Airtickets.nl

7.3

Bestellen

6.7

Service

6

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Airtickets.nl

Lees nu alle beoordelingen over Airtickets.nl. Wanneer u op zoek bent naar voordelige vliegtickets dan wilt u deze het liefste boeken bij een betrouwbare reisorganisatie. Door alle beoordelingen over Airtickets.nl te lezen, krijgt u een goede indruk van het bedrijf en hun dienstverlening. Niet alleen wilt u genoeg vlucht mogelijkheden te zien krijgen, maar ook tegen de beste prijzen een vlucht kunnen reserveren. Ook is het belangrijk om te weten hoe het geregeld is bij Airtickets.nl in het onverhoopte geval u de vlucht dient te wijzigen of te annuleren. Mocht u zelf onlangs een vliegticket geboekt hebben? Schrijf dan een beoordeling over dit bedrijf.  


Over Airtickets.nl

Airtickets.nl is een online reisbureau waar u terecht kunt voor het boeken van vliegtickets, hotels of het huren van een auto. Ook het reserveren van een rondreis is bij dit bedrijf mogelijk. Airtickets.nl is onderdeel van Tourist Services S.A. Dit bedrijf bestaat al ruim veertien jaar en is marktleider als het gaat om Zuid-Europa reizen. Tourist Services S.A. is IATA gecertificeerd. Airtickets.nl is de agent of de bemiddelaar van dit bedrijf. Bij Airtickets.nl werken ervaren agenten met kennis van de reisbranche. Airtickets.nl bemiddelt tussen reisdienstverleners en klanten. Zij bereken hiervoor servicekosten.
Diensten

Bij Airtickets.nl kunt u op zoek gaan naar wereldwijde vluchten. Er is keuze uit meer dan twintigduizend vluchten die u kunt boeken vanaf allerlei bestemmingen. Het is dus ook mogelijk om een vliegticket te boeken vanuit Londen. U heeft toegang tot meer dan achthonderd luchtvaartmaatschappijen die wereldwijd bestemmingen aandoen. Als consument heeft u hier dus een ruime keuze. U kunt tevens een hotel boeken en een auto huren wanneer u een reservering maakt. Op deze manier kunt u eenvoudig online zelf uw reis samenstellen. Wanneer u binnen 48 uur wilt vertrekken, kunt u online geen reservering maken. Deze dient u dan telefonisch te boeken.


Klachten

Wanneer u ontevreden bent over een luchtvaartmaatschappij of een hotel dan dient u uw klacht rechtstreeks aan deze dienstverlener te richten. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Airtickets.nl dan kunt u telefonisch contact opnemen. Zij zullen u dan uitleggen wat u met uw klacht kunt doen. Op de website van dit bedrijf staat niet aangegeven wat de klachtenprocedure is. Hiervoor kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de Airtickets.nl. Heeft u ervaring met de dienstverlening van Airtickets.nl? Laat u dan een beoordeling achter voor andere consumenten. Met uw beoordeling helpt u anderen.


Reservering wijzigen of annuleren

Het kan altijd voorkomen dat u een foutje heeft gemaakt in uw reservering. Dat overkomt de besten. Wanneer u uw boeking wilt wijzigen dan dient u hiervoor telefonisch contact op te nemen. De wijzigingskosten die Airtickets.nl hanteert, zijn 35 euro. Afhankelijk van het soort ticket dat u geboekt heeft, kunnen er aan een wijziging extra kosten verbonden zijn. Dit heeft te maken met de ticketvoorwaarden. Vaak ziet u bij de ticketvoorwaarden dat er bij voordelige vliegtickets strengere voorwaarden gelden als het gaat om wijzigingen of annuleringen.


Mocht u in het onverhoopte geval uw vliegticket, hotel of huurauto moeten annuleren dan kunt u dit telefonisch doorgeven aan Airtickets.nl. Zij vragen dan om een schriftelijke bevestiging. De annuleringskosten zijn 35 euro. Wanneer de annulering tot stand komt door schuld van een leverancier dan hoeft u niet de 35 euro servicekosten te voldoen. Of u geld terug krijgt is afhankelijk van de ticketvoorwaarden, het hotel en de autoverhuurmaatschappij.


Heeft u ervaring met het wijzigen of annuleren van een vliegticket bij Airtickets.nl? Schrijf dan een beoordeling hierover.


Lees de beoordelingen van klanten van Airtickets.nl. Is dit de voordeligste plek voor jouw vliegtickets, vluchten en reizen naar oa Athene, Berlijn en Dubai?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Goedkope vliegtickets makkelijk te vinden

Voor een bezoekje aan onze familie in Canada waren wij op zoek naar een goedkope vliegticket. Deze hebben we uiteindelijk gevonden bij Airtickets.nl. Het boeken van een ticket was een fluitje van een cent. Grote voordeel vond ik dat je via deze site de ticketprijzen kunt vergelijken, waardoor je nooit teveel geld betaalt voor je vliegticket. Het is op deze website ook mogelijk om verblijf en zelfs vervoer te regelen. Wij verbleven bij onze familie, dus wij hadden alleen een vliegticket nodig. De tickets werden snel geleverd via de mail en bij het stellen van vragen kregen wij telkens snel antwoord via de klantenservice die 24 uur per dag, zeven dagen per week, te bereiken is.

J

Jos ten Hoven

11-04-2017

1

Met United Airlines naar Seattle

Persoonlijk vond ik dit een prettige website om een ticket naar Seattle te boeken. Ik vlieg met United Airlines, dat heb ik al vaker gedaan. De prijs was goed en de vliegtijden ook. Boeken gaat snel. Zoeken duurt soms wel lang, maar dat is elders ook het geval. Ik reis alleen en zonder hotelboeking erbij.

F

Fons

30-12-2016

0

Niet bepaald goedkope tickets bij Airtickets.nl

In mijn poging om goedkope vliegtickets te vinden voor een vliegreis naar Dublin kwam ik terecht bij Airtickets.nl. Ze adverteren met goedkope vliegtickets, maar dat is in mijn ogen niet echt het geval. Tenminste: niet voor een reis naar Dublin. Op deze website worden alleen reizen met KLM aangeboden en daar betaal je toch minimaal 130 euro (soms zelfs 150). Wanneer ik via andere websites naar tickets kijk kost het met maar 100 euro. Ze mogen dan zeggen dat ze goedkope vliegtickets aanbieden, maar ik ga hier dus echt geen tickets kopen... Vind ik zonde van m'n geld.

M

Marel W.

28-11-2016

0