ZorgDirect (heet nu Salland)

5

Bestellen

6

Service

5.5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

ZorgDirect (heet nu Salland)

Ieder jaar is het weer een hele puzzel om te bekijken waar je het beste je Zorgverzekering kunt afsluiten. Er zijn steeds meer spelers op de markt. ZorgDirect is daar één van. Wat de klanten van ZorgDirect vertellen over hun ervaringen met deze verzekeraar lees je hier.


Over ZorgDirect

ZorgDirect is onderdeel van Eno Zorgverzekeraar, die meer dan 150 jaar ervaring heeft met zorgverzekeringen. ZorgDirect wil in beweging blijven door steeds op zoek te gaan naar verbeteringen in hun dienstverlening en verbeteringen van hun product. Zij willen jou ook helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek als mentaal en ook op het werk. Dit doen zij door slimme informatie en tips te geven op hun website en Facebookpagina.


 


Diensten

ZorgDirect kent naast de Basisverzekering vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. De vier aanvullende verzekeringen zijn:

  • Start: Extra zekerheid voor als je weinig tot geen gebruik maakt van zorg.
  • Extra: Met extra vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en/of geneesmiddelen.            
  • Plus: Uitgebreide verzekering voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of voor mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en preventie.          
  • Top: De meest uitgebreide zorgverzekering voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of niet voor verrassingen willen komen te staan.

De drie tandartsverzekeringen zijn:


  • TandExtra: 75% vergoeding tot maximaal € 250,- per kalenderjaar.
  • TandPlus: 75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar.
  • TandTop: 75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar.

De prijs loopt op naarmate de verzekering uitgebreid wordt. ZorgDirect heeft contracten afgesloten met veel zorgverleners in Nederland. Daardoor kun je altijd bij jou in de buurt terecht voor zorg. Met de zorgzoeker op de website kun je een zorgverlener dicht bij huis vinden.

Declareren

Met de gratis ZorgDirect Declaratie-app kun je zelf je zorgkosten declareren. Je vult een aantal gegevens in, maakt een foto van de rekening en stuurt deze op. Binnen 5 werkdagen wordt de declaratie uitbetaald, en je kunt deze rekening terugvinden in je persoonlijke omgeving van ZorgDirect.

Extra’s

Op de website van ZorgDirect vind je verschillende extra’s zoals een online apotheek, blogs over in beweging blijven, de online coaching tool GRIP, een ZorgGids en een Appstore met apps die je in beweging houden. Als klant van ZorgDirect kun je nog van andere voordelen profiteren, zie hiervoor de website.

Klachten

ZorgDirect heeft een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kun je klachten over de dienstverlening van ZorgDirect en klachten over een zorgverlener melden. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je binnen zes weken bericht. Je kunt online via het klachtenformulier een klacht indienen of een brief sturen met je klacht.


ZorgDirect
t.a.v. Klachtencommissie
Antwoordnummer 30
7400 VB Deventer
T: 088  687 74 74
E: info@zorgdirect.nl
Je kunt elke werkdag tot 17.00 uur ook contact opnemen op Facebook Twitter of via WhatsApp op nummer: 06 82 79 70 20.

Wanneer je er samen niet uit komt kun je je klacht voorleggen aan de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Binnen de SKGZ werken de Ombudsman Zorgverzekeringen en de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. De Ombudsman Zorgverzekeringen heeft een bemiddelende rol. De Geschillencommissie Zorgverzekeringen brengt een bindend advies uit.

Is ZorgDirect een betrouwbare partner voor een zorgverzekering? Wat zijn de premies en de dekking? Hoe beoordelen hun klanten de service? Lees reviews

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Zorgverzekering

OPLICHTERS uitkijken wordt hier geen klant mensen!

D

Donald

09-08-2022

0

Zorgverzekering

Zorgdirect heeft zijn systeem nog steeds niet op orde waardoor er steeds problemen zijn met uitbetalen. Heel ergerlijk. Ga daarom weg daar.

M

Mieke Weekers

18-12-2020

0

prima ervaringen en nu goedkopere zorgverzekering

prima ervaringen het afgelopen jaar bij Zorg Direct. Ik heb een basis zorgverzekering met tandextra. Snel uitbetaald en nette communicatie. Ik was toch prijzen gaan vergelijken, omdat ik had gelezen dat prijzen voor zorgverzekeringen zouden stijgen, maar tot mijn verbazing zijn de prijzen hier juist verlaagd. Dus ik blijf gewoon hier, lekker makkelijk want ik ben tevreden!

R

Rogier

16-12-2017

0

Zeer tevreden over zorgverzekering

Sinds begin dit jaar heb ik mijn zorgverzekering afgesloten bij ZorgDirect. Na een lange zoektocht leek dit mij de beste keuze. De prijs ligt weliswaar een stuk hoger dan bij andere verzekeringen, maar je krijgt hier uiteraard ook veel voor terug. Zo ben ik hier een stuk beter verzekerd dan bij mijn vorige verzekeraar. Je kunt je eigen zorgverzekering eenvoudig samenstellen via de website en zo heb je zelf de hoogte van de premie in de hand. Ik heb niks geen papierwerk, maar kan alles gewoon digitaal regelen. Dit vind ik een stuk fijner dan dat ik alle administratie ook nog eens netjes moet gaan ordenen. Ik ben een tevreden klant.

J

Jim Piepers

20-04-2017

1