TourRadar

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TourRadar

Ben je zoekende naar een internetboekingsmachine en online marktplaats welke gespecialiseerd is in meerdaagse tours? Wellicht is TourRadar een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke objectieve en onafhankelijke klantervaringen er bekend zijn.  


Wat is TourRadar?

 


TourRadar is een online marktplaats en een internetboekingsmachine die gespecialiseerd is in meerdaagse tours. Het bedrijf omschrijft zichzelf als een nieuwsgierig team van creatief zijnde probleemoplossers, technische wizards en gepassioneerde reizigers die samenwerken om levens veranderende tourervaringen naar de mensen toe te brengen. Het bedrijf is er trots op de leiding te hebben bij het online brengen van de tour industrie. Mensen die van technologie en reizen houden voelen zich bij het bedrijf prima op de plaats.


Mocht je op zoek zijn naar reismogelijkheden zoals vliegtickets kun je dit via TourRadar regelen. Je dient dan een zoekopdracht te geven in de online zoekmachine. Je hebt allerlei mogelijkheden in landen verspreid over de hele wereld. Je kunt met de zoekopdracht ook al het aantal personen voor de tour doorgeven.  


Visie

 


Het ligt binnen de visie van dit bedrijf om mensen te verbinden met levensverrijkende reiservaringen. De oprichters kwamen op het idee toen ze zelf aan het reizen waren. Ze zagen de kracht van reizen om mensen met verschillende achtergronden, culturen, landen en religies bij elkaar te brengen. Met die gedachte in hun achterhoofd probeerden ze mensen over de hele wereld dezelfde geweldige ervaringen te geven die zij hadden.


Missie

 


Het bedrijf heeft zichzelf als missie gesteld om de online marktplaats voor tours te zijn. TourRadar biedt reizigers volgens het bedrijf alles wat ze nodig hebben om hun volgende grote ontsnapping op één plek te plannen en te boeken. Van zorgvuldig gemaakte rondleidingen en hun routes, video's en foto's tot handleidingen en reisexperts die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.  


Travis Pittman

 


Een van de oprichters is Travis Pittman. Travis is een Australiër die de afgelopen 9 jaar in Wenen heeft gewoond, na 4 jaar in Londen met een werkvakantievisum te hebben doorgebracht. In zijn vorige leven studeerde hij af als werktuigbouwkundig ingenieur aan de University of Queensland in Brisbane. Travis heeft bij verschillende openbare en particuliere bedrijven over de hele wereld gewerkt. Internet en reizen leken hun weg te vinden naar Travis, die zich nu niet kan voorstellen dat hij in een andere branche werkt.  


Shawn Pittman

 


Shawn Pittman is de andere meneer die aan de basis staat van TourRader, het bedrijf dat in Australië is gevestigd. Zijn achtergrond was voornamelijk de financiële sector en hij was van 2001 tot 2006 een investeringsanalist voor een Venture Capital-onderneming gevestigd in Londen met investeringen in het VK, Europa en de VS. Hij reisde regelmatig naar New York, Boston, San Francisco, Moskou en Edinburgh om andere Venture Capital Funds te ontmoeten. Hij vindt dat iedereen meer moet reizen om verschillende culturen te waarderen en meer over zichzelf te leren.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben jij toevallig al eens op reis geweest via TourRadar?  Hoe heb je dit ervaren? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker op reis via TourRadar? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede door jouw inbreng kan NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)