Zij Rijdt Beter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Zij Rijdt Beter

Vrouwen rijden veiliger dan mannen. Het is door wetenschappelijk onderzoek bewezen en het is dus een feit. Ze maken minder ongelukken in het verkeer en houden zich beter aan de verkeersregels. Bij Zij Rijdt Beter vinden ze het daarom niet eerlijk dat vrouwen net zoveel premie voor hun autoverzekering moeten betalen als mannen. De autoverzekering van Zij Rijdt Beter is speciaal voor vrouwen. Ze willen vrouwen belonen voor hun veilige rijgedrag en doen dit door lagere premies aan te bieden. Lijkt het je interessant om een autoverzekering aan te vragen bij Zij Rijdt Beter, lees dan eerst de recensies van andere vrouwen die bij Zij Rijdt Beter verzekerd zijn. Je wilt namelijk niet bij het inparkeren tegen een paaltje rijden en vervolgens niet goed verzekerd zijn. 


Over Zij Rijdt Beter

Een autoverzekering speciaal voor vrouwen was een initiatief van de schadeverzekeraar Generali. De verzekeraar realiseerde zich dat vrouwen een kleinere kans hebben op grote schade, omdat ze veiliger rijden. Ze nemen minder risico’s en zijn altijd alert op de weg. Generali vond het daarom uitzonderlijk dat vrouwen die minder schade rijden toch een even hoge premie hebben als mannen. Zij Rijdt Beter werd daarom opgericht om vrouwen een goedkope verzekering te bieden met lage premie en uitstekende dekking. Wat de vrouwen daar zelf van vinden lees je op NederlandReview.
Voordelen Zij Rijdt Beter

Zij Rijdt Beter belooft vrouwen de goedkoopste autoverzekering met de laagste premies. Ze bieden hun klanten alleen nog meer voordelen. Zij Rijdt Beter heeft namelijk geen extra poliskosten voor klanten. Bij de autoverzekering worden accessoires tot 1.000,- gratis meeverzekerd. En de hulpservice van Zij Rijdt Beter is in binnen- en buitenland altijd 24 uur bereikbaar. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wil je graag meer weten? Dan kun je op de website makkelijk en snel jouw premie berekenen. Ben je een man en klinken deze voordelen jou goed in de oren, dan kun je altijd een kijkje nemen op de website. Ook mannen die zich zelfverzekerd genoeg voelen, kunnen namelijk een verzekering afsluiten bij Zij Rijdt Beter.


Klachten Zij Rijdt Beter

Je wilt bij het afsluiten van een verzekering niet met vragen blijven rondlopen. Ook ben je op zoek naar een verzekeraar die klachten snel afhandelt. De klantenservice van Zij Rijdt Beter is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt op de website alle contactgegevens van de verzekeraar vinden, zodat je niet langer met vragen of klachten hoeft te blijven zitten. Je kunt Zij Rijdt Beter mailen, bellen op het telefoonnummer, bezoeken in Eindhoven of een brief sturen. Schrijf ook een review over jouw ervaringen met de klantenservice. Hoe gaat Zij Rijdt Beter om met klachten?


Wat vind jij van Zij Rijdt Beter?

Heb jij een autoverzekering bij Zij Rijdt Beter? Vertel andere vrouwen dan alles over de verzekeraar. Word je bij schade snel geholpen? Is de verzekeraar betrouwbaar? Is de autoverzekering echt de voordeligste op de markt? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Andere vrouwen zullen je dankbaar zijn.


De goedkoopste autoverzekering alleen voor vrouwen, bij Zij Rijdt Beter kan het. Wat vinden klanten van de verzekeraar? Lees hier over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)