NederlandReview

  Ervaringen ZorgDirect

  Ieder jaar is het weer een hele puzzel om te bekijken waar je het beste je Zorgverzekering kunt afsluiten. Er zijn steeds meer spelers op de markt. ZorgDirect is daar één van. Wat de klanten van ZorgDirect vertellen over hun ervaringen met deze verzekeraar lees je hier.

  Over ZorgDirect

  ZorgDirect is onderdeel van Eno Zorgverzekeraar, die meer dan 150 jaar ervaring heeft met zorgverzekeringen. ZorgDirect wil in beweging blijven door steeds op zoek te gaan naar verbeteringen in hun dienstverlening en verbeteringen van hun product. Zij willen jou ook helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek als mentaal en ook op het werk. Dit doen zij door slimme informatie en tips te geven op hun website en Facebookpagina.


  Blijf in beweging, bijvoorbeeld met deze intensieve workout!

  Diensten

  ZorgDirect kent naast de Basisverzekering vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. De vier aanvullende verzekeringen zijn:

  • Start: Extra zekerheid voor als je weinig tot geen gebruik maakt van zorg.
  • Extra: Met extra vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en/of geneesmiddelen.
  • Plus: Uitgebreide verzekering voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of voor mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en preventie.
  • Top: De meest uitgebreide zorgverzekering voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of niet voor verrassingen willen komen te staan.

  De drie tandartsverzekeringen zijn:

  • TandExtra: 75% vergoeding tot maximaal € 250,- per kalenderjaar.
  • TandPlus: 75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar.
  • TandTop: 75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar.

  De prijs loopt op naarmate de verzekering uitgebreid wordt. ZorgDirect heeft contracten afgesloten met veel zorgverleners in Nederland. Daardoor kun je altijd bij jou in de buurt terecht voor zorg. Met de zorgzoeker op de website kun je een zorgverlener dicht bij huis vinden.

  Declareren

  Met de gratis ZorgDirect Declaratie-app kun je zelf je zorgkosten declareren. Je vult een aantal gegevens in, maakt een foto van de rekening en stuurt deze op. Binnen 5 werkdagen wordt de declaratie uitbetaald, en je kunt deze rekening terugvinden in je persoonlijke omgeving van ZorgDirect.

  Extra’s

  Op de website van ZorgDirect vind je verschillende extra’s zoals een online apotheek, blogs over in beweging blijven, de online coaching tool GRIP, een ZorgGids en een Appstore met apps die je in beweging houden. Als klant van ZorgDirect kun je nog van andere voordelen profiteren, zie hiervoor de website.

  Klachten

  ZorgDirect heeft een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kun je klachten over de dienstverlening van ZorgDirect en klachten over een zorgverlener melden. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je binnen zes weken bericht. Je kunt online via het klachtenformulier een klacht indienen of een brief sturen met je klacht.


  ZorgDirect
  t.a.v. Klachtencommissie
  Antwoordnummer 30
  7400 VB Deventer
  T: 088 687 74 74
  E: info@zorgdirect.nl
  Je kunt elke werkdag tot 17.00 uur ook contact opnemen op FacebookTwitter of via WhatsApp op nummer: 06 82 79 70 20.

  Wanneer je er samen niet uit komt kun je je klacht voorleggen aan de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Binnen de SKGZ werken de Ombudsman Zorgverzekeringen en de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. De Ombudsman Zorgverzekeringen heeft een bemiddelende rol. De Geschillencommissie Zorgverzekeringen brengt een bindend advies uit.

  Is ZorgDirect een betrouwbare partner voor een zorgverzekering? Wat zijn de premies en de dekking? Hoe beoordelen hun klanten de service? Lees reviews

  ZorgDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ZorgDirect

  Uw beoordeling

  prima ervaringen en nu goedkopere zorgverzekering

  prima ervaringen het afgelopen jaar bij Zorg Direct. Ik heb een basis zorgverzekering met tandextra. Snel uitbetaald en nette communicatie.
  Ik was toch prijzen gaan vergelijken, omdat ik had gelezen dat prijzen voor zorgverzekeringen zouden stijgen, maar tot mijn verbazing zijn de prijzen hier juist verlaagd. Dus ik blijf gewoon hier, lekker makkelijk want ik ben tevreden!

  Door: Rogier16-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zorgverzekering

  Zorgdirect heeft zijn systeem nog steeds niet op orde waardoor er steeds problemen zijn met uitbetalen. Heel ergerlijk. Ga daarom weg daar.

  Door: Mieke Weekers18-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Zeer tevreden over zorgverzekering

  Sinds begin dit jaar heb ik mijn zorgverzekering afgesloten bij ZorgDirect. Na een lange zoektocht leek dit mij de beste keuze. De prijs ligt weliswaar een stuk hoger dan bij andere verzekeringen, maar je krijgt hier uiteraard ook veel voor terug. Zo ben ik hier een stuk beter verzekerd dan bij mijn vorige verzekeraar. Je kunt je eigen zorgverzekering eenvoudig samenstellen via de website en zo heb je zelf de hoogte van de premie in de hand. Ik heb niks geen papierwerk, maar kan alles gewoon digitaal regelen. Dit vind ik een stuk fijner dan dat ik alle administratie ook nog eens netjes moet gaan ordenen. Ik ben een tevreden klant.

  Door: Jim Piepers20-04-2017
  Mieke Weekers18-12-2020

  Ben al enkeke jaren bij deze verzekering maar ga nu weg omdat de ergernissen zich opstapelen. Slechte website waar je niks op kan vinden omdat hij niet volledig is en regelmatig geen uitbetaling van declaraties omdat het systeem dit verkeerd beoordeelt terwijl de declaratie voldoet aan de eisen. Ben blij dat het december is zodat ik over kan stappen naar een verzekering die zijn systeem wel op orde heeft.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is ZorgDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over ZorgDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZorgDirect actief?

  ZorgDirect is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZorgDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.