NKC

5.4
5.2

Bestellen

5.7

Service

5.2

Prijs

5.6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

NKC

NKC is een bedrijf dat zich richt op de camper community en onder andere een camper verzekering aanbiedt. Misschien ben je nog niet bekend met ze? Dan is het goed om de website NKC te bezoeken. Ook kun je op deze site de reviews en beoordelingen van anderen over dit bedrijf lezen. Het is goed, wanneer je al bekend bent met hun, om jouw beoordeling op deze site achter te laten. Bekijk de mogelijkheden om anderen te kunnen helpen met jouw persoonlijke ervaring door een review op NederlandReview te plaatsen. 

Over NKC

NKC is de camperclub van Europa. Het is een platform om inspiratie op te doen en expert ervaringen voor alle camper liefhebbers in Nederland en eigenlijk heel Europa.  Er is een gevarieerd aanbod van reizen, verzekeringen en ook is er een juridische helpdesk voor een goede dienstverlening. Ook is er negen keer per jaar een magazine voor de camperaar. Het is goed om alle voordelen te bekijken voor het lidmaatschap.  

Naast het magazine zijn er ook evenementen om naar toe te gaan. Het is een ware ontmoetingsplek voor de camperaars in ons land.  

 

Diensten van NKC

NKC biedt groepsreizen aan, biedt camperroutes aan, tips voor camperplaatsen en volop andere bestemmingen. 

Klachten, tips en complimenten over NKC

Wanneer je een klacht hebt over de NKC, dan kun je dit bij hun melden. Je kunt dit schriftelijk doen, per mail en ook per telefoon. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om zo samen een oplossing te zoeken. Een compliment of tip geven kan natuurlijk ook. Je kunt hier dezelfde kanalen voor gebruiken. 

Heb jij ervaring met NKC?

Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. Laat een review achter op NederlandReview.

Lees hier de ervaringen van echte klanten met de Nederlandse Kampeerauto Club (of NKC), Europa’s grootste camperclub. Is het nuttig je aan te sluiten bij deze club voor camperaars en kampeerders?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Anderen bekeken ook

close

NKC

Vergelijk reviews en bekijk NKC