Smartphoneverzekering.com

Alle reviews

Smartphoneverzekering.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  Zojuist heb ik via de chat enkele vragen gesteld over bepaalde verzekeringen. Ik ben zeer goed geholpen door een van de medewerkers!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iphone in het water gevallen en nieuwe gekregen gelukkig

  Ik was echt zó blij dat ik mijn iphone had verzekerd, want hij was in het water gevallen en toen kreeg ik een nieuwe.

  Was ik niet verzekerd had ik weer met mijn oude smartphone moeten gaan bellen ofzo nou liever niet!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone verzekerd paar euro maar!

  Voor een paar euro per maand is nu mijn nieuwe iPhone verzekerd.
  Daar ben ik echt heel blij mee. Andere bedrijven waren echt veel duurder, daar was ik behoorlijk van geschrokken.
  Heb eigenlijk altijd mijn smartphones verzekerd gehad, toch een veel beter gevoel.

  En het kost maar een paar euro per maand, daarvoor ben je tenminste safe!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blij dat ik een verzekering heb afgeloten

  Vorige week kreeg ik mijn nieuwe Samsung S7, en ik kreeg er een optie bij om deze direct te laten verzekeren via GSMweb. Gelukkig was ik op internet wat rond gaan zoeken en kwam ik uit bij Smartphoneverzekering.com. Hier vond ik een net overzicht met de prijzen per merk/toestel. Nu heb ik via deze website voor 7 euro per maand (anders 20 euro per maand) een verzekering voor mijn Samsung S7 afgesloten. Enige nadeel... ze laten vanaf prijzen zien! Dus wil je extra opties betaal je ook meer, maar dit is een eigen keuze.

Anderen bekeken ook

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

Brand New Day
26 reviews

Wat wil jij doen als je met pensioen bent? Wil je dan eindelijk dat tweede huis in Grindelwald of Bangkok kopen? Dan is het slim om vermogen op te ...

Smartphoneverzekering.com

Hoe denken andere mensen over Smartphoneverzekering.com? Wie net een nieuwe smartphone heeft, zal die in veel gevallen willen verzekeren. Een smartphone is immers een duur apparaat, die bovendien ook nog eens erg kwetsbaar is. Je telefoon is zo gevallen, of loopt waterschade op.

Veel mensen zullen echter ook wel herkennen dat ze een verzekering namen en dat deze op het moment dat er schade was, iedere vorm van schade dekte, behalve de schade waar jij voor verzkerd was.

Over Smartphoneverzekering.com
Smartphoneverzekering.com is een website die mensen helpt om de juiste verzekering voor hun smartphone te kiezen. Bij het verzekeren van je telefoon let je eigenlijk altijd op twee dingen. In de eerste plaats kijk je naar de premie die je maandelijks moet betalen. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken, want dit bedrag komt iedere maand terug. Daarnaast zijn er ook nog kosten die je eenmalig moet betalen bij het afsluiten van een verzekering voor je smartphone. Niet iedere verzekeraar zal deze kosten in rekening brengen, maar het kan goed zijn om ook daar even naar te kijken.

Naast de prijs die je voor een smartphone verzekering moet betalen, is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar wat je daar voor terug krijgt. Wanneer gaat een verzekeraar over tot uitkering en in welke gevallen niet. Het is natuurlijk dubbel vervelend als je eerst al schade hebt, maar dat je verzekeraar weigert uit te keren, terwijl je in de veronderstelling leefde dat dit gewoon onder de dekking viel.

Wie een telefoonverzekering af gaat sluiten, let dus op de prijs en op de voorwaarden die bij de verzekering horen. Smartphoneverzekering.com zet voor jou de mogelijkheden op een rij. Via deze site kan je eenvoudig de prijzen vergelijken die verschillende verzekeraars van telefoons in rekening brengen om jouw telefoon te verzekeren.

Diensten van Smartphoneverzekering.com
In de alinea hierboven is het al even gegaan over de diensten die Smartphoneverzekering.com aanbiedt. Smartphoneverzekering.com geeft jou de mogelijkheid om snel de verzekeraars die een toestel kunnen verzekeren op een rijtje te zetten. Op de website kan je eenvoudig het toestel selecteren dat je wilt verzekeren en zo zien hoeveel een dergelijke verzekering kost.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je gewoon schade hebt aan je toestel, bijvoorbeeld doordat het toestel is gevallen en dat je deze schade gewoon zelf wilt laten repareren. Smartphoneverzekering.com kan je dan in contact brengen met een aantal reparateurs die jouw toestel kunnen repareren.

Klachten Smartphoneverzekering.com
Wat doe je nu als je een klacht hebt over deze aanbieder van verzekeringen voor telefoons? Bij NederlandReview zijn we altijd benieuwd naar de ervaringen van gebruikers en naar de manier waarop hun klacht is opgelost. Bij de informatie die wij over bedrijven verzamelen, kijken we daarom altijd naar mogelijkheden die een berijf biedt om een klacht in te dienen.

Bij deze website vinden we de mogelijkheden om een klacht in te dienen op het eerste gezicht nogal schraal. Er is een e-mailformulier op de website en eventueel zou je een klacht ook nog via de Facebook-pagina van het bedrijf kenbaar kunnen maken, maar dat is het dan ook wel.

Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat dit bedrijf zelf geen verzekeringen aanbiedt. Het geeft je alleen de mogelijkheid om de verschillende verzekeringen voor een telefoon op een rijtje te krijgen. Als je eenmaal voor een bepaalde verzekering hebt gekozen, zal je met die verzekeraar direct contact op kunnen nemen als je een klacht hebt.

Hoe denken andere mensen over Smartphoneverzekering.com? Lees ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview, zodat u weet waar u aan begint!

}