Superfoodsonline

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Superfoodsonline

Wil jij online voedingssupplementen, superfoods en toebehoren bestellen? Wellicht is Superfoodsonline dan een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze organisatie.


Wat is Superfoodsonline?


Via Superfoodsonline kunnen biologische superfoods, voedingssupplementen, heilzame kruiden en krachtige extracten besteld worden. Deze organisatie is in 2012 opgericht. Ze stellen door veel ervaring een kwaliteitsassortiment te hebben opgezet. Er wordt aangegeven dat ze honderd procent geloven in de producten die ze verkopen. Ze willen hetgeen ze verkopen zo betaalbaar als mogelijk aan klanten aanbieden. De webshop is bedacht toen ze zoekende waren naar een voordelige onlinemogelijkheid om pure en biologische producten te kopen.


Werkwijze


Het personeel stelt zo vaak als het kan contact met klanten te hebben. Ze willen hen een veilige, fijne en effectieve ervaring geven als het gaat om gezondheidsproducten. Ze vinden het van belang dat consumenten kunnen vertrouwen op hun ervaring en vakkennis. Ze willen dat mensen uit allerlei lagen van de bevolking de producten kunnen kopen. Dus niet alleen personen die over veel geld beschikken. Er wordt gegarandeerd dat veiligheid serieus wordt genomen.


Bestelinformatie


Het is binnen een aantal stappen mogelijk om een bestelling te plaatsen. Als je weet wat je wil hebben kun je het beste een zoekopdracht geven. Een andere optie is een kijkje nemen bij een categorie. Als je hebt gevonden wat je wilt kopen doorloop je het bestelproces. Er kan met en zonder account besteld worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Visa en MasterCard.


Leveringsinformatie


Zendingen in Nederland en België worden getransporteerd via PostNL. Als je order de deur uit is zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar je pakket zich op welk moment bevindt. Als je niet aanwezig bent tijdens het bezorg moment, zal je pakket de volgende dag worden aangeboden. Mocht je weer niet thuis zijn wordt de zending bij de buren afgeleverd. Je kan een bestelling eveneens laten bezorgen bij een speciale afhaallocatie.


Retourinformatie


Het kan voorkomen dat je niet content bent met een aankoop. Ze geven aan hier dan een oplossing voor te vinden. Retourneringen kunnen kosteloos teruggestuurd worden. De retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. Ruilen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Als een bestelling schade bevat krijg je een nieuw product opgestuurd. Het verzoek is om een briefje mee te sturen met de reden van een retour. Het is ook van belang om het ordernummer door te geven. Een retourzending zal dan sneller verwerkt kunnen worden. Als alles klopt krijg je binnen 7 dagen het aankoopbedrag teruggestort.


Klachten


De onderneming geeft aan haar uiterste best te doen om iets in goede staat te bezorgen. Ze willen dat je het product in topconditie zult ontvangen. Desondanks kan er schade ontstaan tijdens het vervoeren. Het is mogelijk om hierover een klacht in te dienen. Ze stellen de klacht graag voor je op te lossen. De snelste manier is om direct contact te zoeken met de klantenservice. Deze personen zijn iedere dag bereikbaar via e-mail, Facebook en telefoon. Mocht er geen oplossing gevonden worden, kan een geschil worden aangemeld bij de Stichting WebwinkelKeur.


Klantervaringen


Heb jij weleens een bestelling gedaan bij Superfoodsonline? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Ben je tevreden over de prijs die je moet betalen? Hoe ervaar je de service en het bestelproces? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)