Egypte.nl

5.4
5.4

Bestellen

4.9

Service

6.3

Prijs

5

Levering

40.9%

Zou hier weer kopen

Egypte.nl

Wilt u een vakantie boeken met Egypte.nl? En wilt u weten hoe anderen dit reisbureau beoordelen? Kijk dan hier op NederlandReview, waar wij samen een platform vormen door reviews te plaatsen over alle denkbare ondernemingen en bedrijven. Zie wat de ervaring van anderen met Egypte.nl is.


Over Egypte.nl

Egypte.nl is een online bureau dat zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Egypte.  Zij zitten in Amsterdam en zijn aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Het personeel van Egypte.nl bestaat vooral uit Nederlandse mensen met een Egyptische achtergrond. U kunt bij hen zowel terecht voor een eenvoudige als een zeer luxe reis naar de omgeving van de Rode Zee. Het aanbod is zeer divers, van een zonvakantie tot een Nijlcruise etc. Ook is het bij hen mogelijk om naast een pakketreis uw eigen reis op maat samen te stellen.
Diensten van Egypte.nl

Op de homepage ziet u verschillende categorieën staan waaruit u kunt kiezen, namelijk: all inclusive zonvakanties, last-minutes, rondreizen, Nijlcruises en duikvakanties. Een andere manier om een keuze te maken vindt u boven in beeld op de homepage. Daar heeft u de keuze uit: bestemmingen, reizen, rondreizen, vliegtickets en last minutes. Als u al weet waar u naar toe wilt is het ook mogelijk om de snelzoeker in te vullen. U hoeft daar alleen de door u gewenste bestemming in te voeren, de maand waarin u op vakantie naar Egypte wenst te gaan en hoe lang u op reis wilt. U krijgt dan een overzicht te zien van mogelijke reizen die u kunt boeken. U zult zien dat de meeste reizen die u voorgeschoteld krijgt, scherp van prijs zijn en op basis van all inclusive verzorging. Voor informatie over Egypte, zoals het klimaat, bevolking en de flora en fauna, kunt u ook op de website terecht. Daarbij worden ook dingen verteld die u moet weten wanneer u gaat vertrekken richting Egypte, allemaal reisinformatie dus.


Bestemmingen Egypte.nl

De verschillende bestemmingen die u bij Egypte.nl kunt boeken zijn:
Marsa
AlamDahab
El Gouna
El Quseir
Hurghada
Luxor
Sharm el Sheikh
Wanneer u een bestemming heeft gekozen en boekt bij Egypte.nl dient u binnen zeven dagen een aanbetaling te doen. Deze bijdrage is 25% van de totale reiskosten met een minimum van € 200,- per reiziger. Het restant moet u daarna zes weken voor vertrek betalen.


Klachten

Egypte.nl is zoals gezegd aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Voor overige vragen en klachten kunt  u contact met ze opnemen via:


Egypte.nl B.V.
Van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam
Tel. (088) 0513380
Mail: info@egypte.nl


Wat is uw ervaring met dit bedrijf?

Zou u anderen aanraden of juist afraden om via hen een reis te boeken? Laat hier uw review achter, zo helpt u andere consumenten met het maken van hun keuze voor een reisbureau!


Lees de reviews van klanten die naar Egypte gingen met Egypte.nl. Is het wel veilig om daar nu heen te gaan? Is de organisatie betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Anderen bekeken ook