NederlandReview

  Ervaringen Promovendum

  Zoveel verzekeraars en zoveel verschillende aanbiedingen, hoe weet je nu voor welke verzekeraar je moet kiezen? De verzekeraars vertellen natuurlijk alleen over hun positieve kanten. Hun reclames proberen iedereen te overtuigen dat zij de beste zijn. Hun klanten, daarentegen, vertellen je hoe het echt zit. Hier vertellen de klanten die een verzekering hebben afgesloten bij Promovendum je alles over hun ervaringen. Wat vinden ze van de premies? En raden zij je aan om de overstap te maken? Als je op die vragen het antwoord zoekt, kunnen de reviews op NederlandReview je helpen.

  Over Promovendum

  Wat voor een verzekeraar is Promovendum en wat maakt ze nou anders? Promovendum is een intermediair, voor wie de National Academic Verzekeringsmaatschappij optreedt als risicodrager van alle schadeverzekeringen van Promovendum. Echter draagt National Academic niet de risico van de zorgverzekering van Promovendum.

  Ontdek de zorgverzekering van Promovendum!

  Zorgverzekering voor iedereen

  enschadeverzekering voor hoger opgeleiden, dat kun je vinden bij Promovendum. Het klinkt misschien als een aparte combinatie, maar sinds het begin richt Promovendum zich op verzekeringen voor hoger opgeleiden. Het gaat hierbij om iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, maar ook havo en vwo worden door Promovendum geaccepteerd. Zij hebben deze keuze gemaakt, omdat deze groep minder schade maakt. Hierdoor kan Promovendum hun premies laag houden en hun klanten uitstekende voorwaarden bieden.

  Ze hebben echter besloten hun zorgverzekeringen voor iedereen beschikbaar te maken om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot een betaalbare zorgverzekering.


  Verzekeringen bij Promovendum

  – Zorgverzekering
  – Studentenzorgverzekering
  – Autoverzekering
  – Reisverzekering
  – Aansprakelijkheidsverzekering
  – Inboedelverzekering
  – Woonhuisverzekering
  – Pechhulp
  – Rechtsbijstandverzekering
  – Annuleringsverzekering

  Diensten Promovendum

  Je krijgt als klant van Promovendum altijd interessante kortingen bij andere diensten. Zo proberen ze hun klanten te inspireren om een gezonder leven te leiden. Je krijgt bijvoorbeeld korting op de sportschool of yogales, maar je kunt ook korting krijgen op je nieuwe bril of lenzen. Verder heeft Promovendum voor al hun klanten altijd een lage premie. Het maakt niet uit voor welke verzekering je kiest, Promovendum biedt altijd een lage premie. Overigens zegt Promovendum altijd de beste zorg te bieden. Je kiest altijd zelf je apotheek, huisarts en tandarts en je wordt altijd geholpen in de beste ziekenhuizen. Verder worden de declaraties bij Promovendum altijd snel afgehandeld en verwerkt. Dit zijn mooie beloftes. In de reviews over Provovendum lees je of ze deze beloftes ook na kunnen komen.

  Klachten Promovendum

  De klantenservice van Promovendum staat altijd klaar voor klanten. Heb je vragen of zijn er zaken niet duidelijk, neem dan gerust contact op. Je kunt op de website alle contactgegevens van de verzekeraar vinden. Je kunt het contactformulier invullen of gebruikmaken van het telefoonnummer.
  Er zijn verschillende telefoonnummers voor verschillende afdelingen. Je kunt bellen naar de afdeling algemene vragen, overstappen, schadeteam, zorgdeclaraties, alarmcentrale schade, alarmcentrale zorg en kraamzorg. Leg bij klachten altijd duidelijk uit wat er mis is gegaan, zodat Promovendum je het beste kan helpen. Schrijf daarna een review over jouw ervaringen met de klantenservice van Promovendum!

  Wat vind jij van Promovendum?

  Heb je een verzekering bij Promovendum? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringenmet Promovendum. Wat vind jij van de premies? Krijg je echt altijd de beste zorg? Zijn er vaak onduidelijkheden? Heb je echt iets aan de kortingen? Geef jouw mening, want andere klanten willen graag van je horen.

  Kun je bij Promovendum eenvoudig overstappen? Hebben ze een lage premie? Wat vinden hun klanten? Lees eerlijke reviews over de verzekeringen en service van Promovendum op NederlandReview!

  Promovendum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Promovendum

  Uw beoordeling

  Zorgverzekering onder 100 euro

  Dit jaar hebben wij voor Promovendum gekozen. Vanwege de prijs. En eerdere ervaringen.

  Met het hoogste eigen risico zit ik hier onder de 100 euro voor mijn zorgverzekering van volgend jaar. Dat is wel het goedkoopste.

  Wij hebben een aantal jaar terug ook een Promovendum zorgverzekering gehad. Dat is toen prima bevallen. Niet veel hoeven declareren gelukkig, maar die werden wel telkens netjes uitbetaald.
  Maar daarna was er een andere aanbieder die een mooier pakket met betere prijs aanbood. En toen zijn we overgestapt. Dit jaar dus weer terug omdat de prijzen omlaag zijn gegaan. En ik kies graag voor een partij die ik vertrouw, want er zijn ook veel zorgverzekeringen die ik niet zo betrouwbaar vind overkomen.

  Door: Anne10-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  zorgverzekering (goedkoop)

  Ik dacht eigenlijk dat Promovendum juist een duurdere verzekering had maar het was voor mij een van de goedkoopste, daarom ben ik dit jaar overgestapt. Ook prettig dat je ze gewoon kunt bereiken, want dat is niet altijd meer zo.

  Overstappen ging dus heel snel want het meeste doen zij voor je. Je moet zelf gewoon kiezen en aanmelden.

  Volgend jaar betaal ik per maand nu minder dan dit jaar voor mijn zorgverzekering en voor zover ik weet is de dekking verder hetzelfde. Blij mee!

  Door: K.G. Mulder28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  per maand veel goedkoper uit met zorgverzekering

  ik ben gewoon per maand een paar tientjes GOEDKOPER uit. daarom ben ik overgestapt.
  overgestapt ging veel sneller dan ik dacht, het meeste doen ze zelf, had ik niet verwacht.
  Ben blij dat ik het dit jaar eens goed heb uitgezocht want het scheelt gewoon veel geld. Zeker voor een gezin met kinderen!!

  Door: Carina 27-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zorgverzekering betere dekking

  Net overgestapt naar Promovendum op aanraden van vriend. Snel kunnen overstappen en kiezen. Scheelt iets per maand met een betere dekking.

  Door: Anne31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Verzekering

  Ik heb diverse verzekeringen bij Promovendum. Telkens als ik aanspraak wil maken op een verzekering wordt ik geconfronteerd met een hoog eigen risico of terugval in de B/M-trede (in geval van autoschade). De premies zijn gemiddeld laag bij deze maatschappijmaar er wordt dan ook matig vergoedt wanneer dit nodig is. De voorwaarden zijn dus niet zo gunstig als de premies waardoor je eigenlijk duurder uit bent wanneer je met enige regelmaat (jaarlijks?) schade hebt.
  Daarnaast is dit bedrijf heel erg slecht in hun communicatie; geen reacties op e-mail of weken later. Men geeft zichzelf een 9.2 maar op basis van mijn ervaringen de laatste jaren zou ik dat omdraaien: 2.9.

  Door: John12-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  20% korting is een lokkertje!

  In eerste instantie ben ik overgestapt met de autoverzekering in verband met de korting van 20% op de premie die ik toen elders betaalde.
  Helaas kreeg ik vorige week de melding dat mijn premie van €55,- naar €103,- wordt verhoogd. Een stijging van > 86%!!
  Ondertussen heb ik al 14 schade vrije jaren en is er niets gewijzigd in mijn situatie die een dergelijk premieverhoging rechtvaardigt.
  Bij de klantenservice gaven zei mij te kennen dat ze nog steeds een concurrerend aanbod hebben gedaan. Ook dat dit een marktconforme premie is.
  Ter plekke op internet gekeken en een andere aanbieder gevonden voor €56,-. Hiermee de medewerker geconfronteerd, maar kreeg te horen dat hij niks voor mij kon betekenen.
  Het heeft er alle schijn van dat je gelokt wordt met een aantrekkelijke premie, maar na verloop van tijd de “En Bloc” clausule gebruiken om de premie absurd te verhogen.
  Ik zal mijn autoverzekering en de twee andere verzekeringen die ik tussentijds ook bij hen afgesloten, oversluiten.
  @Promovendum,
  Zo ga je niet met je klanten om, dikke onvoldoende!
  Ook onbehoorlijk dat jullie dit zo kort van te voren aangeven. (iets meer dan een week)

  Door: Laurens30-01-2019
  Promovendum31-01-2019

  Beste Laurens, bedankt voor het delen van uw ervaring. We begrijpen dat een premieverhoging niet wenselijk is. Uit uw bericht maken we op dat u inmiddels al telefonisch contact met ons heeft gehad. Het spijt ons dat we u niet positiever kunnen berichten. Vriendelijke groet, Promovendum

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Promovendum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Promovendum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Promovendum actief?

  Promovendum is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Promovendum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.