Groupdeal.nl

8

Bestellen

2

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Groupdeal.nl

Wil je producten en diensten tegen actieprijzen kopen? Dan kan Groupdeal.nl voor jou misschien wel heel interessant zijn. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Groupdeal.nl?


Groupdeal is een online platform waarop iedere dag nieuwe producten en diensten tegen actieprijzen worden aangeboden. Er worden hoge kortingen aangeboden. Deze website is in 2010 live gegaan. Sinds dat moment worden er vele verschillende items via Groupdeal.nl verkocht. De site maakt deel uit van Mediahuis E-Commerce B.V. (Mediahuis Nederland). Een korting op een aankoop kan soms wel oplopen tot negentig procent. Er worden onder andere mode, sieraden, elektronica, beauty & wellness, cursussen, evenementen en weekendjes weg aangeboden. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste acties kan het handig zijn je in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Bestelinformatie


De medewerkers van Groupdeal.nl stellen dat het makkelijk is om een bestelling te doen. Dit is binnen een paar stappen te realiseren. Zorg allereerst dat je online winkelwagen gevuld wordt. Als je richting het afreken proces wilt gaan dien je op 'verder naar betalen' te klikken. Er kan met en zonder account besteld worden. Mocht je geen klant account hebben moet je onder andere je adresgegevens invullen. Als je wel geregistreerd staat volstaat het invoeren van je e-mailadres en wachtwoord. Bestellingen kunnen niet telefonisch geplaatst worden. Mocht je ergens niet uitkomen ben je welkom om contact op te nemen met de klantenservice.


Verzenden


Orders kunnen op twee manieren worden geleverd. De eerste optie is via verzendhuis Montapacking. Een andere mogelijkheid is via een van de bedrijven waarmee samengewerkt wordt. Je zal per e-mail worden geïnformeerd op het moment dat je pakket de deur uit is. Bij pakketzendingen wordt er een Track & Trace code verzonden. Hiermee kan er online in de gaten worden gehouden waar een zending zich op welk moment bevindt. Voor brievenbuspost wordt er geen volgcode verzonden. Er kan geen specifiek moment van aflevering worden gekozen. Mocht je binnen vijf werkdagen niks hebben ontvangen moet je contact met het bedrijf opnemen. Ze gaan dan kijken wat er aan de hand is.


Retourneren


Ben je onverhoopt toch niet tevreden met wat je hebt ontvangen? Dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. De herroepingstermijn is wettelijk vastgesteld en bedraagt 14 dagen. In deze fase kan het pakket geretourneerd worden. Er hoeft dan geen opgaaf van reden tot annuleren doorgegeven te worden. Als je gebruik maakt van het recht om te herroepen moet je jouw aankoop binnen twee weken retour sturen. Zorg dat je het retourformulier invult en mee terugstuurt. Het artikel moet zich waar mogelijk in de originele verpakking bevinden.


Garantie


Voor alle aankopen geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product moet doen wat je er als klant van mag verwachten. Op sommige items die je kunt kopen geldt een fabrieksgarantie. Dit staat los van wat er wettelijk is bepaald. Op de website van de Rijksoverheid staan de meest actuele wettelijke bepalingen. Wil je aanspraak op de garantie maken? Neem dan via e-mail of telefonisch contact op met de medewerkers van dit bedrijf. De exacte contactgegevens staan vermeld op Groupdeal.nl. Een factuur kan gebruikt worden als garantiebewijs.


Klantervaringen


Heb je al ervaring bij Groupdeal.nl? Dan horen we graag wat jouw bevindingen bij dit platform zijn. Is dit een interessante website om te bezoeken? Deel je mening via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Verrassingspakket

We hebben een verrassingsbox besteld, leuk want je weet niet wat je krijgt, info vooraf is duidelijk het bestaat uit retouren, verpakking kan beschadigd zijn maar is tip top in orde. Er kan niet gereclameerd worden en ook niet geruild. Wel bevat het een leuke inhoud en verdeling. Niets is minder waar, de helft van het pakket bestaat uit zelftesten die een jaar OVER datum zijn en mondkapjes. Daarnaast een joggingbroek maat L die fout gestikt is, dus helemaal scheef, een trui, die was in orde, een vest was ook okee en een saturatiemeter van 14,99. Dus 200 euro, no way, leuke verdeling my ass en de helft van het pakket kon zo de vuilnisbak in. Leuke deal groupdeal! Nooit meer!!! Als je van je oude troep af wilt gooi het dan liever zelf weg, dit gaat social media op!

Y

Ymi

08-09-2023

1