Netpolis

5.3

Bestellen

4.3

Service

6.3

Prijs

6

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Netpolis

We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie: Netpolis. Netpolis is een bedrijf wat zich bezig houdt met autoverzekeringen, motorverzekeringen, oldtimer verzekeringen en ook reisverzekeringen. Het is mogelijk om snel en gemakkelijk meerdere verzekeringen af te sluiten. Verzekeringen welke van belang zijn voor velen in ons land. Ken je de site Netpolis nog niet zo goed? Dan is het verstandig om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen op NederlandReview.nl te lezen. Het is gemakkelijk en snel te doen. Je zult verrast zijn! 


Wanneer je al wel bekend bent met Netpolis dan is het goed om je oordeel over hun op deze website achter te laten. Je kunt anderen dan helpen om een goed beeld te krijgen van Netpolis en of ze daar bijvoorbeeld hun verzekering moeten gaan afsluiten of juist niet. 


Over Netpolis

Een snelle weg naar een goedkope autoverzekering is Netpolis. Het is een mooie woordspeling! Het is  rechtstreeks van hun site geplukt. Ze geven aan dat het mogelijk is om een autoverzekering bij hun af te sluiten welke tot 50 procent goedkoper is dan bij een concurrent. Natuurlijk moet je zelf ontdekken of de site of dat klopt. Hier kunnen wijn niets over zeggen, aangezien wij jouw huidige verzekering niet kennen en je verzekeringsgeschiedenis. Het maakt echter wel duidelijk wat de insteek is van hun: goedkoper verzekeringen. 


Volgens Netpolis is verzekeren ook niet moeilijk. Het is gemakkelijk om een goede verzekering af te sluiten zonder dat hier dure adviseurs bij betrokken raken en zijn. Je regelt het zelf op het moment wat jou goed uitkomt. Al tienduizenden mensen hebben een verzekering afgesloten via Netpolis. Meer dan de helft van deze klanten konden meer dan 50 procent per jaar besparen op hun verzekeringen. Iedere dag worden er honderden offertes gratis verzonden en het is al meer dan tien jaar een begrip op het gebied van verzekeren via het internet. 
Netpolis heeft haar zaken zo ingericht dat het mogelijk is om met lage kosten en zeer efficiënt het werk uit te voeren. Ook zijn er daarnaast uitstekende afspraken gemaakt met de verzekeringsmaatschappijen. Je krijgt daardoor een goed aanbod tegen een eerlijke prijs.  Netpolis is daarnaast een onafhankelijke partij waardoor ze in alle vrijheid alle verzekeraars aanbieden kunnen. Een voordeel is dat iedereen dag en nacht en alle dagen van het jaar een verzekering kan afsluiten via het internet. 


De verzekeringen worden allemaal op basis van execution only afgesloten. Het is dus zo, dat er geen sprake is van advies  
Diensten van Netpolis
Net polis is een bedrijf welke verzekeringen aanbiedt op de volgende vlakken:
•    Autoverzekering
•    Motorverzekering
•    Bestelautoverzekering
•    Oldtimerverzekering
•    Reisverzekering


Ze hebben een aanbod wat goed is afgestemd op wat mensen graag willen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Netpolis biedt volop mogelijkheden en zekerheden aan voor hun. Denk hierbij aan de volgende voordelen:
•    Ze zijn tot 50% goedkoper
•    Niet goed dan geld terug
•    Al 17 jaar is het een vertrouwd adres
•    Er is een Klanttevredenheid van 7.8
•    Ze zijn duidelijk en transparant
 

Klachten, tips en complimenten over Netpolis

Als je een klacht hebt dan kun je deze indienen bij Netpolis. Wanneer je er niet samen uitkomt dan kun je de klacht vervolgens ook nog bij het KIFID indienen of het klachteninstituut Financiële diensten.  Het is mogelijk om de klacht schriftelijk in te dienen met een duidelijke omschrijving van de klacht en eventuele polis nummers. 


Heb jij ervaring met Netpolis?

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Netpolis. Is dit een betrouwbare en betaalbare partij voor je autoverzekering, motorverzekering of reisverzekering? Hoe werkt bestellen en opzeggen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Meest slechte service ever!

Wat een waardeloze service. Ze beantwoorden je e-mails niet goed of hellemaal niet.

L

Luka

16-04-2018

0

Kopen spam om zichzelf te promoten

Gebruiken spammers voor reclame, veer weg van blijven dus. Gebruiken spam-accounts op diverse fora om nepberichten te plaatsen met hun link in het onderschrift. Een bedrijf dat dat nodig heeft of acht, kan niet veel goeds zijn.

V

Vissers

28-12-2017

0

Onbegrijpelijk

Een wijzing doorvoeren van uw voertuig is een ramp zeker als uw verzeker niet meer in het lijstje staat om een wijziging door te kunnen voeren Het enige contact wat je via email terug krijgt is dat het 2 tot 3 dagen duurt voor een beoordeling??? Ik moest een van de verzekeraars kiezen maar die ik al heb stond er niet tussen maar die was wel via Netpolis afgesloten ik ben ontevreden over hun dienstverlening bij deze heb ik nu echt mijn twijfels om een verzekering via Netpolis af te sluiten! Ik zou het niet doen want ik ben nu 7 dagen verder en heb nu nog geen berichtgeving over een wijziging! Netpolis is een bemiddelaar maar bij de verzekeraar kan ik als consument van een voertuig niet terecht je wordt verwezen om de wijziging via de bemiddelaar door te geven het is ronduit schandelijk! De eerste keer verliep alles uitzonderlijk goed en was alles ook snel geregeld maar nu ik een wijziging door wilt voeren is de service er niet waar zij voor zouden moeten staan!

N

Nederlanderreview2017

20-03-2017

0

Goedkope reisverzekering

ik heb net een reisverzekering afgesloten want we gaan op vakantie. Ging best snel en was goedkoper dan ik had verwacht.

A

Annelies

04-07-2016

0

zelf nergens last van

oh ik ben een beetje geschrokken van al die kritiek op Netpolis. Maar zelf heb ik nergens last van eigenlijk

F

franca

25-05-2016

0

kansloze onderneming

echt het meest waardeloze bedrijf als het gaat om service en dienstverlening. Verwarrend en misleidend als je contact met ze hebt.

B

B.

25-05-2016

0