten om te beginnen? Ben je nu alleen nog op zoek naar een ontwerper die jouw logo of website kan ontwerpen? Bespaar dan veel geld en maak gebruik van Brandsupply. Je kunt bij hen een wedstrijd aanmaken en designers vragen om jouw nieuwe huisstijl te ontwerpen. Je bepaalt daarna zelf wie het beste ontwerp heeft en betaalt de prijs die je van tevoren zelf bepaald hebt. Het hoeft dus niet duur te zijn. Wil je eerst meer weten over de ervaringen van anderen met Brandsupply? Lees dan hier de onafhankelijke reviews en beoordelingen van echte klanten en ontwerpers.


Over Brandsupply

De eerste indruk van een bedrijf is het allerbelangrijkste voor klanten. We richten ons steeds meer op een visuele wereld en klikken alleen op de websites die er aantrekkelijk uitzien. Brandsupply begrijpt hoe belangrijk deze eerste indruk is en wel beginnende bedrijven hierbij helpen. Ze weten namelijk hoe duur een ontwerper kan zijn en vinden dit eigenlijk nergens voor nodig. Bij hen kun je dan ook een logo, huisstijl, webdesign of advertentie laten ontwerpen door designers en jij bepaalt zelf hoeveel je betaalt.


 


Hoe werkt het?

Brandsupply brengt ontwerpers en beginnende ondernemingen met elkaar in contact aan de hand van wedstrijden. De onderneming maakt een wedstrijd aan en bepaalt zelf de prijs. Vervolgens kunnen ontwerpers kiezen aan welke wedstrijden zij mee willen doen. Een wedstrijd aanmaken gaat in drie stappen:


1. Kies het ontwerp: Wat heb jij nodig voor je bedrijf. Ben je op zoek naar een flyer of visitekaartje? Je kiest eenvoudig wat je wilt laten ontwerpen en kunt daarna doorgaan naar de volgende stap.


2. Bepaal de ontwerpinstructies: De ontwerpers hebben natuurlijk aanwijzingen nodig voor hun design. Leg dus duidelijk uit wat je behoeftes zijn of voeg een voorbeeld toe voor de designers.


3. Bepaalt de prijs: Een wedstrijd is niet interessant zonder beloning. De ontwerpers maken hun design niet voor niets. Je bepaalt echter wel altijd zelf wat je als beloning wilt uitreiken.


Klachten Brandsupply

Heb je vragen over de wedstrijden? Of is er iets misgegaan en wil je een klacht melden? Neem dan contact op met de klantenservice van Brandsupply. Je kunt op de website het contactformulier invullen, maar het is ook mogelijk om het telefoonformulier in te vullen. De klantenservice belt je dan zo snel mogelijk terug. Je kunt ook zelf mailen of bellen. Het e-mailadres en telefoonnummer staat namelijk ook vermeld. Neem je liever contact op via Social Media. Neem dan een kijkje op Twitter of Facebook.


Jouw ervaringen Brandsupply?

Heb jij een wedstrijd aangemaakt en een geweldig nieuw logo gevonden? Of ben jij een ontwerper voor de website? Vertel dan over jouw ervaringen met Brandsupply en schrijf een review. Is de dienst betrouwbaar? Kun je echt geld besparen? Krijg je als ontwerper altijd uitbetaald? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of jij Brandsupply aanraadt.


Een design voor je logo, visitekaartje, website of flyer heb je bij Brandsupply zo gevonden. Wat zijn de ervaringen van klanten? Lees hier de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Logo

Bestelproces voor bedrijven werkt niet optimaal. In eerste instantie kan je geen btw nummer ingeven. Bij de wedstrijd zelf veel buitenlandse inzendingen die weinig voeling hebben met wat wij aanvoelen als een modern hedendaags logo. Uiteindelijk tot een mooi logo gekomen. Overschrijven op het einde is niet mogelijk. Via paypal ging een te hoog bedrag van mijn rekening voor de slotfactuur. Na dit aangekaart te hebben kreeg ik het vlot terug. Nadien nog een factuur krijgen met btw nr is niet mogelijk (hoewel er geen vakje bedrijfsnaam is, noch kan je initieel een btw nummer ingeven). Factuur van voorschot kwam niet overeen met betaalde bedrag. (Factuur te hoog voor het betaalde bedrag). Na nog een mail factuur gekregen voor juist bedrag. Telefoonnummer klantendienst bestaat niet. Uiteindelijk kreeg ik het teveel betaalde bedrag terug, maar voor de rest is het ronduit niet zo optimaal voor een online bestelproces. Ik bestel zeer vaak bij andere webwinkels en zelden tot nooit zoveel miserie.

C

Charlotte

19-10-2022

0

Kreta Villas huisstijl, logo, visitekaartjes, template etc.

Kijk zelf maar eens over enkele weken naar de nieuwe website: www.kretavillas.com Verhuur van Griekse vakantiehuizen. Prachtig ontwerp. Heel blij mee. Eleonora

E

Eleonora Gillet

13-12-2021

0

Logo en Huisstijl

Ik werd geadviseerd door zoon en schoondochter op brandsupply.nl een wedstrijd voor het ontwerp van een logo aan te gaan. De kleur Zilver paste het beste bij mijn wensen. Mijn zoon had ook een aantal maanden geleden een prachtig logo via een wedstrijd bij Bransupply laten maken. Na een slechte ervaring met een bureau in Utrecht, weken tijd verloren, nu fantastisch geholpen door Brandsupply. Ik raad dit bedrijf een ieder aan. En ik vertel het al hier en daar door. Geweldige ervaring met een geweldig Logo, huisstijl etc. als eindresultaat. En dat in een week tijd!

L

Leon Gillet

13-12-2021

0

Nieuw logo

Wij hebben een erg gaaf nieuw logo verkregen via Brandsupply. Vonden het erg leuk om betrokken te zijn bij het proces en de keuze is reuze ;-) Binnenkort onze website aan de beurt!

F

Frank van den B

23-11-2021

0

Logo wedstrijd

Perfecte manier om als starter een logo te verkrijgen. Je betaald alleen voor het logo dat je wilt. Erg blij met ons nieuwe logo en dat voor een fractie van de normale kosten. Top concept!

B

Berend ter Haar

16-11-2021

0

Logo wetstrijd uitgezet

Ik heb vorige week en wetstrijd uitgezet via de site van Brandsupply, na een paar dagen kan ik met geen mogelijkheid meer inloggen. Heb meermaals een WW reset uitgevoerd ook hier geen resultaat, aangegeven bij hun support (voordat je een reactie krijgt ben je weer twee dagen verder) nieuwe ontwerpen worden wel kenbaar gemaakt in mijn opgegeven mail... Krijg als response dat ik geen account heb... beetje raar ben namelijk wel 85,- aan startkosten kwijt... Al met al een zeer slechte ervaring en ben bang dat ik mn geld kwijt ben Geen zaken mee doen!!!!!

P

Pietje

22-09-2020

1

kilner drank dispensers 3l

Slechte service, via blokker drank dispensers besteld. op de site van blokker staat: Kilner - koelkast Drankdispenser 3l (per 2 St.) 31.26 op voorraad. ik bestel er 2. Dus zou ik er 4 moeten ontvangen. Er worden er 2 afgeleverd. Na een ochtend heel en weer te bellen tussen Blokker en Brandsupply wordt er niets nageleverd. Volgens Blokker een fout van Brandsupply en natuurlijk volgens Brandsupply een fout van Blokker. Blokker neemt het iets serieuzer die bieden een tegoedbon aan maar daar kan ik geen 2 drankdispensers van kopen. Teleurstellend de service van Brandsupply.

O

onbekend

25-02-2020

1

Badkamerrek

Slecht bedrijf!!!!! Via de side van Blokker een rek voor in de douche cabine gekocht. Levering netjes. Echter het badkamerrek voldeed niet aan mijn verwachtingen. Dus wilde ik het retour sturen maar dat is een groot probleem. Eerst uitzoeken hoe je moet retourneren want er is niets bij geleverd van bv een retour sticker. Je moet een mail sturen naar de brandsupply met de vraag om retourinstructies. Ik heb nu ondertussen 5 mails gestuurd in 3 weken tijd maar heb nog steeds niets ontvangen. Als ik bel wordt de telefoon niet aangenomen. Blokker gebeld hoe nu verder omdat mijn retour termijn bijna verstreken is. Daar kreeg ik te horen dat ik geduld moest hebben omdat het erg druk was bij de brandsupply ???????? Ik bestel daar dus nooit meer iets. Ik hoop maar dat het goed gaat komen.

R

Rita Bleeker

11-01-2020

1

Rivedale bjzettafels

Dit is een misselijkmakend bedrijf. Setje bijzettafels besteld via bol.com. Levering in slechte verpakking. Kleur tafeltjes totaal afwijkend van kleur ten opzichte van afbeelding. Retour aangevraagd bij bol.com. Moest terug naar Brandsupply. Bedrijf reageert op geen enkel manier, niet bij bol.com zowel als naar ons. Na een maand op advies retour gegeven met de postbezorger op advies bol.com, Advies; doe nooit zaken met Brandsupply!!!!!!!!

R

Reehorst

04-12-2019

1