Volotea

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Volotea

Iedereen wil wel eens een keer op vakantie naar een verre bestemming of juistr in eigen land. Het vinden van de juiste vakantieaanbieder waarbij je vakantie geen nachtmerrie wordt is niet altijd even makkelijk te vinden. Wie weet is Volotea wel de aanbieder waarnaar je opzoek bent. Maar wat voor een bestemmingen zal deze vakantiewebsite allemaal aanbieden? Zal dievlucht nou wel zo goed geboekt zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een hotel te boeken via de website van Volotea? En zal de klantenservice van Volotea je wel willen helpen als er iets mis gaat tijdens het boeken van je vakantie of tijdens de vakantie zelf? Alleen mensen die al eens een vakantie bij Volotea hebben geboekt kunnen hier iets nuttigs over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun gedachten over deze online reisorganisatie zijn. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat er nou echt van Volotea verwacht kan worden.

Over Volotea

Volotea is een vakantieorganisatie. Ze zeggen op hun website dat ze normaal in realiteit veranderen. Dit houdt in dat ze kleine en middelgrote Europese steden verbinden met directe vluchten en prijzen die, volgens henzelf, competitief zijn. Je moet volgens hen namelijk meer tijd op je vakantieadres kunnen doorbrengen en minder tijd in een vliegtuig. Ze hebben 32 vliegtuigen waaronder de Airbus A319 en Boeing 717. De zitstoelen van Volotea hebben 5% meer ruimte dan normaal bij een andere vliegtuigmaatschappij. Je kunt met Volotea naar vele verschillende bestemmingen vliegen. Er zijn vluchten naar Luxemburg, München, Marseille, Alicante, Madrid, Majorca, Kos, Napels, Athene, Bordeaux, Verona en nog vele andere steden. Je kunt daarheen gaan voor een culturele reis, stedentrip of familiebezoek. Het enige dat je in de meeste gevallen wel nog even moet regelen is een hotelovernachting. Volotea is namelijk meer gespecialiseerd in het regelen van een vlucht naar de door jou gewenste bestemming.


Diensten van Volotea

Je kunt via de website van Volotea een vlucht naar een bestemming binnen Europa boeken. Het vliegtuig zal je in dat geval van de stad waar je bent naar een vliegveld van je keuze vliegen.Aan boord zijn er dan nog wat extra diensten. Zo is er entertainment wat betekent dat je tijdens je vlucht een film kunt kijken of muziek kunt luisteren. Bij de wat langere vluchten wordt er tussendoor een maaltijd aangeboden. En verder is het nog mogelijk om een vlucht via een andere bestemming te boeken. Als laatste heeft Volotea dan nog een klantenservice die je kan assisteren als er iets niet helemaal wil lukken.

Klachten, Complimenten en Tips voor Volotea

Heb je zelf al eens een vlucht geboekt via Volotea? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze vliegtuigmaatschappij. Hoe is de vlucht bevallen? Ben je veilig op je bestemming aangekomen? Was het echt zo makkelijk om een vlucht te boeken via de Volotea website? En hoe reageerde de Volotea klantenservice toen je een vraag over je transfer of directe vlucht had? Laat je eigen Volotea review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vliegtuigmaatschappij is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook