NederlandReview

    Ervaringen nowGo

    Verzekeren, dat doe je tegenwoordig toch gewoon simpel online. Daar komt echt niet veel meer bij kijken. Met een aantal klikken van je muis ben je voor alles verzekerd. Een verzekering afsluiten is dus geen probleem meer, maar met zoveel spelers op de markt is het wel lastig om te kiezen welke verzekeraar het beste voor jou is. Daar willen we op NederlandReview een handje bij helpen. Ben je namelijk van plan een verzekering af te sluiten bij nowGo? Lees dan hier de reviews van klanten die al een verzekering hebben afgesloten en leer van hun ervaringen. Je kunt namelijk veel informatie vinden over de verzekeringen bij nowGo, maar door de reviews weet je nu ook alles over de verzekeraar zelf.

    Over nowGo

    NowGo is een nieuwe label van verzekeraar Vivat(voorheen bekend als Reaal). Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Zo omschrijft nowGo de verzekeringen die je bij hen kunt afsluiten. Ze willen simpele online oplossingen bieden en helpen om klanten altijd de beste keuze te bieden. NowGo is echter nieuw in de markt van verzekeringen. Ze brengen echter de ervaring van VIVAT met zich mee, omdat zij een label zijn van deze verzekeraar. NowGo weet dat online dienstenniet altijd transparant en informatief zijn, daar willen zij verandering inbrengen. Bij nowGo vertellen ze klanten altijd precies hoe alles in elkaar zit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De verzekeraar is nog klein, maar NowGo heeft grote ambities.

    NowGo maakt auto rijden weer leuk!

    Diensten van nowGo

    Bij NowGo kan je verschillende verzekeringen afsluiten. Ze hebben voor klanten een autoverzekering, doorlopende en kortlopende reisverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en AirCare. Deze laatste verzekering is speciaal voor ongelukken tijdens je vliegtuigvlucht. Je vindt op de website van NowGo alle informatie over de verschillende verzekeringen en kunt de verzekering meteen online afsluiten. Je kunt nowGo ook volgen op Facebook en Twitter voor alle nieuwe mogelijkheden en extra’s die aan de verzekeringen worden toegevoegd.


    Contact opnemen met nowGo

    Heb jij schade opgelopen die je wilt melden? Op de website van nowGo vind je een speciale contactpagina voor het melden van schade. Er staat voor iedere verzekering apart uitgelegd hoe je het beste contact kunt opnemen. Gaat er bij jou steeds iets mis tijdens het online afsluiten van een verzekering? Kijk dan altijd eerst of de chat op de website online is. Dit is de snelste manier om met een medewerker te spreken. Je kunt hier terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Is de chat offline, neem dan contact op met de klantenservice van nowGo. Je kunt naar de klantenservice bellen of een bericht sturen via Twitter en Facebook.

    Schrijf een review over nowGo

    Heb jij een autoverzekering afgesloten bij nowGo? Of heb jij AirCare voor je reis naar New York? Vertel dan alles over jouw ervaringen met Nowgo hier op NederlandReview. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Geeft de klantenservice altijd professioneel advies? Kun je op de website alle benodigde informatie vinden? Geef jouw mening en laat weten of jij andere klanten aanraadt een verzekering af te sluiten bij nowGo.

    Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering of reisverzekering, bij nowGo zit je goed. Lees hier de reviews van klanten over Nowgo.

    nowGo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

    3.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over nowGo

    Uw beoordeling

    Onverwacht goed

    Je hoopt hem nooit nodig te hebben: een annuleringsverzekering. Maar als het dan toch het geval is ben je blij dat je hem hebt en dat alles goed geregeld is. We waren net twee dagen in Turkije om te genieten van onze welverdiende vakantie. En toen werden we gebeld door mijn zwager: het gaat niet goed met schoonmoeder. Gelijk komen! We belden onmiddellijk met het noodnummer van Nowgo. Binnen een half uur belden ze terug: u kunt over twee uur vliegen naar Amsterdam. We hadden business class tickets en er stond op Schiphol een taxi klaar. Gelukkig waren we op tijd: de volgende dag is mijn schoonmoeder overleden. De auto die nog op Düsseldorf stond geparkeerd is zelfs opgehaald. En taxikosten van het hotel naar denluchthaven alsmede telefoonkosten zijn allemaal keurig vergoed. Hartelijk dank NowGo!!!

    Door: Ronald17-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goedkoopste reisverzekering

    Ik zocht gewoon naar de goedkoopste reisverzekering en die vond ik bij nowgo. Afsluiten was zo gedaan, heel handig want om daar nou veel tijd aan te besteden.
    Gelukkig is er niks geks gebeurd onderweg dus we hebben niets hoeven declareren achteraf, maar het is goed om verzekerd te zijn vind ik. Zeker met baggage en overstappen en dat soort zaken

    Door: Ralph van der Poel07-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    correct

    Door spoedopname in ziekenhuis mijn vakantiereis geannuleerd.
    Met verklaring van huisarts alles, tot op de eurocent vergoed gekregen, zonder ingewikkelde toestanden.
    Heb ik bij een "dure" verzekering wel eens anders meegemaakt !

    Door: W. Mylius28-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima verzekeraar

    Ik ben langer klant bij nowGo voor mijn doorlopende reisverzekering en ben bijzonder tevreden over de service. Ook de prijs is bijzonder scherp, bij andere partijen betaal je al gauw fors meer.

    Door: Steef07-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schade veroorzaakt door derden

    Wat een slechte verzekering. Schade opgelopen door kapotte leiding van WML op de straat. De kosten van eigen risico en alle gevolgschade voor onze eigen rekening omdat ze zeggen dat de leiding niet is gesprongen door onzorgvuldig handelen en dat wij dat moeten aantonen als dat wel zo is. Ik vraag mij af waarom ik een verzekering heb!!!Nooit meer bij nowgo, incasseren hun geld en dan houdt het bij hun op.

    Door: Mariëlle Aarts24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Inboedel

    Niet aan deze verzekering beginnen.

    Jaren verzekering betalen. En als je een keertje wat hebt, doen ze moeilijk. Bedankt voor niks.

    En aan die klantenservice heb je ook weinig.

    Door: JIMMY 22-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Lekker goedkoop

    weinig poespas en daarom blijkbaar goedkoop. Ik heb nooit een aanrijding en aangezien je verplicht bent een verzekering te hebben voor een auto, heb ik voor deze gekozen. Ik ben er tevreden mee.

    Door: Antoine25-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevreden klant

    Sinds een paar maanden heb ik een autoverzekering bij nowGo. Na een schade werd ik snel geholpen gelukkig. Al met al een positieve ervaring na een vervelende gebeurtenis.

    Door: Pieter Vermaat20-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Autoverzekering

    We kennen allemaal wel de verzekeringsmaatschappij die er als 1e bij is wanneer je moet betalen maar als er iets gebeurd en je wilt de schade verhalen dan loop je tegen een muur op waar je niet doorheen komt. Ze volharden in regels en procedures en als klant heb je het nakijken.
    Als dat het beeld is van jou ideale verzekeringsmaatschappij dan kun je gerust met NowGo in zee gaan.
    Ik had in mijn contact helemaal geen schade te verhalen bij NowGo, maar het betrof een andere situatie. Het verhaal is te lang omdat hier helemaal uit de doeken te doen maar ik wil iedereen waarschuwen voor deze firma. Want het woord klantgericht komt in hun organisatie niet voor.
    Ze verschuilen zich achter de regels en procedures want dat zou het beste zijn voor de klant. Anno 2021 kom je als bedrijf hier niet meer mee weg. De wereld veranderd. De meeste bedrijven gaan daar in mee. NowGo niet. Die is alleen maar op uw geld uit. Ik ben niet zo van het afkraken en klakkeloos iets posten, maar in dit geval heb ik heb het bedrijf tot 4x toe de mogelijkheid gegeven om tot een klantgerichte oplossing te komen maar ze blijven volharden in hun procedures. Daarom mijn review

    Door: Erik19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    All risk auto verzekering

    Alleen maar minpunten.
    Onprofessioneel en asociaal gedrag en zo word je dus ook behandeld als je na zes jaren krassen op je lak hebt.
    GO! NOW! Geen seconde langer bij Dit soort volk blijven

    Door: Stultiens19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kortlopende reisverzekering

    begin van dit jaar een reisverzekering afgesloten , ging op vakantie naar nice eenmaal daar brak corona uit niet echt een relaxed gevoel om eenmaal daar te lezen dat je verzekering niets voor je gaat doen..daar neem je immers een reisverzekering voor

    Door: c thomkins18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Opstal Inboedel en WA

    Zoals zo vaak, je claimt nooit en gebeurt er dan iets dan hebben ze wel een reden om niet uit te betalen:
    "In de tuin is niks gedekt!"
    Val je gezicht en bril vooral niet over de drempel naar buiten kapot maar naar binnen. Misschien heb je geluk en krijg je iets voor je premie terug.

    Door: Sophia Otten11-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Reisverzekering

    6 jaar klant elke maand betaald en wij vragen 1 keer een kleine vergoedingen en ze doen niks!!
    Beloftes worden niet nagekomen, verschuilen zich achter een pandemie. Wij snappen best dat wij niet alle gemaakte extra kosten terugkrijgen maar verwachten wel een compensatie vanuit hun kant. Wel van iedereen geld cashen maar niks willen uitkeren. Meteen opgezegd uiteraard!

    Door: Celeste Hoogland06-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Doorlopende reisverzekering

    Werkelijk weggegooid geld. Ik heb schade opgelopen op vakantie. En ja hoor, deze verzekeraar vergoed geen schade. Zelf diefstal van paspoorten wordt niets mee gedaan. Zeer slechte verzekeraar met zeer slechte kennis. Ze vragen zelf aangiftes van zaken waarvoor geen aangifte gedaan kan worden. Of ze verwachten een bepaald gedrag van mij. Ongelofelijk.

    Door: Rick14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    nowgo de naam zegt het al

    26 jaar schadevrij en mijn vrouw werd van achteren aangereden. ten eerste duurde het meer dan een jaar voor de schuldvraag bekend werd. Voordat dat gebeurde gingen er diverse telefoontjes aan vooraf met de mededeling dat er ineens getuigen waren opgedoken bij de tegenpartij terwijl er geen contact werd opgenomen met onze eigen getuigen en politierapport. Na mijn vraag of het NOWGO beter uitkwam als dochtermaatschappij van de tegenpartij ons schuldig te laten zijn werd de beste man aan de andere kant van de lijn boos daarop heb ik gevraagd naar de verklaringen en adressen van de nieuwe, na een jaar, opgedoken getuigen. De adressen kon niet ivm priveci etc. daarop de beste man gemeld dat er een rechtzaak zou volgen.
    waarop een week later de reactie kwam dat wij in het geliojk werden gesteld en uitkering volgde.

    na enkele maanden kreeg mijn vrouw een kleine schade door eigen schuld en werden de schadevrije jaren van 26 naar 10 teruggeschroefd wat gangbaar is. Wel werd de premie in het nieuwe jaar verhoogd van 17 euro naar 35 euro terwijl bij een echt verzekeraar, nu centraal beheer, met dezelfde 10 jaar een premie berekend van 21 euro.
    NOWGO`s wraakactie ? of gewoon een k.t maatschappij waar je niet moet wezen

    Door: los24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Teveel betaalde premie binne 2 weken terug gestort.

    Toen wij tot de ontdekking kwamen dat er een voertuig verzekerd was dat niet meer in ons bezit is. Heb ik nowgo telefonisch benaderd. Er werd aangegeven dat er binnen 5 werkdagen contact opgenomen zou worden middels een mail. Na 3 dagen mail ontvangen met een toezegging beëindigen van verzerking. En de teveel betaalde premie, is binnen 10 werkdagen terug gestort. Nette afhandeling.

    Door: N. Van der Vinden.14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    on aangekondigd

    de premies zijn omhoog gegaan. en eerst had ik een eigen risico van 0€ nu van 150€!?!?!?!?

    Door: Anita 29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slechtste verzekeraar ooit

    Bizar slechte verzekeraar. Hebben hun processen totaal niet op orde.
    Onlangs heb ik hier drie verzekeringen afgesloten, op de polisbladen van alle drie de verzekeringen stond de verkeerde naam vermeld terwijl ik dit goed heb doorgegeven (heb ik nog nagekeken). Na herhaaldelijke verzoeken om dit aan te passen ben ik nu 2 maanden verder en zijn slechts 2 van de 3 polisbladen correct aangepast. Ik heb nu in totaal 10 keer gemaild naar ze met het verzoek het laatste polisblad ook in orde te maken. Hierop krijg ik echter geen eens reactie! Echt een belachelijke gang van zaken en ik raad iedereen aan om hier niets af te sluiten. Als iets simpels als een polisblad al problemen oplevert, hoe moet het dan wel niet gaan als je een schade uitgekeerd wil hebben? Ik zit helaas een jaar vast aan dit waardeloze bedrijf maar zodra deze termijn voorbij is ben ik weg.

    Door: Nick06-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is nowGo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 40 ervaringen geplaatst over nowGo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is nowGo actief?

    nowGo is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van nowGo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.