In3keer.nl (Niet meer actief)

6.8

Bestellen

5.4

Service

4.8

Prijs

6.7

Levering

64.7%

Zou hier weer kopen

In3keer.nl (Niet meer actief)

Heeft u weleens een tv, wasmachine of misschien wel een koelkast willen kopen? Maar heeft u gewoonweg geen geld op dat moment? Of heeft u het wel, maar wilt of kunt u het er niet voor over hebben om het in een keer te betalen? Dan is in3keer.nl de beste oplossing voor u. Bovendien is het ook belangrijk wat anderen, of wat u van dit bedrijf vindt. 

Wij van NederlandReview verzamelen allerlei reviews van verschillende consumenten die al eerder ervaringen hebben gehad met dit bedrijf of concurrenten, en deze ook willen delen. Deze reviews zijn geschreven door échte consumenten, waarvan alle ervaringen en bevindingen beschikbaar zijn gesteld op onze website. Wij zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten reviews kunnen vinden over verschillende bedrijven en daarbij ook een eigen review kunnen schrijven. Hiermee zijn wij in staat om samen een beeld te schetsen van een bedrijf zodat andere consumenten die hier weinig van af weten ook kunnen zien wat anderen hebben ervaard. Bovendien zorgen we er samen voor om zo consumenten te laten weten wat er te verwachten staat.


Over In3keer.nl

Dit bedrijf is een webshop dat zich niet onderdoet voor een van de grootste webshops in dit gebied. Het bedrijf wordt geleid door een team van 3 mensen die altijd voor u klaar staan.

Zo zorgen Eric, Danielle en Patrick ervoor dat alles volgens de juiste wijze verloopt en breiden hierbij dagelijks het assortiment uit voor als er een product volgens wens er niet bij staat. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit dat het alsmaar beter maakt. Het kan helaas niet met elk product te doen zijn, maar wie weet is het wel toe te voegen. Niet geschoten is altijd mis. Dit bedrijf gaat ervan uit dat elk product voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bovendien zijn de betalingen per termijn renteloos, waarvan u in totaal in 3 termijnen moet betalen. Dit maakt het natuurlijk erg aantrekkelijk en zorgt ervoor dat u zeker bent dat u niet teveel betaalt. Komt u even financieel niet uit? Dan maakt het bij dit bedrijf weinig uit. U betaalt namelijk in 3 eenvoudige termijnen waarbij u na ca. elke 25 dagen een factuur naar huis verzonden krijgt die u moet invullen. Dit zorgt ervoor dat u niet alles tegelijk hoeft te betalen waardoor u geld heeft voor andere dingen.


Diensten In3Keer

In3Keer biedt u vele verschillende artikelen aan die u kunt betalen in 3 termijnen. Wilt u bijvoorbeeld een tv, wasmachine, koelkast of juist huishoudapparatuur kopen? Dat kan. U kunt op de website www.in3keer.nl uw keuze maken uit verschillende artikelen waarbij ook verschillende merken te verkrijgen zijn. U kunt op uw gemak een artikel uitkiezen en in uw winkelmandje zetten. Als u besluit om een artikel te kopen, kunt u het gemakkelijk afrekenen. Bij het afrekenen betaalt u alleen de 1e termijn en zult u ook geen last hebben van een trage verzending. Het is zo dat de webshop een snelle verzending biedt waardoor u niet te lang hoeft te wachten voor een tv, of iets dat u dagelijks nodig hebt. Dit is erg handig wanneer iets kapot is en u het snel weer nodig heeft, dan kunt u eenvoudig de eerste keer voor een deel betalen in plaats van het hele bedrag in een keer waar u niet op zit te wachten. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd en boven de €100,- gratis verzending. Bevalt u het product toch niet? Dit is geen probleem. 


Klachten

Voor eventuele klachten en vragen kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. Het bedrijf heeft een goede klantenservice waar zo spoedig mogelijk op gereageerd wordt. Heeft u een vraag, dan kunt u ook voordat u het stelt, op de website bekijken. Misschien staat het wel bij de veel gestelde vragen waardoor u sneller een oplossing kunt krijgen. Dit bedrijf is bereikbaar via telefoon en mail.

Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
Graag zouden wij meer over uw eigen ervaringen en mening willen weten. 


Ervaringen zijn handig om te weten hoe andere klanten van in3keer behandeld werden. Daarom hebben wij duizenden reviews verzameld. Lees ze allemaal bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (17)

Elektrische fiets

Let goed op want bedrijven moeten wel extra betalen voor deze service en sommige bedrijven rekenen dit door aan de klant, wat in principe niet mag volgens de voorwaarden van in3. Maar in3 geeft daar niet om en doet er niks mee. Zo hadden wij dit bij fietsenwinkel barendrecht en tot op heden nog geen oplossing gehoord!! Overal op de site staat gratis, tot je de bestelling geplaatst hebt. Dan zie je dat je 25 euro per termijn extra betaald in de bevestiging per mail. Het zou wel service zijn van in3 om bedrijven erop aan te spreken en eventueel contract te ontbinden o.i.d. Of anders in de voorwaarden zetten dat bedrijven deze kosten door mogen berekenen aan de klant, maar zet dit dan ook duidelijk op de site. Overigens kun je dan net zo goed een lening aan vragen en die in 3 keer terug betalen want dan is de rente nog veel lager!!!

M

Michelle

01-06-2021

0

laptop

slecht bedrijf ,ze werken met een bedrijf die in problemen zit en ze incasseren geld van klanten terwijl geen producten leveren en nu is kijkschop failliet zeggen ze je moet bij hun zijn.

M

majid

20-04-2021

0

Voerboot

Ik heb het eerste termijn betaald. Maar ze zeggen dat er iets fout is gegaan. En dat ze me het geld gaan terug sturen nu een tijd verder maar niks geen geld terug en krijg ze niet meer te pakken.. ik wil me geld terug.

E

Ed Willms

07-04-2021

0

wasmachine

dit zogenaamde 1n3 moet is worden aangepakt bij mij ook geen geld terug annulering en doodgewoon leuk een brief sturen of ik het tweede termijn wil betalen.dus zal er wel een deurwaarder komen.maar heb alles bewaard dus ga echt niet betalen.en dan beld het administratie trutje doodleuk dat ik verlopig mijn geld niet krijg en dat de annulering bekend is.en nu moet ik de rest betalen smeerlappen.koop hier niks het zijn mensen die in het begin zaken met je doen en daarna worden het gewoon oplichters.ik ga de winkeliers aan schrijven om met in3 te stoppen als betaal middel voor klanten.omdat ze de klanten zeer slecht behandelen.en ik ga schrijven naar opgelicht.als je helemaal niks doet gaat deze smeerlapperij gewoon verder van in3.het word tyd dat het doek gaat vallen voor in3.het is een ongelovelijk onprofessioneel bedrijf.volgens mij gewoon een stelletje uitkerings trekkers die er een handeltje er bij hebben.en nogmaals niks kopen hier echt niet doen gewoon spaar nog even door of zoek een andere oplossing om je produckten te kopen.groeten bert

B

bert van stralen

06-04-2021

0

Iphone xr

Jullie zijn een bedrijf en bieden diensten aan. Die diensten leveren niet en ik kan naar mijn geld fluiten ik heb telefonisch contact gehad. Het is belachelijk en dat kan juridisch niet. Dan moeten jullie als bedrijf die diensten niet aanbieden. De diensten die worden aangeboden zijn niet reëel en worden niet geleverd. Wel staat hun pagina vol met elektronica die je niet krijgt. Ik heb mijn producten niet gehad waarvoor ik jullie wel betaald heb jullie promoten die producten en bieden die aan op jullie eigen website en adverten daarmee op internet zo halen jullie klanten binnen. Dit is jullie manier van klanten trekken en zijn jullie als bedrijf zijnde wel verantwoordelijk voor het geld wat ik kwijt ben

J

Jessy Grapendaal

02-04-2021

0

Goed!

Een uitkomst voor mensen die een kleine budget hebben.

E

E. van Haastert

20-03-2019

0

Prima

E

E.F. Koch

22-02-2019

0

Je betaalt veel te veel

Ze adverteren met 0% rente. Ze berekenen misschien geen rente, maar je betaalt dan wel even ruim 26% meer dan de gemiddelde prijs bij andere webshops.

W

W

03-12-2018

0

Achteraf veel te veel betaald.

Net terug van vakantie ging de wasmachine stuk en niet direct geld voor een nieuwe. Na wat zoeken op internet kwam ik op in3keer terecht. Een LG machine aangeschaft welke ik in 3 termijnen zonder rente kon betalen. Machine werd 2 dagen late afgeleverd maar niet aangesloten en waterpas gezet, mocht ik zelf doen, voor mij geen probleem maar zal niet voor iedereen gelden. Machine doet het goed maar kost wel meer dan elders. 3 termijnen van 250 euro betaald maar zag hem voor 539. Je betaald toch rente en wel 200 euro, maar zit dan bij prijs inbegrepen. Toch ben ik er mee geholpen, heb nu een goeie machine die ik niet in één keer had kunnen kopen.

J

Jacqueline Gijn

21-10-2018

0

Oude types torenhoge prijzen.

Ik student was toe aan een nieuwe notebook. Aangezien ik het hele bedrag niet heb leek in drie keer betalen een uitkomst. Helaas verging mijn blijheid al snel, de notebook die ik wou hadden ze niet, wel een voorgaand type tegen een veel te hoge prijs (ruim 200 euro meer dan dat hij ooit kostte). Heb nu met ouders geregeld en nieuwste model 120 euro goedkoper. Dit bedrijf zijn laaielichters.

A

Anthonie

20-10-2018

0

Duurder dan andere (web)winkels

Zag een Acer chromebook bij deze webwinkel aangeboden voor 459 euro. Dezelfde chromebook kost elders 319 tot 335 euro. Dat scheelt dus 124 tot 140 euro! In 3 termijnen betalen o.k. maar om dan je prijzen flink daarmee op te schroeven is abnormaal.

T

Tom

18-10-2018

3

Vaatwasser

Zojuist voor de eerste keer via in3keer een bestelling gedaan, binnen een half uur na de eerste betaling heb ik gelijk een afspraak kunnen maken met de logistieke afdeling voor de levering van het product. Ik ben zeer verrast van de snelle handeling en vind het een uitkomst dat zij de mogelijkheid bieden om de producten in 3 termijnen te betalen. Zo heb je de mogelijkheid om het toch aan te schaffen en ben je op de hoogte van het termijnbedrag en voor wanneer het betaalt dient te worden. Ik zal zeker dit aanraden aan mijn vrienden en familie en mocht ik nog wat nodig hebben zal ik zeker weer bestellen!!

T

Talitha

29-11-2017

0

Tevredenheid

Geweldige mogelijkheid voor mensen die deze apparaten niet in 1 keer kunnen betalen. Donderdagmorgen besteld en vrijdagmorgen al in huis. Goede leverancier,en super vriendelijk. Zou het iedereen kunnen aanbevelen.

C

C.Fenn-Paulussen

27-08-2017

0

Erg lang wachten op terug storten geld na retour sturen bestelde product.

Laatst daar wat besteld En voldeed niet aan mijn eisen. Afgesproken met kl service terug te sturen En dat ook gedaan zijn nu 2 weken voorbij nog steeds geen geld terug! Meerdere keren contact gezocht krijg je te horen Dat de technische dienst het moet inspecteren en er mee bezig zou zijn. Bestellen daar leuk en aardig Maar zodra zij jou terug moeten betalen dan houden ze de boot af schandalig gewoon!! Inspectie van een t.v heb je binnen half uur gedaan Geen 2 weken!! Mijn advies koop liever bij een bekende betrouwbare winkel ook al lijkt in 3 keer zo makkelijk ergens anders is hetzelfde artikel 100 euro goedkoper en krijg je na retour ook je geld meteen terug.

S

Sluiter

05-05-2017

3

Geen rente?

Het klopt niet helemaal. Ik heb een tv gekocht en heb de eerste termijn betaald. Tv kost 708 euro bij in3keer.nl. dit scheeld 109 euro met bijvoorbeeld mediamarkt. Je betaald dan wel geen rente maar wel meer, als dat je hem bijvoorbeeld bij mediamarkt zou kopen. Maar ok. Ik heb besloten het in drie keer te betalen en dus bij eerdergenoemde gekocht. Das mijn keuze. Maar in feite betaal je gewoon rente. Alleen anders verpakt.

A

Andre

28-12-2016

0

Een uitkomst als je krap bij kas zit

Een uitkomst als je even krap bij kas zit omdat je stomme baas weer eens te laat is met je loon betalen Voor mij is het daardoor echt een uitkomst, ik kan met kleine kinderen echt niet gaan sparen voor een wasmachine als die ineens stuk gaat..

V

Vanesje

30-08-2016

0

dure apparaten betaalbaar geworden

Een uitkomst voor ons. Wij hebben geen groot budget, maar zoals ieder Nederlands gezin met drie kinderen wel behoefte aan een wasmachine. We waren daarom erg blij toen ons werd gewezen op deze website, waarmee we zo'n groot bedrag niet in één keer hoefden te betalen. Misschien ben je uiteindelijk wel iets duurder uit (maar misschien ook niet eigenljjk, ze zeggen 0% rente), maar nu zijn dure apparaten ineens wel betaalbaar voor ons geworden. En dat scheelt!

A

Amerongen

20-05-2016

1