Onna Onna

8.4

Bestellen

6.8

Service

8

Prijs

6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Onna Onna

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Onna Onna is een verzekeraar welke in 2008 is gestart. Het is een verzekeringsbedrijf welk zich alleen op vrouwen richt. Ze zijn gestart met autoverzekeringen, maar hebben inmiddels hun aanbod van verzekeringen al uitgebreid. Onna Onna is een onderdeel van Aegon. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Onna Onna, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Onna Onna. 

Over Onna Onna

Onna Onna is een verzekeraar welke alleen online werkt en zich alleen op vrouwen richt. Het is dus alleen mogelijk om als vrouw een verzekering af te sluiten bij deze verzekeraar. Eerst was dit alleen een autoverzekering, maar inmiddels ook een fietsverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een reisverzekering, een gezinsongevallen verzekering en ook tal van andere verzekeringen. Onna Onna is een onderdeel van de Aegon groep.  

De naam Onna Onna betekent vrouw in het Japans. Een goede naam dus voor een verzekeraar welke zich op vrouwen richt. Onna Onna is verzekeren volgens vrouwen en voor vrouwen. Hier hoort een persoonlijke service voor in het leven, je gezondheid, je gezin, je huis, je auto en je fiets. Iets waar de deskundigen van Onna Onna je graag mee helpen.

Onna Onna is aangesloten bij tal van kwaliteitskeurmerken van verzekeringen en consumentenorganisaties. Het is dus een betrouwbaar bedrijf. Denk hierbij onder andere aan het Kifid keurmerk, het thuiswinkel waarborg keurmerk  en het independer keurmerk.

Diensten van Onna Onna

Onna Onna biedt meer dan 35.001 vrouwen een autoverzekering aan. Hierbij staat persoonlijke service voorop, een gratis APK en klein onderhoud, een handtas welke meeverzekerd wordt en een gratis pechhulp voor auto’s welke jonger dan vijf jaar zijn. 

Onna Onna biedt autoverzekeringen, en inmiddels ook een fietsverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een reisverzekering, een gezinsongevallen verzekering en ook tal van andere verzekeringen aan.

Klachten, tips en complimenten over Onna Onna

Onna Onna doet er alles aan om tevreden klanten te hebben. Heb je een klacht? Dan kun je deze bij Onna Onna indienen. Wanneer je er samen met hun niet uitkomt dan kun je de klacht voorleggen aan de Kifid of het Thuiswinkelwaarborg keurmerk.

Vervolgens kun je jouw mening over hun achterlaten op onze site NederlandReview

Heb jij ervaring met Onna Onna? 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 


 


Auto & fietsverzekeringen voor vrouwen...een goed idee? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Je komt er gewoon niet meer vanaf!

Op 9 juni mijn verzekering opgezegd vanwege een achterlijke premieverhoging die men nodig vond omdat ze een nieuwe minimum leeftijd ingesteld hebben. Ik mocht klant blijven als ik ruim 25 euro meer zou gaan betalen. Die dag direct opgezegd en elders een premie afgesloten voor 35 euro minder. 2 weken later nog geen ontvangstbevestiging gekregen, dus ik voor de zekerheid gebeld. Staat er vermeld dat klant op wilde zeggen per nieuwe premie! Terwijl het meisje aan de telefoon het helemaal met me eens was dat de premie te hoog was en het beter was om per direct op te Zeggen. We hebben zelfs nog gesproken over het feit dat de telefoon rood gloeiend stond hierdoor. In het 2e telefoon gesprek, zou de beste meneer de Voicelog afluisteren, want ik zou me toch zeker wel vergist hebben. Maar mocht het niet opgezegd zijn, zou hij de verzekering per direct beëindigen.... ik kreeg vandaag een brief van mijn nieuwe verzekering, dat er geen schade vrije jaren vermeld staan in Roy-data, dit kan komen doordat er nog een verzekering loopt!!!! Binnen 14 dagen gaat men nogmaals proberen de schadevrije jaren op te vragen, lukt dit niet krijg ik een premie verhoging. Inmiddels heeft Onna - onna ook nog vrolijk door gefactureerd en de achterlijke hoge premie van 95 euro gewoon geïncasseerd! Weer gebeld vandaag en ik mag maar weer wachten totdat men me gaat terugbellen.... Sorry maar wat een waardeloze klantenservice en wat een waardeloos bedrijf.. hoe moeilijk kan het zijn om een verzekering op te zeggen??????? REGEL HET GEWOON met terugwerkende kracht! Danku..

F

Font Freide

27-07-2017

0

Meer persoonlijke service!!

ja nou ik voel mij als vrouw juist meer op mijn plek bij een verzekeraar die aan MIJ denkt en niet aan zichzelf. Vrouwen kunnen nu eenmaal beter meeleven met anderen en zullen ook minder gauw ongelukken maken. Bij onna onna krijg je gewoon veel meer persoonlijke service, van en voor vrouwen veel prettiger! Daarom geef ik ze WEL hoge cijfers, want ik ben echt uitermate tevreden met mijn verzekering hier!

J

Janna

10-12-2016

0

Verzekering alleen voor vrouwen

Allemaal leuk en aardig, maar als man voel ik mij natuurlijk niet aangetrokken tot een verzekering alleen voor vrouwen. - ik betwijfel of dit überhaupt is toegestaan? Jammer, want het ziet er verder goed uit... Vreemd dat ze 50% van hun mogelijke klantenbestand bij voorbaat weigeren!

P

Paul

05-12-2016

0

Wel beetje gek

Waarom alleen voor vrouwen? Wat is dat voor manonvriendelijkheid??? Maarja ik heb wel een goedkope verzekering hehe. Vind ik niet erg.

M

Maartje

29-06-2016

0

Fiets verzekerd bij Onna Onna

Onlangs een dure racefiets aangeschaft, omdat ik meer wil bewegen. Voor de zekerheid toch ook maar een verzekering afgesloten bij Onna Onna. Had er nog nooit eerder van gehoord, maar na wat research werd, bleek het een interessante optie. Goede voorwaarden tegen een betaalbare prijs.

H

Hermien Sleegers

01-04-2016

0