NederlandReview

  Ervaringen Smartphoneverzekering.nl

  Hoe denken andere mensen over Smartphoneverzekering.nl? Wie net een nieuwe smartphone heeft, zal die in veel gevallen willen verzekeren. Een smartphone is immers een duur apparaat, die bovendien ook nog eens erg kwetsbaar is. Je telefoon is zo gevallen, of loopt waterschade op.

  Veel mensen zullen echter ook wel herkennen dat ze een verzekering namen en dat deze op het moment dat er schade was, iedere vorm van schade dekte, behalve de schade waar jij voor verzkerd was.

  Over Smartphoneverzekering.nl

  Smartphoneverzekering.nl is een website die mensen helpt om de juiste verzekering voor hun smartphone te kiezen. Bij het verzekeren van je telefoon let je eigenlijk altijd op twee dingen. In de eerste plaats kijk je naar de premie die je maandelijks moet betalen. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken, want dit bedrag komt iedere maand terug. Daarnaast zijn er ook nog kosten die je eenmalig moet betalen bij het afsluiten van een verzekering voor je smartphone. Niet iedere verzekeraar zal deze kosten in rekening brengen, maar het kan goed zijn om ook daar even naar te kijken.

  Naast de prijs die je voor een smartphone verzekering moet betalen, is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar wat je daar voor terug krijgt. Wanneer gaat een verzekeraar over tot uitkering en in welke gevallen niet. Het is natuurlijk dubbel vervelend als je eerst al schade hebt, maar dat je verzekeraar weigert uit te keren, terwijl je in de veronderstelling leefde dat dit gewoon onder de dekking viel.

  Wie een telefoonverzekering af gaat sluiten, let dus op de prijs en op de voorwaarden die bij de verzekering horen. Smartphoneverzekering.nl zet voor jou de mogelijkheden op een rij. Via deze site kan je eenvoudig de prijzen vergelijken die verschillende verzekeraars van telefoons in rekening brengen om jouw telefoon te verzekeren.

  Smartphone verzekering - Waarom afsluiten?

  Diensten van Smartphoneverzekering.nl

  In de alinea hierboven is het al even gegaan over de diensten die Smartphoneverzekering.nl aanbiedt. Smartphoneverzekering.nl geeft jou de mogelijkheid om snel de verzekeraars die een toestel kunnen verzekeren op een rijtje te zetten. Op de website kan je eenvoudig het toestel selecteren dat je wilt verzekeren en zo zien hoeveel een dergelijke verzekering kost.

  Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je gewoon schade hebt aan je toestel, bijvoorbeeld doordat het toestel is gevallen en dat je deze schade gewoon zelf wilt laten repareren. Smartphoneverzekering.nl kan je dan in contact brengen met een aantal reparateurs die jouw toestel kunnen repareren.

  Klachten Smartphoneverzekering.nl

  Wat doe je nu als je een klacht hebt over deze aanbieder van verzekeringen voor telefoons? Bij NederlandReview zijn we altijd benieuwd naar de ervaringen van gebruikers en naar de manier waarop hun klacht is opgelost. Bij de informatie die wij over bedrijven verzamelen, kijken we daarom altijd naar mogelijkheden die een berijf biedt om een klacht in te dienen.

  Bij deze website vinden we de mogelijkheden om een klacht in te dienen op het eerste gezicht nogal schraal. Er is een e-mailformulier op de website en eventueel zou je een klacht ook nog via de Facebook-pagina van het bedrijf kenbaar kunnen maken, maar dat is het dan ook wel.

  Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat dit bedrijf zelf geen verzekeringen aanbiedt. Het geeft je alleen de mogelijkheid om de verschillende verzekeringen voor een telefoon op een rijtje te krijgen. Als je eenmaal voor een bepaalde verzekering hebt gekozen, zal je met die verzekeraar direct contact op kunnen nemen als je een klacht hebt.

  Hoe denken andere mensen over Smartphoneverzekering.nl? Lees ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview, zodat u weet waar u aan begint!

  Smartphoneverzekering.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Smartphoneverzekering.nl

  Uw beoordeling

  Vergelijken loont de moeite!

  Via Smartphoneverzekering.nl heb ik een nieuwe verzekering voor mijn nieuwe telefoon afgesloten. Ik was vooral bang dat hij gestolen zou worden ofzo...

  Via de website kon ik makkelijk allemaal aanbieders vergelijken en de goedkoopste kiezen. Dekking was volgens mij wel redelijk gelijk namelijk, maar het scheelt gewoon euro's per maand.

  Vergelijken loont dus absoluut de moeite!

  Door: Sebastiaan Vink27-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Telefoon in het water gevallen!

  Mijn vorige telefoon had ik in het water laten vallen. Echt heel stom en ik was niet verzekerd

  Nu hen ik een nieuwe telefoon gekocht en die heb ik maar wel verzekerd.
  Want dit gebeurt mij niet nog een keer.

  Bij Smarthphone Verzekering.nl was het volgens mij het goedkoopst en de dekking lijkt goed.

  Minder bang nu dat het weer gebeurt...

  Door: Sanne20-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Smartphoneverzekering.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Smartphoneverzekering.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Smartphoneverzekering.nl actief?

  Smartphoneverzekering.nl is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smartphoneverzekering.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.