Neckermann Reizen

4.3

Bestellen

4.9

Service

4.6

Prijs

4.9

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Neckermann Reizen

De voorpret van het boeken van je vakantie begint al bij het boeken ervan. Je kunt op het internet  vele reisaanbieders vinden voor een vlieg-, auto – of busvakantie. Wil je naar de kust, of liever naar een stad waar veel te doen of te zien is? Het kan allemaal. Eén van de reisaanbieders is Neckermann Reizen. Hoe goed zij zijn in het organiseren van vakanties kun je hier lezen bij de ervaringen die anderen over deze touroperator achterlieten bij NederlandReview.


Over Neckermann Reizen

Neckermann Reizen Nederland is op 1 november 1970 opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin werden de vakantiereizen in de eigen Neckermann reisbureaus direct aan de klant verkocht. Nu maakt Neckermann Reizen deel uit van Thomas Cook Nederland BV, waar ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit toe behoren. Zij zijn marktleider op het gebied van vliegreizen. Als kroon op dit werk hebben zij de laatste jaren de ‘Veer’ van de Nederlandse reisagenten ontvangen voor ‘Beste reisorganisatie op het gebied van last minutes’. De waarden die in het begin de basis vormden voor het succes worden nog steeds gehandhaafd:  betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen, aandacht en zorg voor de klant.
Diensten

Neckermann Reizen biedt verschillende soorten vakanties aan, zo kun je bij hen kiezen uit de onderdelen:


Zonvakanties Last minutes Verre Reizen Flexreizen Autovakanties Wintersport Stedentrips Vliegtickets


Wanneer je klikt op één  van deze onderdelen kun je vervolgens via een menu je zoekopdracht verfijnen. Waar wil je naartoe, hoelang wil je weg, met hoeveel personen, wanneer, etc. Uiteindelijk rolt daar dan een aantal reizen uit die voldoen aan je zoekopdracht. Je kunt deze bekijken geselecteerd op populariteit, prijs, beoordeling, etc.


Flexreizen

Dit is een speciaal onderdeel van Neckermann Reizen. Hier kun je zelf je persoonlijke wensen en voorkeuren aangeven op basis waarvan Neckermann Reizen een reis samenstelt die aan deze wensen voldoet. Je kunt bijvoorbeeld de vliegtuigmaatschappij van je voorkeur opgeven, of de tijden die je wilt reizen. Ze bieden je automatisch de goedkoopste beschikbare vluchten aan. Deze vorm van reizen is beschikbaar voor populaire vakantiebestemmingen als Turkijke, Griekenland, Spanje etc.


Klachten

Neckermann Reizen heeft een zeer uitgebreide klantenservice pagina. Je kunt hulp krijgen op verschillende onderdelen als het boeken van je vakantie, voor vertrek, op de bestemming, etc. Vakantie boeken. Ze hebben een klantenservice die telefonisch, via Facebook en Twitter te bereiken is, en natuurlijk ook via e-mail. Voor jouw zekerheid, ze zijn zowel aangesloten bij ANVR, als bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. Een vakantie waarvan men vooraf zeker weet, dat alles goed en netjes geregeld is. De Stichting Garantiefonds Reisgelden is er om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is.


Als je op de bestemming een klacht hebt, die je dat direct bij de reisleiding te melden via de Connected Service, die 24/7 bereikbaar is. Vanaf je vakantiebestemming kun je alleen telefonisch klachten aan Neckermann Reizen kenbaar maken. Als deze niet wordt opgelost, moet je dit zo snel mogelijk melden bij de reisleiding of de reisorganisatie. Laat altijd een klachtenrapport opstellen, zodat je klacht later geverifieerd kan worden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan moet je deze binnen twee maanden na terugkeer schriftelijk (bij voorkeur via e-mail) en gemotiveerd indienen bij Neckermann.


Op reis met Neckermann Reizen: hoe bevalt dat hun klanten en reizigers? is het goed geregeld, goedkoop, veilig? Lees reviews en beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Vakantie

Belachelijk! Ik raad iedereen af te reizen via neckermann, mijn vriendin en ik waren ziek geworden op vakantie, vriendin aan het infuus. Vervolgens gebeld naar Neckermann voor hulp, er werd niks gedaan! Kortaf gereageerd en geen hulp aangeboden. Het kwam er op neer dat je het zelf uit mag zoeken als je echt ziek bent en niks meer kunt. Ook reageren ze pas belachelijk laat. Als er echt iets ergs aan de hand is ben je te laat. Tomas Cook zou zich schamen voor jullie!

Y

Yorben

22-08-2019

0forum

Klacht paketreis

Ik heb geboekt 28 okt. En kwam er achter dat je voor de transfeurs van vliegveld naar hotel moet bij boeken per 1 november. Heb ik bewijs van, Nu is dat plotseling ook voor onze reis van toepassing. Dit is misleiding en oplichting . En ik laat het er niet bij zitten.

J

jh de vries

29-12-2018

0forum

NOOIT MEER NECKERMAN!!

Hierboven staan steeds 2 sterren, maar dat komt omdat op deze website je geen één ster kan selecteren. Geen transfer vliegveld-bungalow geregeld! 2x taxi à € 130 per rit (tolwegen). Geen 3e bed/stretcher geregeld! -Bungalow bestaat uit enkel plankje hout. -Ligt direct naast spoorlijn (dag en nacht treinen). -Ligt direct naast agrarisch gebied (07:00 uur tractor naast je hoofd). - Om 04:00 uur word je wakker gemaakt door sproeiinstallaties. - Om 06:00 uur word je wakker van de pesticide-bestrijding. - Om 08:00 uur word je wakker van het heggesnoei-team. - Om 10:00 uur kun je niet lekker ontbijten/wakker worden, want dan wordt het gras gemaaid. Het animatieteam spreekt geen woord Nederlands. De stroomt valt tig keer dag uit, zodat je ook niets hebt aan de koelkast en airco. Als het regent, blijkt het huisje lek, dus natte bedden! Klein zwembadje, zit snel vol. Ligbedden allemaal bezet. De winkels en pinautomaten zijn op ca 2 km lopen door de hitte. Kortom: het was een kut-vakantie en zijn helemaal gesloopt. Blij dat we weer thuis zijn van onze “vakantie” in Vendr-hell Calaf-hell. !!!NOOIT MEER NECKERMAN!!

R

R de Schaaf

29-12-2018

0forum

neckermann : nooit meer

De website van Neckermann waarop je de documenten zou moeten kunnen downloaden is een pure ramp. Ik kocht in het Neckerman-kantoor te Lokeren een reis . Daar zou ik een document moeten gekregen hebben met een 8 cijfers reservatienummer. Niet dus. gebeld naar deze : men vraagt me mijn reservatienummer ! Via mijn naam lukt dat blijkbaar niet !! Info is er quasi nihil. op de site van Neckermann staat het bol om een nieuwe reis te bestellen, maar om je reis (die ondertussen jammer genoeg volledig betaald is ) vind je (ik dus) niets gezien gebrek aan een 8 cijferig nummer. Dit wordt dus de laatste N-reis van mijn leven !!!

A

A. Demuynck

07-10-2018

0forum

In de winter naar de zon

Onze aanstaande vakantie geboekt, weer via Neckermann. Twee weken Spanje, wij ontvluchten het koude Nederland en de donkere decemberdagen! Wij boeken eigenlijk meestal bij Neckermann, vaak voor all inclusive vakanties naar de zon. Het aanbod is goed en de prijzen vaak laag, zeker voor als je goed zoekt. We hebben nog nooit klachten over de reisbegeleiding gehad, die is altijd vriendelijk en goed geregeld.

B

Brenda Lodewijcks

07-11-2017

0forum

Geweldige vakantie gehad

Net terug van een vakantie in Griekenland. De reis geboekt bij Neckermann Reizen en het was zeker de moeite waard. De vliegreis was comfortabel en we werden goed ontvangen op het vliegveld. Door een Nederlandstalige reisleidster naar het verblijf gebracht en dit was ook dik in orde. De reisleidster konden we gedurende de hele vakantie bereiken wanneer we vragen hadden. Ideaal en we hebben hier dan ook regelmatig gebruik van gemaakt. De prijs was ook bijzonder aantrekkelijk, omdat we buiten de vakanties om zijn gegaan. Ik zou vast en zeker nog een keer mijn vakantie bij Neckermann Reizen boeken, zeker de moeite waard.

A

Anke L.

28-04-2017

0forum

Vind Neckerman vrij prijzig

Voor het vinden van een leuke zomervakantie ben ik diverse websites langsgegaan om een mooie aanbieding te vinden. Ook de website van Neckerman bezocht, wat ik vrijwel ieder jaar doe. Toch valt het mij telkens op dat zij altijd bijzonder prijzig zijn. Bij andere aanbieders is een soortgelijke vakantie in ieder geval een stuk goedkoper. Ik heb weliswaar goede verhalen gehoord over deze reisorganisatie, maar ik durf het toch niet aan. Ik ben bang dat de prijs mij teveel afschrikt, waardoor ik voorlopig nog geen vakantie ga boeken bij Neckerman. Positief vind ik wel dat de site overzichtelijk is en bestellen redelijk eenvoudig lijkt.

M

Mw. Junnee

12-04-2017

0forum