RentalCover.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

RentalCover.com

Ben je op zoek naar een verzekering voor je huurauto? Zou je die wel bij een externe partij willen afsluiten? Dan is RentalCover.com wellicht een bedrijf welke je uitkomst kan bieden. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze verzekeringen bekend zijn.


Wat is RentalCover.com?


Via RentalCover.com kun je een verzekering op huurauto’s afsluiten. Deze onderneming stelt met haar garantie onder andere bescherming te bieden tegen schade en diefstal van je huurauto. Ze stellen dat tegen scherpe prijzen te doen. Helemaal in vergelijking met de prijs die er bij autoverhuurorganisaties betaald moet worden. Er wordt gezegd dat je gerust met je auto op reis kunt gaan als je bij hun een verzekering hebt afgesloten. Het kan naar eigen zeggen duizenden euro’s aan toeslagen en reparatiekosten schelen. Ook wordt er aangegeven dat ze meer bescherming bieden op het gebied van casco- en diefstalverzekeringen van gerenommeerde bedrijven. Via de website kan er direct online een offerte worden opgevraagd. Check vooral de website voor alle ins en outs van de verzekering.


Voordelen


Op de site lezen we dat een verzekering via RentalCover.com vele voordelen met zich meebrengt. Je hebt volgens het verzekeringsbedrijf zelfs meer voordeel dan met een aanvullende verzekering via je creditcard. Je wordt onder andere gedekt voor banden die lek zijn, gebroken voorruiten en beschadigde koplampen. Ook als je wordt weggesleept of je sleutels kwijtraakt hoef je je geen zorgen om de kosten te maken. Hoge toeslagen na een reparatie, administratiekosten en gebruik derving kosten worden gedekt. Er wordt volledige dekking geboden voor alle bestuurders die bevoegd zijn om in de huurauto te rijden. Er kunnen ook huurauto’ worden verzekerd die niet onder je eigen autoverzekering vallen.


Handige informatie


Ze doen hun best om een claim binnen 3 werkdagen af te handelen. Verborgen kosten kunnen dan razendsnel aan je terugbetaald worden. Dat ze deze verzekeringen kunnen aanbieden is te danken aan een samenwerking met andere toonaangevende verzekeraars. Klanten hebben profijt van zorgvuldigheid en kennis van de partners van RentalCover.com. Omdat autohuurverzekeringen verwarrend en lastig zijn nemen ze dit graag voor je uit handen. Alles wordt aangepast naar de regels die gelden in een bepaald land. RentalCover.com valt onder de paraplu van Cover Genius, een wereldwijde distributeur van verzekeringsdiensten en producten die bescherming bieden, welke is opgericht in 2014 en onlangs door Smart Company is erkend als het snelst groeiende bedrijf in Australië. Er zijn onder andere vestigingen in het VK, VS en Singapore.


Kernwaarden


Klanttevredenheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt volgens een aantal kernwaarden die ze belangrijk vinden. Dit zijn vertrouwen, transparantie en klantgerichtheid. Er wordt vertrouwen geboden met als doel dat claims snel kunnen worden afgehandeld. Dan hebben ze het over de verwerking en betaling. Ze willen daarbij dat klanten het hoogste dekkingsniveau krijgen en voor minimaal vijftig procent minder moeten betalen dan aan de betaling bij een verhuurbedrijf. RentalCover.com streeft naar volledige transparantie door middel van duidelijke en beknopte informatie over waar je precies wel (en niet) voor bent gedekt. Het bedrijf wil haar klanten producten bieden die voldoen aan hun reisvereisten.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij RentalCover.com? Heb jij hier weleens een autoverzekering voor een huurauto afgesloten? Dan horen we graag wat jouw ervaringen bij dit bedrijf zijn. We stellen het op prijs als jij je visie wilt delen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)