Salland

6.6
6.4

Bestellen

7.3

Service

6.2

Prijs

6.4

Levering

63.6%

Zou hier weer kopen

Salland

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Salland verzekeringen? Eigenlijk is het Salland Zorgverzekeringen. Ze bieden namelijk hoofdzakelijk zorgverzekeringen aan. De naam verraadt al dat het werkgebied in Salland is. Het is goed om te zien welke andere mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om te zien hoe ook u een goede zorgverzekering kunt krijgen en afsluiten. Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen voor een zorgverzekering waar u zich goed bij voelt en welke een goede naam heeft. Voor dit laatste kunt u onder andere de reviews en beoordelingen lezen op de site NederlandReview. Hier kunt u ontdekken wat anderen van dit bedrijf vinden en hoe goed hun service is. Kijk ook naar de mogelijkheden van het geven van een review over hun. Tenminste als u een ervaring en oordeel heeft over Salland Zorgverzekeringen.    

Over Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen gaat voor de beste zorg in de regio Salland. Doordat Salland Zorgverzekeringen regionaal zeer sterk is zijn ze ook nauw verbonden met de verzekerden. Hoe meer mensen er verzekerd zijn bij hun, hoe meer service ze kunnen leveren. Dienstverlening is natuurlijk cruciaal bij het leveren van de service op maat. Uitgebreide vergoedingen en een ruime zorgkeuze in de regio staan daarom voorop. 


Salland

Zorgverzekeringen is een onderdeel van Eno. Het is een moderne dienstverlener gericht op de gezondheid van de klanten. Het is de nieuw naam voor de coöperatie Salland. Deze coöperatie is in 1860 opgericht. Al meer dan 155 jaar zorgen ze dus voor volop aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er ook nog de merken Hollandzorg, Salland Zorgdirect en Energiek welke onder de diensten van Eno vallen. 

De visie op zorg van Salland Zorgverzekeringen. Het is belangrijk om zorg toegankelijk te maken en betaalbaar te houden. Er is geen winstoogmerk, waardoor een groot deel van de premie goed geïnvesteerd kan worden in het verbeteren van de zorg.  

Naast een goede zorg in de regio zorgt Salland Zorgverzekeringen ook voor clinics en informatie avonden voor verzekerden. Daarnaast kunt u ook meedoen met een korting (als lid van Salland Zorgverzekeringen) aan de Sallandse wandelvierdaagse. 

In de komende jaren wordt er nog meer georganiseerd om de diensten te verbeteren. Zo zal de samenwerking met het Deventer Ziekenhuis nauwer worden. Ook komen er meer informatie avonden en dagen rondom zorg en gezondheid. 

Een overzicht van diensten van Salland Zorgverzekeringe

n

Bij Sallan

d kan je een basisverzekering afsluiten tegen een scherpe zorgpremie per maand. En je kunt al tegen een meerprijs vanaf 5,85,- euro een aanvullende verzekering afsluiten. Bij Salland kun je kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:
- Start
- Compact
- Extra
- Plus
- Top


Ook kun je ervoor kiezen om een tandsartsverzekering af te sluiten bij Salland, wel tegen een meerprijs vanaf 11,- euro per maand kan. 


 


Maar als je op zoek bent naar een reisverzekering, dan ben je bij Salland aan het goede adres! Ga je op wereldreis of een paar weken erop uit? Bij Salland kun je een doorlopende of kortlopende reisverzekering afsluiten, de keuze ligt aan jou! En voor het geval dat er iets mocht gebeuren op vakantie, dan zit je goed met een annuleringsverzekering.  


Een annuleringsverzekering van Salland kan zowel kortlopend als doorlopend afgesloten worden. Een kortlopende annuleringsverzekering van Salland dekt slecht 5.5% van de totale reissom!


Klachten, tips en complimenten over en voor Salland

Als u een klacht heeft over Salland Zorgverzekeringen dan is het niet moeilijk om dit kenbaar te maken. U kunt uw klacht per email, per post of telefonisch indienen. Natuurlijk krijgt u een goede terugkoppeling van uw klacht en zal er gekeken worden of een nadere uitleg voldoende is om het op te lossen of dat andere maatregelen nodig zijn. 

U kunt natuurlijk ook altijd uw tips en complimenten inzenden op dezelfde manier. 

Uw mening over Salland

Wat is uw mening over Salland Zorgverzekeringen? Vindt u ze goed of slecht? Laat uw mening en oordeel achter op NederlandReview. Hiermee helpt u anderen om ook een goede keuze te maken om wel of geen verzekering af te sluiten bij Salland Verzekeringen. 


Is Salland betrouwbaar? Lees hoe anderen de zorgverzekering van Salland ervaren. Klanten vertellen en beoordelen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook