ZorgDirect

Alle reviews

ZorgDirect

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prima ervaringen en nu goedkopere zorgverzekering

  prima ervaringen het afgelopen jaar bij Zorg Direct. Ik heb een basis zorgverzekering met tandextra. Snel uitbetaald en nette communicatie.
  Ik was toch prijzen gaan vergelijken, omdat ik had gelezen dat prijzen voor zorgverzekeringen zouden stijgen, maar tot mijn verbazing zijn de prijzen hier juist verlaagd. Dus ik blijf gewoon hier, lekker makkelijk want ik ben tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering

  Zorgdirect heeft zijn systeem nog steeds niet op orde waardoor er steeds problemen zijn met uitbetalen. Heel ergerlijk. Ga daarom weg daar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer tevreden over zorgverzekering

  Sinds begin dit jaar heb ik mijn zorgverzekering afgesloten bij ZorgDirect. Na een lange zoektocht leek dit mij de beste keuze. De prijs ligt weliswaar een stuk hoger dan bij andere verzekeringen, maar je krijgt hier uiteraard ook veel voor terug. Zo ben ik hier een stuk beter verzekerd dan bij mijn vorige verzekeraar. Je kunt je eigen zorgverzekering eenvoudig samenstellen via de website en zo heb je zelf de hoogte van de premie in de hand. Ik heb niks geen papierwerk, maar kan alles gewoon digitaal regelen. Dit vind ik een stuk fijner dan dat ik alle administratie ook nog eens netjes moet gaan ordenen. Ik ben een tevreden klant.

  Ben al enkeke jaren bij deze verzekering maar ga nu weg omdat de ergernissen zich opstapelen. Slechte website waar je niks op kan vinden omdat hij niet volledig is en regelmatig geen uitbetaling van declaraties omdat het systeem dit verkeerd beoordeelt terwijl de declaratie voldoet aan de eisen. Ben blij dat het december is zodat ik over kan stappen naar een verzekering die zijn systeem wel op orde heeft.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

ZorgDirect

Ieder jaar is het weer een hele puzzel om te bekijken waar je het beste je Zorgverzekering kunt afsluiten. Er zijn steeds meer spelers op de markt. ZorgDirect is daar één van. Wat de klanten van ZorgDirect vertellen over hun ervaringen met deze verzekeraar lees je hier.

Over ZorgDirect
ZorgDirect is onderdeel van Eno Zorgverzekeraar, die meer dan 150 jaar ervaring heeft met zorgverzekeringen. ZorgDirect wil in beweging blijven door steeds op zoek te gaan naar verbeteringen in hun dienstverlening en verbeteringen van hun product. Zij willen jou ook helpen om in beweging te blijven. Zowel fysiek als mentaal en ook op het werk. Dit doen zij door slimme informatie en tips te geven op hun website en Facebookpagina.


Diensten
ZorgDirect kent naast de Basisverzekering vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. De vier aanvullende verzekeringen zijn:

 • Start: Extra zekerheid voor als je weinig tot geen gebruik maakt van zorg.
 • Extra: Met extra vergoedingen voor o.a. fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en/of geneesmiddelen.            
 • Plus: Uitgebreide verzekering voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of voor mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en preventie.          
 • Top: De meest uitgebreide zorgverzekering voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of niet voor verrassingen willen komen te staan.

De drie tandartsverzekeringen zijn:

 • TandExtra: 75% vergoeding tot maximaal € 250,- per kalenderjaar.
 • TandPlus: 75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar.
 • TandTop: 75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar.

De prijs loopt op naarmate de verzekering uitgebreid wordt. ZorgDirect heeft contracten afgesloten met veel zorgverleners in Nederland. Daardoor kun je altijd bij jou in de buurt terecht voor zorg. Met de zorgzoeker op de website kun je een zorgverlener dicht bij huis vinden.

Declareren
Met de gratis ZorgDirect Declaratie-app kun je zelf je zorgkosten declareren. Je vult een aantal gegevens in, maakt een foto van de rekening en stuurt deze op. Binnen 5 werkdagen wordt de declaratie uitbetaald, en je kunt deze rekening terugvinden in je persoonlijke omgeving van ZorgDirect.

Extra’s
Op de website van ZorgDirect vind je verschillende extra’s zoals een online apotheek, blogs over in beweging blijven, de online coaching tool GRIP, een ZorgGids en een Appstore met apps die je in beweging houden. Als klant van ZorgDirect kun je nog van andere voordelen profiteren, zie hiervoor de website.

Klachten
ZorgDirect heeft een onafhankelijke klachtencommissie. Hier kun je klachten over de dienstverlening van ZorgDirect en klachten over een zorgverlener melden. Na ontvangst van jouw klacht ontvang je binnen zes weken bericht. Je kunt online via het klachtenformulier een klacht indienen of een brief sturen met je klacht.


ZorgDirect
t.a.v. Klachtencommissie
Antwoordnummer 30
7400 VB Deventer
T: 088  687 74 74
E: info@zorgdirect.nl
Je kunt elke werkdag tot 17.00 uur ook contact opnemen op FacebookTwitter of via WhatsApp op nummer: 06 82 79 70 20.

Wanneer je er samen niet uit komt kun je je klacht voorleggen aan de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). Binnen de SKGZ werken de Ombudsman Zorgverzekeringen en de Geschillencommissie Zorgverzekeringen. De Ombudsman Zorgverzekeringen heeft een bemiddelende rol. De Geschillencommissie Zorgverzekeringen brengt een bindend advies uit.

Is ZorgDirect een betrouwbare partner voor een zorgverzekering? Wat zijn de premies en de dekking? Hoe beoordelen hun klanten de service? Lees reviews

}