Smartwatchverzekering

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Smartwatchverzekering

Bent u ook beneieuwd hoe andere mensen denken over Smartwatchverzekering.nl? Lees dan snel verder. De zogenaamde slimme horloges, smartwatches worden steeds populairder. Steeds meer merken komen met een eigen versie van de Smartwatch en steeds meer mensen hebben er een. Een smartwatch is een handige, leuke, maar ook dure gadget. Daarom kiezen steeds meer mensen er voor om hun Smartwatch te verzekeren. Smartwatchverzekering.nl is een website die vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Over smartwatchverzekering.nl

Deze website maakt onderdeel uit van een bedrijf dat meerdere websites in dezelfde branche heeft. Zo heeft het bedrijf ook een website die smartphone verzekeringen helpt te vergelijken. Het bedrijf biedt zelf geen verzekeringen aan, maar helpt om de verschillende verzekeringen te vergelijken. Op deze manier kan je eenvoudig een goede en goedkope verzekering voor je smartwatch, of smartphone vinden.

Smartwatches en telefoons zijn immers dure gadgets, die ook nog eens erg kwetsbaar zijn. Uiteraard vindt niemand het leuk om een dure gadget te kopen, om er vervolgens maar even plezier van te hebben. Daarom kan het verstandig zijn om een verzekering af te sluiten. Smartwatchverzekering helpt jou om de verzekering voor je smartwatch te kiezen die bij je past.

Dit bedrijf verdient zijn geld door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Je kunt gratis gebruik maken van de diensten van dit bedrijf, maar je sluit uiteindelijk een contract met de verzekeraar. Als je dit via de website van het bedrijf doet, dan krijgt dit bedrijf daar een vergoeding voor. Deze vergoeding kunnen zij dan weer gebruiken om verder te innoveren.

Diensten Smartwatchverzekering.nl

Op het moment van schrijven biedt het bedrijf twee diensten aan. In de eerste plaats het adviseren bij de keuze voor een smartwatchverzekering, in de tweede plaats verwijst het bedrijf naar een website waar je eventueel ook een smartwatch zou kunnen kopen. Uiteraard kan je vervolgens via de website van dit bedrijf een verzekering voor de betreffende smartwatch vinden.

Een smartwatch is vrij zinloos zonder een smartphone. Als je overweegt om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken, zou je ook kunnen overwegen om van de andere diensten die dit bedrijf via een andere website aanbiedt gebruik te maken. Via de dochterwebsites van dit bedrijf kan je namelijk eenvoudig een verzekering voor je smartphone vinden. Op deze manier dek je de risico’s die je dure gadgets lopen voor een groot gedeelte af en kan je er met een gerust gevoel gebruik van maken.

Klachten Smartwatchverzekering.nl

Bij NederlandReview zijn we altijd benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt om een klacht bij dit bedrijf in te dienen en hoe er vervolgens met die klacht wordt omgegaan. Moet je lang wachten voordat je een passende reactie krijgt, of komt er wel snel een reactie, maar heb je daar vervolgens niets aan?

De mogelijkheid om bij dit bedrijf een klacht in te dienen is vrij beperkt. Het enige wat je kunt doen is een mail sturen. Wel is het goed om te bedenken dat dit bedrijf slechts een informatieve rol heeft. Je sluit uiteindelijk geen overeenkomst met dit bedrijf, maar met een andere verzekeraar. Voor klachten zal je je ook tot die verzekeraar moeten wenden.

Heb jij ervaringen met dit bedrijf? Deel ze op deze pagina. Zo kunnen bezoekers van NederlandReview een betere keuze maken.


 


Bent u ook beneieuwd hoe andere mensen denken over Smartwatchverzekering.nl? Lees dan ervaringen & beoordelingen bij NederlandReview. Meningen voor- en door klanten van Smartwatchverzekering.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Voor de zekerheid smartwacht verzekerd

Heb voor mijn verjaardag een smartwatch gekregen van vrienden en familie. Een duur cadeau waar ik erg blij mee ben. Het overkomt mij nogal eens dat ik dingen beschadig (o.a. mijn smartphone) en daarom heb ik voor dit horloge een verzekering afgesloten. Ik zou het immers zonde vinden als mijn smartwatch er na een paar weken al mee stopt. Ik heb er lang over nagedacht, maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Reden voor de twijfel was de prijs, want je bent zo 8 euro per maand kwijt. Het lijkt niet veel, maar als je alles bij elkaar optelt is dit toch een aanzienlijk bedrag. Maar dit is natuurlijk een stuk goedkoper dan wanneer je een nieuwe smartwatch moet kopen.

A

Alice van Loo

28-03-2017

0forum

Smartwatch verzekerd

Toch maar gedaan, die Smartwatchverzekering. Het was best wel een grote aankoop namelijk (voor mij in ieder geval wel) en nu voel ik mij een stuk veiliger als er iets mee gebeurt. Ik bedoel, ik heb hem natuurlijk altijd om, dan is de kans groter dat er iets mee zou kunnen gebeuren... Op Smartwatchverzekering.nl werd ik goed geholpen met welke verzekering ik precies nodig had en afsluiten ging ook makkelijk. En het was ook niet eens duur!

E

Elco

27-08-2016

0forum

relax verzekerd

echt wel relax gevoel dat mijn smartwatch verzekerd is prijs viel mee, zeker als je bedenkt hoe duur het is als ik mijn smartwatch (weer) in de wc laat vallen...

D

Djaiz

30-07-2016

0forum