Yezzer

Alle reviews

Yezzer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Yezzer

Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Wellicht is Yezzer een goed bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij Yezzer zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is Yezzer?

Yezzer is een bedrijf dat zich richt op het verbeteren van verzekeren. Ze willen dit vooral digitaal middels slimme technologie bewerkstelligen. Yezzer geeft aan dat de digitalisering nog niet voldoende is ingevoerd in de wereld van verzekeringen. In tegenstelling tot bij Yezzer gaat het er bij andere bedrijven nog ouderwets toe. Als voorbeelden worden adviseurs in pak genoemd en word documenten via de e-mail. Ze stellen met de tijd mee te gaan en slim gebruik te maken van technologie. Zo wordt verzekeren voor veel ondernemers goedkoper. Het geheel wordt zo ook moeiteloos en minder stoffig.

Streven naar verbeteringen

Volgens de medewerkers van Yezzer kan verzekeren altijd beter. Ze werken onder andere aan technologie waarmee ze verzekeraars uitdagen om jou verzekeringen op maat te ontwikkelen. Dit doen ze zodat jij nooit teveel zult betalen. Er wordt ook voorkomen dat je onderverzekerd bent. Het bedrijf maakt vergelijkingen. Een goed voorbeeld hiervan is een alternatieve risico-oplossing voor te dragen. Yezzer stelt de lat erg hoog te leggen. Er wordt niet zomaar genoegen genomen met de status quo in verzekeringsland. Er worden ook voordelen benoemd. Zo wordt er aangegeven dat bij Yezzer alles voordelig in een pakket zit. Het is volgens het bedrijf makkelijk online te regelen. Er is een groot aanbod waaruit gekozen kan worden. Er wordt ingezet op lage te betalen premies.  

Online dienstverlening

Op de website van Yezzer wordt het verdienmodel toegelicht. Er wordt geheel online gewerkt en als collectief voor ondernemers. Je merkt dat volgens Yezzer in je portemonnee. Yezzer stelt het anders te doen. Het bedrijf is echt opgezet voor en door ondernemers. Alles wordt benadert vanuit het ondernemersperspectief en niet vanuit de verzekeraar. Yezzer valt onder de paraplu van Yellow Walnut. Dit is een grote community voor ondernemers. Dat zijn redenen waarom ze mooie kortingen kunnen regelen bij verzekeringsagenten. Je krijgt volgens deze organisatie veel extra's. Voorbeelden die hiervan worden gegeven is toegang tot ondernemersevents, Webinars en online trainingen die worden georganiseerd voor ondernemers.

Verdienmodel

Het bedrijf heeft meerdere verdienmodellen. Zo wordt er aangegeven dat ze bij enkele verzekeringen een provisie zullen ontvangen. Dit geldt niet voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daar geldt alleen een vooraf gestelde losse vergoeding. Omdat premies bij Yezzer minder kosten voor onder andere zorgverzekeringen liggen de provisies voor Yezzer ook lager. Je zult goedkoper uit zijn. Daarnaast krijg je er extra services bij. Het bedrijf stelt op haar website altijd klaar te staan voor haar klanten.

Wetenswaardigheden

Dit bedrijf is gelegen op de Kabelweg 57, 1014 BA in Amsterdam. Mocht je van afstand contact met deze organisatie willen opnemen dan is dit mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088-9392520 of een e-mail sturen naar info@yezzer.nl.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens een verzekering via Yezzer afgesloten? Ben je tevreden over deze verzekering? Krijg je hier goede informatie over verzekeren? Zou je andere mensen een positief advies geven over Yezzer? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over Yezzer deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.  

 

}