Leukstetickets.nl

4.4

Bestellen

4.4

Service

6

Prijs

4.4

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Leukstetickets.nl

Zoek je naar voordeeltjes in relatie tot vrije tijd? Dan is Leukstetickets.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Leukstetickets.nl?


Leukstetickets.nl is een platform waar je aanbiedingen krijgt in relatie tot vrije tijd. De site is onderdeel van DPG Media. De medewerksters van deze website stellen iedere dag te zoeken naar unieke deals. Hiermee willen ze hun bezoekers verrassen en blij maken. Er worden bijvoorbeeld kaarten aangeboden voor de dierentuin, pretpark of een ander dagje weg. Er wordt samengewerkt met diverse partners. Doel van deze samenwerking is het aanbieden van een zo groot mogelijk aanbod. Het bedrijf richt zich op mensen die graag van hun vrije tijd genieten. Via de site kunnen tickets en vouchers besteld worden. Dit kan op twee manieren gedaan worden. De eerste mogelijkheid is via de shop. De andere optie is om dit via een partner te doen. Met een druk op de knop kan al een bestelling worden gerealiseerd. Tijdens het bestelproces dien je je gegevens in te voeren. De betaling zorgt er uiteindelijk voor dat je de bestelling definitief maakt.


Verzendinformatie


Bestelde vouchers of tickets worden direct per e-mail naar je verzonden. Producten die worden aangekocht variëren qua levertijd. Op de productpagina staat de exacte termijn voor levering aangegeven. Bij kunst duurt het bijvoorbeeld 1 à 2 werkdagen tot je jouw bestelling ontvangt. Items uit de Donald Duck collectie worden tussen de 1 en 5 werkdagen afgeleverd. PostNL is het bedrijf welke de verzendingen in orde maakt. Zij leveren de bestelling van maandag tot en met zaterdag. Vanaf een bestelwaarde van € 35,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag bedragen de verzendkosten € 2,95.


Retourneren  


Mits de producten niet gebruikt zijn kan er een retour in gang gezet worden. De termijn hiervoor is vastgesteld op 14 dagen. Als je een retourprocedure wilt starten moet je eerst contact opnemen met de klantenservice. Je krijgt dan te horen welke stappen je moet volgen. Vouchers kunnen herroepen worden, mits dit binnen een termijn van twee weken gebeurt. Annuleren van een bestelling is alleen mogelijk als de betaling nog niet is uitgevoerd. Voor het toevoegen van tickets, vouchers en producten zal een nieuwe order geplaatst moeten worden. Deze zal je separaat van de eerste bestelling ontvangen. Aangeschafte tickets zijn persoonlijk en kunnen niet ingeruild worden voor geld of een ander kaartje. Aankopen mogen niet commercieel doorverkocht worden aan andere partijen.


Handige informatie


Op de vouchers en tickets staat vermeld wat de verzilveringstermijn is. Of je garantie hebt hangt af van het artikel en de leverancier. Bij constatering van een gebreke moet de klantenservice geraadpleegd worden. Het kan eens voorkomen dat je jouw tickets niet binnen hebt gekregen. Je krijgt dan het advies om in je spambox te kijken. Als je ze daar ook niet kunt vinden dien je contact met het bedrijf op te nemen. Bestellingen kunnen alleen via de shop geplaatst worden. Het is dus niet mogelijk om telefonisch of per e-mail te bestellen. Je hoeft geen abonnee te zijn om een order te plaatsen.


Klantervaringen


Heb je weleens een aankoop gedaan bij de Leukstetickets.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je plezier gehad van hetgeen je besteld had? Ga je vaker een aankoop doen via dit bedrijf? Leuk als je jouw ervaringen deelt op deze pagina van NederlandReview!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Ticket apenheul

Ticket besteld maar niet ontvangen

C

28-10-2023

0

Sauna

Toch na slechte reviews ticket met 50% besteld en super snel binnen en gereserveerd bij sauna. Lekker dagje weg geweest heerlijk genoten.

S

Sandra

22-09-2023

0

Had een e ticket voor een dagje sauna besteld

Ik wilde vandaag naar de sauna en had een ticket besteld. Mijn geld ben ik wel kwijt maar mijn ticket komt niet binnen. Blijft al uren staan dat mijn bestelling in behandeling is. Naar de sauna ga ik dus niet meer vandaag. Bestel hier nooit wat want ze komen hun belofte dat je direct je ticket ontvangt niet na. Bereikbaar zijn ze ook niet. Hoop dat ik mijn geld nog terug krijg.

C

Ciska

02-09-2023

0

Kaarten voor drievliet

Ik had 2 kaarten voor drievliet gekocht nooit binnen gekregen wel 42 euro kwijt emails gestuurd zou binnen 3 tot 5 werkdagen antwoord terug krijgen geen reactie telefonisch zijn ze niet bereikbaar Jammer dat zo'n bedrijf je zuurverdiende geld zo moet jatten

L

Linda Weiss

05-06-2023

0

Fletcher hotelovernachting

Voor corona kocht ik via Leukstetickets regelmatig Fletcher hotelovernachtingen. Er was toen een ruim aanbod van hotels beschikbaar. Tijdens corona heb ik het rustig aan gedaan, maar vorig jaar wederom Fletcher hotelovernachtingen gekocht, die tot en met 30 september 2022 geldig zijn. Het aanbod van hotels is veel minder geworden. Voor de periode 1-4 augustus is slechts één hotel beschikbaar voor één ovenachting. Meerdere overnachtingen geen hotel beschikbaar. Mijn advies, wees terughoudend met bestellen van Fletcher hotelovernachtingen.

P

Paul Hovius

07-07-2022

0