KAYAK

3
6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

KAYAK

Ben je toe aan vakantie? Wil je daarom een vliegticket, hotel of huurauto boeken? Wellicht is KAYAK een interessante organisatie voor jou. KAYAK doorzoekt honderden andere reis-websites in één keer, zodat je de info krijgt die je nodig hebt voor het boeken van je vlucht, hotel of huurauto. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er bij KAYAK bekend zijn.

‎Geschiedenis

Op de website van deze organisatie is te lezen dat KAYAK al sinds 2004 een belangrijke rol speelt in de reisindustrie. Ze stellen het eerste bedrijf te zijn op het gebied van metasearch voor reizen. Het bedrijf geeft aan dat ze op het moment van schrijven miljarden reiszoekopdrachten per jaar uitvoeren. Zo worden er vele reizigers geholpen om uiteindelijk een juiste keuze te maken. Elke zoekopdracht die door KAYAK wordt gestart toont een groot aantal hotels, huurauto's, pakketreizen en vluchten. 

Groei 

In de beginjaren waren er ongeveer 14 werknemers bij KAYAK werkzaam. Op dit moment is het bedrijf uitgegroeid naar ongeveer 1000 professionals met een passie voor reizen. De personeelsleden werken aan 7 internationale merken die onderdeel van KAYAK zijn. Deze merken zijn KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi en HotelsCombined. Het team doet er alles aan mensen ondersteuning te bieden zodat ze de wereld kunnen verkennen met hun favoriete reistools. KAYAK valt sinds 2013 onder de paraplu van Booking Holdings

Werkwijze 

Het is volgens dit bedrijf eenvoudig om een zoekopdracht te starten. Nadat je dit hebt gedaan zie je snel vele prijzen van enorm veel reiswebsites die zijn doorzocht. Er worden deals van het hele internet op een centrale plek verzameld. Je kunt zelf de verschillende opties vergelijken en bepalen wanneer je wilt boeken. Dit doe je op de website van de reis-, hotel- of auto aanbieder.

Je ziet directe kosten van externe bedrijven. Er is geen sprake van extra kosten van KAYAK. Jij wordt direct doorverwezen naar de website van de aanbieder. Hierdoor is de service van KAYAK kosteloos voor hun gebruikers. KAYAK krijgt commissie van het bedrijf als je via hun boekt. Een ander verdienmodel zijn de reis gerelateerde advertenties op de site van KAYAK. Als je daarop klikt kan het zo zijn dat KAYAK daarvoor betaald krijgt.

Zoekresultaten

Op de website staat beschreven hoe de zoekresultaten van KAYAK gesorteerd worden. Er zijn diverse redenen die van invloed zijn op de wijze hoe resultaten weergegeven worden. Je kunt bijvoorbeeld een combinatie van prijs- en reizigersbeoordelingen te zien krijgen. Bij vliegtickets wordt ook rekening gehouden met comfort, reistijd en het aantal tussenstops die je moet maken. Je kunt zelf filters inschakelen zodat je de gewenste resultaten te zien krijgt. 

Wijzigingen

Als je iets wilt wijzigen stelt het bedrijf dat je je geen zorgen hoeft te maken. Als je een reis via KAYAK hebt geboekt vind je de contactgegevens via 'Boekingen'. Als je niet direct bij KAYAK hebt geboekt moet je direct contact opnemen met de aanbieder. KAYAK heeft geen toegang tot de gegevens die je hebt gebruikt bij externe reisaanbieders. Dit heeft te maken met jouw privacy. KAYAK kan dus voor jou geen wijzigingen uitvoeren. Als je je computer of mobiele webbrowser hebt gebruikt om te boeken, kun je de stappen die je hebt uitgevoerd nagaan. Dit doe je door de geschiedenis van je browser te controleren. Zo zie je uiteindelijk naar welke partnerwebsite je bent doorverwezen, zodat je weet met wie je contact kunt opnemen.

Ervaringen 

Heb je al ervaringen bij KAYAK? Heb je een hotel, vliegticket of auto via deze organisatie geboekt? We zijn dan reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vond je van de prijs van de ticket? Is je reis comfortabel verlopen? Zou je andere mensen aanbevelen om een vliegticket, hotel of auto via KAYAK te boeken. We stellen het op prijs als jij je ervaringen deelt op deze pagina van NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook

close

KAYAK

Vergelijk reviews en bekijk KAYAK