NederlandReview

  Ervaringen Lancyr

  Het lijkt een stuk makkelijker om online je verzekering af te sluiten, maar krijg je wel altijd voldoende informatie? Het is natuurlijk een stuk sneller om thuis wat rond te zoeken en dan de verzekering te kiezen met de laagste premie. Wil jij echter eerst zeker weten dat je alle informatie hebt en niet voor verrassingen komt te staan? Lees dan hier de reviews van klanten van Lancyr. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de verzekeraar, zodat jij weet waar je aan toe bent. Wat vinden klanten namelijk van de premie? Kun je makkelijk overstappen? En worden vergoedingen snel uitbetaald? Je ontdekt het hier op NederlandReview!

  Over Lancyr

  In 1999 werd de verzekeraar opgericht en is nu uitgegroeid tot een landelijk netwerk met meer dan 100 financiële specialisten. Bij Lancyr wordt het afsluiten en vergelijken van verzekeringen online nog makkelijker gemaakt. Ze bieden klanten echter ook altijd persoonlijk advies als daar behoefte toe is, zodat klanten altijd weten wat ze kunnen verwachten. De deskundigen staan altijd voor je klaar. Lancyr blijft ook altijd objectief. Ze zijn namelijk geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij en zijn daardoor altijd onafhankelijk. Klanten kunnen bij Lancyr verschillende verzekeringen vinden, die zij direct kunnen afsluiten.

  Online verzekeren bij Lancyr

  • Verzekeringspakket
  • Goedkope autoverzekering
  • Tijdelijke autoverzekering
  • Autoverzekeringen vergelijken
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Bootverzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Camperverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Motorverzekering
  • Oldtimerverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Opstalverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering verkeer
  • Zorgverzekering 2018


  Kies de verzekering die het beste bij jou past, zodat je bij dit soort ongevallen altijd goed verzekerd bent.

  Diensten Lancyr

  De meeste klanten sluiten bij Lancyr een verzekering af, maar de verzekeraar heeft klanten nog meer te bieden. Ze geven hun klanten namelijk ook altijd financieel advies en helpen klanten die meer willen sparen. De deskundigen geven advies over de verzekeringen, maar ook voor een hypotheek kun je bij Lancyr terecht. Overigens heeft Lancyr ook speciale verzekeringen voor ZZP’ers en krijg je op hun blog altijd tips voor al je financiële zaken. Je kunt voor alle verzekeringen eenvoudig online je premie berekenen en alle kosten inzien. Het kan nooit kwaad om een kijkje te nemen.

  Contact opnemen met Lancyr

  Heb je vragen over de verzekeringen, ben je op zoek naar advies of wil je een klacht melden? Maak dan altijd gebruik van de klantenservice van Lancyr. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Je kunt het contactformulier invullen of bellen op het telefoonnummer. Je kunt ook een brief sturen naar het postadres in Amsterdam, maar het zal dan wel langer duren voordat je antwoord krijgt. Lees bij vragen wel altijd eerst even de veelgestelde vragen door die al beantwoord zijn op de website.

  Wat vind jij van Lancyr?

  Heb jij een autoverzekering afgesloten bij Lancyr, omdat je geld kon besparen? Of heb je jouw verzekering opgezegd, omdat er te veel problemen waren? Vertel andere klanten dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar. Wat vind je van de premies? Krijg je altijd professioneel advies? En is alle informatie altijd duidelijk? Schrijf een review en geef jouw beoordeling over Lancyr. Laat andere weten of de verzekeringen van Lancyr de beste keuze zijn.

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de verzekeringen van Lancyr? Krijg je de beste vergoeding? Hebben ze de laagste premie? Lees hier de reviews!

  Lancyr
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lancyr

  Uw beoordeling

  Auto verzekering

  Mijn 21 jaar no claim niet herkend door deze verzekering. Ik moest volledig betalen. Ik voel me dat ik opgelicht ben.

  Door: Erhan23-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Autoverzekering

  Plus punten... je heb hem heel snel afgesloten
  Min punten

  Totaal niet bereikbaar..
  Opzeggen kan je geld kosten
  Email van opzegging niets meer van gehoord
  Half uur in de wacht en dan nog niemand aan de telefoon

  Door: Melanie11-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Lancyr een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Lancyr. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lancyr actief?

  Lancyr is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Zorg, Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lancyr gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.