NederlandReview

    Ervaringen nowGo

    Verzekeren, dat doe je tegenwoordig toch gewoon simpel online. Daar komt echt niet veel meer bij kijken. Met een aantal klikken van je muis ben je voor alles verzekerd. Een verzekering afsluiten is dus geen probleem meer, maar met zoveel spelers op de markt is het wel lastig om te kiezen welke verzekeraar het beste voor jou is. Daar willen we op NederlandReview een handje bij helpen. Ben je namelijk van plan een verzekering af te sluiten bij nowGo? Lees dan hier de reviews van klanten die al een verzekering hebben afgesloten en leer van hun ervaringen. Je kunt namelijk veel informatie vinden over de verzekeringen bij nowGo, maar door de reviews weet je nu ook alles over de verzekeraar zelf.

    Over nowGo
    Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Zo omschrijft nowGo de verzekeringen die je bij hen kunt afsluiten. Ze willen simpele online oplossingen bieden en helpen om klanten altijd de beste keuze te bieden. De verzekeraar is echter nieuw in de markt van verzekeringen. Ze brengen echter de ervaring van VIVAT met zich mee, omdat zij een label zijn van deze verzekeraar. NowGo weet dat online diensten niet altijd transparant en informatief zijn, daar willen zij verandering inbrengen. Bij nowGo vertellen ze klanten altijd precies hoe alles in elkaar zit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De verzekeraar is nog klein, maar heeft grote ambities.

    Diensten nowGo
    Je kunt bij de verzekeraar verschillende verzekeringen vinden. Ze hebben voor klanten een autoverzekering, doorlopende en kortlopende reisverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en AirCare. Deze laatste verzekering is speciaal voor ongelukken tijdens je vliegtuigvlucht. Je vindt op de website alle informatie over de verschillende verzekeringen en kunt de verzekering meteen online afsluiten. Je kunt nowGo ook volgen op Facebook en Twitter voor alle nieuwe mogelijkheden en extra’s die aan de verzekeringen worden toegevoegd.


    Met het nummer van John Denver wordt elke vlucht een feestje.

    Contact opnemen met nowGo
    Heb jij schade opgelopen die je wilt melden? Op de website van nowGo vind je een speciale contactpagina voor het melden van schade. Er staat voor iedere verzekering apart uitgelegd hoe je het beste contact kunt opnemen. Gaat er bij jou steeds iets mis tijdens het online afsluiten van een verzekering? Kijk dan altijd eerst of de chat op de website online is. Dit is de snelste manier om met een medewerker te spreken. Je kunt hier terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Is de chat offline, neem dan contact op met de klantenservice van nowGo. Je kunt naar de klantenservice bellen of een bericht sturen via Twitter en Facebook.

    Schrijf een review over nowGo
    Heb jij een autoverzekering afgesloten bij nowGo? Of heb jij AirCare voor je reis naar New York? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Geeft de klantenservice altijd professioneel advies? Kun je op de website alle benodigde informatie vinden? Geef jouw mening en laat weten of jij andere klanten aanraadt een verzekering af te sluiten bij nowGo.

    Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering of reisverzekering, bij nowGo zit je goed. Lees hier de reviews van klanten over de verzekeraar.

    nowGo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    3,8
    30% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4

    Service

    3,4

    Prijs

    4,6

    Leveren

    3,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Online reisverzekering lukt NowGo noet

    A Stalma01-11-2018

    Enkele dagen voor vertrek online verzekering aangevraagd. 2x bevestiging van contact. Geen polis. Inmiddels weer thuis.

    Kan deze partij niet als betrouwbaar en zorgvuldig kenschetsen.

    Zou er nooit meer mee in zee gaan.

    Zoek de volgende keer van tevoren naar reviews en kies voor een maatschappij die ook een telefoonnummer heeft

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    annulering

    Jack Richheimer25-10-2018

    Wegens spoed opname in het ziekenhuis onze vakantie moeten annuleren. Claim ingediend, echter na 30 dagen nog geen enkele reactie. Na meerdere malen gebeld c.q. gemaild te hebben is de enige reactie van nowgo : "Wij hebben druk, u moet nog even geduld hebben!" Bij het indienen van de claim werd meegedeeld dat de afwikkeling van de claim maximaal 15 dagen zou zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    correct

    W. Mylius28-08-2018

    Door spoedopname in ziekenhuis mijn vakantiereis geannuleerd.
    Met verklaring van huisarts alles, tot op de eurocent vergoed gekregen, zonder ingewikkelde toestanden.
    Heb ik bij een "dure" verzekering wel eens anders meegemaakt !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niks verzekeren

    Martijn02-08-2018

    WAARSCHUWING!

    Sluit hier vooral niks af! Ze zijn haast niet te bereiken en vergoeden niks.

    Koffer een aantal dagen te laat in NL dus toiletspullen etc moeten aanschaffen en dat vergoeden ze al niet! Ook spullen van mijn zoontje erin die verschimmeld waren. Dit niet gemeld om niet kinderachtig te zijn maar dit is NowGo duidelijk wel!????

    Geen goed woord voor over

    Ps. Staan 2 sterren omdat 1 niet mogelijk was. Dit zijn ze nog niet waard

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Dit is geen bedrijf, maar een circusshow

    NowGoAway01-08-2018

    Het maakt niet uit hoe je contact probeert te leggen, NowGo reageert uiteindelijk toch niet op de inhoud. Het maakt ze niets uit wat je vraagt, of je het probleem uitlegt of niet, NowGo wil namelijk geen klanten.

    Dus verzinnen ze daar dat ik een achterstand heb. Ik betaal, maar NowGo komt met een liedje dat ik een achterstand heb. Ik stuur betaalbewijzen, maar wat doet het 'bedrijf'? Roepen dat ik een achterstand heb. Werkelijk een droevige verzameling mensen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    SLECHTER KAN HET NIET !!

    Edwin19-07-2018

    Een slechtere verzekeringsmaatschappij ben ik zelden tegengekomen. Geen contact mogelijk. Op emails wordt niet gereageerd. Wilde een autowijziging doorgeven, GEEN REACTIE. Wel een email dat er binnen 1 uur een reactie komt. Het probleem is dat ik onverzekerd rondrij omdat mijn nieuwe kenteken niet bij NowGo geregistreerd staat. DIT IS CRIMINEEL. Betaal mijn reisverzekering ook niet, die wordt gestorneerd. Ik raad iedereen aan bij NowGo weg te blijven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NowGo, een absolute No-Go!

    R. Bijl19-07-2018

    Een product bestellen is ongetwijfeld een makkie (alhoewel ik via Zelf.nl automatisch bij NowGo beland ben), maar vervolgens is het onmogelijk om op een normale manier in contact te komen.
    Een profiel aanmaken met de gegevens van de originele polis blijkt onmogelijk, waardoor wijzigingen of schademeldingen niet doorgegeven kunnen worden.
    Contactgegevens in e-mails en op de website zijn incorrect en de afgelopen 10 dagen al op 4 e-mails gereageerd met het verzoek om dan maar contact met mij op te nemen, wat uiteraard niet gebeurd.
    Dit is zonder twijfel de meest beroerde verzekeraar die ik in mijn leven ben tegengekomen en zijn zelfs de laagst mogelijke score van 1 nog niet eens waard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NowGo voor mij Go Now

    K. van der11-07-2018

    25 jaar goede ervaringen gehad met Proteq. Opeens gaan we zonder voorkennis naar NowGo. Andere auto gekocht, de catalogus waarde veel lager en het aantal te rijden km's verminderd met 6000. Maar toch een vermeerdering van de premie met 12%. Niet te geloven. Maar als je nu dezelfde gegevens invoert op de site van NowGo blijkt dan de premie veel lager te zijn dan de gewijzigde. Contact gezocht via WhatsApp duurt meer dan een dag (geven aan binnen een uur)voordat ze contact opnemen met je. E.e.a. aangegeven aan de verzekeringsadviseuse dat dit wel heel erg vreemd is. Dit was ook bij haar onbekend. Simpele vraag van mij wilt u de gewijzigde autoverzekering omzetten naar de lagere premie. Maar nee dat kan niet. Zou inhouden oude verzekering opzeggen en een nieuwe verzekering aangaan. Als ik de eerdere ervaringen lees op diverse reviewsites over de slechte afhandeling van schadezaken en terugstorten van premies e.d. toch maar geen optie. Ben 25 jaar tevreden klant geweest van Proteq. Schande

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NowGo = NoGo

    Leliveld09-07-2018

    Wegwezen. Niet te bereiken. Verkeerder communicatie op de website. Nemen geen telefoon meer aan omdat ze alles digitaal willen. Wordt verder niet goed over gecommuniceerd ook niet op de website. Daar staat immers wel een telefoon nummer. De Routemobiel Pechhulp verzekering blijft wel onder eigen regie van RouteMobiel. Daar kun je nog wel persoonlijk contact mee krijgen maar de gevestigde naam van Route Mobiel wordt zo wel serieus beschadigd. NowGo is no go. Ik ga per direct mijn Reisverzekering stop zetten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    waardeloze verzekering zeer slecht en onbrekbaar

    ed05-07-2018

    zeer waardeloze auto verzekering , het kan niet contact opnemen met hun en het word nooit contact opgenomen met klant .heel onduidelijk en ingewikkeld .
    gewon goedkoop manier zonder enkel steun en begeleiding van klant allen via Facebook belachelijk .berichten gelijk word door hun verwijderd minst meeste vooral als gaat om klachten je kunt nergens terecht voor ondersteuning ,helmal niks gewon zoek maar uit maar word het wel op tijd bedrag afschrijven van rekening .slaat nergens .ik ga zeker mijn auto verzekering gauw veranderen .goedkoop is duur koop ,als gaan auto verzekering afsluiten met Gonow moet goed oppassen .zeer slecht en teleurstellend

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    zeer ontevreden

    m05-07-2018

    ze zijn regelmatig in naam veranderd zonder enkel mededeling .ontvang geen enkel email .het kan niet meer met telefoon contact opnemen geen telefoon nummer en geen medewerker meer .vragen worden nooit beantwoord .het word van muur naar kast verstuurd .berichten op Facebook word direct verwijder en dat is enige mogelijkheden om met nowgo contact opnemen .ontvang nooit antwoord heel vreemd en goedkoop manier om allen geld verdienen zeer ontevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    afhandeling schadeclaim reisverzekering voorheen Zelf

    van der wijst05-07-2018

    Ik krijg geen antwoordmail op mijn toegestuurde brief per post met bewijzen betreffende een schade, zelfs geen ontvangstmail.
    Telefonisch zijn ze onbereikbaar!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    schade

    ramona 04-07-2018

    Ben al maanden met een schade bezig en wil graag telefonisch contact dit kan sinds 1 juli niet meer. Ik vraag een terug bel verzoek en ook dit is niet mogelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    geen communicatie

    mischa 03-07-2018

    Op de reisverzekering een claim ingediend (1e keer ooit dat ik iets claim). Ingediend op 20 april 2018, tot op heden geen enkele reactie. Je kan via Mijn NowGo de status van de claim bekijken. Er stond bij vermeld dat er binnen drie dagen uitsluitsel gegeven zal worden. Na een paar weken maar een email nagestuurd met de vraag hoe het er mee stond. Geen reactie, nou ja; binnen Mijn NowGo hadden ze wel de tekst verwijderd dat er binnen drie dagen gereageerd zou worden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Eigen risico

    Hans26-06-2018

    In december j.l een achteropkomende fietser op mijn auto gehad.

    moest bij schadeherstelbedrijf wel mijn eigen risico voldoen maar zou deze terugkrijgen als Zelf de schade bij de tegenpartij had verhaald.
    Na diverse telefoontjes en toezeggingen nog niets gehoord of gezien.

    Ben dus al een half jaar bezig om die 150 euro terug te krijgen,
    morgen maar weer eens bellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Lekker goedkoop

    Antoine25-06-2018

    weinig poespas en daarom blijkbaar goedkoop. Ik heb nooit een aanrijding en aangezien je verplicht bent een verzekering te hebben voor een auto, heb ik voor deze gekozen. Ik ben er tevreden mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima verzekeraar

    Steef07-06-2018

    Ik ben langer klant bij nowGo voor mijn doorlopende reisverzekering en ben bijzonder tevreden over de service. Ook de prijs is bijzonder scherp, bij andere partijen betaal je al gauw fors meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kansloos

    Kay05-06-2018

    Al jaren klant bij zelf.nl . Nu is het overgegaan in Nowgo. (No Go!) Kreeg vandaag een aangetekende brief dat ze mijn verzekering opzeggen omdat ik dit jaar al voor de 5e keer van auto ben gewisseld. Voorgaande jaren ook ,maar is nooit een probleem geweest. Ben namelijk in het bezit van een autobedrijf, dus het kan voorkomen dat ik privé weleens van auto wissel. Gebeld om het uit te leggen maar de medewerker van acceptatie krijg je nooit te spreken. Lang verhaal kort; Ik rij al decennia zonder schade en nooit iets geclaimd. Altijd netjes op tijd betaald en ze gooien je er zo uit. In hun algemene voorwaarden staat hier overigens niets over. Maar ze behouden zich het recht om je er uit te zetten wanneer hun dat uitkomt. Oplossing: Rabobank Interpolis gebeld en het verhaal uitgelegd. Daar was ik wel welkom als klant en de premie is nog lager ook! Dus No(w)Go, Steek die verzekering maar op een plek waar het daglicht niet komt. Ik ben weg! p.s. Het komt ongeveer elke week wel een keertje voor dat een klant bij mij in de showroom even snel zijn auto bij independer verzekerd. Ik raadde altijd zelf.nl aan... Jullie snappen zeker zelf ook wel dat daar nu abrupt een einde aan gekomen is! Succes met jullie onderneming en nu begrijp ik waarom jullie zo extreem laag scoren bij de reviews! Bye!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    € 39,90 afgeschreven maar niets besteld

    Simcha Gast04-06-2018

    Er is bij mij € 39,90 afgeschreven wat ik toevallig zag. Ik heb dit direct kunnen stoneren maar ontvang nu weer een betalingsverzoek per post.
    Onbekend voor mij en nooit iets besteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Onduidelijke afschrijving van mijn bankrek.

    Piet Schrooders02-06-2018

    Zelfde ervaring als Ron (1-6 2018)
    Op 23 mei € 501,25 van mijn rekening afgeschreven. Zonder verdere toelichting waar dit overgaat of enig aanknopingspunt. Alleen een nr. dat ik niet kan thuisbrengen. Ik heb nog geen pluspunt gevonden.

    Jolanda Westland27-06-2018

    Bij mij is er in mei en juni een bedrag van 26,19 afgeschreven... geen idee waarvan het is. Heel vreemd als er opeens een naamswijziging heeft plaatsgevonden en je niet op de hoogte gebracht bent. Absluut GEEN pluspunt!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    verrassing een incasso van dit bedrijf wat ik niet ken

    Ron01-06-2018

    Vandaag keek ik even naar de lopende betalingen op de bank site en zie tot mijn verbazing een incasso van een mij totaal onbekend bedrijf.
    Er staat nergens waar het voor is of welk product het betreft.
    Ik heb nog nooit iets te maken gehad met nowgo dus ik ben woest dat via een incasso men zomaar geld tracht van mijn bank te plunderen zonder mijn medeweten.
    Geeft toch echt een heel slechte indruk.
    Ik wil dan ook eigenlijk een 0 sterren waardering geven bij dit bedrijf.

    Sandy01-06-2018

    Wij hebben hetzelfde! Een bedrag van €21,94. Wij zijn helemaal niet verzekerd bij dir bedrijf! Hoe hoog was het bedrag bij u?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Tevreden klant

    Pieter Vermaat20-03-2018

    Sinds een paar maanden heb ik een autoverzekering bij nowGo. Na een schade werd ik snel geholpen gelukkig. Al met al een positieve ervaring na een vervelende gebeurtenis.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    waardeloze verzekering

    Hout18-02-2018

    Heb kortlopende verzekering afgesloten met wintersportdekking, tijdens skiën zonnebril (op sterkte) gebroken, nu blijkt dat ze uitgaan van dagwaarde. Dagwaarde + eigen risico zorgt dat er geen sprake is van uitbetaling.
    Nergens in de polisvoorwaarde staat te lezen hoe de berekening van de dagwaarde tot stand komt.
    Al met al teleurstellend hoe je iedere keer weer gefopt wordt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over nowGo

    Uw beoordeling