NederlandReview

  Ervaringen SmartPhonePolis

  Je mobiele telefoon heeft veel geld gekost en daarom is het verstandig om voor zo’n duur en toch veelgebruikt apparaat een verzekering af te sluiten. Het punt is dan nog het afsluiten van de juiste smartphoneverzekering. Als je een verzekeringsmaatschappij zoals SmartPhonePolis.nl tegenkomt. Wat zullen die polissen allemaal dekken? Zal je smartpone hiermee echt beschermd zijn? Zullen ze wel uitkeren als er iets gebeurd met je tablet? Zal je gemakkelijk een polis kunnen afsluiten voor de laptop die je net hebt gekocht? En hoe zal de klanteservice van SmartPhonePolis.nl reageren als je een claim indient of er iets anders mis blijkt te zijn? Alleen mensen die hun apparaat al bij SmartPhonePolis.nl hebben verzekerd weten hier wat meer over. Kijk naar hun rebiews om een goed beeld van deze verzekeringsmaatschappij te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of jouw apparaat bij SmartPhonePolis.nl goed gedekt is of niet.

  Over SmartPhonePolis.nl

  SmartPhonePolis.nl is een verzekeraar die gadgetverzekeringen aanbiedt. Ze zijn een website van WERTGARANTIE AG. Deze overkoepelende verzekeringsmaatschappij verstrekt verzekeringen door heel Europa. De focus ligt voornamelijk op verzekeringen die jouw elektronica beschermen. Het kan hierbij gaan om zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Ze kunnen dus jouw werktelefoon verzekeren maar ook de laptop waar je thuis spellen op speelt. Er zijn verschillende merken die door SmartPhonePolis.nl vertegenwoordigd worden. Apple iPhone en Samsung Galaxy zijn waarschijnlijk de bekendste in de categorie smartphones, maar ook HTC, Sony Xperia, LG en andere merken kunnen bij SmartPhonePolis.nl worden verzekerd. Behalve smartphones kunnen ook tablets bij SmartPhonePolis.nl worden verzekerd. De Apple iPad, Microsoft Surface en Galaxy Tab zijn een aantal voorbeelden van tablets die SmartPhonePolis.nl verzekert. Als laatste is er dan nog een categorie verzekeringen voor laptops. Een laptop kan bij SmartPhonePolis.nl verzekert worden tot een jaar na aankoop. Ze raden ook aan om een diefstalverzekering af te sluiten voor het geval je laptop of andere apparaat gestolen wordt.

  SmartPhonePolis.nl vertelt waarom zij het afsluiten van een smartphoneverzekering aanraden.

  Diensten van SmartPhonePolis.nl

  Het is mogelijk om via de website van SmartPhonePolis.nl online een polis af te sluiten. Hiervoor zal je een digitaal formulier in moeten vullen. De offerte zal je dan vertellen hoeveel de door jou gewenste verzekering je bij SmartPhonePolis.nl zal gaan kosten. Ze geven op de website ook de ruimte om een claim in te dienen. Je kunt daar namelijk schade of diefstal melden en SmartPhonePolis.nl zal die dan in behandeling nemen. Ook heeft SmartPhonePolis.nl een klantenservice om vragen te beantwoorden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SmartPhonePolis.nl

  Is jouw mobiele telefoon of laptop al verzekerd bij SmartPhonePolis.nl? Dam willen we alles weten over jouw SmartPhonePolis.nl ervaring. Was het zo makkelijk als SmartPhonePolis.nl beweert om een verzekering af te sluiten? In wat voor gevallen keert SmartPhonePolis.nl ook daadwerkelijk iets uit? Heb je jouw geld gekregen of viel de beschadiging van jouw smartphone of laptop net onder de kleine lettertjes met uitzonderingen? En wat voor een klantenservice verleende SmartPhonePolis.nl toen iets uit je polis niet helemaal duidelijk voor je was? Laat je eigen SmartPhonePolis.nl review achter en vertel ons en potentiële klanten van SmartPhonePolis.nl wat jouw mening over deze verzekeraar is.

  SmartPhonePolis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  telefoon verzekering iPhone

  Nooit een verzekering voor mijn telefoon genomen, doe ik het 1 keer want ik had een nieuwe iPhone gekocht. Laat ik m dus in de wasbak vallen... STUK!

  Dus echt superblij met die verzekering, want die dekte dat dus...

  Door: Ch. Hendriks 12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over SmartPhonePolis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartPhonePolis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over SmartPhonePolis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartPhonePolis actief?

  SmartPhonePolis is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartPhonePolis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.