NederlandReview

  Ervaringen Salland Verzekeringen

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Salland verzekeringen? Eigenlijk is het Salland Zorgverzekeringen. Ze bieden namelijk hoofdzakelijk zorgverzekeringen aan. De naam verraadt al dat het werkgebied in Salland is. Het is goed om te zien welke andere mogelijkheden er allemaal zijn. Kijk naar de opties om te zien hoe ook u een goede zorgverzekering kunt krijgen en afsluiten. Natuurlijk is het belangrijk om te zorgen voor een zorgverzekering waar u zich goed bij voelt en welke een goede naam heeft. Voor dit laatste kunt u onder andere de reviews en beoordelingen lezen op de site Nederlandreview.nl. Hier kunt u ontdekken wat anderen van dit bedrijf vinden en hoe goed hun service is. Kijk ook naar de mogelijkheden van het geven van een review over hun. Tenminste als u een ervaring en oordeel heeft over Salland Zorgverzekeringen.    

  Over Salland Zorgverzekeringen
  Salland Zorgverzekeringen gaat voor de beste zorg in de regio Salland. Doordat Salland Zorgverzekeringen regionaal zeer sterk is zijn ze ook nauw verbonden met de verzekerden. Hoe meer mensen er verzekerd zijn bij hun, hoe meer service ze kunnen leveren. Dienstverlening is natuurlijk cruciaal bij het leveren van de service op maat. Uitgebreide vergoedingen en een ruime zorgkeuze in de regio staan daarom voorop. 

  Salland Zorgverzekeringen is een onderdeel van Eno. Het is een moderne dienstverlener gericht op de gezondheid van de klanten. Het is de nieuw naam voor de coöperatie Salland. Deze coöperatie is in 1860 opgericht. Al meer dan 155 jaar zorgen ze dus voor volop aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er ook nog de merken Hollandzorg, Salland Zorgdirect en Energiek welke onder de diensten van Eno vallen. 

  De visie op zorg van Salland Zorgverzekeringen. Het is belangrijk om zorg toegankelijk te maken en betaalbaar te houden. Er is geen winstoogmerk, waardoor een groot deel van de premie goed geïnvesteerd kan worden in het verbeteren van de zorg.  

  Naast een goede zorg in de regio zorgt Salland Zorgverzekeringen ook voor clinics en informatie avonden voor verzekerden. Daarnaast kunt u ook meedoen met een korting (als lid van Salland Zorgverzekeringen) aan de Sallandse wandelvierdaagse. 

  In de komende jaren wordt er nog meer georganiseerd om de diensten te verbeteren. Zo zal de samenwerking met het Deventer Ziekenhuis nauwer worden. Ook komen er meer informatie avonden en dagen rondom zorg en gezondheid. 

  Kent u de Salland Reisverzekering al?
  Naast de Salland Zorgverzekeringen is er ook een Salland Reisverzekering. Het maakt het pakket compleet in combinatie met de Salland Zorgverzekeringen. Ook hier is er geen winstoogmerk. 

  Diensten van Salland Zorgverzekeringen
  Er zijn een aantal verzekeringen welk Salland aanbiedt. Het gaat hierom: 
  •    Zorgverzekering

  o    Basisverzekering 
  o    Aanvullende verzekeringen 
  o    Tandartsverzekering 

  •    Reisverzekeringen
  o    Doorlopende reisverzekering 
  o    Kortlopende reisverzekering 
  o    Annuleringsverzekering 
  o    Premie reisverzekering 
  o    Service reisverzekering

  Klachten, tips en complimenten over en voor Salland
  Als u een klacht heeft over Salland Zorgverzekeringen dan is het niet moeilijk om dit kenbaar te maken. U kunt uw klacht per email, per post of telefonisch indienen. Natuurlijk krijgt u een goede terugkoppeling van uw klacht en zal er gekeken worden of een nadere uitleg voldoende is om het op te lossen of dat andere maatregelen nodig zijn. 

  U kunt natuurlijk ook altijd uw tips en complimenten inzenden op dezelfde manier. 

  Uw mening over Salland
  Wat is uw mening over Salland Zorgverzekeringen? Vindt u ze goed of slecht? Laat uw mening en oordeel achter op Nederlandreview.nl. Hiermee helpt u anderen om ook een goede keuze te maken om wel of geen verzekering af te sluiten bij Salland Verzekeringen. 

  Salland Verzekeringen betrouwbaar? Lees hoe anderen de zorgverzekering van salland ervaren. Klanten vertellen en beoordelen op NederlandReview!

  Salland Verzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7,6
  83% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  8,4

  Prijs

  7

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Menselijk contact en verstand van zaken

  Janneke Koldewijn 22-09-2017

  Heel tevreden over deze zorgverzekeraar. Gemakkelijk telefonisch contact en dan iemand aan de lijn die je respectvol verder helpt. Meedenkt en geduldig uitlegt. Geen goedkoop callcenter maar mensen die weten waar ze over praten.
  Al jaren tevreden klant.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Netjes

  P. Versanden11-09-2017

  Netjes in de afhandeling van onze gemaakte kosten en goed bereikbaar.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Prima

  Anke22-08-2016

  Prima verzekeraar, niks te klagen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Salland Verzekeringen is top

  Joep S09-03-2016

  Zit al een tijdje bij Salland Verzekeringen en ben uitermate tevreden. Wordt altijd goed geholpen door de betrouwbare medewerkers.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Goed geholpen

  Horst01-03-2016

  Declaraties is niet makkelijk voor mij en mijn 85 jaar (alhoewel ik nog veel op internet te vinden ben!) maar ook met de declaraties waar ik er niet uit kwam werd ik goed en eerlijk geholpen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Discriminatie!

  Teun03-10-2015

  Wat is dit voor belachelijks, een zorgverzekeraar alleen voor OOST-Nederland?! Ik woon in Middelburg, ik begrijp dat ik dan niet welkom ben bij Salland?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over Salland Verzekeringen

  Uw beoordeling