NederlandReview

    Ervaringen nowGo

    Verzekeren, dat doe je tegenwoordig toch gewoon simpel online. Daar komt echt niet veel meer bij kijken. Met een aantal klikken van je muis ben je voor alles verzekerd. Een verzekering afsluiten is dus geen probleem meer, maar met zoveel spelers op de markt is het wel lastig om te kiezen welke verzekeraar het beste voor jou is. Daar willen we op NederlandReview een handje bij helpen. Ben je namelijk van plan een verzekering af te sluiten bij nowGo? Lees dan hier de reviews van klanten die al een verzekering hebben afgesloten en leer van hun ervaringen. Je kunt namelijk veel informatie vinden over de verzekeringen bij nowGo, maar door de reviews weet je nu ook alles over de verzekeraar zelf.

    Over nowGo

    NowGo is een nieuwe label van verzekeraar Vivat (voorheen bekend als Reaal). Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Zo omschrijft nowGo de verzekeringen die je bij hen kunt afsluiten. Ze willen simpele online oplossingen bieden en helpen om klanten altijd de beste keuze te bieden. NowGo is echter nieuw in de markt van verzekeringen. Ze brengen echter de ervaring van VIVAT met zich mee, omdat zij een label zijn van deze verzekeraar. NowGo weet dat online diensten niet altijd transparant en informatief zijn, daar willen zij verandering inbrengen. Bij nowGo vertellen ze klanten altijd precies hoe alles in elkaar zit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De verzekeraar is nog klein, maar NowGo heeft grote ambities.

    Diensten van nowGo

    Bij NowGo kan je verschillende verzekeringen afsluiten. Ze hebben voor klanten een autoverzekering, doorlopende en kortlopende reisverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en AirCare. Deze laatste verzekering is speciaal voor ongelukken tijdens je vliegtuigvlucht. Je vindt op de website van NowGo alle informatie over de verschillende verzekeringen en kunt de verzekering meteen online afsluiten. Je kunt nowGo ook volgen op Facebook en Twitter voor alle nieuwe mogelijkheden en extra’s die aan de verzekeringen worden toegevoegd.


    NowGo maakt auto rijden weer leuk!

    Contact opnemen met nowGo

    Heb jij schade opgelopen die je wilt melden? Op de website van nowGo vind je een speciale contactpagina voor het melden van schade. Er staat voor iedere verzekering apart uitgelegd hoe je het beste contact kunt opnemen. Gaat er bij jou steeds iets mis tijdens het online afsluiten van een verzekering? Kijk dan altijd eerst of de chat op de website online is. Dit is de snelste manier om met een medewerker te spreken. Je kunt hier terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Is de chat offline, neem dan contact op met de klantenservice van nowGo. Je kunt naar de klantenservice bellen of een bericht sturen via Twitter en Facebook.

    Schrijf een review over nowGo

    Heb jij een autoverzekering afgesloten bij nowGo? Of heb jij AirCare voor je reis naar New York? Vertel dan alles over jouw ervaringen met Nowgo hier op NederlandReview. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Geeft de klantenservice altijd professioneel advies? Kun je op de website alle benodigde informatie vinden? Geef jouw mening en laat weten of jij andere klanten aanraadt een verzekering af te sluiten bij nowGo.

    Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering of reisverzekering, bij nowGo zit je goed. Lees hier de reviews van klanten over Nowgo.

    nowGo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Onverwacht goed

    Je hoopt hem nooit nodig te hebben: een annuleringsverzekering. Maar als het dan toch het geval is ben je blij dat je hem hebt en dat alles goed geregeld is. We waren net twee dagen in Turkije om te genieten van onze welverdiende vakantie. En toen werden we gebeld door mijn zwager: het gaat niet goed met schoonmoeder. Gelijk komen! We belden onmiddellijk met het noodnummer van Nowgo. Binnen een half uur belden ze terug: u kunt over twee uur vliegen naar Amsterdam. We hadden business class tickets en er stond op Schiphol een taxi klaar. Gelukkig waren we op tijd: de volgende dag is mijn schoonmoeder overleden. De auto die nog op Düsseldorf stond geparkeerd is zelfs opgehaald. En taxikosten van het hotel naar denluchthaven alsmede telefoonkosten zijn allemaal keurig vergoed. Hartelijk dank NowGo!!!

    Door: Ronald 17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goedkoopste reisverzekering

    Ik zocht gewoon naar de goedkoopste reisverzekering en die vond ik bij nowgo. Afsluiten was zo gedaan, heel handig want om daar nou veel tijd aan te besteden.
    Gelukkig is er niks geks gebeurd onderweg dus we hebben niets hoeven declareren achteraf, maar het is goed om verzekerd te zijn vind ik. Zeker met baggage en overstappen en dat soort zaken

    Door: Ralph van der Poel 07-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    correct

    Door spoedopname in ziekenhuis mijn vakantiereis geannuleerd.
    Met verklaring van huisarts alles, tot op de eurocent vergoed gekregen, zonder ingewikkelde toestanden.
    Heb ik bij een "dure" verzekering wel eens anders meegemaakt !

    Door: W. Mylius 28-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima verzekeraar

    Ik ben langer klant bij nowGo voor mijn doorlopende reisverzekering en ben bijzonder tevreden over de service. Ook de prijs is bijzonder scherp, bij andere partijen betaal je al gauw fors meer.

    Door: Steef 07-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Doorlopende reisverzekering

    Werkelijk weggegooid geld. Ik heb schade opgelopen op vakantie. En ja hoor, deze verzekeraar vergoed geen schade. Zelf diefstal van paspoorten wordt niets mee gedaan. Zeer slechte verzekeraar met zeer slechte kennis. Ze vragen zelf aangiftes van zaken waarvoor geen aangifte gedaan kan worden. Of ze verwachten een bepaald gedrag van mij. Ongelofelijk.

    Door: Rick 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    nowgo de naam zegt het al

    26 jaar schadevrij en mijn vrouw werd van achteren aangereden. ten eerste duurde het meer dan een jaar voor de schuldvraag bekend werd. Voordat dat gebeurde gingen er diverse telefoontjes aan vooraf met de mededeling dat er ineens getuigen waren opgedoken bij de tegenpartij terwijl er geen contact werd opgenomen met onze eigen getuigen en politierapport. Na mijn vraag of het NOWGO beter uitkwam als dochtermaatschappij van de tegenpartij ons schuldig te laten zijn werd de beste man aan de andere kant van de lijn boos daarop heb ik gevraagd naar de verklaringen en adressen van de nieuwe, na een jaar, opgedoken getuigen. De adressen kon niet ivm priveci etc. daarop de beste man gemeld dat er een rechtzaak zou volgen.
    waarop een week later de reactie kwam dat wij in het geliojk werden gesteld en uitkering volgde.

    na enkele maanden kreeg mijn vrouw een kleine schade door eigen schuld en werden de schadevrije jaren van 26 naar 10 teruggeschroefd wat gangbaar is. Wel werd de premie in het nieuwe jaar verhoogd van 17 euro naar 35 euro terwijl bij een echt verzekeraar, nu centraal beheer, met dezelfde 10 jaar een premie berekend van 21 euro.
    NOWGO`s wraakactie ? of gewoon een k.t maatschappij waar je niet moet wezen

    Door: los 24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Lekker goedkoop

    weinig poespas en daarom blijkbaar goedkoop. Ik heb nooit een aanrijding en aangezien je verplicht bent een verzekering te hebben voor een auto, heb ik voor deze gekozen. Ik ben er tevreden mee.

    Door: Antoine 25-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevreden klant

    Sinds een paar maanden heb ik een autoverzekering bij nowGo. Na een schade werd ik snel geholpen gelukkig. Al met al een positieve ervaring na een vervelende gebeurtenis.

    Door: Pieter Vermaat 20-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Teveel betaalde premie binne 2 weken terug gestort.

    Toen wij tot de ontdekking kwamen dat er een voertuig verzekerd was dat niet meer in ons bezit is. Heb ik nowgo telefonisch benaderd. Er werd aangegeven dat er binnen 5 werkdagen contact opgenomen zou worden middels een mail. Na 3 dagen mail ontvangen met een toezegging beëindigen van verzerking. En de teveel betaalde premie, is binnen 10 werkdagen terug gestort. Nette afhandeling.

    Door: N. Van der Vinden. 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    on aangekondigd

    de premies zijn omhoog gegaan. en eerst had ik een eigen risico van 0€ nu van 150€!?!?!?!?

    Door: Anita 29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slechtste verzekeraar ooit

    Bizar slechte verzekeraar. Hebben hun processen totaal niet op orde.
    Onlangs heb ik hier drie verzekeringen afgesloten, op de polisbladen van alle drie de verzekeringen stond de verkeerde naam vermeld terwijl ik dit goed heb doorgegeven (heb ik nog nagekeken). Na herhaaldelijke verzoeken om dit aan te passen ben ik nu 2 maanden verder en zijn slechts 2 van de 3 polisbladen correct aangepast. Ik heb nu in totaal 10 keer gemaild naar ze met het verzoek het laatste polisblad ook in orde te maken. Hierop krijg ik echter geen eens reactie! Echt een belachelijke gang van zaken en ik raad iedereen aan om hier niets af te sluiten. Als iets simpels als een polisblad al problemen oplevert, hoe moet het dan wel niet gaan als je een schade uitgekeerd wil hebben? Ik zit helaas een jaar vast aan dit waardeloze bedrijf maar zodra deze termijn voorbij is ben ik weg.

    Door: Nick 06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WAARDELOOS: SPAMMEN ZONDER AFMELDBUTTON EN GEEN SERVICE

    Waardeloos bedrijf: SPAMMEN je meerdere keren op een dag met nieuwsbrieven ZONDER afmeldbutton. Via Facebook chat doet men alsof ze je niet kunnen uitschrijven zonder je persoonsgegevens. Men komt met een onzin verhaal aanzetten over "dat het niet hun schuld is dat hun email in de spambox komt en dat je dit kan wijzigen". Geen idee welke simpele ziel deze simpele ziel op de klantenservice heeft gezet.

    Door: Evert 08-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Te hoge Premie betaald

    Voor de overnames al jarenlang verzekerd bij de vorige verzekeraars.
    Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik te veel betaalde.
    Als ik nu een nieuwe autoverzekering afsluit betaal ik €200,- minder premie per jaar dan nu het geval is.
    Telefonisch om opheldering gevraagd, antwoord van nowGo:
    "U zegt uw huidige verzekering op en vraagt een nieuwe aan"
    Uiteraard geen restitutie van de afgelopen te veel betaalde jaren.
    Dit bedrijf is er alleen maar op uit om de premies te innen, liefst zonder iets uit te betalen

    Door: Hans 10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichters

    Waardeloos! Reisverzekering afgesloten omdat we een rondreis per camper gingen maken. Laatste dag ingebroken in de camper, alle spullen van waarde gestolen. Now Go vergoed niets, omdat de spullen in een voertuig lagen. Blijkbaar hadden we iedere keer als we de camper verlieten al onze spullen van waarde mee moeten nemen.. had net zo goed dus geen verzekering af hoeven te sluiten..

    Door: Dyanne 05-12-2018
    Hans 12-06-2019

    Staat in de algemene voorwaarden wat ze wel en niet verzekeren. Beetje dom om die niet te lezen voordat je een verzekering afsluit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Online reisverzekering lukt NowGo noet

    Enkele dagen voor vertrek online verzekering aangevraagd. 2x bevestiging van contact. Geen polis. Inmiddels weer thuis.

    Kan deze partij niet als betrouwbaar en zorgvuldig kenschetsen.

    Zou er nooit meer mee in zee gaan.

    Zoek de volgende keer van tevoren naar reviews en kies voor een maatschappij die ook een telefoonnummer heeft

    Door: A Stalma 01-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    annulering

    Wegens spoed opname in het ziekenhuis onze vakantie moeten annuleren. Claim ingediend, echter na 30 dagen nog geen enkele reactie. Na meerdere malen gebeld c.q. gemaild te hebben is de enige reactie van nowgo : "Wij hebben druk, u moet nog even geduld hebben!" Bij het indienen van de claim werd meegedeeld dat de afwikkeling van de claim maximaal 15 dagen zou zijn.

    Door: Jack Richheimer 25-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Niks verzekeren

    WAARSCHUWING!

    Sluit hier vooral niks af! Ze zijn haast niet te bereiken en vergoeden niks.

    Koffer een aantal dagen te laat in NL dus toiletspullen etc moeten aanschaffen en dat vergoeden ze al niet! Ook spullen van mijn zoontje erin die verschimmeld waren. Dit niet gemeld om niet kinderachtig te zijn maar dit is NowGo duidelijk wel!????

    Geen goed woord voor over

    Ps. Staan 2 sterren omdat 1 niet mogelijk was. Dit zijn ze nog niet waard

    Door: Martijn 02-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dit is geen bedrijf, maar een circusshow

    Het maakt niet uit hoe je contact probeert te leggen, NowGo reageert uiteindelijk toch niet op de inhoud. Het maakt ze niets uit wat je vraagt, of je het probleem uitlegt of niet, NowGo wil namelijk geen klanten.

    Dus verzinnen ze daar dat ik een achterstand heb. Ik betaal, maar NowGo komt met een liedje dat ik een achterstand heb. Ik stuur betaalbewijzen, maar wat doet het 'bedrijf'? Roepen dat ik een achterstand heb. Werkelijk een droevige verzameling mensen.

    Door: NowGoAway 01-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over nowGo

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is nowGo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over nowGo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is nowGo actief?

    nowGo is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van nowGo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.