eDreams

3
3.6

Bestellen

2.4

Service

3.4

Prijs

2.5

Levering

22.2%

Zou hier weer kopen

eDreams

Zoek jij ook het goedkoopste vliegticket naar jouw vakantiebestemming, maar wel bij een betrouwbare vliegmaatschappij? Kijk eens op eDreams. Deze ticketvergelijkingswebsite is tegelijkertijd online reisbureau en biedt de meest efficiënte manier om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar jouw vakantie- of werkbestemming te vinden. Maar hoe weet je of eDreams wel betrouwbaar is? Geeft de website de juiste vliegticketprijzen aan of blijkt het uiteindelijk veel duurder te zijn dan beloofd? NederlandReview geeft je de antwoorden. Lees hier betrouwbare recensies en ervaringen van klanten die jou voorgingen en hun vliegtickets boekten via eDreams, zodat je goed geïnformeerd en met een gerust hart jouw aankoop kunt doen. Laat ook jouw mening achter in een review zodat andere Nederlanders die bij eDreams een vliegticket of reis willen gaan boeken kunnen profiteren van jouw ervaringen en kennis.


Over eDreams

eDreams is een Spaanse organisatie gevestigd in Barcelona en wereldwijd actief in 43 landen met verschillende websites per land. Het bedrijf eDreams is in 1999 opgericht als online reisbureau en vergelijkingssite om het breedst mogelijke aanbod van vluchten, hotels en vakanties op maat aan te kunnen bieden tegen de goedkoopste prijzen. Oprichter Javier Perez-Tenessa Block werkte voordat hij eDreams begon als satellietontwerper voor EADS en werkte voor McKinsy en in Silicon Valley bij Netscape en AOL. In 2015 nam Dana Dunne eDreams over als CEO. 


De ‘e’ van eDreams betekent dat alle diensten van eDreams online worden afgehandeld en je jouw droomvakantie kunt waarmaken via hun website. Maar of het daadwerkelijk een droomsite is waar je de allergoedkoopste vluchtopties te zien krijgt en tegelijkertijd kwaliteit nog gegarandeerd is, dat kun je in de recensies op NederlandReview lezen of zelf laten weten in een recensie met jouw mening!


Diensten

eDreams combineert voor jou als klant op hun vergelijkingssite alle beschikbare data over honderdduizenden vliegroutes, 450 vluchtmaatschappijen, 40.000 bestemmingen, maar ook over meer dan een miljoen beschikbare hotels. eDreams verzamelt ook de reizen en tickets met kortingen voor je. Je kunt zoeken op bestemming, datum van je reis, aantal personen en je kunt erbij invullen of je een hotel wil en met hoeveel personen. Voor de autoverhuur kun je ook de datum en bestemming invoeren. Let wel, de bestuurder moet tussen de 25 en 70 jaar oud zijn.


eDreams zet zichzelf niet alleen als vergelijkingssite voor goedkope vliegtickets neer, maar ook als reisbureau. Daarom kun je een persoonlijk vlucht-en-hotel-pakket bij eDreams online bestellen dat op maat gemaakt is naar jouw wensen. Let op, dit gebeurt allemaal online of telefonisch en er is geen reisbureau op lokatie waar je heen kunt.  Je kunt op de website van eDreams alles in één keer boeken, van vliegticket tot hotel en zelfs autoverhuur en betalen met creditcard. Dit kan op je thuiscomputer, maar ook met de eDreams app uit de Appstore voor op je smartphone. 




Service en klachten

Als je klachten hebt of vragen over de service van eDreams dan is het niet makkelijk een contactgegevens te vinden. Alleen in de algemene voorwaarden staat een e-mailadres:
klantenservice@edreams.com en een adres in Barcelona met telefoonnummer 0034 935088558.


Wat is jouw ervaring met het boeken via eDreams?

In 2014 waarschuwde de Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor eDreams, omdat ze goedkope vliegtickets beloven, maar niet de onvermijdelijke kosten die erbij komen tijdens het boeken vermelden. Is dit nog steeds een probleem of ben jij helemaal tevreden over de service en informatievoorziening van eDreams? Schrijf een review met jouw mening en ervaring en laat het achter op NederlandReview!
 


Kun je goedkoop en veilig vliegtickets boeken bij eDreams? Lees hier betrouwbare reviews van klanten en laat ook jouw mening achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (279)

Tickets naar China

Mijn recente ervaring met eDreams is helaas verre van positief te noemen en ik voel me genoodzaakt dit te delen om anderen mogelijk teleurstellingen te besparen. Wat een zakenreis naar China had moeten zijn, veranderde al snel in een frustrerende en kostbare aangelegenheid. Slechts negen uur na het boeken van mijn vlucht, waarbij ik expliciet de optie voor kosteloze annulering had geselecteerd, informeerde ik of een vertrek een dag eerder mogelijk was, zoals op andere websites werd aangeboden. Echter, eDreams vertelde mij dat dit niet tot de opties behoorde. Hoewel teleurstellend, kon ik dit begrijpen. Wat erop volgde was echter verre van dat. De klantenservice adviseerde me om de boeking te annuleren, gezien het feit dat ik de € 50 optie had gekozen om de vlucht kosteloos te kunnen annuleren. Ze verzekerden me dat ik slechts € 50 hoefde te betalen als annuleringskosten. Een redelijk klinkend voorstel, zou je denken. Echter, bij het controleren van mijn rekening, ontdekte ik dat ik slechts € 1371.96 zou terugkrijgen van de € 1813,75 die ik oorspronkelijk had betaald. Na een telefoongesprek met de klantenservice, waarin ze geen enkel spoor van het eerdere advies konden vinden, werd mij verteld dat de 50.- optie voor gratis annuleren wel degelijk geldig was, maar dat ik slechts 80% van het bedrag zou terugkrijgen vanwege een weigering van de luchtvaartmaatschappij. Wat me nog meer verbaasde, was het feit dat de klantenservice zelfs de suggestie deed om elders te boeken als het echt niet anders kon. Een indicatie van de mate van ontevredenheid die ik al had geuit. Het wordt nog ontmoedigender als ik bedenk dat ik nu meer dan € 2000 kwijt ben voor de tickets die elders slechts € 1570 kosten. Een onnodige extra financiële last in deze al stressvolle situatie. Deze ervaring heeft me niet alleen financieel benadeeld, maar heeft ook geleid tot onnodige stress en frustratie. Het is teleurstellend om te moeten concluderen dat eDreams niet de service biedt die men mag verwachten bij het plannen van een belangrijke reis. Dus, voor toekomstige reizigers, wees voorzichtig en overweeg goed voordat je voor eDreams kiest. Hopelijk kan deze recensie anderen behoeden voor soortgelijke problemen.

D

Dylan

02-10-2023

0forum
2

Vlucht Eindhoven - Alicante

Ik kon niet online inchecken en heb voor 2 personen € 110,00 moeten betalen om aan de Desk te laten inchecken omdat het mezelf niet lukte. Heb niets gehoord dat ik dat bedrag terug kreeg

G

Geert Geraedts

16-09-2023

0forum
5

Vliegticket

Met Google een ticket geboekt voor 450 €. Doordat ik Google gebruikte ‘voor een eenvoudige registratie’ had ik niet door dat op mijn ticket mijn bedrijfsnaam stond ipv mijn naam. Kreeg het kaartje minder dan 24 uur tevoren en kon dus ook niet meer annuleren. Eenmaal op Schiphol wilde KLM me ook niet helpen, had ik maar niet via een derde partij moeten boeken. Kon wel een nieuw ticket kopen voor ruim 800€ maar ik ben er nu wel klaar mee. Zo werd eDreams een eNightmare. Kocht een vliegticket.

F

Falco

15-09-2023

0forum
2

Flight ticket

First of all, every time that I tried to book a flight with them, they have changed the total price at the last step before payment without any reason! (This is regardless of all the increases they made in most of the steps before payment, which have some reasons behind). Moreover, once I press the button to pay the fee, it normally rise up the price another time mentioning that 'the airline has just increased the price'! This is so weird that these happen every time that I am booking with eDreams! Recently, we booked a flight from Belgium to Italy (Catania) (eDreams-reserveringsnummer: 12175290894), the airline suddenly changed the destination of our flight to another city in Italy (Palermo)! But eDreams has not informed us and our flight in their app still shows the previous version of our flight. Also, the return flight got cancelled and eDreams did not inform us! Finally, after lots of battles, the airline said we are eligible to be refunded the price of our ticket (because we could not use the flight due to cancellation). The airline said they have refunded the ticket to eDreams but eDreams not only contacted us regarding that, but also, hardly responded our Emails and when responded, just gave irrelevant answers and refused to resolve our issue, which was caused by them. So, I will never book any flight with eDreams again!

E

Ehsan

03-09-2023

0forum
2

Vlucht

Annulatie vlucht o.w.v. medische redenen nooit doorgevoerd ondanks meerdere pogingen via chat, e-mail met enkel loze beloftes. Ook de gewijzigde vlucht door de airline heb ik zelf via de airline moeten regelen omdat E-DREAMS niets deed! NOOIT BOEKEN VIA E-DREAMS!!!

K

Kristof

01-09-2023

0forum
2

Ticket

I tried to buy a ticket to Milan. When hit button for payment message pop-up - the ticket is 150 Eur more expensive than advertised on Momondo! Not just once - I have tried several times and price always was much higher.

H

HZ

22-08-2023

0forum
2

Trein en hotel Berlijn

Nooit hiermee boeken!!!!! Voor het treinticket krijg je geen ticket maar een code die de Deutsche bahn nog nooit gezien heeft en dus niet geldig is! Je betaald voor iets wat je niet krijgt = FRAUDE

P

Petra

20-08-2023

0forum
2

Vliegticket

30 uur geleden een ticket geboekt. De reservering bleef maar in behandeling staan, terwijl dit maximaal 24 uur zou duren. De vlucht zou over 5 uur vertrekken, dus ik werd wel onrustig. Na eindeloos app contact eerst het advies gekregen om te bellen met een kantoor dat over 6 uur open zou gaan haha. Na lang aandringen te horen gekregen dat ik maar een nieuw ticket moest boeken.

A

Anna

19-08-2023

0forum
2

Ticket

Ze hadden het geld geïncasseerd en geen ticket geboekt, logen dat ze het niet ontvangen hebben en wouden het ook niet terugbetalen. Nooit boeken

D

Driss

06-08-2023

0forum
2

Edreams vliegtickets

Graag willen wij hier het volgende over kwijt: Boek nooit iets via deze organisatie.. Ze zouden hun naam moeten veranderen naar ENightmares !! We waren met een groep van 10 personen en hadden de vliegtickets geboekt via Edreams de alles goed gegaan de volgende ochtend was van een deel van onze groep het geld terug gestort en de tickets geannuleerd.. Contact opgenomen met Edreams.nl ( waar je overigens geen Nederlands persoon te spreken krijgt !) werd er gezegd de jullie bank heeft dit terug gestort wegens te weinig saldo wat niet kon want er stond meer dan genoeg voor de tickets op.. Contact met de bank die zeiden nee het is door hun zelf terug gestort wij hebben er niks mee te maken .. Weer contact met Edreams want de helft van ons zat dus maar in het vliegtuig en als we nieuwe tickets wilde boeken kregen we de melding dat onder deze namen al tickets waren geboekt en niet dubbel konden boeken.. Moesten we maar 24 uur wachten en opnieuw proberen.. Dus niet en hebben ze via een andere organisatie geboekt zodat we toch in hetzelfde vliegtuig zaten .. Met de tickets van ons die wel nog via hun liepen een hoop gezeik want ze zetten een kind van 12 als volwassenen neer en dit kan dus niet met inchecken.. Contact Edreams konden ze niet veranderen moesten we zelf maar achteraan gaan .. Ook kwamen wij er achter dat hun helemaal niet bevoegd waren om tickets van Ryanair te verkopen ( dit weten na vele malen contact te hebben gehad met Ryanair) Wij zijn uren bezig geweest met contact leggen en alle fouten van Edreams recht te trekken !! We hebben een verificatie moeten doen via Ryanair anders konden we niet vliegen ..Ook hebben wij een mail ontvangen van Ryanair om hun eigen prijzen van die vlucht te checken en dat was schrikken .. Ook kwam onze creditcard nummer niet overeen met die wat gebruikt was .. Ik kan nog wel even doorgaan maar om het kort samen te vatten deze organisatie brengt alleen maar ellende.. Maak niet dezelfde fout als ons en boek direct je vlucht bij een vliegmaatschappij en blijf ver uit de buurt van Edreams !!

V

Vanessa

02-08-2023

0forum
2

Pakket reis

Pakket reis geboekt voa edreams. Bevestigingsmail ontvangen, geld van de rekening en dan is plots alleen voor het hotel de betaling ok, moet nieuwe vliegtickets aankopen aan de volle pot

C

Christine

30-07-2023

0forum
2

ik heb helaas een vlucht geboekt en betaald maar geen bevestigingsnummer of email ontvangen. Oplichters! Snap niet dat ze nog kunnen bestaan.

P

Peter

23-07-2023

0forum
2

Ik heb vlucht ticket geboekt maar helaas heg references nummer en geen confirmatie mail ingevangen maar ik heb steeds niks gehoord om mijn geld terug te krijgen

E

Estifanos

07-07-2023

2forum
2

Vliegreis

Vlucht geboekt bij edreams. Zij zouden het inchecken voor me regelen. Enige dagen voor vertrek boarding card ontvangen met stoelnummer. Aangekomen op de luchthaven blijkt er niet ingecheckt te zijn(!) 90 euro bijbetalen om alsnog in te checken of terug naar huis! Bij thuiskomst contact gezocht met edreams, maar men reageert nergens op en is volstrekt onbereikbaar! Nooit meer edreams!

J

Jos van Dooren

19-06-2023

0forum
2.5

Slecht

Een ticket geboekt voor 21 juli, later bleek op de ticket 26 juni. Als het fout gaat kan je nergens terecht voor hulp. Mensen koop aub geen ticket bij deze oplichters.

J

Jorge Germano Sousa

14-06-2023

0forum
2

Vluchten

Ben net terug van Borneo. Tot Jakarta ben ik met Qatar Airways gevlogen maar mijn laatste vlucht van Jakarta naar Balikpapan boekte ik bij EDreams via Skyscanner….. Een paar dagen voor vertrek was ik nog even mijn reisplanning aan het checken en zag ik de klachtenpagina van EDreams met lichte bezorgdheden tot gevolg… Persoonlijk heb ik niet het minste probleem ondervonden en zou ik zeker terug via EDreams durven te boeken!!! Het is zo dat meestal alle mensen zonder problemen geen reviews schrijven maar de mensen met problemen des te meer, wat begrijpelijk is… Normaal schrijf ik ook geen reviews maar wou dit nu wel even vermelden… Een tevreden klant Philippe, België ???

P

Philippe Gooris

02-06-2023

1forum
9

vlucht + hotel

op de site alleen een chat robot, Kosten voor de boeking niet terug te vinden op de site. (bijna € 40,-) Achteraf gezien hotel en vlucht apart boeking toch goedkoper te boeken

A

A de Wit

01-06-2023

0forum
6

retour bangkok amsterdam

Dieven las ik ergens!! Klopt.............. € 1400,- gestolen op valse informatie over terugbellen en mailen.. Ben nog erg boos, dus kan beter nu even niets schrijven, maar verhaal volgt!

F

frans ekel

22-05-2023

0forum
2

Vlucht geboekt en is geld terug gestort paar uur voor vertrek

S

Sid

16-05-2023

0forum
2

Vliegticket

Mensen boek aub geen vlucht via deze firma. Vlucht geboekt en 33 euro extra betaald voor eventuele veranderingen per mail te ontvangen. Wanneer ik aankwam op de luchthaven, zag ik dat er al 3 dagen werd gestaakt. Toen ik info ging vragen op de luchthaven zelf, wist TA mij te zeggen dat ze 3 dagen geleden hebben gemaild naar deze firma om te zeggen dat de vlucht geannuleerd is maar omdat ze hun mail niet hebben nagekeken, was edreams niet eens op de hoogte. 200km heen gereden voor niks en dan nog eens 200km terug... SCHANDALIG!

M

Mehmed Adibelli

21-04-2023

0forum
2