NederlandReview

    Ervaringen NKC

    NKC is een bedrijf dat zich richt op de camper community en onder andere een camper verzekering aanbiedt. Misschien ben je nog niet bekend met ze? Dan is het goed om de website NKC te bezoeken. Ook kun je op deze site de reviews en beoordelingen van anderen over dit bedrijf lezen. Het is goed, wanneer je al bekend bent met hun, om jouw beoordeling op deze site achter te laten. Bekijk de mogelijkheden om anderen te kunnen helpen met jouw persoonlijke ervaring door een review op NederlandReview.nl te plaatsen.

    Over NKC

    NKC is de camperclub van Europa. Het is een platform om inspiratie op te doen en expert ervaringen voor alle camper liefhebbers in Nederland en eigenlijk heel Europa. Er is een gevarieerd aanbod van reizen, verzekeringen en ook is er een juridische helpdesk voor een goede dienstverlening. Ook is er negen keer per jaar een magazine voor de camperaar. Het is goed om alle voordelen te bekijken voor het lidmaatschap.

    Naast het magazine zijn er ook evenementen om naar toe te gaan. Het is een ware ontmoetingsplek voor de camperaars in ons land.


    Loes heeft een nieuwe camper gekocht.

    Diensten van NKC

    NKC biedt groepsreizen aan, biedt camperroutes aan, tips voor camperplaatsen en volop andere bestemmingen.

    Klachten, tips en complimenten over NKC

    Wanneer je een klacht hebt over de NKC, dan kun je dit bij hun melden. Je kunt dit schriftelijk doen, per mail en ook per telefoon. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om zo samen een oplossing te zoeken. Een compliment of tip geven kan natuurlijk ook. Je kunt hier dezelfde kanalen voor gebruiken.

    Heb jij ervaring met NKC?

    Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. Laat een review achter op Nederlandreview.nl.

    Lees hier de ervaringen van echte klanten met de Nederlandse Kampeerauto Club (of NKC), Europa’s grootste camperclub. Is het nuttig je aan te sluiten bij deze club voor camperaars en kampeerders?

    NKC
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    8,2
    90% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,6
    Service
    rating
    8,8
    Prijs
    rating
    7,6
    Leveren
    rating
    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Verzekering bij NKC

    We zijn al meer dan 2 maanden bezig over een schade geval aan mijn camper ( was niet eens mijn schuld, politie rapport er bij gedaan wat daar ook duidelijk vermeld staat ) en is nog steeds niet opgelost, div keren gebeld en zou terug worden gebeld maar tot op heden is dit nog steeds niet gedaan afhandeling is slecht tot zeer slecht

    Door: Heijden 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    toch nog een goede camperverzekering

    Ik was helemaal vergeten mijn camper te verzekeren voordat we op reis gingen... Gelukkig was ik nog op tijd en kon alles netjes en uitgebreid geregeld worden bij NKC. Erg volledig allemaal. Niet zeer goedkoop, maar we kiezen graag voor veilig en hebben best wat extra euro's over voor extra veiligheid en comfort. En overigens zijn verzekeringen overal duur. Ik zou NKC aanraden.

    Door: Paul 30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    camperverzekering

    Snel verzekerd met een goede dekking, wij zijn tevreden.

    En bedankt voor de goede hulp bij het afsluiten!

    Door: Fanny 09-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    pluim adviseur NKC verzekering

    Ben zeer goed geïnformeerd door medewerker van NKC waardoor ik door minder premie te betalen toch heel goed verzekerd ben

    Door: Kees Schaap 24-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    volledige camperverzekering

    Volgens mij is dit serieus de enige serieuze aanbieder van een goede en volledige camperverzekering voor niet belachelijk veel geld met een correcte dekking. Wij hebben gezocht en enkel deze gevonden.
    Ze zijn ook nog zeer behulpzaam en het geheel was relatief snel geregeld en in orde

    Door: Brands 29-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Verzelering snel geregeld

    Snel geregeld en zo een stuk relaxter op reis

    Goede dekking, prima prijs.

    Door: An 20-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Erg geholpen bij pech onderweg met onze camperverzekering

    Ik twijfelde zelf sterk of het wel zin zou hebben om een camperverzekering af te sluiten bij NKC. Je betaalt toch ervoor en hoe vaak heb je zoiets nou nodig? Maar mijn man stond er echt op, dus we hebben het gedaan. Dat was alweer een paar jaar geleden.

    Maar toen we onlangs ineens panne hadden en langs de weg waren komen te staan, was ik ineens erg blij dat we deze verzekering voor onze camper toen hebben afgesloten. We konden een telefoonnummer bellen, speciaal bedoeld voor als je pech onderweg hebt. Gelukkig werden we daar direct goed te woord gestaan en konden ze ons ook snel helpen. Ze hebben meteen iemand langs gestuurd die naar het probleem kwam kijken en het gelukkig ter plekke kon oplossen. Erg blij mee, vooral omdat we op weg waren met twee kleine kinderen en die moesten naar bed!

    Dus zeer tevreden over onze camperverzekering bij NKC. We werden echt goed geholpen, waren hiervoor volledig gedekt en het heeft ons veel problemen bespaard!

    Door: Jacqueline 28-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    camperverzekering specialisten

    ik ben gek op mijn camper en via NKC heb ik een goede verzekering af kunnen sluiten.
    ze zijn duidelijk echt gespecialiseerd hierin, daarom koos ik voor NKC.

    En leuke website!

    Door: Wikram 13-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    App van NKC is bijzonder handig

    Jaarlijks trekken wij er meerdere keren op uit met onze camper, maar het is soms behoorlijk lastig om een mooie en rustige camperplaats te vinden waar we onze camper een nachtje kunnen parkeren. Met de app van NKC is dat verleden tijd. In de app, genaamd Campercontact, staat een actueel overzicht van echt alle camperplaatsen in heel Nederland. Ook in Europa zijn veel standplaatsen te vinden die opgenomen zijn in de app. Gebruikers kunnen foto's van de plaats toevoegen en reviews schrijven, waardoor je makkelijk kunt beslissen of je er ook heen moet gaan.

    Door: Cisca Kuit 29-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Camperverzekering afgesloten bij NKC

    Doordat we erg veel geld kwijt waren voor de verzekering van onze camper, hebben mijn man en ik toch maar eens gekeken naar goedkopere mogelijkheden. Deze goedkope mogelijkheid vonden we bij NKC. Dankzij de medewerkers was alles zo geregeld en we betalen bovendien een stuk minder.

    Door: Mw. Spijker 09-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over NKC

    Uw beoordeling