NederlandReview

  Ervaringen Onna Onna

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Onna Onna is een verzekeraar welke in 2008 is gestart. Het is een verzekeringsbedrijf welk zich alleen op vrouwen richt. Ze zijn gestart met autoverzekeringen, maar hebben inmiddels hun aanbod van verzekeringen al uitgebreid. Onna Onna is een onderdeel van Aegon. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Onna Onna, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Onna Onna.

  Over Onna Onna

  Onna Onna is een verzekeraar welke alleen online werkt en zich alleen op vrouwen richt. Het is dus alleen mogelijk om als vrouw een verzekering af te sluiten bij deze verzekeraar. Eerst was dit alleen een autoverzekering, maar inmiddels ook een fietsverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een reisverzekering, een gezinsongevallen verzekering en ook tal van andere verzekeringen. Onna Onna is een onderdeel van de Aegon groep.

  De naam Onna Onna betekent vrouw in het Japans. Een goede naam dus voor een verzekeraar welke zich op vrouwen richt. Onna Onna is verzekeren volgens vrouwen en voor vrouwen. Hier hoort een persoonlijke service voor in het leven, je gezondheid, je gezin, je huis, je auto en je fiets. Iets waar de deskundigen van Onna Onna je graag mee helpen.

  Onna Onna is aangesloten bij tal van kwaliteitskeurmerken van verzekeringen en consumentenorganisaties. Het is dus een betrouwbaar bedrijf. Denk hierbij onder andere aan het Kifid keurmerk, het thuiswinkel waarborg keurmerk en het independer keurmerk.

  New Oh Na Na Na Challenge TikTok Compilation 2018

  Diensten van Onna Onna

  Onna Onna biedt meer dan 35.001 vrouwen een autoverzekering aan. Hierbij staat persoonlijke service voorop, een gratis APK en klein onderhoud, een handtas welke meeverzekerd wordt en een gratis pechhulp voor auto’s welke jonger dan vijf jaar zijn.

  Onna Onna biedt autoverzekeringen, en inmiddels ook een fietsverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering, een reisverzekering, een gezinsongevallen verzekering en ook tal van andere verzekeringen aan.

  Klachten, tips en complimenten over Onna Onna

  Onna Onna doet er alles aan om tevreden klanten te hebben. Heb je een klacht? Dan kun je deze bij Onna Onna indienen. Wanneer je er samen met hun niet uitkomt dan kun je de klacht voorleggen aan de Kifid of het Thuiswinkelwaarborg keurmerk.

  Vervolgens kun je jouw mening over hun achterlaten op onze site NederlandReview

  Heb jij ervaring met Onna Onna?

  Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Auto & fietsverzekeringen voor vrouwen...een goed idee? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint!

  Onna Onna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onna Onna

  Uw beoordeling

  Je komt er gewoon niet meer vanaf!

  Op 9 juni mijn verzekering opgezegd vanwege een achterlijke premieverhoging die men nodig vond omdat ze een nieuwe minimum leeftijd ingesteld hebben. Ik mocht klant blijven als ik ruim 25 euro meer zou gaan betalen. Die dag direct opgezegd en elders een premie afgesloten voor 35 euro minder. 2 weken later nog geen ontvangstbevestiging gekregen, dus ik voor de zekerheid gebeld. Staat er vermeld dat klant op wilde zeggen per nieuwe premie! Terwijl het meisje aan de telefoon het helemaal met me eens was dat de premie te hoog was en het beter was om per direct op te Zeggen. We hebben zelfs nog gesproken over het feit dat de telefoon rood gloeiend stond hierdoor. In het 2e telefoon gesprek, zou de beste meneer de Voicelog afluisteren, want ik zou me toch zeker wel vergist hebben. Maar mocht het niet opgezegd zijn, zou hij de verzekering per direct beëindigen.... ik kreeg vandaag een brief van mijn nieuwe verzekering, dat er geen schade vrije jaren vermeld staan in Roy-data, dit kan komen doordat er nog een verzekering loopt!!!! Binnen 14 dagen gaat men nogmaals proberen de schadevrije jaren op te vragen, lukt dit niet krijg ik een premie verhoging. Inmiddels heeft Onna - onna ook nog vrolijk door gefactureerd en de achterlijke hoge premie van 95 euro gewoon geïncasseerd! Weer gebeld vandaag en ik mag maar weer wachten totdat men me gaat terugbellen....

  Sorry maar wat een waardeloze klantenservice en wat een waardeloos bedrijf.. hoe moeilijk kan het zijn om een verzekering op te zeggen??????? REGEL HET GEWOON met terugwerkende kracht! Danku..

  Door: Font Freide27-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Meer persoonlijke service!!

  ja nou ik voel mij als vrouw juist meer op mijn plek bij een verzekeraar die aan MIJ denkt en niet aan zichzelf.
  Vrouwen kunnen nu eenmaal beter meeleven met anderen en zullen ook minder gauw ongelukken maken.
  Bij onna onna krijg je gewoon veel meer persoonlijke service, van en voor vrouwen veel prettiger! Daarom geef ik ze WEL hoge cijfers, want ik ben echt uitermate tevreden met mijn verzekering hier!

  Door: Janna 10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verzekering alleen voor vrouwen

  Allemaal leuk en aardig, maar als man voel ik mij natuurlijk niet aangetrokken tot een verzekering alleen voor vrouwen. - ik betwijfel of dit überhaupt is toegestaan?
  Jammer, want het ziet er verder goed uit... Vreemd dat ze 50% van hun mogelijke klantenbestand bij voorbaat weigeren!

  Door: Paul05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Wel beetje gek

  Waarom alleen voor vrouwen? Wat is dat voor manonvriendelijkheid??? Maarja ik heb wel een goedkope verzekering hehe. Vind ik niet erg.

  Door: Maartje29-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Fiets verzekerd bij Onna Onna

  Onlangs een dure racefiets aangeschaft, omdat ik meer wil bewegen. Voor de zekerheid toch ook maar een verzekering afgesloten bij Onna Onna. Had er nog nooit eerder van gehoord, maar na wat research werd, bleek het een interessante optie. Goede voorwaarden tegen een betaalbare prijs.

  Door: Hermien Sleegers01-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Onna Onna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Onna Onna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onna Onna actief?

  Onna Onna is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onna Onna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.