Tasman Verzekeringen

8.5

Bestellen

7

Service

6.5

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Tasman Verzekeringen

Ervaringen en review van Tasman Verzekeringen. Het bedrijf biedt verschillende verzekeringen aan. Het is goed om te weten, dat ze speciaal voor reisverzekeringen zorgen. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om op een betrouwbare manier een verzekering af te sluiten. Als je ze nog niet zo goed kent dan kun je het beste de website Tasman Verzekeringen bezoeken, nadat je deze review op NederlandReview hebt gelezen.  Als dit niet het geval is en je kent ze al, dan is het goed om je mening te delen met anderen. Je kunt je mening gemakkelijk en snel achterlaten op NederlandReview. 


Over Tasman Verzekeringen

Er zijn vele aanbieders van reisverzekeringen in ons land. Waarom zou je naar Tasman Verzekeringen gaan? De Tasman Verzekeringen zorgen voor een goed aanbod met scherpe premies en goede voorwaarden. Het is een reisverzekering welke is afgestemd op mensen welke voor verschillende doelen naar het buitenland reizen. Het kan gaan om een normale zonvakantie tot een ware wereldreis. Het is zelf mogelijk om een compleet pakket samen te stellen. Wel zo fijn. 


Ook hebben ze bij Tasman Verzekeringen de service hoog in het vaandel. Men weet hoe moeilijk het soms kan zijn om de juiste verzekering te kiezen. Het is belangrijk om een goed advies te vinden en te krijgen. 
Het is mogelijk door de medewerkers van Tasman Verzekeringen zich goed in te leven in de wensen van haar klanten. Het belang van de klant staat voorop en daarvoor doen ze hun uiterste best.
Diensten van Tasman Verzekeringen
Er zijn volop aanbieders van reisverzekeringen. Tasman Verzekeringen is er een van welke je door een goede service en advies op maat kan helpen. 
Naast de normale reisverzekeringen heeft de Tasman Verzekeringen ook een dekking voor het werk, studie, de stage, een  Au Pair- uitwisseling in het buitenland en andere verzekeringen op maat. 
Kies de juiste dekking en weet wat de beste premie is voor jouw reisverzekering. Je kunt het gemakkelijk via iDeal betalen. Natuurlijk is er ook een 24 uurs alarmlijn waar men gebruik van kan maken. De Tasman Verzekeringen is een partner van Europeesche verzekeringen.


Klachten, tips en complimenten over Tasman Verzekeringen

Het is mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met de Tasman Verzekeringen. Een van de manieren is om dit via de mail te doen.  Het kan ook per telefoon en natuurlijk ook per post. Wanneer je een klacht hebt dan kun je deze per post inzenden. 
Tasman Verzekeringen
T.a.v. Afdeling klachten
Postbus 107
5800 AC Venray
Je klacht wordt dan in behandeling genomen en je zal hier een reactie op krijgen en mogen verwachten. 


Heb jij ervaring met Tasman Verzekeringen?

Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. 


 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Tasman Verzekeringen. Ze hebben verzekeringen voor op reis, voor studenten, voor sport en voor zaken. Hoe is hun service, dekking en prijs?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Slecht Reisverzekering

Polis helemaal niet duidelijk. Kosten eerst moet indienen bij uw zorgverzekeraar in Nederland. Als uw kosten op basis van uw zorgverzekering niet of niet volledig worden vergoed. Dus waarom een ​​extra verzekering afsluiten.

J

Jack

25-05-2018

0

Reisverzekering afgesloten

Reisverzekering afgesloten voor lange reis naar Zuid-Amerika. Ging eenvoudig en makkelijk, goede dekking

W

W. Pineul

07-02-2017

0

Verzekeren

Dekking is goed, prijs schappelijk, afsluiten net zoals elders. Verder niks aan te merken.

D

Dirk

31-08-2016

0

stage

Stage in Engeland, dus moest speciale verzekering. Hoorde op school dat deze wel chill was en afsluiten ging best makkelijk

D

Denise Thijsen

16-05-2016

0