Prolife Zorgverzekering

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Prolife Zorgverzekering

Prolife, in Amerika wekt het woord veel spanningen op. De debatten tussen de voorstanders van pro-life en pro-choice lopen vaak uit op hevige discussies. Het zijn vooral Christenen die bij de pro-life groep behoren. In Nederland lijkt de discussie misschien niet zo heftig te zijn, maar er zijn toch nog heel veel mensen die hun Christelijke waarden belangrijk vinden, ook als het gaat om zorg. De Christelijke zorgverzekering Prolife begrijpt hoe belangrijk zorg is die op jouw religieuze wensen aangepast is. Zij hebben daarom een zorgverzekering waarbij jouw religie gerespecteerd wordt. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere gelovigen die een zorgverzekering hebben bij Prolife? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.


Over Prolife

Voor de zorgverzekeraar betekent Pro Life voor het leven. Bij hun is het leven een wonder en een geschenk van God waar je goed voor moet zorgen en dankbaar voor moet zijn. Het is heel waardevol, maar daarom ook zo kwetsbaar. Prolife staat daarom voor je klaar ook als je gezondheid afneemt. Ze vinden namelijk niet dat het leven minder waard is als je ziek bent of een aandoening hebt. Juist op die momenten verdien je extra zorg, aandacht en bescherming. Dat wil Prolife hun klanten bieden. Prolife vertelt je meer over hun zorgverzekering.


Zorgverzekering van Prolife

Iedereen die interesse heeft in een zorgverzekering bij de Christelijke verzekeraar kan alle informatie vinden op de website. Je kunt online je premie berekenen, zodat je meteen inzicht hebt in al je kosten. Als de zorgpremie van Prolife je bevalt, dan kan je ook gelijk een zorgverzekering online afsluiten

Ook voor klanten die al een zorgverzekering hebben bij Prolife kunnen alles online regelen. Je kunt je veranderingen doorgeven, declaraties indienen en vergoedingen zoeken. Bij Prolife vind je de volgende vergoedingen: Alternatieve geneeswijzen, bril en contactlenzen, buitenland, christelijke zorg, fysiotherapie, huisarts, hulpmiddelen, kunstgebit, medicijnen, psychologie, tanden, ziekenhuis, behandeling en zwanger, baby en kind. Ze hebben naast hun basisverzekering een zorgverzekering aanvullend die je zelf kunt samenstellen.


Klachten en vragen over Prolife

Heb jij vragen over de zorgverzekering van Prolife? Of wil je een klacht melden? Kijk dan op de website bij de contactpagina. Je kunt hier alle contactgegevens van Prolife vinden. De verzekeraar heeft verschillende afdelingen die ieder een eigen telefoonnummer hebben. Er is een nummer voor vervoer, het bestellen van een taxi, de vakantiedokter, Eurocross Assistance, offertes en de klantenservice. Voor vragen en klachten kun je het beste contact opnemen met de klantenservice. Je kunt echter ook gebruikmaken van het e-mailadres of het postadres. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt een review voor andere klanten en laat weten of je vriendelijk geholpen bent.


Jouw ervaringen met Prolife

Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij Prolife? Was jij op zoek naar een verzekeraar die je religieuze wensen zou begrijpen en kwam je zo bij Prolife terecht? Vertel dan over jouw ervaringen met Prolife en schrijf een review op NederlandReview. Hebben ze een hoge premie? Kun je makkelijk overstappen? En worden vergoedingen snel uitbetaald? Geef jouw beoordeling over de Prolife zorgverzekering en laat andere weten of zij een zorgverzekering moeten afsluiten bij Prolife.


Wat zijn de ervaringen van klanten met de Christelijke zorgverzekering? Hebben ze een lage premie? Lees hier de reviews en beoordelingen over Prolife.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

zorgverzekering voor 117 euro

Voor mij is het belangrijk dat een zorgverzekeraar mijn waarden deelt en daarom kies ik telkens voor Pro Life.

M

Machteld van Voorthuizen

12-12-2019

2